Меню
Кошница

Ъглови дивани за хол

Ъглов диван Lahti
-23 %
"Lahti" е ъглов диван, изработен от дамаска в тъмно сив цвят. Изключително удобна мека мебел, която притежава релакс функция - два разгъващи се модула.Диванът ще се впише идеално във Вашия дом и ще Ви осигури уникален комфорт, на които ще се наслаждавате със семейството и приятелите.Материал: Д..
2 494 лв. 3 240 лв.
Ъглов диван Хилтън
-20 %
Цветове
"Хилтън" е комбинация от двуместен диван и лежанка, който без усилие се трансформира в двойно легло с площ за сън 140/190см.Лежанката е снабдена с ракла за съхранение от ламинирано ПДЧ и с механизми с газови амортисьори за лесно повдигане на седалката.Конструкцията на дивана е метална и стабилна, ко..
1 750 лв. 2 188 лв.
Ъглов диван Чил Аут
-20 %
Цветове
"Чил Аут" е голям и удобен ъглов диван, който без усилие се трансформира в двойно легло с площ за сън 140/200см.Конструкцията на дивана е метална и стабилна, което гарантира здравина и дълга експлоатация. Седалките се отличават с мекота и са изключително комфортни благодарение на 16 см високоел..
1 862 лв. 2 328 лв.
Ъглов диван Токио
-20 %
Цветове
"Токио" е модерен ъглов диван, който без усилие се трансформира в двойно легло с площ за сън 140/225см.Снабден е с ракла за съхранение от ламинирано ПДЧ под седалката на дивана.Конструкцията на дивана е метална и стабилна, което гарантира здравина и дълга експлоатация. Седалките се отличават с ..
1 898 лв. 2 373 лв.
Ъглов диван-спалня Туист с матраци Ergonomico
-20 %
Цветове
Удобен ъглов диван Туист, който се трансформира в спалня или ъглови легла с двулицеви матрациМодерен ъглов диван, практични ъглови легла или красива спалня с луксозни испански матраци - Вие избирате, защото модел Туист обединява всичко това в един продукт. Туист е необикновен мултифункционален ъглов..
2 334 лв. 2 918 лв.
Ъглов диван Флекс
-20 %
Цветове
Трасформираща се мека мебел - ъглов диван с лежанка и спалня с две нощни поставки. Получавате 2 в 1. Този модел е създадем и е изключително подходящ за хора, които трябва да използват меката мебел в хола за ежедневно спане. Иновативният дизайн позволява лесната трансформация на дивана в удобна и доб..
2 432 лв. 3 040 лв.
Ъглов диван Оупън
-20 %
Цветове
Мека мебел Оупън е нов модел трансформиращ се диван, който поставя световен рекорд за най-бърза трансформация от диван в легло Леко и удобно, с няколко движения, флип механизмът добавя допълнително пространство за сън за вас или вашите гости. Моделът е оборудван с два 16 см. матраци, поставени ..
2 277 лв. 2 846 лв.
Ъглов диван Рокер
-20 %
Цветове
"Рокер" е голям и удобен ъглов диван, който без усилие се трансформира в двойно легло с площ за сън 135/230см.Снабден е с ракла от ламинирано ПДЧ, намираща се под седалката на дивана.Седалките са изработени от плътна полиуретанова пяна, която придава мекота и комфорт.Тяхната конструкция е на принцип..
1 941 лв. 2 426 лв.
Ъглов диван Вип Плюс
-20 %
Цветове
"Вин Плюс" е иновативен ъглов диван, който без усилие се трансформира в двойно легло с площ за сън 130/225см.Снабден е с ракла за съхранение от ламинирано ПДЧ под седалката на дивана.Конструкцията на дивана е метална и стабилна, което гарантира здравина и дълга експлоатация. Седалките се отлича..
1 713 лв. 2 141 лв.
Ъглов диван Луи
-20 %
Цветове
Луксозен и модерен ъглов диван с опция за сън, който бързо и лесно може да утрои размера си, за да спите комфортноИзключително функционален и удобен, подходящ за всеки съвременен интериор и ежедневна употреба. Може да седите удобно в него или да посрещнете гости, без да се притеснявате за тяхното уд..
2 714 лв. 3 392 лв.
Ъглов диван Прима
-20 %
Цветове
Изключително красив и удобен ъглов холен диван, в който потъвате в релакс и не искате да ставатеДолните седалки са изработени от висококачествена високоеластична пяна, а горните са с мек пълнеж от силиконов пух осигуряващ комфорт и удобство както при сядане, така и при лягане. Облегалките също са из..
