Меню
Кошница

Трапезни Маси

Кръгла трапезна маса Morgan
-23 %
Маса за трапезария Morgan се отличава с красив и елегантен дизайн, с което ще се впише идеално във Вашия дом."Morgan" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Плотът й е в дървесен цвят - златен дъб, а краката - в черен. Масата е кръгла с диаметър 120см. Материал: Ламиниран МДФ/Пра..
380 лв. 491 лв.
Разтегателна трапезна маса Edward
-21 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Edward с основа от боядисан метал и плот от лакиран МДФ.С елегантен и красив дизайн, подчертан от разтегателен плот в бял цвят и стабилни крака в натурални оттенъци на меден дъб, трапезна маса Edward ще внесе стил и комфорт във вашата трапезария. Масата се ..
851 лв. 1 079 лв.
Кръгла трапезна маса Vegas
-21 %
Маса за трапезария Vegas впечатлява с красив и чаровен стил, постигнат благодарение на интересната основа и изящния плот."Vegas" е изработена от МДФ и хромирана стомана. Плотът й е в цвят бял, а основата - бяла със златни елементи. Масата е кръгла с диаметър 120см. Материал: Лакиран МДФ/Хр..
843 лв. 1 068 лв.
Разтегателна трапезна маса Nord
-20 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Nord с основа от неръждаема стомана и плот от лакиран МДФ.С изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен бял плот и ефектна основа, маса Nord ще внесе лукс и стил във вашия инетриор. Масата се съчетава прекрасно с Трапезен стол KH234.Материал..
962 лв. 1 207 лв.
Кръгла трапезна маса Pixel
-20 %
Кръгла маса за хранене за трапезария Pixel с основа от прахово боядисан метал и плот от лакиран МДФ.Можете да съчетаете елегантаната трапезна маса Pixel с Трапезен стол KH199.Материал: Лакиран МДФ/Прахово боядисан металРазмери Ш/В: Ф120/76 см.Цвят: Бял/ЧеренГаранция: 24 месеца..
528 лв. 662 лв.
Кръгла трапезна маса Sting
-20 %
Маса за трапезария Sting се отличава със семпъл дизайн. Основата й е в нежно бял цвят, което й придава изискан стил, а дървесния цвят на плота ще внесе уют във Вашия дом. "Sting" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 80см. Материал: Фурнирован МДФ..
206 лв. 258 лв.
Разтегателна трапезна маса Berlin 140
-19 %
Разтегателна маса за трапезария Berlin комбинира цветовете меден орех и черно.Плотът на Berlin е изработен от ламиниран МДФ и е в цвят меден орех, а краката - прахово боядисана стомана в черен цвят.Материал: Ламиниран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 140-180/85/76смЦвят: Меден орех/Ч..
659 лв. 818 лв.
Кръгла трапезна маса Denver
-19 %
Маса за трапезария Denver е компактна и красива мебел. Изработена е от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 80см. Плотът е в цвят бял мрамор, а основата същото е бяла.Материал: МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 80/73смЦвят: Бял мрамор/БялоГаранция: 24 месеца..
208 лв. 258 лв.
Разтегателна трапезна маса Blacky
-19 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Blacky с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФМасата е с топли, естествени дървесни тонове и елегантни линии. Идеална е за онези от вас, които искат да експериментират с нестандартен дизайн. Можете да я съчетаете с Трапезен стол KH265.Материал: МДФ..
1 039 лв. 1 284 лв.
Кръгла трапезна маса Pixel 2
-19 %
Маса за трапезария Pixel 2 впечатлява с красив и чаровен стил."Pixel 2" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Плотът й е в цвят златен дъб, а основата - в черен. Масата е кръгла с диаметър 120см. Материал: Ламиниран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 120/76смЦвят: Златен ..
481 лв. 594 лв.
Кръгла трапезна маса Gloster
-19 %
Кръгла маса за хранене за трапезария Gloster с основа масивно дърво и плот от лакиран МДФ.С елегантност и стил в бяло, със солидна основа от масив каучук и лакиран плот, маса Gloster ще накара вашия дом да заблести. Масата чудесно се съчетава с изискания Трапезен стол Barkley.Материал: Лакиран ..
376 лв. 462 лв.
Разтегателна трапезна маса Aspen
-18 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Aspen с основа от неръждаема стомана и плот от лакиран МДФ.Маса Aspen е чудесно съчетание от елегантен овал, функционален лакиран плот и стабилна основа, което ще внесе стил и удобство във вашия дом. Масата се допълва страхотно с Трапезен стол Shift.Ма..
