Меню
Кошница

Детски стаи

Чекмедже-джобче Winny
-23 %
Цветове
Чекмедже-джобче Winny, изработено от плат.Джобче Winny ще ви помогне да организирате по-добре вещите си. Може да се използва като чекмедже за етажерка. Предлага се в бял, черен, бежов, кафяв, червен, розов, син, оранжев, зелен или сив цвят. Материал: ПлатРазмери Ш/Д/В: 32/32/31 см.Цвят: Бял, Черен,..
7 лв. 9 лв.
Етажерка REG10
-23 %
"REG10" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири чекмеджета от плат.Моделът е изработен от висококачествени материали - масив, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Масив/ПлатРазмери&..
80 лв. 104 лв.
Етажерка Narvik REG2
-23 %
Цветове
"Narvik REG2" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири рафтчета без гръб.Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 60/32/148смЦвят: Дъб сонома..
104 лв. 135 лв.
Етажерка Narvik REG1
-23 %
Цветове
"Narvik REG1" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири рафтчета без гръб.Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 34/32/148смЦвят: Дъб сонома..
84 лв. 109 лв.
Етажерка Luini 16
-23 %
Етажерка Luini 16, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн, в натурален дървесен цвят, етажерка Luini 16 е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка ста..
248 лв. 322 лв.
Етажерка Luini
-23 %
Стъпаловидна етажерка Luini, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн, с натурален дървесен цвят, етажерка Luini е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка с..
193 лв. 251 лв.
Етажерка Lima SL-1
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка SL-2 е подходяща както за вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на пет нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви.Предлага се в два цвята - бял и дъб сонома.Материал: Ла..
160 лв. 208 лв.
Етажерка Lima REG-3
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-3 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб без врати и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-3 разполага и с две чекмеджета,..
353 лв. 459 лв.
Етажерка Lima REG-2
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-2 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-2 разполага и с две чекмеджета, в които м..
412 лв. 536 лв.
Етажерка Lima REG-1
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-1 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-1 разполага и с две чекмеджета, в които м..
353 лв. 459 лв.
Етажерка Caboto 16
-23 %
Етажерка Caboto 16, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн и в бял цвят, етажерка Caboto 16 е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. Мат..
248 лв. 322 лв.
Етажерка Caboto
-23 %
Стъпаловидна етажерка Caboto, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн и в бял цвят, етажерка Caboto е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома в..
193 лв. 251 лв.
Етажерка Bolivar REG2
-23 %
"Bolivar REG2" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с пет широки рафта, където може да подредите вещи.Моделът е изработен от висококачествени материали - фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана, което гара..
263 лв. 342 лв.
Етажерка Bolivar REG1
-23 %
"Bolivar REG1" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири широки рафта, където може да подредите вещи.Моделът е изработен от висококачествени материали - фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана, което г..
210 лв. 273 лв.
Детско легло Speed
-23 %
Детско легло Speed, изработено от ламинирана плоскост и меки ПВЦ ръбове.Детско легло във формата на кола, което ще направи детската стая цветна и весела. Леглото е в комплект с матрака.Материал: Лиминирана плоскост/ПВЦ ръбовеРазмери: Ш/Д/В: 75/151/55 см.Цвят: МногоцветенГаранция: 24 месеца..
357 лв. 464 лв.
Детски стол Storm
-23 %
Стол Storm е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобилност и удобство. "Storm" притежава колелца, което ви дава въ..
157 лв. 204 лв.
Детски стол Pure
-23 %
Цветове
Стол Pure е младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалка помага за правилната стойка на тялото..
126 лв. 164 лв.
Детски стол Nemo
-23 %
Стол Nemo е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Моделът е с подлакътници и удобната облегалка, които помагат за правилната стойка на тялото. Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който..
214 лв. 278 лв.
Детски стол Matrix 3
-23 %
Цветове
Стол Matrix 3 е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалка помага за правилната стойк..
148 лв. 192 лв.
Детски стол Matrix
-23 %
Цветове
Стол Matrix е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалка помага за правилната стойка ..
157 лв. 204 лв.
Детски стол Kitty 2
-23 %
