Меню
Кошница

Ъглови дивани за хол

Ъглов диван Aurelia 061/032
Безплатна доставка -22 %
Цветове
Ъглов диван Aurelia 061/032 впечатлява със своя изискан и стилен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и акрилните влакна в седалката и облегалката.За допълнителния комфорт спомагат регулируемите подглавници.Конструкцията е стабилна и здрава, изработена е от чам,..
2 451 лв. 3 150 лв.
Разтегателен ъглов диван Сиена
Безплатна доставка -22 %
Цветове
"Сиена" е комфортна и практична мека мебел, която ще се впише с лекота във всеки дом.Ъгловият диван е със стабилна и надеждна конструкция, гарантираща дългата му експлоатация.Едно от предимствата на дивана е неговият механизъм за разтягане, който бързо и лесно го превръща в спалня с площ 1..
1 378 лв. 1 767 лв.
Ъглов диван Tessino 061/032 с крачета Mantova
Безплатна доставка -22 %
Цветове
Tessino 061/032 е модерен и стилен ъглов диван с красива изработка.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и акрилните влакна.Седалката е изработена от еластични колани, а нейната упора представлява вълнообразни пружини.Конструкцията е стабилна и здрава, изработена е от ч..
2 464 лв. 3 159 лв.
Разтегателен ъглов диван Калифорния с два подлакътника
Безплатна доставка -22 %
Цветове
"Калифорния" е просторен и финкционален ъглов диван, който ще стане любимата мебел във Вашия дом.Диванът е изключително удобен, благодарение на еластичните тапицерски колани под седалките.Моделът е с модерна визия, извити форми и двойни шевове.Има две ракли и функция за сън с практичен клик-клак мех..
1 607 лв. 2 060 лв.
Ъглов диван Ню Йорк с релакс механизъм
Безплатна доставка -22 %
Цветове
"Ню Йорк" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Ъгловият диван е снабден с един електрически релакс механизъм,..
2 750 лв. 3 525 лв.
Разтегателен ъглов диван Havana
Безплатна доставка -21 %
Цветове
"Havana" е уникален диван, който впечатлява с дизайн и функционалност.Трансформира се в елегантна спалня с площ за сън 236/157см, за допълнително удобство ъгловият комплект е универсален и позицията на ъгъла се определя при сглобяване.Диванът е изработен от висококачествени материали, което гарантир..
2 053 лв. 2 599 лв.
Ъглов разтегателен диван Dora 027М/042
Безплатна доставка -20 %
Цветове
Dora 027М/042 е модерен и стилен ъглов диван с красива изработка.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и акрилните влакна в седалката и облегалката.За допълнително удобство диванът е снабден с механизъм за разтягане, което го превръща в комфортна спалня с площ за сън 14..
1 919 лв. 2 390 лв.
Ъглов диван Чикаго тройка с лежанка с релакс механизми
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван от серията мека мебел Чикаго с релакс механизми изработен във вариант тройка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 598 лв. 1 776 лв.
Ъглов диван Чикаго двойка с лежанка с релакс механизми
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван с релакс механизъм от серията мека мебел Чикаго изработен във вариант двойка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 355 лв. 1 506 лв.
Ъглов диван Софи
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Елегантен, красив и практичен ъглов диван за новата визия във вашия хол. Ъглов диван Софи предлага висок комфорт на сядане и облягане благодарение на зиг-заг пружините в седалната част и подвижните подглавници. Има табуретка, която е част от дивана, но може да се мести и да се използва също като рак..
1 474 лв. 1 638 лв.
Ъглов диван Монца
Безплатна доставка -10 %
Цветове
"Монца" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на тапицерските колани.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът няма функция сън и ракла.Меката мебел е с универсална лежанка, определяте нейната посока при м..
1 157 лв. 1 285 лв.
Ъглов диван Леон с покет
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Леон с покет пружини и функция за сън, меки седалки с дунапрен и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон с покет вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки..
1 167 лв. 1 297 лв.
Ъглов диван Леон M с покет
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Леон М с покет пружини, функция за сън, меки седалки с дунапрен и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон M с покет вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във вс..