1 119 лв. 1 371 лв.
Разтегателна трапезна маса Urbano
-18 %
Разтегателна маса за трапезария Urbano с плот от фурнирован МДФ.Urbano е изящна и красива мебел. Масата се отличава с голям разтегателен плот, а цветовата комбинация между дървесно и черно ще придаде топъл привкус на Вашата трапезария или кухня. Материал: Фурнирован МДФ/Лакиран МДФРазмери ..
1 064 лв. 1 293 лв.
Кръгла трапезна маса Brodway
-18 %
Маса за трапезария Brodway се отличава с атрактивен плот и интересна основа. "Brodway" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 110см. Плотът е в цвят бял мрамор, а основата - черна.Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 110/75смЦв..
435 лв. 528 лв.
Трапезна маса Balrog
-17 %
Маса за трапезария Balrog e с красив и изчистен дизайн. "Balrog" е изработена от МДФ и стомана. Плотът на масата е в нежен сив цвят, а краката са прахово боядисани в черно.Материал: Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 140/80/74смЦвят: Светло сив/ЧеренГаранция: 24 месеца..
343 лв. 413 лв.
Трапезна маса Konami
-17 %
Маса за трапезария Konami се отличава със стил и класа."Konami" е изработена от стъкло и стомана. Стъкленият плот е в цвят черен мрамор, а краката - в златисто. Със своите форми и цветове масата ще внесе елегантни нотки във Вашата трапезария, ще се наслаждавате на сладки приказки с приятели или..
933 лв. 1 121 лв.
Разтегателна трапезна маса Ferguson
-17 %
Разтегателна маса за трапезария Ferguson с плот от фурнирован МДФ.Ferguson е изклютително удобна и стабилна мебел. Масата се отличава с уникална основа, която й придава изискан стил. Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 160-220/90/75смЦвят: Златен дъб/ЧерноГаран..
1 456 лв. 1 747 лв.
Кръгла трапезна маса Balrog
-16 %
Маса за трапезария Balrog е идеалната мебел за Вашия дом, съчетава стил и класа. "Balrog" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 110см. Плотът е в светло сив цвят, а краката - черен.Материал: Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 110/74смЦвя..
326 лв. 389 лв.
Разтегателна трапезна маса Valentino
-16 %
Маса с изящен и красив дизайн. "Valentino" е здрава, стабилна и стилна разтегателна трапезна маса, която ще грее като истинско бижу във Вашия дом.В разтегнато положение плотът достига 220см.Материал: Керамика/Лакиран МДФ/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 160-220/90/76смЦвят: Сив мрамор/Светло сив..
1 556 лв. 1 854 лв.
Разтегателна трапезна маса Rafaello
-16 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Rafaello с основа от неръждаема стомана и плот от МДФ.Солидна и стабилна, маса Rafaello ще придаде на вашия дом уют и удобство.Материал: МДФ/Неръждаема стоманаРазмери Ш/Д/В: 160-220/90/76 см.Цвят: Дъб сономаГаранция: 24 месеца..
1 223 лв. 1 457 лв.
Трапезна маса Herman
-16 %
Трапезна маса, която се отличава с елегантен и съвременен дизайн."Herman" подхожда на модерния дом, трапезарии или търговски обекти и ресторанти.Плотът на масата е изработен от първокласен МДФ материал + естествен фурнир и стоманени крака.Масата е лесна за почистване и издръжлива. Нестандартните лин..
499 лв. 594 лв.
Разтегателна трапезна маса Bacardi
-16 %
Разтегателна маса за трапезария Bacardi комбинира цветовете естествен дъб и черно.Bacardi е изработена от МДФ + естествен фурнир, а краката - прахово боядисана стомана.  Материал: МДФ+естествен фурнир/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 160-220/90/76смЦвят: Естествен дъб/ЧерноГара..
1 014 лв. 1 207 лв.
Разтегателна трапезна маса Vision
-16 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Vision с основа от неръждаема стомана и плот от лакиран МДФ.Елегантна и модерна, маса Vision ще внесе стил и удобство във вашия дом със своята стабилна и нестандартна основа и лакиран бял плот. Масата се комбинира страхотно с Трапезен стол KH239.Матери..
1 060 лв. 1 260 лв.
Трапезна маса Larson
-16 %
Маса за трапезария Larson е истинско бижу, което ще озари Вашия дом."Larson" е изработена от фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана. Плотът е в цвят естествен дъб, а краката са в елегантно черно. Интересното на модела е формата на плота - скучките прави страни са заменени от разчупени ивици..
