Меню
Кошница

Шкафове и етажерки

Чекмедже-джобче Winny
-23 %
Цветове
Чекмедже-джобче Winny, изработено от плат.Джобче Winny ще ви помогне да организирате по-добре вещите си. Може да се използва като чекмедже за етажерка. Предлага се в бял, черен, бежов, кафяв, червен, розов, син, оранжев, зелен или сив цвят. Материал: ПлатРазмери Ш/Д/В: 32/32/31 см.Цвят: Бял, Черен,..
7 лв. 9 лв.
Етажерка REG10
-23 %
"REG10" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири чекмеджета от плат.Моделът е изработен от висококачествени материали - масив, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Масив/ПлатРазмери&..
80 лв. 104 лв.
Етажерка Narvik REG2
-23 %
Цветове
"Narvik REG2" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири рафтчета без гръб.Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 60/32/148смЦвят: Дъб сонома..
104 лв. 135 лв.
Етажерка Narvik REG1
-23 %
Цветове
"Narvik REG1" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири рафтчета без гръб.Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 34/32/148смЦвят: Дъб сонома..
84 лв. 109 лв.
Етажерка Luini 16
-23 %
Етажерка Luini 16, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн, в натурален дървесен цвят, етажерка Luini 16 е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка ста..
248 лв. 322 лв.
Етажерка Luini
-23 %
Стъпаловидна етажерка Luini, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн, с натурален дървесен цвят, етажерка Luini е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка с..
193 лв. 251 лв.
Етажерка Lima SL-1
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка SL-2 е подходяща както за вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на пет нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви.Предлага се в два цвята - бял и дъб сонома.Материал: Ла..
160 лв. 208 лв.
Етажерка Lima REG-3
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-3 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб без врати и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-3 разполага и с две чекмеджета,..
353 лв. 459 лв.
Етажерка Lima REG-2
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-2 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-2 разполага и с две чекмеджета, в които м..
412 лв. 536 лв.
Етажерка Lima REG-1
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-1 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-1 разполага и с две чекмеджета, в които м..
353 лв. 459 лв.
Етажерка Caboto 16
-23 %
Етажерка Caboto 16, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн и в бял цвят, етажерка Caboto 16 е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. Мат..
248 лв. 322 лв.
Етажерка Caboto
-23 %
Стъпаловидна етажерка Caboto, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн и в бял цвят, етажерка Caboto е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома в..
193 лв. 251 лв.
Етажерка Bolivar REG2
-23 %
"Bolivar REG2" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с пет широки рафта, където може да подредите вещи.Моделът е изработен от висококачествени материали - фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана, което гара..
263 лв. 342 лв.
Етажерка Bolivar REG1
-23 %
"Bolivar REG1" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири широки рафта, където може да подредите вещи.Моделът е изработен от висококачествени материали - фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана, което г..
210 лв. 273 лв.
Витрина Lima W-1
-23 %
Цветове
Шкаф витрина за стена LIMA W-1 - стъклена витрина, част от модулна система за обзавеждане на дневна LIMA, изработена от качествено ПДЧ. Витрината има и две шкафчета, в които можете да съхранявате вещи. Предлага се в три цветови варианта - бяло, дъб сонома и комбинация бяло и дъб сонома.Материал: Лам..
454 лв. 590 лв.
Етажерката е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Снабдена е с четири рафтчета, изработена е в дървесен цвят - дъб сонома.Модилна система Valensiya е страхотен избор за младежка стая..
178 лв.
"Сити 3090" е практично предложение за стаята на Вашите деца. Шкафът е снабден с три вратички, едната е падаща, и пет ниши.Моделът е с монтаж към стената.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45ммРазмери Ш/Д/В: 100/42.5/164смЦвят: Сонома тъмна/Бяло гладкоГаранция: 24 месецаТегло: 60кгБрой пакети: 3бр..
223 лв.
"Сити 3089" е практично предложение за стаята на Вашите деца. Шкафът е снабден с четири вратички с плавно затваряне и две ниши.Моделът е с монтаж към стената.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45ммРазмери Ш/Д/В: 97/42.5/110смЦвят: Сонома тъмна/Бяло гладкоГаранция: 24 месецаТегло: 43кгБрой пакети: ..
166 лв.
"Сидни М6" е функционален шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две врати с плавно затваряне, чекмедже и два външни рафта.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококач..