1 095 лв. 1 217 лв.
Ъглов диван Леон M
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Леон М с функция за сън, меки седалки с дунапрен, еластични колани и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон M вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки м..
1 040 лв. 1 156 лв.
Ъглов диван Леон
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Леон с функция за сън, меки седалки с дунапрен, еластични колани и мини етажерка в подлакътникаС ъглов диван Леон вие преминавате на следващото ниво на комфорт и уют в дома. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки модер..
1 116 лв. 1 240 лв.
Ъглов диван Карина
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Карина е характерен с голяма си седална дълбочина, многото възглавници, които доставят комфорт при облягане и двете скрити табуретки, които може да се използва при нужда. Подлакътника на дивана е широк и приютява две компактни квадратни табуретки. Ъглов диван Карина има и функция сън чре..
1 474 лв. 1 638 лв.
Ъглов диван Кариби
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Диван Кариби е модел ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн. Корпусната част е изработена от мека и качествена еко кожа в цвят крем а седалната и облегалната част са изработени от дамаска с висока износоустойчивост. Имате избор между две цветови комбинации - син или червен. Цветовет..
980 лв. 1 089 лв.
Ъглов диван Калифорния с буков крак и покет пружини
Безплатна доставка -10 %
Цветове
"Калифорния с буков крак и покет пружини" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините в основата, а краката са от бук.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Ъгловият диван е снабден с клик-клак мех..
1 340 лв. 1 489 лв.
Ъглов диван Калифорния с буков крак
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Удобен и модерен ъглов диван с клик-клак механизъм за сън, ракла за багаж, повдигнат на елегантни букови крака с високо качество на комфорт и изгодна ценаЪглов холов диван Калифорния с буков крак е модел, на който трябва да се обърне специално внимание. Този диван е Бестселър в категорията ъгло..
1 215 лв. 1 350 лв.
Ъглов диван Калифорния
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Удобен и модерен ъглов холов диван с клик-клак механизъм за сън, ракла за багаж, с високо качество на комфорт и изгодна ценаЪглов холов диван Калифорния е модел, на който трябва да се обърне специално внимание. Този диван е Бестселър в категорията ъглови дивани поради няколко причини - той е изключи..
1 116 лв. 1 240 лв.
Ъглов диван Джули
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Джули с фунцкия сън е комфортна мека мебел с модерна и младежка визия. Изработен е от висококачествена дамаска или кожа по избор на клиента и високоеластична пяна в седалната част, гърба и подвижните подглавници. Комфорта е гарантиран от зиг-заг пружините под седалкитеДивана е стилен, но..
1 354 лв. 1 504 лв.
Ъглов диван Голф плюс
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Голф плюс е уголемения вариант на диван Голф с малко промени и добавки във функционалността. Подлакътника на дългата част на дивана е направен доста по широк, като под него вече има два табуретки, които да извадите при необходимост. Този модел ще внесе необходимия комфорт и красота ..
816 лв. 907 лв.
Ъглов диван Голф деко II с буков крак
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Голф деко е ъглов диван за хол, изработен с мдерен дизайн и стъпващ на елегантни букови крака. Дивана е с мека и удобна седална част, под която са инсталирани зиг-заг пружини в комбинация с мека полиуретанова пяна, придаващи необходимата мекота и комфорт. Ъглов диван Голф Деко разполага с механизъм ..
842 лв. 935 лв.
Ъглов диван Голф
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Голф е малък и компактен диван с функция за сън, цвят по избор и зиг-заг пружини под седалките за допълнителен гарантиран комфортЪглов диван Голф е комфортна и компактна мека мебел, подходяща за всеки дом. Характерен е с модерната си визия, високото качество на изработка и функцията за с..
713 лв. 792 лв.
Ъглов диван Галиардо 2