Стол Kitty 2 е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Удобната облегалка помага за правилната стойка на тялото. Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобил..
195 лв. 254 лв.
Детски стол Gol
-23 %
Стол Gol е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобилност и удобство. "Gol" притежава колелца, което ви дава възмож..
146 лв. 190 лв.
Детски стол Dingo
-23 %
Цветове
Стол Dingo младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалка помага за правилната стойка на тялото...
111 лв. 144 лв.
Детски стол Darian Bis
-23 %
Цветове
Стол Darian Bis е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобилност и удобство. "Darian Bis" притежава колелца, което ..
111 лв. 144 лв.
Детски офис стол Gonzo 2
-23 %
Цветове
Стол GONZO 2 е удобен детски стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината и удобната облегалка, която помага за правилната стойка на тялото. Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, ..
206 лв. 268 лв.
Витрина Lima W-1
-23 %
Цветове
Шкаф витрина за стена LIMA W-1 - стъклена витрина, част от модулна система за обзавеждане на дневна LIMA, изработена от качествено ПДЧ. Витрината има и две шкафчета, в които можете да съхранявате вещи. Предлага се в три цветови варианта - бяло, дъб сонома и комбинация бяло и дъб сонома.Материал: Лам..
454 лв. 590 лв.
Бюро Narvik B-1
-23 %
Цветове
"Narvik B-1" е функционално и удобно бюро - етажерка.Неговият стилен и модерен дизайн го прави подходяща мебел както за офис, така й за детска стая, спалня, дневна.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и стомана, в два цветови варианта: дъб сонома/черно и дъб сонома/бяло.Материал: Лам..
157 лв. 204 лв.
Бюро Lima B-1
-23 %
Цветове
LIMA B-1 е голямо бюро с много работно пространство и място за монитор. То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис. Изработено е от висококачествени материали. Предлага се в три цветови варианта - Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб Сонома.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 120/55/75смЦ..
227 лв. 295 лв.
Бюро Julia
-23 %
"Julia" e модерно бюро, което впечатлява със своята функционалност.Бюрото има възможност за регулиране височината на плота и горния му ъгъл, което допринася за по-голямо удобство.Изработено е от висококачествен МДФ и стомана в бял цвят (включени 2 комплекта пластмасови капачки).Материал: Масив борРа..
403 лв. 524 лв.
Бюро Grosso
-23 %
Цветове
"Grosso" e удобно бюро, което впечатлява с модерна и разчупена визия.То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Елегантното бюро е изработено от висококачествени материали в две цветови комбинации: Антрацит мат/Дъб вотан или Златен дъб/Бяло Материал: Ламинирано ПДЧРазмери&nbs..
294 лв. 382 лв.
Бюро Fino
-23 %
Цветове
"Fino" e удобно бюро, което впечатлява с модерна и разчупена визия.То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Елегантното бюро е изработено от висококачествени материали в две цветови комбинации: Антрацит мат/Дъб вотан или Златен дъб/Бяло Материал: Ламинирано ПДЧРазмери ..
155 лв. 202 лв.
Бюро Elmo
-23 %
"Elmo" e удобно бюро, което впечатлява с модерна визия.То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Бюро е снабдено с чекмедже и шкаф, където може да подредите папки, тетрадки, документи.Изработено от висококачествени материали в цветовете: мат антрацит и дъб вотан.Материал: Ламинирано П..
223 лв. 290 лв.
Бюро Collorido
-23 %
"Collorido" e модерно бюро, което впечатлява със своята функционалност.Бюрото има възможност за регулиране височината на плота и горния му ъгъл, което допринася за по-голямо удобство.Изработено е от висококачествен МДФ и стомана в бял цвят (включени 2 комплекта пластмасови капачки).Материал: Лакиран..
371 лв. 482 лв.
Бюро Bolivar KN-1
-23 %
"Bolivar KN-1" е елегантно и здраво бюро - тоалетка. Изработен в красива цветова комбинация с качествените материали, които гарантират дълъг живот при интензивна експлоатация. Плоскостите са гладки, лесни за почистване и с висока износоустойчивост на покритието. Материал: Ламиниран МДФ/Прахово ..
115 лв. 150 лв.
Бюро B-47
-23 %
"B-47" е функционално бюро в индустриален стил, което е подходящо за дома и офиса.Бюрото е изработено от висококачествени материали - ПДЧ меламин и прахово боядисана стомана, което гарантира дългъг живот и лесна поддръжка."B-47" е снабдено с две чекмеджета под плота, където може да организирате Ваши..
206 лв. 268 лв.
Бюро B-44
-23 %
"B-44" е функционално и удобно бюро.Бюро В-44 e голямо с много работно пространство. То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис. Изработено е от висококачествени материали - ПДЧ и стомана.Плоскостите са лесни за почистване и с висока износоустойчивост на покритието.Материал: Фурни..
260 лв. 338 лв.
Показани са от 1 до 36 от 626 резултата (18 страници)

