Меню
Кошница

Закачалки

Цветове
Закачалка WIE/15 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/15" е компактна закачалка за стенен монтаж, снабдена с една кука за закачане на яке или палто.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена ..
32 лв.
Цветове
Закачалка WIE/70 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/70" е компактна закачалка за стенен монтаж, снабдена с три куки за закачане на якета и палта.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена у..
32 лв.
Практична закачалка за дрехи, свободностояща на земята. Изработена от метал в черен цвят. Изключително лека, лесно преносима и удобна. В горната си част предлага място за дрехи, а в долните си част - поставка за чанти, чадъри.Материал: МеталРазмери Ш/Д/В: 35/47/178см Цвят: Ч..
43 лв.
Практична закачалка за дрехи, свободностояща на земята. Изработена от метал и пластмаса в черен цвят. Изключително лека, лесно преносима и удобна. В горната си част предлага място за дрехи, а в долната си част -  за чанти, чадъри.Материал: Метал/ПластмасаРазмери Ш/Д/В: 40/37/167с..
46 лв.
Цветове
Закачалка за монтаж на стена "3" оборудвана с 3 бр. закачалки. Изработва се от ПДЧ 16 мм. в цветовете венге, сонома или бяло.Материал: ПДЧ 16мм/кант 0.5ммРазмери Ш/Д/В: 60/9/100смЦвят: Венге, Сонома или БялоГаранция: 24 месеца..
49 лв.
Цветове
"30" представлява закачалка с рафт и 3 бр. закачалки, подходяща за обзавеждане на антре или коридор. Моделът се изработва от ПДЧ, в цвят по избор.Материал: ПДЧ 16мм/кант 0.5ммРазмери Ш/Д/В: 54/21/120смЦвят: Венге, Сонома или БялоГаранция: 24 месеца..
54 лв.
Практична закачалка за дрехи, свободностояща на земята. Изработена от метал и мрамор в бял цвят. Изключително луксозна, лесно преносима и удобна. В горната си част предлага място за дрехи, а в долната си част -  за чанти, чадъри.Материал: Метал/МраморРазмери Ш/Д/В: 37/37/182..
55 лв.
Закачалка-щендер за дрехи WU-8 с регулируема височина, изработена от пластмаса и хромиран метал.Практична и функционална, с възможност за регулиране на височината, закачалка WU-8 ще запази вашите панталони, ризи и сака в изряден вид. Закачалката е оборудвана с четири колелца за по-лесно придвижване...
57 лв.
Закачалката е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабдена е с три закачалки и рафт, където може да подредите вещи и палта."Денвър М23" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата комби..
59 лв.
Практична закачалка за дрехи, свободностояща на земята. Изработена от метал и мрамор в кафяв цвят. Изключително луксозна, лесно преносима и удобна. В горната си част предлага място за дрехи, а в долната си част -  за чанти, чадъри.Материал: Метал/МраморРазмери Ш/Д/В: 37/37/1..
60 лв.
Цветове
"40" представлява закачалка с рафт и 4 бр. закачалки, подходяща за обзавеждане на антре или коридор. Моделът се изработва от ПДЧ, в цвят по избор.Материал: ПДЧ 16мм/кант 0.5ммРазмери Ш/Д/В: 75/21/120смЦвят: Венге, Сонома или БялоГаранция: 24 месеца..
63 лв.
Закачалка BALDER WIE/45 е част от модулна система Balder. Тя разполага с пано от ПДЧ, един рафт и три закачалки за дрехи. Може да я използвате в детската стая или антрето.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо..
69 лв.
Закачалката е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабдена е с четири закачалки и рафт, където може да подредите вещи и палта."Денвър М3" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата ком..
69 лв.
Закачалката е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix WIE 60 е елегантна закачалка с три кукички за окачване на връхни дрехи и удобен рафт за съхранение на чанти.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с ..
70 лв.
Закачалката е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix WIE 80 е елегантна закачалка с четири кукички за окачване на връхни дрехи и удобен рафт за съхранение на чанти.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн,..
75 лв.
Модул със две закачалки и лост за висящи дрехи. Компактно антре, подходящо за жилища с тесни и малки коридори. Има поставка за обувки отдолу и за шапки и шалове в горната си част. Изработено е от 16мм ПДЧ в цветове Дъб дакотаи Бяло гладко.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45мм ка..
93 лв.
"М22" е стенна закачалка, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Снабдена е с три закачалки за дрехи и рафт.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ.Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 90/20/100смЦвят: Дъб бланко/АнтрацитГаранция: 24 месеца..
99 лв.