261 лв. 310 лв.
Трапезна маса Allegro
-16 %
Маса за трапезария Allegro със своя елегантен плот и стабилна основа ще задоволи и най-капризния вкус. Плотът на "Allegro" е изработен от прозрачно стъкло, а краката от стомана, свързани с масично дърво. Материал: Стъкло/Масивно дърво - бук/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 160/..
272 лв. 323 лв.
Трапезна маса Vesper
-16 %
Маса за хранене за трапезария Vesper с V-образна основа от лакиран МДФ и стъклен плот.Маса Vesper е красиво и елегантно съчетание от черно стъкло и лакирани МДФ елементи, което ще бъде прекрасно допълнение към вашия модерен дом. Масата се комбинира страхотно с Трапезен стол KH132.Материал: Стък..
673 лв. 797 лв.
Кръгла трапезна маса Fondi
-15 %
Цветове
Маса за трапезария Fondi е компактна и красива мебел. "Fondi" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 80см. Цветът на масата е изящен черен мат или бял мат.Материал: Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 80/75смЦвят: Черен мат или бял матГара..
159 лв. 188 лв.
Разтегателна трапезна маса Gustavo
-15 %
Трапезна маса, която ще ви очарова със семпъл и изчистен дизайн."Gustavo" е стилна и удобна мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Масата е изработена от висококачествени материали - МДФ и прахово боядисана стомана. В разтегнато положение широчината на плота е 180см. Материал: Фурнирова..
872 лв. 1 027 лв.
Разтегателна трапезна маса Tiziano
-15 %
Маса за трапезария Tiziano впечатлява със изискан стил и класа.  "Tiziano" е изработена от стъкло, МДФ и стомана. Плотът е в светло сив цвят, а разтегателната част в тъмно сив, краката са прахово боядисани в тъмно сиво.Материал: Стъкло/Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/..
1 401 лв. 1 640 лв.
Разтегателна трапезна маса Mercy
-14 %
Разтегателна маса за трапезария Mercy с плот от фурнирован МДФ.С елегантност и стил в дървесен цвят маса Mercy ще внесе уют във Вашия дом. Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120-160/120/80смЦвят: Златен дъб/ЧерноГаранция: 24 месеца..
1 238 лв. 1 444 лв.
Разтегателна трапезна маса Cambell
-14 %
Разтегателна маса за трапезария Cambell комбинира цветовете естествен дъб и черно.Плотът на Cambell е изработен от фурнирован МДФ, а краката - прахово боядисана стомана.  Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 140-180/80/74смЦвят: Естествен дъб/ЧерноГаранция:..
734 лв. 856 лв.
Разтегателна трапезна маса Osman
-14 %
Разтегателна маса с красив дизайн, която с лекота ще се превърне в акцента на Вашата трапезария или кухня."Osman" е изработена от висококачествени материали - керамика, МДФ и стомана, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Масата елегантно съчетава цветовете бял мрамор и черно.Материал: Кер..
1 886 лв. 2 199 лв.
Кръгла трапезна маса Ginter
-14 %
Маса за трапезария Ginter е истинско бижу, което ще внесе модерен и изискан стил във Вашия дом. Изработена е от висококачествени материали - МДФ, което гарантира дълга експлоатация.Масата е кръгла с диаметър 120см.Предлага се изцяло в черен цвят.Материал: Лакиран МДФРазмери Ш/В: 120/77смЦв..
677 лв. 789 лв.
Трапезна маса Gomez
-14 %
Масата впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома."Gomez" е с безупречна изработка от висококачествени материали - стъкло и полипропилен.Изцяло в опушен цвят, благодарение на което ще се впише и в най-претенциозния дом.Материал: Стъкло/ПолипропиленРазмери ..
746 лв. 869 лв.
Разтегателна трапезна маса Elefante правоъгълна
-14 %
Разтегателна маса с изчистен и стилен дизайн, чийто акцент са впечатляващите крака."Elefante" е изработена от висококачествени материали - МДФ, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Масата е изцяло в дървесен декор - дъб натурал.Материал: МДФ/Естествен дъбов фурнирРазмери Ш/Д/В: 160-240/10..
1 999 лв. 2 326 лв.
Кръгла трапезна маса Liverpool
-14 %
Маса за трапезария Liverpool е красива и изящна мебел.Плотът й е стъклен, а основата - хромирана стомана, боядисана в златисто. Масата е кръгла с диаметър 120см. Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/В: 120/75смЦвят: Прозрачен/ЗлатноГаранция: 24 месеца..
514 лв. 598 лв.
Показани са от 1 до 36 от 261 резултата (8 страници)