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Мека мебел с иновативен и модерен дизайн. Ъглов диван Галиардо 2 е с по къс подлакътник от предшественика си модел Галиардо. Има голям и широк подлакътник, под който се крият две квадратни табуретки. Има ракла за багаж и удобна и бързо разгъваща се подматрачна седалка, която превръща дивана в спалня..
1 095 лв. 1 217 лв.
Ъглов диван Галиардо
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Мека мебел с иновативен и модерен дизайн. Ъглов диван Галиардо е с голям и широк подлакътник, под който се крият две квадратни табуретки. Има ракла за багаж и удобна и бързо разгъваща се подматрачна седалка, която превръща дивана в спалня. Комфорта при сядане е осигурен от тапицерските колани, които..
1 111 лв. 1 234 лв.
Ъглов диван Вирджиния
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван с функция за сън тип изтегляща седалка и падащ гръб, който има голяма ракла и удобство посредством зиг-заг пружини. Ъглов диван Вирджиния е с тапициран гръб в лицев плат, което позволява да бъде поставен и в центъра на хола. Дивана разполага с голяма спална площ и удобна ракла. За комфор..
980 лв. 1 089 лв.
Ъглов диван Амарето
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Амарето е ъглов диван за хол, при който вие може да избирате ъгъла - ляв или десен. Мек, удобен и с компактни размери, той е изключително функционален - има цели две големи ракли за багаж и невероятно лесен за разпъване механизъм, който го превръща в удобно легло с голяма площ за сън. Едната ракла е..
850 лв. 944 лв.
Холов ъглов диван Чикаго с релакс механизми
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Холов ъглов диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне ..
1 857 лв. 2 063 лв.
Разтегателен ъглов диван Шарлот
Безплатна доставка -10 %
Цветове
"Шарлот" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на зиг-заг прижините в седалката.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът бързо и лесно се превръща в спалня с площ 140/225см чрез падащ гръб.Освен..
1 176 лв. 1 307 лв.
Разтегателен ъглов диван Хавана - М
Безплатна доставка -10 %
Цветове
"Хавана - М" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн. Моделът е изключително удобен, благодарение на своите зиг-заг пружини.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Ъгловият диван е снабден с повдигаща се седалка с механизъм и падащ гръб, които бързо и лесно..
1 239 лв. 1 377 лв.
Разтегателен ъглов диван Фиона
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Разтегателен ъглов диван Фиона предлага модерна визия с меки и заоблени форми, които излъчват мекота и комфорт. Дивана е удобен благодарение на меката полиуретанова пяна и зиг-заг пружините в седалната част. Разполага с механизъм за сън тип подматрак и се образува площ за спане с размери 120/18..
1 327 лв. 1 474 лв.
Разтегателен ъглов диван Рио с буков крак
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Модерен и елегантен разтегателен ъглов диван за всекидневна с функция сън и раклаЪглов диван Рио с буков крак предлага модерна визия с изчистени линии и форми. Диванът е удобен благодарение на зиг-заг пружините в седалната част. Разполага с механизъм за сън тип подматрак и се образува площ за с..
1 400 лв. 1 556 лв.
Разтегателен ъглов диван Рио М с буков крак
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Рио М с буков крак предлага модерна визия с изчистени линии и форми. Дивана е удобен благодарение на меката полиуретанова пяна и зиг-заг пружините в седалната част. Разполага с механизъм за сън тип подматрак и се образува площ за спане с размери 135/195см. В късата си част седалката..
1 323 лв. 1 470 лв.
Разтегателен ъглов диван Рио М
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Ъглов диван Рио М предлага модерна визия с изчистени линии и форми. Дивана е удобен благодарение на меката полиуретанова пянаи зиг-заг пружините в седалната част. Разполага с механизъм за сън тип подматрак и се образува площ за спане с размери 135/195см. Вкъсата си част седалката се повдига и с..
1 276 лв. 1 418 лв.
Разтегателен ъглов диван Рио
Безплатна доставка -10 %
Цветове
Модерен и елегантен разтегателен ъглов диван за всекидневна с функция сън и раклаЪглов диван Рио предлага модерна визия с изчистени линии и форми.Диванът е удобен благодарение на зиг-заг пружините в седалната част.Разполага с механизъм за сън тип подматрак и се образува площ за спане с размери 135/2..
1 354 лв. 1 504 лв.
Показани са от 1 до 36 от 109 резултата (4 страници)