2 010 лв. 2 512 лв.
Ъглов диван Чикаго тройка с лежанка с релакс механизми
-10 %
Цветове
Ъглов диван от серията мека мебел Чикаго с релакс механизми изработен във вариант тройка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 598 лв. 1 776 лв.
Ъглов диван Чикаго двойка с лежанка с релакс механизми
-10 %
Цветове
Ъглов диван с релакс механизъм от серията мека мебел Чикаго изработен във вариант двойка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 355 лв. 1 506 лв.
Ъглов диван Тея
-10 %
Цветове
Ъглов диван Тея е универсален ъглов диван, при който вие може да избирате ъгъла - ляв или десен. Изключително удобен благодарение на зиг-заг пружините под седалките. Въпреки компактните си размери той е изключително функционаленЪглов диван Тея разполага с две големи ракли за багаж и невероятно лесен..
850 лв. 944 лв.
Ъглов диван Софи
-10 %
Цветове
Елегантен, красив и практичен ъглов диван за новата визия във вашия хол. Ъглов диван Софи предлага висок комфорт на сядане и облягане благодарение на зиг-заг пружините в седалната част и подвижните подглавници. Има табуретка, която е част от дивана, но може да се мести и да се използва също като рак..
1 474 лв. 1 638 лв.
Ъглов диван Ню Йорк с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Ню Йорк" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Ъгловият диван е снабден с един електрически релакс механизъм,..
2 750 лв. 3 056 лв.
Ъглов диван Монца
-10 %
Цветове
"Монца" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на тапицерските колани.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът няма функция сън и ракла.Меката мебел е с универсална лежанка, определяте нейната посока при м..
1 157 лв. 1 285 лв.
Ъглов диван Леон с покет
-10 %
Цветове
Ъглов диван Леон с покет пружини и функция за сън, меки седалки с дунапрен и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон с покет вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки..
1 167 лв. 1 297 лв.
Ъглов диван Леон M с покет
-10 %
Цветове
Ъглов диван Леон М с покет пружини, функция за сън, меки седалки с дунапрен и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон M с покет вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във вс..
1 095 лв. 1 217 лв.
Ъглов диван Леон M
-10 %
Цветове
Ъглов диван Леон М с функция за сън, меки седалки с дунапрен, еластични колани и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон M вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки м..
1 040 лв. 1 156 лв.
Ъглов диван Леон
-10 %
Цветове
Ъглов диван Леон с функция за сън, меки седалки с дунапрен, еластични колани и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки модер..
1 116 лв. 1 240 лв.
Ъглов диван Карина
-10 %
Цветове
Ъглов диван Карина е характерен с голяма си седална дълбочина, многото възглавници, които доставят комфорт при облягане и двете скрити табуретки, които може да се използва при нужда. Подлакътника на дивана е широк и приютява две компактни квадратни табуретки. Ъглов диван Карина има и функция сън чре..
1 474 лв. 1 638 лв.
Ъглов диван Кариби
-10 %
Цветове
Диван Кариби е модел ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн. Корпусната част е изработена от мека и качествена еко кожа в цвят крем а седалната и облегалната част са изработени от дамаска с висока износоустойчивост. Имате избор между две цветови комбинации - син или червен. Цветовет..
980 лв. 1 089 лв.
Ъглов диван Калифорния с буков крак и покет пружини
-10 %
Цветове
"Калифорния с буков крак и покет пружини" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините в основата, а краката са от бук.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Ъгловият диван е снабден с клик-клак мех..
1 340 лв. 1 489 лв.
Ъглов диван Калифорния с буков крак
-10 %
Цветове