Огромен асортимент от различни модели маси за хранене за трапезарията - разтегателни маси, изработени от ПДЧ, лакиран МДФ, метал, дърво или закалено стъкло

Масата за хранене е тази мебел, която ни събира всяка вечер с цялото семейство и любимите хора. Място не само за хранене, но и за сладки приказки. Предлагаме богат асортимент от трапезни маси - маси от масив и красиви дървесни фурнири, трапезни маси от стъкло и метал, маси за хранене от боядисан МДФ с гланцово покритие с модерен и класически дизайн. За тези от вас, които нямат много пространство в трапезарията сме изложили модели кръгли маси и такива с елипсовидна форма, които пестят пространство. А за хората, които винаги има кой да поканят у дома, могат да разгледат моделите разтегателни трапезни маси.
За категория „Трапезни маси“

 

Категория „Трапезни маси“ включва мебели, на които вечер цялото семейство се събира да похапне. В никакъв случай обаче към тези мебели не бива да се подходжа  само и единствено като към място за хранене. Поставените в кухнята трапезни маси трябва да бъдат източник на удобство и комфорт, който да предразполага хората към отпускане след дългия работен ден, както и към сладки приказки помежду си. Именно затова е особено важно да се направи удачен избор на трапезни маси. В следващите редове ще ви представим основните фактори и критерии, които е добре да се вземат предвид при този избор. В допълнение, ще научите защо залагането на трапезни маси от Орхидея Мебел е най-добрата възможна опция за вас на пазара.

Трапезни маси 1
Трапезни маси за всеки дом

Как да изберете подходящите трапезни маси?  

 

При избора на трапезни маси е нужно да се обърне внимание на разнообразни фактори и критерии. Сред тях са големината на съответната кухня или трапезария, цялостния интериор и обстановка в нея, както и материалите, от които са изградени самите трапезни маси. Ето какво трябва да знаете за всеки един от тези фактори, свързани със закупуването на трапезни маси:

Големина на помещението – големината на вашата кухня или трапезария е от ключово значение за това към какъв размер трапезни маси би било удачно да се насочите. Стремете се да откриете оптималния вариант в тази посока, оставящ достатъчно свободно пространство в помещението и същевременно позволяващ на вас и близките ви хора да се нахраните спокойно. В случай, че кухнята ви е сравнително малка, би била мъдра идеята да заложите на кръгли трапезни маси или пък на такива с елипсовидна форма, защото при тях се постига спестяване на значително пространство.

Интериор и обстановка - не бива да се забравя, че освен мебели за хранене, поставяните в кухнята трапезни маси стават неизменна част от нейния интериор. В този смисъл дизайнът им е нужно да бъде съобразен с обстановката и цялостната атмосфера наоколо. Ако например вашата кухня е направена в по-старомоден и уютен вид, можете да заложите на класически дървени трапезни маси. А в случай, че става въпрос за стилна трапезария, характерна за новите къщи и апартаменти, модерни трапезни маси с гланцово покритие или пък закалено стъкло биха били добър избор. 

