Меню
Кошница

Фотьойли и разтегателни фотьойли

Фотьойл Britney
-23 %
Фотьойл Britney с крака от прахово боядисана стомана и седалка от кадифен плат."Britney" е компактна и впечатляваща мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома. Материал: Кадифен плат/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 73/72/78смВисочина на седалка от земята: 43смЦвят: С..
536 лв. 696 лв.
Фотьойл Avatar 2
-23 %
Цветове
Фотьойл Avatar 2 с крака от прахово боядисана стомана и седалка от кадифен плат."Avatar 2" е компактна и впечатляваща мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома. Предлага се с избор на цвят - тъмно зелен или сив.Материал: Кадифен плат/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: ..
321 лв. 417 лв.
Фотьойл Amy
-23 %
Фотьойл Amy е истинско бижу, което съчетава красота и удобство в едно.Дамаската на модела е плат букле, а основата - боядисана стомана.Материал: Букле/Боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 72/73/73смВисочина на седалка от земята: 48смЦвят: Крем/ОрехГаранция: 24 месеца..
497 лв. 646 лв.
Масажно кресло със затопляща функция и табуретка Matador
-23 %
Цветове
Кресло с масажна и затопляща функция и табуретка Matador с основа от извито дърво и тяло, тапицирано с еко кожа.Пълен релакс и страхотно преживяване само с едно сядане - това ви гарантира кресло Matador, което ще внесе стил и комфорт във вашия дом. Наклонът на облегалката може да се регулира. За да ..
620 лв. 805 лв.
Люлеещо се кресло Max Bis Plus
-23 %
Цветове
Люлеещо се кресло Max Bis Plus с основа от извито дърво и тяло с дамаска или еко кожаПълен релакс и усещане за топлина и уют - това ви гарантира кресло Max Bis Plus със своите елеганти и красиви извивки от дърво в натурален цвят. Столът се предлага в  три цветови варианта.Материал: Ек..
367 лв. 477 лв.
Люлеещо се кресло Liberto
-23 %
Люлеещото се кресло Liberto ще внесе уют и комфорт във Вашата дневна."Liberto" е изключително удобна и комфортна мека мебел, на която може да отпочивате на спокойствие у дома. Идеално за четене на книга, за сутрешното кафе или просто за релакс. Изработено е от хромирана стомана в златно, а дамаската..
513 лв. 666 лв.
Люлеещо се кресло Castro
-23 %
Цветове
Люлеещото се кресло Castro ще внесе уют и комфорт във Вашата дневна."Castro" е изключително удобна и комфортна мека мебел, на която може да отпочивате на спокойствие у дома. Идеално за четене на книга, за сутрешното кафе или просто за релакс. Изработено е от стомана и масивно дърво, а дамаската е из..
490 лв. 637 лв.
Люлеещо се кресло Ben 2
-23 %
Люлеещо се кресло Ben 2 с основа от хромиран метал и тяло с мембранна дамаска.Пълен релакс и усещане за уют - това ви гарантира кресло Ben 2, което ще внесе стил и комфорт във вашия дом.Материал: Мембранна дамаска/Пластмаса/Хромиран металРазмери Ш/Д/В: 55/97/99 см.Цвят: Черен/ХромГаранция: 24 месеца..
210 лв. 273 лв.
Люлеещо се кресло Ben
-23 %
Люлеещо се кресло Ben с основа от хромиран метал и тяло от ратан.Пълен релакс и усещане за уют - това ви гарантира кресло Ben, което ще внесе стил и комфорт във вашия дом.Материал: Ратан/Пластмаса/Хромиран металРазмери Ш/Д/В: 55/97/99 см.Цвят: Кафяво микс/ХромГаранция: 24 месеца..
214 лв. 278 лв.
Люлеещо се кресло Belmiro
-23 %
Цветове
Люлеещото се кресло Belmiro ще внесе уют и комфорт във Вашата дневна."Belmiro" е изключително удобна и комфортна мека мебел, на която може да отпочивате на спокойствие у дома. Идеално за четене на книга, за сутрешното кафе или просто за релакс. Изработено е от стомана и масивно дърво, а дамаската е ..
340 лв. 442 лв.
Люлеещо се кресло Bazalto
-23 %
Цветове
Люлеещото се кресло Bazalto ще внесе уют и комфорт във Вашата дневна."Bazalto" е изключително удобна и комфортна мека мебел, на която може да отпочивате на спокойствие у дома. Идеално за четене на книга, за сутрешното кафе или просто за релакс. Изработено е от стомана и масивно дърво, а дамаската е ..
356 лв. 463 лв.
Люлеещо се кресло Austin
-23 %
Люлеещото се кресло Austin ще внесе уют и комфорт във Вашата дневна."Austin" е изключително удобна и комфортна мека мебел, на която може да отпочивате на спокойствие у дома. Идеално за четене на книга, за сутрешното кафе или просто за релакс. Изработено е от стомана и масивно дърво, а дамаската е из..
433 лв. 563 лв.
