Меню
Кошница

Ъглови дивани за хол

Цветове
Ъглов диван Trendy 021M/042К се отличава с модерен и свеж дизайн, той ще внесе във Вашия дом съвременен стил и лукс.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката, облегалката и матрака.За допълнителния комфорт спомага механизмът за разтягане, кой..
1 763 лв.
Цветове
Nevada 021М/042К е модерен и стилен ъглов диван с красива изработка.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконова вата в седалката и облегалката.За допълнително удобство диванът е снабден с механизъм за разтягане, което го превръща в комфортна спалня с площ за сън ..
2 108 лв.
Цветове
Lisabon 027М/062К е модерен ъглов диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнителния комфорт спомага механизмът за разтягане, който превръща дивана в спалня с площ за сън..
2 151 лв.
Цветове
Ъглов диван Hera Lux 032M/061 се отличава с модерен и свеж дизайн, той ще внесе във Вашия дом съвременен стил и лукс.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна, акрилни влакна и силиконови влакна в седалката, облегалката и матрака.За допълнителния комфорт спомага механизмът ..
3 612 лв.
Цветове
Dora 027М/042 е модерен и стилен ъглов диван с красива изработка.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и акрилните влакна в седалката и облегалката.За допълнително удобство диванът е снабден с механизъм за разтягане, което го превръща в комфортна спалня с площ за сън 14..
2 021 лв.
Цветове
Ъглов диван Brisel 021M/042К се отличава с модерен и свеж дизайн, той ще внесе във Вашия дом съвременен стил и лукс.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката, облегалката и матрака.За допълнителния комфорт спомагат регулируемите подглавници и..
2 496 лв.
Цветове
Barbados  031М/015/042К е модерен ъглов диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнителния комфорт спомага механизмът за разтягане, който превръща дивана в спалня&nb..
3 246 лв.
Цветове
Aida 021М/042К е модерен ъглов диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и акрилните влакна в седалката.За допълнителния комфорт спомага механизмът за разтягане, който превръща дивана в спалня.Лежанката на дивана е с ракла, ..
1 850 лв.
Цветове
Модулна система от мека мебел Вашингтон представлява система от модули мека мебел, с които може да създадете дивана, от който имате нужда - може да бъде ъглов или П-образен диван. Модулен диван Вашингтон е с модерна визия, дълбоки седални части, под които има зиг-заг пружини даващи необходимия комфо..
2 310 лв.
Цветове
Модулна система Анкона представлява система от модули мека мебел, с които може да създадете дивана, от който имате нужда - може да бъде ъглов или П-образен диван. Модулен диван Анкона е с модерна визия, дълбоки седални части, под които има зиг-заг пружини даващи необходимия комфорт. Разполага с опци..
2 877 лв.
Цветове
Голям и комфортен ъглов П-образен диван, изработен по правилата на последните модни тенденции, който ще събере цялото семейство и приятели и ще им подари удобствоДиван Корфи е универсален и може да бъде с лява или дясна посока на ъгъла. Табуретката от 70см може да се добави към голямата лежанка или ..
2 920 лв.
Цветове
П-образен диван Brisel 021/015/033М/042К се отличава с модерен и свеж дизайн, меката мебел ще внесе съвременен стил и лукс във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката, облегалката и матрака.За допълнителния комфорт спомагат регули..
4 472 лв.
Цветове
Удобен ъглов диван Туист, който се трансформира в спалня или ъглови легла с двулицеви матрациМодерен ъглов диван, практични ъглови легла или красива спалня с луксозни испански матраци - Вие избирате, защото модел Туист обединява всичко това в един продукт. Туист е необикновен мултифункционален ъглов..
2 918 лв.