Удобен и модерен ъглов диван с клик-клак механизъм за сън, ракла за багаж, повдигнат на елегантни букови крака с високо качество на комфорт и изгодна ценаЪглов холов диван Калифорния с буков крак е модел, на който трябва да се обърне специално внимание. Този диван е Бестселър в категорията ъгло..
1 215 лв. 1 350 лв.
Ъглов диван Калифорния
-10 %
Цветове
Удобен и модерен ъглов холов диван с клик-клак механизъм за сън, ракла за багаж, с високо качество на комфорт и изгодна ценаЪглов холов диван Калифорния е модел, на който трябва да се обърне специално внимание. Този диван е Бестселър в категорията ъглови дивани поради няколко причини - той е изключи..
1 116 лв. 1 240 лв.
Ъглов диван Джули
-10 %
Цветове
Ъглов диван Джули с фунцкия сън е комфортна мека мебел с модерна и младежка визия. Изработен е от висококачествена дамаска или кожа по избор на клиента и високоеластична пяна в седалната част, гърба и подвижните подглавници. Комфорта е гарантиран от зиг-заг пружините под седалкитеДивана е стилен, но..
1 354 лв. 1 504 лв.
Ъглов диван Голф плюс
-10 %
Цветове
Ъглов диван Голф плюс е уголемения вариант на диван Голф с малко промени и добавки във функционалността. Подлакътника на дългата част на дивана е направен доста по широк, като под него вече има два табуретки, които да извадите при необходимост. Този модел ще внесе необходимия комфорт и красота ..
816 лв. 907 лв.
Ъглов диван Голф деко II с буков крак
-10 %
Цветове
Голф деко е ъглов диван за хол, изработен с мдерен дизайн и стъпващ на елегантни букови крака. Дивана е с мека и удобна седална част, под която са инсталирани зиг-заг пружини в комбинация с мека полиуретанова пяна, придаващи необходимата мекота и комфорт. Ъглов диван Голф Деко разполага с механизъм ..
842 лв. 935 лв.
Ъглов диван Голф
-10 %
Цветове
Ъглов диван Голф е малък и компактен диван с функция за сън, цвят по избор и зиг-заг пружини под седалките за допълнителен гарантиран комфортЪглов диван Голф е комфортна и компактна мека мебел, подходяща за всеки дом. Характерен е с модерната си визия, високото качество на изработка и функцията за с..
713 лв. 792 лв.
Ъглов диван Галиардо 2
-10 %
Цветове
Мека мебел с иновативен и модерен дизайн. Ъглов диван Галиардо 2 е с по къс подлакътник от предшественика си модел Галиардо. Има голям и широк подлакътник, под който се крият две квадратни табуретки. Има ракла за багаж и удобна и бързо разгъваща се подматрачна седалка, която превръща дивана в спалня..
1 095 лв. 1 217 лв.
Ъглов диван Галиардо
-10 %
Цветове
Мека мебел с иновативен и модерен дизайн. Ъглов диван Галиардо е с голям и широк подлакътник, под който се крият две квадратни табуретки. Има ракла за багаж и удобна и бързо разгъваща се подматрачна седалка, която превръща дивана в спалня. Комфорта при сядане е осигурен от тапицерските колани, които..
1 111 лв. 1 234 лв.
Ъглов диван Вирджиния
-10 %
Цветове
Ъглов диван с функция за сън тип изтегляща седалка и падащ гръб, който има голяма ракла и удобство посредством зиг-заг пружини. Ъглов диван Вирджиния е с тапициран гръб в лицев плат, което позволява да бъде поставен и в центъра на хола. Дивана разполага с голяма спална площ и удобна ракла. За комфор..
980 лв. 1 089 лв.
Ъглов диван Амарето
-10 %
Цветове
Амарето е ъглов диван за хол, при който вие може да избирате ъгъла - ляв или десен. Мек, удобен и с компактни размери, той е изключително функционален - има цели две големи ракли за багаж и невероятно лесен за разпъване механизъм, който го превръща в удобно легло с голяма площ за сън. Едната ракла е..
850 лв. 944 лв.
Холов ъглов диван Чикаго с релакс механизми
-10 %
Цветове
Холов ъглов диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне ..
1 857 лв. 2 063 лв.
Разтегателен ъглов диван Шарлот
-10 %
Цветове
"Шарлот" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на зиг-заг прижините в седалката.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът бързо и лесно се превръща в спалня с площ 140/225см чрез падащ гръб.Освен..
1 176 лв. 1 307 лв.
Показани са от 1 до 36 от 109 резултата (4 страници)

