Меню
Кошница

Градински маси

Falcon е красива холна маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло, синтетичен ратан и стомана.Масата съчетава цветовете дървесно и черно.Материал: Стъкло/Синтетичен ратан/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 79/76смЦвят: Н..
351 лв.
Mosler е красива маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и стомана.Масата е със стабилна основа в тъмно сив цвят, а плотът й е стъклен.Материал: Стъкло/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 150/90/72смЦвят: Тъмно сивоГ..
225 лв.
Mobil е красива маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и ратан.Масата е със стабилна основа в тъмно кафяв цвят, а плотът й е стъклен.Материал: Стъкло/Синтетичен ратанРазмери Ш/Д/В: 70/70/74смЦвят: Тъмно кафяво/ЧерноГара..
164 лв.
Midas е красива маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и ратан.Масата е със стабилна основа в тъмно кафяв цвят, а плотът й е стъклен.Материал: Стъкло/Синтетичен ратанРазмери Ш/В: 74/74смЦвят: Тъмно кафявГаранция: 24 мес..
192 лв.
Master е красива маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и ратан.Масата е със стабилна основа в тъмно кафяв цвят, а плотът й е стъклен.Материал: Стъкло/Синтетичен ратанРазмери Ш/Д/В: 150/90/74смЦвят: Тъмно кафяво/ЧерноГа..
325 лв.
Градински комплект Shark
Ново
"Shark" е красив и модерен комплект, който е изключително подходящ за градина и тераса.Комплектът включва диван, два фотьойла и маса.Изработен е от висококачествени материали - прахово боядисана стомана, стъкло и плат.Материал: Прахово боядисана стомана/Стъкло/ПлатРазмери Ш/Д/В: Диван: 118..
524 лв.
Градински комплект Conor
Ново
"Conor" е красив и модерен комплект, който е изключително подходящ за градина и тераса.Комплектът включва диван, два фотьойла и маса.Изработен е от висококачествени материали - прахово боядисана стомана, стъкло и мрежа.Материал: Прахово боядисана стомана/Стъкло/МрежаРазмери Ш/Д/В: Диван: 1..
314 лв.
Градинска маса Calvo
Ново
Цветове
"Calvo" е красива и компактна маса, която е изключително подходяща мебел за градина и тераса.Изработена е от висококачествени материали - полипропилен.Масата се предлага с избор на цвят.Материал: ПолипропиленРазмери Ш/В: 60/72смЦвят: Бял, Черен, Каки или МентаГаранция: 24 месеца..
141 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)