Меню
Кошница

Закачалки

Закачалка за стена Nero Plus WIE/70/135
-23 %
Цветове
Закачалка WIE/70/135 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/70/135" е елегантна закачалка за стенен монтаж, снабдена с пет куки за закачане на якета и палта.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с по..
80 лв. 104 лв.
Закачалка за стена Nero Plus WIE/15
-16 %
Цветове
Закачалка WIE/15 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/15" е компактна закачалка за стенен монтаж, снабдена с една кука за закачане на яке или палто.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена ..
27 лв. 32 лв.
Закачалка BALDER WIE/45
-13 %
Закачалка BALDER WIE/45 е част от модулна система Balder. Тя разполага с пано от ПДЧ, един рафт и три закачалки за дрехи. Може да я използвате в детската стая или антрето.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо..
60 лв. 69 лв.
Закачалка Alameda WIE
-10 %
"Alameda WIE" е елегантна и семпла закачалка. Тя е част от модерната модулна система "Alameda", която предлага голямо разнообразие от модули за обзавеждане на Вашия дом.Модулна система "Alameda" е характерна с изчистения си дизайн, удебелените страници, гланцираните бели фронтове и акцентите от топъ..
215 лв. 239 лв.
Закачалка за стена Nero Plus WIE/70
-4 %
Цветове
Закачалка WIE/70 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/70" е компактна закачалка за стенен монтаж, снабдена с три куки за закачане на якета и палта.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена у..
31 лв. 32 лв.
Модул със две закачалки и лост за висящи дрехи. Компактно антре, подходящо за жилища с тесни и малки коридори. Има поставка за обувки отдолу и за шапки и шалове в горната си част. Изработено е от 16мм ПДЧ в цветове Дъб дакотаи Бяло гладко.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45мм ка..
93 лв.
"Сити 4078" е стилно и елегантно пано със закачалки, което ще стои идеално във Вашия дом.Освен със закачалки е снабдено и с възглавница, моделът е тапициран в сив цвят. Има възможност да се разместват тапицираните части и бандът със закачалки.Предназначен е за монтаж на стената.Материал: ПДЧ 16мм/0,..
150 лв.
"Сити 4075" е стилно пано, което ще се впише идеално във Вашия коридор или антре.Снабдено е с четири закачалки и два лоста за дрехи.Предназначено е за монтаж към стената.Материал: ПДЧ 16мм/0,45мм кант Размери Ш/Д/В: 80/32.5/118.5смЦветове: Сатен/Дъб артисанГаранция: 24 месецаТегло: 17кгБро..
79 лв.
"Сити 4071" е модерна мебел, която ще се впише идеално във Вашия коридор или антре.Закачалката е снабдена с куки за закачане на дрехи и рафт над тях.Предназначен е за монтаж към стената.Материал: ПДЧ 16мм/0,45мм кант Размери Ш/Д/В: 67/25/137смЦветове: Дъб пиемано/Сонома арвен 629Гаранция: ..
59 лв.
Цветове
Паното е семпло и красиво, част от модулна система Elegance.Снабдено е с рафт, две закачалки и поставка за чадъри.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или Дъб нордик(корпус)/Пя..
210 лв.
Паното е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабдено е с пет закачалки, където може да подредите палта."Денвър М9" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата комбинация - антрацит и д..
49 лв.
Закачалка-щендер за дрехи WU-8 с регулируема височина, изработена от пластмаса и хромиран метал.Практична и функционална, с възможност за регулиране на височината, закачалка WU-8 ще запази вашите панталони, ризи и сака в изряден вид. Закачалката е оборудвана с четири колелца за по-лесно придвижване...
57 лв.
Закачалка-щендер WU-18, изработена от хромиран метал.Практична и функционална, закачалка WU-18 ще запази вашите панталони, ризи и сака в изряден вид. Закачалката е оборудвана с четири колелца за по-лесно придвижване, както и с поставка за обувки в долната част.Материал: Хромиран металРазмери Ш/Д/В: ..
199 лв.
Закачалката е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабдена е с четири закачалки и рафт, където може да подредите вещи и палта."Денвър М3" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата ком..
69 лв.
Закачалката е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабдена е с три закачалки и рафт, където може да подредите вещи и палта."Денвър М23" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата комби..
59 лв.