Всеки родител иска най-красивата, най-уютната и най-практичната детска стая за момиче или детска стая за момче. Изберете подходящото обзавеждане за вашите детски стаи. В онлайн магазина на Орхидея мебел сме се постарали да съберем красиви и функционални мебели за детска стая с идеалното съотношение между качество и цена. Ще откриете богат избор от детски легла, детски мебели и детски спални комплекти. Изберете подходящи бюра за детска стая в цвят и размер или разгледайте готови детски комплекти за цялостно обзавеждане на детската стая, които включват всичко необходимо като мебели за вашето дете. Предлагаме детски комплекти с едно легло, двуетажни легла и легла сандвич. Мебелите са с високо качество и на достъпни цени на утвърдени български производители. Стараем се да предложим най-доброто обзавеждане за детска стая.
Относно обзавеждането на детски стаи

 

Обзавеждането на детски стаи е много важен процес, към който трябва да се подходи с необходимото внимание и отговорност. От него зависи в каква среда малчуганите ще прекарват ежедневието си, както и дали тази среда ще им носи желаните дози сигурност, удобство и комфорт. По-надолу в текста ще ви дадем няколко полезни съвета относно правилното обзавеждане на детски стаи и ще ви разкажем как Орхидея Мебел може да ви помогне за постигане на въпросната цел. Преди това обаче нека да видим кои са основните мебели и елементи от интериора, необходими във всички детски стаи.

Детски стаи 1
Ефектни детски стаи

Детски стаи – основни мебели и елементи от интериора

 

Няколко са основните типове мебели и елементи от интериора, които трябва да присъстват във всички детски стаи. Разбира се, сред тях централно място заема леглото, на което малкото съкровище ще спи и релаксира на спокойствие. Освен това трябва да са налице гардероби, бюра, шкафове и етажерки – мебели, на които детето ще има възможност да изпълнява ежедневните си дейности, както и да съхранява своите лични вещи и принадлежности. Ето какво е необходимо да знаете за всеки един от избоените елементи на интериора в стандартните детски стаи:

 


Детски стаи: Легла – когато става въпрос за обзавеждане на детски стаи, няма как да не започнем с леглата. Най-важното е въпросните легла да бъдат направени от качествени и здрави материали, които гарантират сигурността на малките съкровища и запазват отличното си състояние за максимално дълъг период от време. Иначе при обзавеждането на съответните детски стаи имате възможност да избирате измежду единични легла и легла приста (за едно дете), легла сандвич (за две деца) и комплект двуетажни легла (за повече деца).

Детски стаи: Гардероби – на пазара се предлагат еднокрили, двукрили и трикрили гардероби за детски стаи, като изборът трябва да става в зависимост от наличното свободно пространство и количеството вещи и принадлежности, които ще се съхраняват в тях. Особено подходящи за всички детски стаи са гардеробите с допълнителни екстри – чекмеджета, огледала на вратите или пък плъзгащи врати, спомагащи за спестяване на пространство.

Детски стаи: Бюра – бюрата са елементи от интериора на стандартните детски стаи, на които обикновено се поставят компютър или лапптоп и които служат на малчуганите за изпълняване на множество дейности (учене, рисуване, игри и т.н.). Така че преценете добре какви трябва да бъдат размерите и структурата на закупеното от вас бюро, за да може то в пълна степен да изпълнява посочените в предишното изречение функции.

Детски стаи: Шкафове и етажерки – шкафовете и етажерките представляват допълващи мебели, срещащи се в повечето детски стаи, които също служат за съхранението на различни вещи и принадлежности. За разлика от гардеробите, използващи се основно за съхранение на дрехи, в шкафовете и етажерките се поставят неща като играчки, фотоси, козметика и др.