Модерни и класически модели ъглови дивани за всеки вкус на ниски цени с високо качество. Изберете подходящия ъглов диван за спане или ъглов диван с лежанка за хола от големия асортимент от модел и с различна визия, цветове и размери

Ъгловите дивани в Орхидея мебел се отличават с високо качество, модерна визия и достъпни цени. В категория мека мебел, най-търсен е ъглов диван с голяма лежанка, функция за сън и ракла. Именно и за това моделите ъглови дивани са най-много и най-разнообразни като стил и визия. Разгледайте моделите, харесайте и задайте въпрос, а ние ще ви консултираме. Създайте прекрасен интериор като купите ъглов диван, който да отговаря на всички ваши изкисквания и се радвайте на любимото ви кътче за отдих и почивка. Не се притеснявайте, ако харесате ъглов диван на страхотна цена, който не отговаря на размерите ви, защото това не винаги е проблем и размерите могат да бъдат променени според вашите желания. Избирайте от модели с невероятна мекота, внимателно подбрани текстили и кожи, професионално направени декоративни шевове и форми, който ви карат да се чувствате у дома.За категория „Ъглови дивани“

 

Ъглови дивани 1
Вижте качествени ъглови дивани

Продуктова категория „Ъглови дивани“ става все по-популярна и предпочитана от потребителите напоследък. В нея се съдържат идеалните мебели за вашия хол, на които можете както да се отпуснете и да гледате телевизия, така и да се насладите на пълноценен сън. По-надолу в текста ще разгледаме основните ползи и преимущества от закупуването на ъглови дивани, както и факторите, които трябва да се вземат предвид в процеса на избор. В допълнение, ще научите защо закупуването на ъглови дивани от Орхидея Мебел е най-изгодната за вас опция на пазара.

 

 

Ъглови дивани – ползи и преимущества

 

Редица са ползите и преимуществата, които закупуването на ъглови дивани ще предостави на вас и дома ви. Тези ползи и преимущества са свързани най-вече с личното удобство и комфорт, спестяването на пространство и постигането на чудесна визия в стаята. Ето малко повече информация за споменатите аспекти:

 

Спестяване на пространство – едно от най-важните предимства на артикулите от категория „Ъглови дивани“ спрямо стандартните такива е възможността за спестяване на пространство. При закупуване на двойка ъглови дивани те могат да бъдат буквално слепени един за друг, позволявайки ви максимално да оптимизирате наличната площ. В този смисъл често на ъглови дивани се залага в по-малките всекидневни с цел осигуряване на всички необходими мебели за тази стая и същевременно оставяне на достатъчно свободно пространство за придвижване.

Удобство и комфорт – голяма част от предлаганите на пазара ъглови дивани притежават ергономични дизайни, способни да доставят най-високи дози удобство и комфорт на потребителя. На тези ъглови дивани ще можете да се отпуснете след края на дългия работен ден, да погледате телевизия на спокойствие и дори да подремнете сладко.

Естетически качества – и не на последно място, артикулите от категория „Ъглови дивани“ имат оригинален външен вид, благодарение на който са способни да подобрят цялостния интериор и атмосфера в съответната стая. Двойка ъглови дивани, прилепени един към друг, несъмнено ще създаде чудесен за окото кът, хармонизиращ се по най-добрия начин с останалите зони на вашата всекидневна.

 

 

Как да изберете подходящите ъглови дивани?

 

Когато избирате ъглови дивани за хола или всекидневната, трябва да обърнете внимание на няколко важни фактора – материалите, ъгъла, външния вид, допълнителните екстри. Вижте какво е добре да знаете в тази връзка:

Ъглови дивани 2
Разнообразие от ъглови дивани

 

Материали - най-достъпният от ценова гледна точка вариант по този критерий са ъглови дивани с твърда основа под седалните части. За потребителите, които търсят по-високи количества удобство и комфорт обаче, би било по-удачно да заложат на ъглови дивани с еластични колани под седалната част или на иновативните ъглови дивани със зиг-заг пружини под седалните възглавници. Освен изключително удобни, ъгловите дивани със зиг-заг пружини са и доста устойчиви и ще се запазят в отлично състояние за дълъг период от време.   

Ъгъл – при мебелите от категория „Ъглови дивани“ клиентът избира ляв или десен ъгъл. Има и универсални ъглови дивани, които чрез разместване на подлакътниците и лежанката могат да станат леви или десни във всеки един момент.

Външен вид - към настоящия момент на пазара се предлага огромна гама от модели ъглови дивани в най-различни цветове и дизайни. Така че няма да е никакъв проблем за вас да откриете точните ъглови дивани за хола или всекидневната. Препоръчваме ви при избора да се съобразите не само със своите лични вкусове и предпочитания, но и с интериора и обстановката, в които ще бъдат разположени новите мебели.