Модерни и класически модели ъглови дивани за всеки вкус на ниски цени с високо качество. Изберете подходящия ъглов диван за спане или ъглов диван с лежанка за хола от големия асортимент от модел и с различна визия, цветове и размери

Ъгловите дивани в Орхидея мебел се отличават с високо качество, модерна визия и достъпни цени. В категория мека мебел, най-търсен е ъглов диван с голяма лежанка, функция за сън и ракла. Именно и за това моделите ъглови дивани са най-много и най-разнообразни като стил и визия. Разгледайте моделите, харесайте и задайте въпрос, а ние ще ви консултираме. Създайте прекрасен интериор като купите ъглов диван, който да отговаря на всички ваши изкисквания и се радвайте на любимото ви кътче за отдих и почивка. Не се притеснявайте, ако харесате ъглов диван на страхотна цена, който не отговаря на размерите ви, защото това не винаги е проблем и размерите могат да бъдат променени според вашите желания. Избирайте от модели с невероятна мекота, внимателно подбрани текстили и кожи, професионално направени декоративни шевове и форми, който ви карат да се чувствате у дома.За категория „Ъглови дивани“

 

Ъглови дивани 1
Вижте качествени ъглови дивани

Продуктова категория „Ъглови дивани“ става все по-популярна и предпочитана от потребителите напоследък. В нея се съдържат идеалните мебели за вашия хол, на които можете както да се отпуснете и да гледате телевизия, така и да се насладите на пълноценен сън. По-надолу в текста ще разгледаме основните ползи и преимущества от закупуването на ъглови дивани, както и факторите, които трябва да се вземат предвид в процеса на избор. В допълнение, ще научите защо закупуването на ъглови дивани от Орхидея Мебел е най-изгодната за вас опция на пазара.

 

 

Ъглови дивани – ползи и преимущества

 

Редица са ползите и преимуществата, които закупуването на ъглови дивани ще предостави на вас и дома ви. Тези ползи и преимущества са свързани най-вече с личното удобство и комфорт, спестяването на пространство и постигането на чудесна визия в стаята. Ето малко повече информация за споменатите аспекти:

 

Спестяване на пространство – едно от най-важните предимства на артикулите от категория „Ъглови дивани“ спрямо стандартните такива е възможността за спестяване на пространство. При закупуване на двойка ъглови дивани те могат да бъдат буквално слепени един за друг, позволявайки ви максимално да оптимизирате наличната площ. В този смисъл често на ъглови дивани се залага в по-малките всекидневни с цел осигуряване на всички необходими мебели за тази стая и същевременно оставяне на достатъчно свободно пространство за придвижване.

Удобство и комфорт – голяма част от предлаганите на пазара ъглови дивани притежават ергономични дизайни, способни да доставят най-високи дози удобство и комфорт на потребителя. На тези ъглови дивани ще можете да се отпуснете след края на дългия работен ден, да погледате телевизия на спокойствие и дори да подремнете сладко.

Естетически качества – и не на последно място, артикулите от категория „Ъглови дивани“ имат оригинален външен вид, благодарение на който са способни да подобрят цялостния интериор и атмосфера в съответната стая. Двойка ъглови дивани, прилепени един към друг, несъмнено ще създаде чудесен за окото кът, хармонизиращ се по най-добрия начин с останалите зони на вашата всекидневна.

 

 

Как да изберете подходящите ъглови дивани?

 

Когато избирате ъглови дивани за хола или всекидневната, трябва да обърнете внимание на няколко важни фактора – материалите, ъгъла, външния вид, допълнителните екстри. Вижте какво е добре да знаете в тази връзка:

Ъглови дивани 2
Разнообразие от ъглови дивани

 

Материали - най-достъпният от ценова гледна точка вариант по този критерий са ъглови дивани с твърда основа под седалните части. За потребителите, които търсят по-високи количества удобство и комфорт обаче, би било по-удачно да заложат на ъглови дивани с еластични колани под седалната част или на иновативните ъглови дивани със зиг-заг пружини под седалните възглавници. Освен изключително удобни, ъгловите дивани със зиг-заг пружини са и доста устойчиви и ще се запазят в отлично състояние за дълъг период от време.   

Ъгъл – при мебелите от категория „Ъглови дивани“ клиентът избира ляв или десен ъгъл. Има и универсални ъглови дивани, които чрез разместване на подлакътниците и лежанката могат да станат леви или десни във всеки един момент.

Външен вид - към настоящия момент на пазара се предлага огромна гама от модели ъглови дивани в най-различни цветове и дизайни. Така че няма да е никакъв проблем за вас да откриете точните ъглови дивани за хола или всекидневната. Препоръчваме ви при избора да се съобразите не само със своите лични вкусове и предпочитания, но и с интериора и обстановката, в които ще бъдат разположени новите мебели.