199 лв.
"Сидни М6" е функционален шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две врати с плавно затваряне, чекмедже и два външни рафта.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококач..
199 лв.
"Класик 911" представлява висок шкаф, снабден с ниша и две шкафчета с рафт и с плавно затваряне на вратичките.Моделът е част от серия за обзавеждане "Класик". Изработва се от ПДЧ в цветовете: дъб суров/бяло гладко.Материал: ПДЧ 16мм/кант 0.45ммРазмери Ш/Д/В: 48/40/140смЦвят: Дъб суров/Бяло глад..
143 лв.
Цветове
Модул 7 е шкаф за стена с две врати с плавно затваряне, част е от модулна система за детска стая Марти. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 69/35/45смЦвят: Бяло гланц/Кармен + Графит, Оранжи, Океан или П..
105 лв.
Модул 6 е шкаф за стена с един открит рафт, част е от модулна система за детска стая Марти.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 69/33/45смЦвят: КарменГаранция: 24 месецаТегло: 15кгБрой пакети: 2бр..
65 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix OTW 1D1S е удобен и практичен шкаф етажерка, който идеално ще допълни по-тесните пространства в дома.Модулът разполага с шкаф, чекмедже и ниши, където може да подредите книги и красиви ве..
160 лв.
Шкафът е част от модулна система Fonti, която дава иновативни решения за всеки модерен дом.Шкаф витрина Fonti F-4 се отличава с уникално черно покритие на кантовете.Визията му го прави подходящо за разнообразни аранжировки.Снабден е с два шкафа с вратичка и рафт зад тях, ниша и шкафче със стъклена в..
621 лв.
Шкафът е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Valensiya 4Д1Ш е снабден с четири врати, рафт и едно чекмедже, изработен е в дървесен цвят - дъб сонома.Модилна система Valensiya е..
327 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix REG 2D1S е удобен и практичен шкаф, който идеално ще допълни по-тесните пространства в дома.Модулът разполага с две врати и чекмедже.Модулна система Top Mix се отличава с универсален..
188 лв.
Шкафът е част от модулна система Steka, която предлага разнообразие от мебели за детска стая и всекидневна.Steka 3D1S е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн.Шкафът е снабден с едно чекмедже, външни ниши и три шкафчета.Система Steka е един модерен начин за освежаване на интериора. Мебелите се ..
482 лв.
Шкафът е част от модулна система Santes, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Santes 3D е разчупен и модерен шкаф с крачета, който е снабден с три вратички.Притежава достатъчно пространство, за да внесете ред във Вашите вещи.Колекция Santes е комбинация от дизайн, качество ..
403 лв.
Шкафът е част от модулна система Santes, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Santes 2D3S е разчупен и модерен шкаф, който е снабден с вратички, рафтове и чекмеджета.Притежава достатъчно пространство, за да внесете ред във Вашите вещи.Колекция Santes е комбинация от дизайн,..
535 лв.
"REG 3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с отворени пространства и три чекмеджета.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи д..
285 лв.
"REG 1D3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзавежд..
345 лв.
Цветове
Шкафът е част от модулна система Forn, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Forn KOM1D3S е нежна и разчупена мебел, която ще внесе уникалност в интериора.Разполага с три чекмеджета и шкаф с рафт.Модулите от система Forn се предлагат в четири цветови комбинации - дъб дела..
668 лв.
Шкафът е част от модулна система Fonti, която дава иновативни решения за всеки модерен дом.Шкаф Fonti F-5 се отличава с уникално черно покритие на кантовете.Визията му го прави подходящо за разнообразни аранжировки.Снабден е с три чекмеджета и шкафче с вратичка и рафт зад нея.Ако желаете, може да до..
590 лв.
Шкафът е част от модулна система Fonti, която дава иновативни решения за всеки модерен дом.Шкаф Fonti F-3 се отличава с уникално черно покритие на кантовете.Визията му го прави подходящо за разнообразни аранжировки.Снабден е с три чекмеджета и два шкафа с вратичка и рафт зад тях.Ако желаете, може да..
651 лв.
Шкафът е част от модулна система Combo, която предлага модерни мебели за всекидневната.Шкаф Combo REG2D/80 е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн, която ще се впише идеално във Вашия хол.Разполага с две ниши и две шкафчета с рафт зад тях.Система Combo е перфектният начин за освежаване на инте..
364 лв.
Показани са от 1 до 36 от 186 резултата (6 страници)

Отделни модули шкафове и етажерки с които лесно да допълните обзавеждането в детската стая. Практични детски шкафове за съхранение и етажерки за любимите снимки и играчки. Изработени от екологични чисти материали с високо качество и здравина.