Кръгла табуретка Dora
-23 %
Цветове
Кръгла табуретка Dora с основа от хромиран метал и тяло, облечено с еко кожа.С елегантен дизайн и свежи цветове, това малко бижу ще бъде прекрасно допълнение към вашата дневна. Табуретка Dora се предлага в три цветови варианта на еко кожата - бял, черен, сив.Материал: Еко кожа/Хромиран металРазмери:..
130 лв. 169 лв.
Кресло с подложка за крака Pulsar
-23 %
Цветове
Кресло с регулируема облегалка и подложка за крака Pulsar, тапицирано с еко кожа.Пълен релакс и отпускане - това ви гарантира кресло Pulsar, което ще внесе стил и комфорт във вашия дом. Наклонът на облегалката може да се регулира, както и височината на подложката за крака. Креслото се предлага в чет..
712 лв. 924 лв.
Кресло с подложка за крака Optima
-23 %
Цветове
Кресло с регулируема облегалка и подложка за крака Optima, тапицирано с еко кожа.Пълен релакс и отпускане - това ви гарантира кресло Optima, което ще внесе стил и комфорт във вашия дом. Наклонът на облегалката може да се регулира до полу-легнало положение, както и височината на подложката за крака. ..
536 лв. 696 лв.
Кресло с подложка за крака Jeff
-23 %
Цветове
Кресло с регулируема облегалка и подложка за крака Jeff, тапицирано с еко кожа.Пълен релакс и отпускане - това ви гарантира кресло Jeff, което ще внесе стил и комфорт във вашия дом. Наклонът на облегалката може да се регулира, както и височината на подложката за крака. Креслото се предлага в два цве..
624 лв. 810 лв.
Кресло Tyrion
-23 %
Цветове
Кресло Tyrion с крака от масивно дърво и тяло от кадифена тъкан.Tyrion е луксозно кресло, което ще играе важна роля във Вашата почивка. Изработено е в три красиви цвята: сив, бордо и тъмно зелено с черни крака.Материал: Кадифена тъкан/Масивно дървоРазмери Ш/Д/В: 75/86/91смВисочина на седалка от земя..
428 лв. 556 лв.
Кресло Titan
-23 %
Цветове
Кресло Titan с крака от масивно дърво и дамаска от кадифена тъкан.Titan е изключително стилна и красива мека мебел, изработена от висококачествени материали в три цвята - тъмно зелено, тъмно синьо и сиво.Материал: Кадифена тъкан/Масивно дърво - кракаРазмери Ш/Д/В: 73/70/87смВисочина на седалка от зе..
470 лв. 611 лв.
Кресло Soft 3
-23 %
Цветове
Кресло Soft 3 с крака от хромирана стомана и тяло от кадифена тъкан.Soft 3 е изключителнa удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома. Материал: Кадифена тъкан/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 69/76/81смВисочина на седалка от земята: 46смЦвят: Синьо или..
505 лв. 655 лв.
Кресло Soft
-23 %
Кресло Soft с основа от хромиран метал или от прахово боядисан метал и тяло с дамаска.С полъх на ретро стил и домашен уют, кресло Soft ще внесе комфорт и приятна атмосфера във вашата дневна. Материал: Дамаска/Хромиран металРазмери: Ш/Д/В: 69/76/81 см.Цвят: Светло сив/ХромГаранция: 24 ..
447 лв. 581 лв.
Кресло Santi
-23 %
Цветове
Кресло Santi е изработено от кадифен плат с избор от няколко цвята."Santi" е удобен и красив фотьойл.Креслото е изключително комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.Материал: Кадифен плат/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 74/74/88смВисочина на седалка от земята: 4..
459 лв. 597 лв.
Кресло Rezzo
-23 %
Цветове
Кресло Rezzo с крака от масивно каучуково дърво и тяло с дамаска.С царствен и изискан дизайн, кресло Rezzo ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Материал: Дамаска/Масивно дървоРазмери: Ш/Д/В: 80/73/84 см.Цвят:    - Бордо/Тъмен орех    - Тъмно зелен/Тъмен ..
459 лв. 597 лв.
Кресло Ravel
-23 %
Цветове
Кресло Ravel с крака от масивно дърво и тяло от кадифена тъкан.Ravel е изключително удобно и красиво кресло, което се предлага в четири цвята: тъмно син, сив, тъмно зелен, бордо.Материал: Кадифена тъкан/Масивно дървоРазмери Ш/Д/В: 70/78/100смВисочина на седалка от земята: 48смЦвят: Тъмно син, Сив, Т..
610 лв. 792 лв.
Кресло Purio
-23 %
Цветове
Кресло Purio с крака от масивно каучуково дърво и тяло с дамаска.С ергономичен и изискан дизайн, кресло Purio ще внесе уют и комфорт във вашата дневна. Креслото се предлага в три цветови комбинации на дамаската - светло сиво и тъмно сиво, светло сиво и синьо или бежово и кафяво.Материал: Дамаск..
398 лв. 517 лв.
