Меню
Кошница

Стандартни кухни

Флоренция 2 е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва множество шкафове, витрини, чекмеджета. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 200(80+80+40)/30/65см- Долен ред: 200(80+80+40)/ 60см..
619 лв.
Кухня Сити 967 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят сонома: шкафове и чекмеджета с механизъм за плавно затваряне на вратите, колонен шкаф за вграждане на хладилник и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:   ..
4 781 лв.
Кухня Сити 940 е изработена с лице от МДФ в цвят бяло гланц.Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, място за аспиратор и отделения за ел.уреди.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се нивелират. Има възм..
3 868 лв.
Кухня Сити 936 е изработена с лице от МДФ в цвят сонома с фрезовани детайли. Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета и отделения за фурна за вграждане.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се нивелират. И..
3 182 лв.
Кухня Сити 935 е изработена с лице от МДФ в цвят бяло фладер.Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета и място за аспиратор.Кухненската композиция е с цял термоплот.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се нивелират. Има възможност за избор на модел д..
1 214 лв.
Кухня Сити 933 е изработена с лице от МДФ в цветовете дъб натурал и цимент мат с фрезовани детайли. Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, витрини, място за аспиратор и отделения за ел.уреди.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см,..
2 279 лв.
Кухня Сити 930 е изработена с лице от МДФ в цвят цимент мат с фрезовани детайли.Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, място за аспиратор, отделение за фурна за вграждане.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се ни..
2 154 лв.
Кухня Сити 929 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, място за абсорбатор и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ..
1 283 лв.
Кухня Сити 928 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, бутилиера, място за абсорбатор и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:  ..
1 111 лв.
Кухня Сити 927 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм    Корпус: ПД..
2 079 лв.
Кухня Сити 922 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят астра: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и бутилиера. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм    Корпус: ПДЧ 16ммЦвят:..
633 лв.
Кухня Сити 919 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм&nbs..
1 654 лв.
Кухня Сити 918 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят астра: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм  &n..
1 645 лв.
Кухня Сити 917 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят орех адмирал: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, място за абсорбатор и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм ..
1 192 лв.
Кухня Сити 916 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже, бутилиера и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: П..
1 718 лв.
Кухня Сити 913 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм ..
982 лв.
Кухня Сити 893 е изработена с лице от МДФ в цвят лилаво мат и бяло гланц, предлага удобно и богато разпределение. Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, място за аспиратор, чекмеджета и отделения за ел.уреди.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регули..
3 107 лв.