Меню
Кошница

Ъглови дивани за хол

Цветове
Ъглов диван Голф е малък и компактен диван с функция за сън, цвят по избор и зиг-заг пружини под седалките за допълнителен гарантиран комфортЪглов диван Голф е комфортна и компактна мека мебел, подходяща за всеки дом. Характерен е с модерната си визия, високото качество на изработка и функцията за с..
675,00 лв.
Цветове
Ъглов диван Голф плюс е уголемения вариант на диван Голф с малко промени и добавки във функционалността. Подлакътника на дългата част на дивана е направен доста по широк, като под него вече има два табуретки, които да извадите при необходимост. Този модел ще внесе необходимия комфорт и красота ..
779,00 лв.
Цветове
Голф деко е ъглов диван за хол, изработен с мдерен дизайн и стъпващ на елегантни букови крака. Дивана е с мека и удобна седална част, под която са инсталирани зиг-заг пружини в комбинация с мека полиуретанова пяна, придаващи необходимата мекота и комфорт. Ъглов диван Голф Деко разполага с механизъм ..
799,00 лв.
Цветове
Амарето е ъглов диван за хол, при който вие може да избирате ъгъла - ляв или десен. Мек, удобен и с компактни размери, той е изключително функционален - има цели две големи ракли за багаж и невероятно лесен за разпъване механизъм, който го превръща в удобно легло с голяма площ за сън. Едната ракла е..
804,00 лв.
Цветове
Ъглов диван Тея е универсален ъглов диван, при който вие може да избирате ъгъла - ляв или десен. Изключително удобен благодарение на зиг-заг пружините под седалките. Въпреки компактните си размери той е изключително функционаленЪглов диван Тея разполага с две големи ракли за багаж и невероятно лесен..
805,00 лв.
"Лагуна" е модерен ъглов диван, който бързо и лесно може да се трансформира в спалня с голяма площ, снабдена с два матрака тип "Бонел".Диванът е оборудван с място за съхранение и под лежанката, и под седалката.За допълнителен комфорт са включени възглавници със сваляеми калъфи.Диванът се предлага с ..
899,00 лв.
"Лагуна Принт" е модерен ъглов диван, който бързо и лесно може да се трансформира в спалня с голяма площ, снабдена с два матрака тип "Бонел".Диванът е оборудван с място за съхранение и под лежанката, и под седалката.За допълнителен комфорт са включени възглавници със сваляеми калъфи.Диванът се предл..
899,00 лв.