Кресло Pulsar 2
-23 %
Цветове
Кресло Pulsar 2 е комфортна и удобна мека мебел, която ще превърне Вашата почивка в невероятно преживяване. "Pulsar 2" притежава масажираща и  релаксираща функция, за по-голямо удобство притежава й джобче за аксесоари.Наклонът на облегалката може да се регулира, както и височината на подло..
732 лв. 950 лв.
Кресло Pino
Ново -23 %
"Pino" е красиво и изключително удобно кресло, подходящо както за градина, така и за тераса.Изработено е от висококачествени материали - синтетичен ратан и стомана.Материал: Синтетичен ратан/Прахово боядисана стомана/ПлатРазмери Ш/Д/В: 74/69/76смВисочина на седалка от земята: 42смЦвят: Тъмно си..
256 лв. 333 лв.
Кресло Pastore
-23 %
Кресло Pastore със своя луксозен дизайн ще внесе уют и комфорт във Вашата дневна."Pastore" е изключително удобна и комфортна мека мебел, на която може да отпочивате на спокойствие у дома. Идеално за четене на книга, за сутрешното кафе или просто за релакс. Изработено е от масивно дърво и дамаска в б..
356 лв. 463 лв.
Кресло Paradise
-23 %
Кресло Paradise е изработено от еко кожа в кремав цвят.Paradise е удобен фотьойл, който е с механизъм за разтягане и релакс.Фотьойл съще е и с електрическо сгъване, USB гнездо и функция на люлка.Креслото е изключително комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.Мат..
876 лв. 1 138 лв.
Кресло Pagoni
-23 %
Цветове
Кресло Pagoni със своя луксозен дизайн ще внесе уют и комфорт във Вашата дневна."Pagoni" е изключително удобна и комфортна мека мебел, на която може да отпочивате на спокойствие у дома. Идеално за четене на книга, за сутрешното кафе или просто за релакс. Изработено е от масивна дървесина и мека кади..
641 лв. 832 лв.
Кресло Oslo 1S
-23 %
Цветове
Кресло Oslo 1S е изработено от дамаска в два цвята - тъмно сив или бежов.Oslo 1S е удобен фотьойл, който е с механизъм за разтягане и релакс.Креслото е изключително комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.Материал: ДамаскаРазмери Ш/Д/В: 75/95-158/100-79смВисочин..
551 лв. 715 лв.
Кресло Optima 2
-23 %
Кресло Optima 2 е комфортна и удобна мека мебел. Наклонът на облегалката може да се регулира до полулегнало положение, както и височината на подложката за крака, благодарние на което ще се насладите на релаксираща почивка."Optima 2" е изработен от красива дамаска в сив цвят, истински бижу за Ва..
551 лв. 715 лв.
Кресло Milano 1S
-23 %
Кресло Milano 1S се отличава с уникален комфорт и модерна визия.Моделът е изработен от висококачествени материали - масив, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Плат/Масив - букРазмери Ш/Д/В: 65/77/77смВисочина на седалка от земята: 44смЦвят: Бежов/Тъмен орехГаранция: 24 месеца..
501 лв. 650 лв.
Кресло Merry
-23 %
Цветове
Кресло Merry се отличава с уникален комфорт и модерна визия.Моделът е изработен от висококачествени материали - стомана, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Плат/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 80/90/95смВисочина на седалка от земята: 43смЦвят: Крем или СивГаранция: 24 ..
420 лв. 546 лв.
Кресло Melody
-23 %
Кресло Melody е идеален вариант както за дома, така и за тераса или двор.С красив и модерен дизайн, креслото е изработено от висококачествен ратан и крачета от боядисана стомана.Материал: Естествен ратан/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 60/85/86смВисочина на седалка от земята: 35смЦвят: Натур..
321 лв. 417 лв.
Кресло Melisa
-23 %
Цветове
Кресло Melisa със своя луксозен дизайн ще внесе уют и комфорт във Вашата дневна."Melisa" е изключително удобна и комфортна мека мебел, на която може да отпочивате на спокойствие у дома. Идеално за четене на книга, за сутрешното кафе или просто за релакс. Изработено е от хромирана стомана в златно, а..
420 лв. 546 лв.
Кресло Melby
-23 %
Цветове
Кресло Melby е идеален вариант както за дома, така и за тераса или двор.С красив и модерен дизайн, креслото е изработено от висококачествен полипропилен, а за допълнително удобство е добавена и възглавница в сив цвят.Материал: Плат/Прахово боядисана стомана/ПолипропиленРазмери Ш/Д/В: 71/66/75смВисоч..
283 лв. 368 лв.
Показани са от 1 до 36 от 124 резултата (4 страници)

Най търсен продукт в тази категория си остава разтегателен фотьойл. Фотьойла е изключително удобна мека мебел и предпочитана от доста хора, тъй като не заема много място а дава удобство и комфорт.Някои модели са с ненадмината функционалност - бързо и лесно могат да се превърнат в удобно легло, без да заемат място в стаята.  Разтегателните фотьойли са търсена мебел, която трябва да е изработена качествено и да е бъде удобна не само при сядане, но и при лягане.