Меню
Кошница

Стандартни кухни

Цветове
Малка, практична и евтина кухня с габаритен размер 130см в цвят дъб сонома, орех или венге с цял термоплотЕдин от най-продаваните кухненски комплекти в нашия онлайн магазин. Тя е с компактен размер от 130см и предлага достатъчно място като работен плот, място за мивка и успява да събере нужните..
259,00 лв.
Саня е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва горни и долни кухненски шкафове. В цената на кухнята е включен и термоплота. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 130/30/54см- Долен ред:..
269,00 лв.
Цветове
Най-продаваната и харесвана кухня до 2 метра на цена до 300лв. Компактен размер, на който е събрано всичко необходимо за една домакиняПодходящ модел за обзавеждане на малки и средни жилища. Изработена от висококачествени материали в три цветови комбинации - дъб сонома, орех или венге. Здрава и ..
319,00 лв.
Кухня Сити 920 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят сонома тъмна: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и бутилиера. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм    Корпус: ПД..
409,00 лв.
Кухня Сити 923 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят дъб дакота: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмедже и бутилиера. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм    Корпус: ПДЧ ..
409,00 лв.
Дара е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва множество шкафове, две витрини, три чекмеджета. В цената на кухнята е включен и термоплота. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 200(80+4..
449,00 лв.
Дара 2 е готова кухненска конфигурация, изработена от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 16мм. Включва множество шкафове, две витрини, три чекмеджета. В цената на кухнята е включен и термоплота. Вратичките са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: - Горен ред: 200(80..
449,00 лв.
Кухня Сити 921 е съставена от различни модули от серия за обзавеждане на кухни Сити в цвят орех адмирал: шкафове с механизъм за плавно затваряне на вратите, чекмеджета и бутилиери. Кухненската композиция е с цели термоплотове.Материал:    Лице: ПДЧ 16мм    Корпус: ..
468,00 лв.