Допълнителни екстри – можете да откриете и ъглови дивани с най-различни допълнителни екстри. Примери за такива са ъглови дивани с функция сън, както и ъглови дивани с механизъм за сън. Също така е налице вариант да си закупите ъглови дивани с ракла, в която да съхранявате завивки, дрехи и още редица принадлежности.

 

 

Защо да заложите на ъглови дивани от Орхидея Мебел?

 

Ъглови дивани 3
Качествени и удобни ъглови дивани

Разнообразна продуктова гама – в онлайн магазина на Орхидея Мебел ще откриете богата гама от ъглови дивани, измежду които да можете да изберете най-подходящите такива за своята всекидневна. Ъглови дивани, изградени от разнообразни комбинации от материали, с най-различни цветове, дизайни и допълнителни екстри. От вас се изисква само да разгледате предложенията ни и да прецените на кои артикули ще бъде удачно да заложите.

 

Доказани марки – работим с доказани марки в сферата, които предлагат ъглови дивани от най-високо качество на потребителите. Марки като Ергодизайн, Руди Ан, Kult,, Сияна мебел, Kova Style, Велгa. Залагайки на ъглови дивани от тези марки, ще получите максимален комфорт за вашия сън и излежаване пред телевизора, както и чудесни естетически характеристики за хола или всекидневната ви.

 

Достъпни цени – предлагаме ъглови дивани от всички ценови класове с цел отговаряне на финансовите възможности на максимално широк кръг потребители у нас. Цените ни са напълно съобразени с тенденциите на българския пазар, както и с бюджета, който повечето клиенти са готови да отделят за продукти от тази категория. Пазаруването на ъглови дивани от Орхидея Мебел за вас ще означава гарантиране на желаното качество при невероятно изгодни цени и условия.    

 

Редовни промоции – в допълнение към достъпните цени, в онлайн магазина на Орхидея Мебел редовно са налице мебели на промоция. Тези мебели са от най-различни категории, включително „Ъглови дивани“. Всички специални предложения се публикуват в секцията „Промоции“. Съветваме ви да следите въпросната секция, за да виждате своевременно изгодните оферти и да се възползвате от тях по най-добрия начин.

 

Професионална консултация – при нужда от професионална консултация при избора на ъглови дивани, без никакъв проблем можете да се обърнете към екипа на Орхидея Мебел. Нашият близо 30-годишен опит в сферата ни позволява да сме наясно с характеристиките на отделните мебели, както и с непрекъснато променящите се нужди и изисквания на потребителите. Свържете се с нас по телефон или чрез онлайн формата за контакт на сайта, за да отговорим на всички въпроси, които ви интересуват.  

 

 

От къде да купим ъглови дивани в Плевен ?

 

Орхидея мебел е един от големите и хубави магазини за мебели в Плевен. Тук ще откриете разнообразие от ъглови дивани в Плевен. Предлагаме ъглови дивани с ляв и десен ъгъл, ъглови дивани с високоеластична пяна и зиг-заг пружини. В мебелен магазин Орхидея мебел ще откриете и ъглови дивани за сън. с различни механизми на разпъване.

Ъглови дивани от Орхидея Мебел – перфектната комбинация между комфорт и стил!
За категория „Ъглови дивани“
Ъглови дивани – ползи и преимущества“
Как да изберете подходящите ъглови дивани?“
Защо да заложите на ъглови дивани от Орхидея Мебел?“

Хората, които търсят ъглови дивани, търсят и спални комплекти, холни маси, трапезни масихолни секции, трапезни столове, кухни, дивани, гардероби, ъглови легла.

Полезни съвети при търсене на евтини ъглови дивани Съвсем естествено ..
Ъглови дивани за хол – кои са техните основни функции и приложения?Ъглови ..
Защо се закупуват ъглови дивани за кухня?  Когато става въпрос за ъгл..
Ъглови дивани за спане – в кои ситуации са необходими? В днешно време ..
Ъглови дивани с лежанка - предпочитани  Ъглови дивани с лежанка – за..
Полезни съвети за избора на кухненски ъглови дивани  Ъгловите дивани ..
Разтегателни ъглови дивани – какви са техните преимущества?Разтегателните ..