Материали – това е основен въпрос, който възниква при закупуване не само на трапезни маси, но и на различни други видове мебели. Имате възможност да избирате измежду трапезни маси от ПДЧ, трапезни маси от МДФ с дървесен фурнир, трапезни маси от МДФ в гланц в различни цветове, трапезни маси от метал и закалено стъкло. Крайното ви решение трябва да е съобразено с фактори като желана здравина и устойчивост във времето, естетически характеристики, цени и т.н.  

Допълнителни екстри – понастоящем на пазара се предлагат трапезни маси с най-различни допълнителни екстри, насочени към максимално задоволяване нуждите и изискванията на потребителите. Ако често ви се случва да каните гости у дома за вечеря, бихте могли да разгледате моделите разтегателни маси. От една страна те няма да заемат прекалено голямо място в трапезарията, а от друга – ще можете да реагирате веднага при наличие на специални събития и поводи.

Съобразяване със столовете - задължително избраните трапезни маси трябва да бъдат съобразени със столовете както по размер и форма, така и във връзка с дизайна. Най-добре би било ако двата типа мебели се закупуват заедно, за да се получи оптималната комбинация във функционален и естетически аспект.

Трапезни маси 2
Трапезни маси с високо качество

Защо да заложите на трапезни маси от Орхидея Мебел? 

 

Трапезни маси от Орхидея Мебел: Разнообразна продуктова гама – в онлайн магазина ни ще откриете изключително богата и разнообразна гама от трапезни маси. По отношение на материалите ви предлагаме трапезни маси от масив и красиви дървесни фурнири, такива от стъкло и метал, от боядисан МДФ с гланцово покритие, с разнообразни форми, с класически и модерни дизайни, и т.н. Просто трябва да разгледате наличните трапезни маси в каталога ни и да прецените коя ще се впише най-добре във вашата кухня или трапезария.

Трапезни маси от Орхидея Мебел: Отлично качество – ние от Орхидея Мебел работим  само и единствено с реномирани и доказали се на пазара български производители и вносители на трапезни маси. Точно такива са брандовете ИРИМ, Евромар, Голд Аполо, Мебели Платан. Залагайки на продуктите от категория „Трапезни маси“ на въпросните марки, ще гарантирате максимални дози функционалност и естетика в дома си.

Трапезни маси от Орхидея Мебел: Достъпни цени – стараем се да предлагаме трапезни маси, чиито цени отговарят на финансовите възможности на средностатистическия български потребител. По-голямата част от наличните в онлайн магазина ни трапезни маси принадлежат към ниския и средния ценови клас. Трапезни маси, които ще ви предоставят желаното високо качество на изключително изгодна за вас цена.

Трапезни маси 3
Разнообразие от трапезни маси

Трапезни маси от Орхидея Мебел: Постоянни промоционални оферти – в допълнение към сравнително ниските и достъпни за българския пазар цени, в онлайн магазина на Орхидея Мебел непрекъснато са налице различни мебели на специални промоции и намаления в цените. Това важи напълно и за артикулите от категория „Трапезни маси“. В секция „Промоции“ можете да преглеждате всички промоционални оферти, които са в сила към конкретния момент. Препоръчваме ви да правите това редовно, за да откриете най-подходящите за вашите нужди предложения и да се сдобиете с мебели от най-високо качество за отделните стаи от дома ви.

Трапезни маси от Орхидея Мебел: Професионален съвет и консултация – нашата фирма е създадена през 1991 година и вече притежава близо 30-годишен опит в търговията с мебели. Опит, който ни позволява да познаваме добре както характеристиките на различните типове мебели, така и непрекъснато променящите се нужди и изисквания на потребителите. Ако имате нужда от професионален съвет или консултация във връзка с избора на трапезни маси, нашият екип е насреща да ви помогне. Можете да се свържете със служителите ни по телефон или посредством онлайн формата за контакт, която сме добавили на страницата „Контакт с нас“.

Трапезни маси от Орхидея Мебел – най-висока функционалност и естетика за вашата кухня!


За категория „Трапезни маси“
Как да изберете подходящите трапезни маси?
Защо да заложите на трапезни маси от Орхидея Мебел?

Хората, които търсят трапезни маси, търсят и спални комплекти, холни масихолни секции, трапезни столове, кухни, дивани, ъглови дивани, гардероби, ъглови легла.