Меню
Кошница

Градински маси

Indira е красива холна маса, която ще внесе уют във Вашия дом. Идеално ще се впише и в градината.Изработена е от висококачествени материали - стъкло, синтетичен ратан и стомана.Масата съчетава цветовете дървесно и черно.Материал: Стъкло/Синтетичен ратан/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д..
154 лв.
Gardena LAW е красива холна маса, която ще внесе уют във Вашия дом.Изработена е от висококачествени материали - стъкло, синтетичен ратан и стомана.Масата съчетава цветовете дървесно и черно.Материал: Стъкло/Синтетичен ратан/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 90/50/43смЦвят: Натурален/Черно..
196 лв.
Falcon е красива холна маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло, синтетичен ратан и стомана.Масата съчетава цветовете дървесно и черно.Материал: Стъкло/Синтетичен ратан/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 79/76смЦвят: Н..
376 лв.
Barrel е красива и оригинална маса за кафе, а може да се използва и като помощна маса.Диаметърът й е 48см.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и синтетичен ратан.Масата съчетава цветовете дървесно и черно.Материал: Стъкло/Синтетичен ратанРазмери Ш/В: 48/56смЦвят: Натурален/ЧерноГ..
201 лв.
Mosler е красива маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и стомана.Масата е със стабилна основа в тъмно сив цвят, а плотът й е стъклен.Материал: Стъкло/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 150/90/72смЦвят: Тъмно сивоГ..
303 лв.
Mobil е красива маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и ратан.Масата е със стабилна основа в тъмно кафяв цвят, а плотът й е стъклен.Материал: Стъкло/Синтетичен ратанРазмери Ш/Д/В: 70/70/74смЦвят: Тъмно кафяво/ЧерноГара..
192 лв.
Midas е красива маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и ратан.Масата е със стабилна основа в тъмно кафяв цвят, а плотът й е стъклен.Материал: Стъкло/Синтетичен ратанРазмери Ш/В: 74/74смЦвят: Тъмно кафявГаранция: 24 мес..
221 лв.
Master е красива маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и ратан.Масата е със стабилна основа в тъмно кафяв цвят, а плотът й е стъклен.Материал: Стъкло/Синтетичен ратанРазмери Ш/Д/В: 150/90/74смЦвят: Тъмно кафяво/ЧерноГа..
404 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)