Допълнителни екстри – можете да откриете и ъглови дивани с най-различни допълнителни екстри. Примери за такива са ъглови дивани с функция сън, както и ъглови дивани с механизъм за сън. Също така е налице вариант да си закупите ъглови дивани с ракла, в която да съхранявате завивки, дрехи и още редица принадлежности.

 

 

Защо да заложите на ъглови дивани от Орхидея Мебел?

 

Ъглови дивани 3
Качествени и удобни ъглови дивани

Разнообразна продуктова гама – в онлайн магазина на Орхидея Мебел ще откриете богата гама от ъглови дивани, измежду които да можете да изберете най-подходящите такива за своята всекидневна. Ъглови дивани, изградени от разнообразни комбинации от материали, с най-различни цветове, дизайни и допълнителни екстри. От вас се изисква само да разгледате предложенията ни и да прецените на кои артикули ще бъде удачно да заложите.

 

Доказани марки – работим с доказани марки в сферата, които предлагат ъглови дивани от най-високо качество на потребителите. Марки като Ергодизайн, Руди Ан, Kult,, Сияна мебел, Kova Style, Велгa. Залагайки на ъглови дивани от тези марки, ще получите максимален комфорт за вашия сън и излежаване пред телевизора, както и чудесни естетически характеристики за хола или всекидневната ви.

 

Достъпни цени – предлагаме ъглови дивани от всички ценови класове с цел отговаряне на финансовите възможности на максимално широк кръг потребители у нас. Цените ни са напълно съобразени с тенденциите на българския пазар, както и с бюджета, който повечето клиенти са готови да отделят за продукти от тази категория. Пазаруването на ъглови дивани от Орхидея Мебел за вас ще означава гарантиране на желаното качество при невероятно изгодни цени и условия.    

 

Редовни промоции – в допълнение към достъпните цени, в онлайн магазина на Орхидея Мебел редовно са налице мебели на промоция. Тези мебели са от най-различни категории, включително „Ъглови дивани“. Всички специални предложения се публикуват в секцията „Промоции“. Съветваме ви да следите въпросната секция, за да виждате своевременно изгодните оферти и да се възползвате от тях по най-добрия начин.

 

Професионална консултация – при нужда от професионална консултация при избора на ъглови дивани, без никакъв проблем можете да се обърнете към екипа на Орхидея Мебел. Нашият близо 30-годишен опит в сферата ни позволява да сме наясно с характеристиките на отделните мебели, както и с непрекъснато променящите се нужди и изисквания на потребителите. Свържете се с нас по телефон или чрез онлайн формата за контакт на сайта, за да отговорим на всички въпроси, които ви интересуват.  

 

 

От къде да купим ъглови дивани в Плевен ?

 

Орхидея мебел е един от големите и хубави магазини за мебели в Плевен. Тук ще откриете разнообразие от ъглови дивани в Плевен. Предлагаме ъглови дивани с ляв и десен ъгъл, ъглови дивани с високоеластична пяна и зиг-заг пружини. В мебелен магазин Орхидея мебел ще откриете и ъглови дивани за сън. с различни механизми на разпъване.

Ъглови дивани от Орхидея Мебел – перфектната комбинация между комфорт и стил!
За категория „Ъглови дивани“
Ъглови дивани – ползи и преимущества“
Как да изберете подходящите ъглови дивани?“
Защо да заложите на ъглови дивани от Орхидея Мебел?“

Хората, които търсят ъглови дивани, търсят и спални комплекти, холни маси, трапезни масихолни секции, трапезни столове, кухни, дивани, гардероби, ъглови легла.

Полезни съвети при търсене на евтини ъглови дивани Съвсем естествено ..
Ъглови дивани за хол – кои са техните основни функции и приложения?Ъглови ..
Защо се закупуват ъглови дивани за кухня?  Когато става въпрос за ъгл..
Ъглови дивани за спане – в кои ситуации са необходими? В днешно време ..
Ъглови дивани с лежанка - предпочитани  Ъглови дивани с лежанка – за..
Полезни съвети за избора на кухненски ъглови дивани  Ъгловите дивани ..
Разтегателни ъглови дивани – какви са техните преимущества?Разтегателните ..