Детски стаи 2
Изобилие от детски стаи

Полезни съвети при обзавеждането на детски стаи

 

Продължаваме с няколко полезни съвета и практики, свързани с процеса по обзавеждане на детски стаи. Следвайки въпросните съвети и практики, ще успеете да създадете възможно най-комфортната и благоприятна за развитието на малчуганите среда. Вижте принципите, които трябва да се спазват, когато става въпрос за детски стаи:

 

Без претрупване – имайте предвид, че в съответните детски стаи е нужно да бъде оставено достатъчно свободно пространство, за да могат малките съкровища безпроблемно да се придвижват и да си играят. В този смисъл избягвайте претрупването с прекалено много мебели и елементи от интериора. Най-необходимите неща, когато става въпрос за детски стаи, ги споменахме в предишната част от текста. Всичко останало така или иначе ще се подменя с порастването на детето.

Залагане на качествени материали – при обзавеждане на детски стаи е нужно да се залага на мебели, направени от качествени материали. Качествени материали, които притежават здравина и устойчивост, и са способни да запазят отличното си състояние за дълъг период от време. В стандартните детски стаи също така не бива да има остри ръбове и други подобни елементи, потенциално способни да доведат до нараняване на малките съкровища.

Подходящи дизайни – най-важното по отношение естетическото изграждане на съответните детски стаи е да се изберат подходящи дизайни, които носят на малчугана усещане за спокойствие, комфорт и домашен уют. В тази връзка доста добра би била идеята да се заложи на земните цветове, като например зелено, жълто или кафяво. Разбира се, от значение е дали става въпрос за детски стаи за момчета или пък за такива, обитавани от момичета. Цялостната обстановка и атмосфера в конкретните детски стаи трябва да бъде съобразена с интересите, вкусовете и дейностите, с които се занимават децата през свободното си време.

 

 

Защо Орхидея Мебел е правилният избор при обзавеждане на детски стаи? 

 

Детски стаи 3
Детски стаи - избери от нас!

Обзавеждане на детски стаи от Орхидея Мебел: Разнообразна продуктова гама – в онлайн магазина на Орхидея Мебел ще откриете всичко, което ви  е необходимо за обзавеждане на детски стаи. Запопчвайки от легла и стигайки до гардероби, бюра, шкафове и етажерки. Предлагаме огромно разнообразие по отношение на размери, цветове и дизайни, допълнителни екстри и други характеристики на мебелите, така че всеки клиент да избере най-подходящите артикули за съответните детски стаи.

 

Обзавеждане на детски стаи от Орхидея Мебел: Утвърдени марки – работим само и единствено с реномирани и утвърдени на пазара производители и вносители на мебели. Марки, които са способни да гарантират максимални нива на сигурност и комфорт във всички стаи. Точно такива марки са ИРИМ, Евромар, Голд Аполо, Мареа, Мебели Платан.

 

Обзавеждане на детски стаи от Орхидея Мебел: Спални комплекти – ние от Орхидея Мебел предлагаме и детски комплекти, които събират в едно необходимите мебели за стандартните детски стаи. Залагайки на подобни детски комлекти, ще си гарантирате най-добро съчетание между отделните елементи в съответните детски стаи, както и по-изгодна цена за покупката.

 

Обзавеждане на детски стаи от Орхидея Мебел: Професионален съвет – ако имате нужда от професионален съвет във връзка с избирането на мебели за обзавеждане на детски стаи, екипът на Орхидея Мебел е насреща да ви помогне. Разполагаме с близо 30-годишен опит в сферата, който ни позволява да сме наясно с характеристиките на различните типове мебели. Свържете се с нас по телефон или чрез онлайн формата за контакт на сайта ни, и ще отговорим на всички въпроси, които ви интересуват във връзка с обзавеждането на детски стаи.

Детски стаи 5
Детски стаи за Вашите деца

 

 

Орхидея Мебел – верният избор за сигурни, функционални и максимално комфортни детски стаи!
Относно обзавеждането на детски стаи
Детски стаи – основни мебели и елементи от интериора
Полезни съвети при обзавеждането на детски стаи
Защо Орхидея Мебел е правилният избор при обзавеждане на детски стаи?

Хората, които търсят детски стаи, търсят и спални комплекти, холни маси, трапезни масихолни секции, трапезни столове, кухни, дивани, ъглови дивани, гардероби, ъглови легла.