Меню
Кошница

Стандартни кухни

Кухня Флоренция 2
-5 %
Флоренция 2 е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва множество шкафове, витрини, чекмеджета. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 200(80+80+40)/30/65см- Долен ред: 200(80+80+40)/ 60см..
588 лв. 619 лв.
Кухня Саня
-5 %
Саня е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва горни и долни кухненски шкафове. В цената на кухнята не е включен термоплота. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 130/30/54см- Долен ред..
322 лв. 339 лв.
Кухня Мареа 2
-5 %
Цветове
Малка, практична и евтина кухня с габаритен размер 130см с цял термоплотЕдин от най-продаваните кухненски комплекти в нашия онлайн магазин. Тя е с компактен размер от 130см и предлага достатъчно място като работен плот, място за мивка и успява да събере нужните удобства - чекмедже и шкафове с в..
351 лв. 369 лв.
Кухня Мареа 1
-5 %
Цветове
Най-продаваната и харесвана кухня до 2 метра. Компактен размер, на който е събрано всичко необходимо за една домакиняПодходящ модел за обзавеждане на малки и средни жилища. Здрава и красива кухня, която ще оправдае очакванията ви. Разполага с витрина, шкафове с врати както и с чекмеджета за при..
427 лв. 449 лв.
Кухня Диамант
-5 %
Диамант е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва множество шкафове, две витрини, три чекмеджета, етажерка, място за бордова мивка. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 220(80+40+20+80..
636 лв. 669 лв.
Кухня Дара 2
-5 %
Дара 2 е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва множество шкафове, две витрини, три чекмеджета. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 200(80+40+80)/30/58см- Долен ред: 200(80+40+80)/ 6..
512 лв. 539 лв.
Кухня Дара
-5 %
Цветове
Дара е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва множество шкафове, две витрини, три чекмеджета. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 200(80+40+80)/30/58см- Долен ред: 200(80+40+80)/ 60с..
512 лв. 539 лв.
Кухня Сити 967 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят сонома: шкафове и чекмеджета с механизъм за плавно затваряне на вратите, колонен шкаф за вграждане на хладилник и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:   ..
4 781 лв.
Кухня Сити 940 е изработена с лице от МДФ в цвят бяло гланц.Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, място за аспиратор и отделения за ел.уреди.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се нивелират. Има възм..
3 868 лв.
Кухня Сити 936 е изработена с лице от МДФ в цвят сонома с фрезовани детайли. Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета и отделения за фурна за вграждане.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се нивелират. И..
3 182 лв.
Кухня Сити 935 е изработена с лице от МДФ в цвят бяло фладер.Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета и място за аспиратор.Кухненската композиция е с цял термоплот.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се нивелират. Има възможност за избор на модел д..
1 214 лв.
Кухня Сити 933 е изработена с лице от МДФ в цветовете дъб натурал и цимент мат с фрезовани детайли. Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, витрини, място за аспиратор и отделения за ел.уреди.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см,..
2 279 лв.
Кухня Сити 930 е изработена с лице от МДФ в цвят цимент мат с фрезовани детайли.Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, място за аспиратор, отделение за фурна за вграждане.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се ни..
2 154 лв.
Кухня Сити 929 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, място за абсорбатор и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ..
1 283 лв.
Кухня Сити 928 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, бутилиера, място за абсорбатор и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:  ..
1 111 лв.
Кухня Сити 927 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм    Корпус: ПД..
2 079 лв.
Кухня Сити 922 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят астра: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и бутилиера. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм    Корпус: ПДЧ 16ммЦвят:..
633 лв.
Кухня Сити 919 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм&nbs..
1 654 лв.
Кухня Сити 918 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят астра: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм  &n..
1 645 лв.
Кухня Сити 917 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят орех адмирал: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, място за абсорбатор и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм ..
1 192 лв.
Кухня Сити 916 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже, бутилиера и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: П..
1 718 лв.
Кухня Сити 913 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм ..
982 лв.
Кухня Сити 891 е изработена с лице от МДФ в цвят деним мат с фрезовани детайли и предлага удобно и богато разпределение. Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, бутилиера, място за аспиратор, колонен шкаф, цял термоплот. Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за ..
1 856 лв.
Кухня Сити 887 е изработена с лице от МДФ в цвят бежово гланц.Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, място за аспиратор и отделение за фурна за вграждане.Кухненската композиция е с цял термоплот.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, за да може да се нивелират. ..
1 482 лв.
Кухня Сити 880 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм  &..
758 лв.
Кухня Сити 877 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цветовете орех адмирал и астра: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже, място за абсорбатор и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал: ..
993 лв.
Кухня Сити 876 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят астра: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже, място за аспиратор и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: П..
933 лв.
Кухня Сити 875 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят орех адмирал: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, място за абсорбатор и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Ли..
933 лв.
Кухня Сити 874 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цветовете орех адмирал и астра: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм   ..
2 001 лв.
Кухня Сити 872 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, място за аспиратор и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм&nbs..
1 192 лв.
Кухня Сити 870 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят орех адмирал: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, бутилиера, място за абсорбатор и отделение за фурна за вграждане. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал: ..
1 111 лв.
Кухня Сити 865 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, бутилиера, място за абсорбатор и отделения за ел.уреди.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице:..
1 241 лв.
Кухня Сити 864 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цветовете орех адмирал и астра: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, бутилиера, място за абсорбатор и отделения за ел.уреди. Кухненската композиция е с цял термоплот.Материал:&n..
1 241 лв.
Кухня Сити 766 е изработена с лице от МДФ в цвят бяло фладер.Състои се от шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета, отделение за съдомиялна машина за вграждане и отделение за фурна за вграждане.Кухненската композиция е с цели термоплотове.Шкафовете са с регулируеми крака 10см, ..
1 630 лв.
Ъглова кухня Сити 764 с лице от МДФ в цвят сонома, с модерен дизайн, плавно затваряне на вратите и цели термоплотове в цвят МозайкаЪглова кухня Сити 764 е изработена с лице от МДФ с фрезовани детайли в дървесния цвят сонома и предлага удобно разпределение и модерна визия,с която изцяло ще смени..
2 276 лв.
"Примо 307" е компактна и красива кухня, подходяща за малки помещения.Изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм, ABS кант 0.5мм.Кухнята се състои от следните модули:Горен ред шкафове:   PG 1 - Горен шкаф с една врата, 40см   PG 13 - Горен шкаф с хоризонтална ..
778 лв.
Показани са от 1 до 36 от 45 резултата (2 страници)

Направете правилното обзавеждане в кухнята от Орхидея мебел. Голям избот от готови прави кухни, както и ъглови кухни и модулни кухни с в различни конфигурации и цветове. Ще намерите малка кухня 150смкухня 2 метра с модерна визия или в класичекси стил както и големи прави и ъглови модели кухни. Разгледайте кухни цени от 239лв - кухня Сити на мебели ИРИМ предлага много модели в различни цветове. Кухнята е сърцето на всеки дом. Тя е съществена част от нашия живот и там прекарваме много време в приготвяне на храна за цялото семейство. Преди всичко тя трябва да бъде функционална, удобна и практична и не на последно място красива и с изискан дизайн. Всички предлагани мебели са с високо качество и гаранция за здравина. Предлагаме вариант за покупка на мебели изплащане на всички стоки. Ако тук не намирате вашата мечтана кухня, може да се обърнете към дизайнерите на Орхидея мебел, за да ви изготвим безплатен 3D проект за кухня и да направим оферта за кухня по поръчка.