Меню
Кошница

Закачалки

Закачалка за дрехи W-57, изработена от хромиран метал.С интересен и ефектен дизайн, в красиви медни оттенъци, закачалка W-57 ще бъде стилно допълнение към вашия дом.Материал: Хромиран металРазмери Ш/В: Ф40/180 см.Цвят: МедГаранция: 24 месеца..
362 лв.
Цветове
Закачалка за дрехи W-50, изработена от прахово боядисан метал.С интересен и ефектен дизайн, закачалка W-50 ще бъде стилно допълнение към вашия дом. Закачалката се предлага в елегантно бяло или шикозно черно.Материал: Прахово боядисан металРазмери Ш/Д/В: 35/35/179 см.Цвят: Бял или ЧеренГаранция: 24 м..
265 лв.
Цветове
Закачалка за дрехи W-56, изработена от прахово боядисан метал.С интересен и ефектен дизайн, закачалка W-56 ще бъде стилно допълнение към вашия дом. Закачалката се предлага в елегантно бяло или шикозно черно.Материал: Прахово боядисан металРазмери Ш/В: Ф40/180 см.Цвят: Бял или ЧеренГаранция: 24 месец..
259 лв.
"Alameda WIE" е елегантна и семпла закачалка. Тя е част от модерната модулна система "Alameda", която предлага голямо разнообразие от модули за обзавеждане на Вашия дом.Модулна система "Alameda" е характерна с изчистения си дизайн, удебелените страници, гланцираните бели фронтове и акцентите от топъ..
239 лв.
Закачалка за дрехи W-34, изработена от акрил и хромиран метал.С интересен и ефектен дизайн и красиви, изтънчени извивки, закачалка W-34 ще бъде стилно допълнение към вашия дом.Материал: Акрил/Хромиран металРазмери Ш/В: Ф30/180 см.Цвят: Прозрачен/ХромГаранция: 24 месеца..
235 лв.
Цветове
Паното е семпло и красиво, част от модулна система Elegance.Снабдено е с рафт, две закачалки и поставка за чадъри.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или Дъб нордик(корпус)/Пя..
228 лв.
Закачалка-щендер WU-18, изработена от хромиран метал.Практична и функционална, закачалка WU-18 ще запази вашите панталони, ризи и сака в изряден вид. Закачалката е оборудвана с четири колелца за по-лесно придвижване, както и с поставка за обувки в долната част.Материал: Хромиран металРазмери Ш/Д/В: ..
225 лв.
Закачалката е част от модулна система Lavenda, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Това е една отлична възможност за малки пространства - антре, което не заема много място, но ще осигури достатъчно пространство за съхранение на дрехи и обувки.Закачалка Lavenda е оборудвана с пе..
200 лв.