Меню
Кошница

Легла

Цветове
Стандартен модел ъглови легла с ракла и повдигащи механизми за матраците, към които може да закупите еднолицеви матрациЪглови легла Сити 2001 се изработват в четири цвята по избор на клиента. И към двете легла има включен повдигащ пружинен механизъм, така че да може да се използва оптимално про..
286 лв.
Цветове
Комплект класически ъглови легла Мареа 1 на ниска цена с опция за добавяне на матрациВ цената са включени пружинни механизми за повдигане на матрака, които осигуряват допълнително място за съхранение навещи и дъно за леглото. Леглата са универсални, като при монтажа може да се оп..
249 лв.
Цветове
Комплект легла Лео 7 за еднолицев матрак 82/190см Леглата за снабдени с повдигащ механизъм и ракла с предно отваряне."Лео 7" се предлага с избор от няколко цвята, а към комплекта може да добавите и еднолицев матрак Даная.Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В:  Легло без ракла: 84/191/85см, ..
429 лв.
Цветове
Ъглови Легла Аполо 7 е добър вариант за малки спални, в които няма място за голяма спалня. Те не заемат много място, защото са поставни в някой от ъглите на стаята. Двете легла са с размер за матрак 82/190см като са предназначени само за еднолицеви матраци. Разполагат с повдигащ механизъм, чрез койт..
329 лв.
Изцяло тапицирано легло за спалнята с подматрачна рамка, повдигащ механизъм, избор на цвят и размериТапицирано легло с висококачествена еко кожа или плат с цвят по избор на клиента. Елегантните извивки по таблата и дълбоките шевове създават чудесна визия и модерно излъчване на новата ви спалня. Моде..
809 лв.
Цветове
Изключително семпло и изчистено, но така прекрасно и нежно тапицирано легло за спалнята с повдигащ механизъм и подматрачна рамка Излъчва спокойствие и удобство. Легло Хелена е изцяло тапицирано с много леки и нежни извивки. Към леглото е включена метална подматрачна рамка с амортисьорен механизъм за..
983 лв.
Цветове
"Неа" е тапицирано легло с извити и овални форми, така се избягва възможност за удар в остри ръбове. Височината на царгите позволява свободно стъпване около леглото, а тапицираната табла допринася за отличния комфорт.Металната носеща конструкция на леглото гарантира здравина и стабилност.В цена..
1 279 лв.
Цветове
"Елеа" е тапицирано легло с мека табла за максимален комфорт. Огъната му табла ще предаде уникалност на Вашата спалня.В комплекта са включени механизми с газови амортисьори за повдигане на матрака и метална подматрачна ламелна рамка, която гарантира здравина и стабилност. Механизмът за повдиган..
926 лв.
Цветове
"Амадеус" е тапицирано легло с компактни размери. Меките тапицирани детайли предотвратяват сблъсъка с твърди и остри ръбове.А металната носеща конструкция на леглото, гарантира здравина и стабилност.Леглото е на крака с възможност за лесно почистване на пространството под него.В цената са включ..
1 424 лв.
Цветове
"Мофей" е тапицирано легло с мека табла за максимален комфорт. Меките тапицирани детайли предотвратяват сблъсъка с твърди и остри ръбове.В комплекта са включени механизми с газови амортисьори за повдигане на матрака и метална подматрачна ламелна рамка, която гарантира здравина и стабилност.&nbs..
1 241 лв.
Цветове
"Рокер" е тапицирано легло с меки детайли. Леглото е с извити форми, без остри и опасни ръбове.В комплекта са включени механизми с газови амортисьори за повдигане на матрака и метална подматрачна ламелна рамка, която гарантира здравина и стабилност. Механизмът за повдигане на матрака Ви да..
1 133 лв.
Цветове
Тапицирано легло с дизайн, който грабва вниманието ви на мига и детайли, които ви оставям замислениНевероятно предложение на тапицирано легло за вашата спалня. Този модел е създаден от дизайнери след дълги безсънни нощи, за да се създаде визия, която да ви спре дъха и да ви накара да се замислите. Ц..
1 018 лв.
Цветове
Тапицирано легло с дизайн, който грабва вниманието ви на мига и детайли, които ви оставям замислениНевероятно предложение на тапицирано легло за вашата спалня. Този модел е създаден от дизайнери след дълги безсънни нощи, за да се създаде визия, която да ви спре дъха и да ви накара да се замислите. Ц..
1 018 лв.
Цветове
"Рамона" е тапицирано легло с мека табла за допълнителен комфорт. В комплекта са включени механизми с газови амортисьори за повдигане на матрака и метална подматрачна ламелна рамка, която гарантира здравина и стабилност. Механизмът за повдигане на матрака Ви дава възможност за удобно изпол..
948 лв.