Меню
Кошница

Шкафове и етажерки

Полица Treviso
-10 %
Цветове
Полица Treviso съчетава в себе си модерен дизайн, функционалност и простота, част е от модулна система Treviso.Моделът е снабден с две рафтчета, където може да подредите книги и други вещи.Модулите от "Treviso" са идеалното решение за Вашата всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ..
153 лв. 170 лв.
Висока витрина Treviso
-10 %
Цветове
Витрина Treviso съчетава в себе си модерен дизайн, функционалност и простота, част е от модулна система Treviso.Моделът е снабден с три вратички, средната е с два рафта.Модулите от "Treviso" са идеалното решение за Вашата всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, което гара..
387 лв. 430 лв.
Етажерката е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Снабдена е с четири рафтчета, изработена е в дървесен цвят - дъб сонома.Модилна система Valensiya е страхотен избор за младежка стая..
178 лв.
"Сидни М6" е функционален шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две врати с плавно затваряне, чекмедже и два външни рафта.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококач..
199 лв.
"Сидни М6" е функционален шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две врати с плавно затваряне, чекмедже и два външни рафта.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококач..
199 лв.
"Класик 911" представлява висок шкаф, снабден с ниша и две шкафчета с рафт и с плавно затваряне на вратичките.Моделът е част от серия за обзавеждане "Класик". Изработва се от ПДЧ в цветовете: дъб суров/бяло гладко.Материал: ПДЧ 16мм/кант 0.45ммРазмери Ш/Д/В: 48/40/140смЦвят: Дъб суров/Бяло глад..
143 лв.
Цветове
Модул 7 е шкаф за стена с две врати с плавно затваряне, част е от модулна система за детска стая Марти. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 69/35/45смЦвят: Бяло гланц/Кармен + Графит, Оранжи, Океан или П..
105 лв.
Модул 6 е шкаф за стена с един открит рафт, част е от модулна система за детска стая Марти.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 69/33/45смЦвят: КарменГаранция: 24 месецаТегло: 15кгБрой пакети: 2бр..
65 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix OTW 1D1S е удобен и практичен шкаф етажерка, който идеално ще допълни по-тесните пространства в дома.Модулът разполага с шкаф, чекмедже и ниши, където може да подредите книги и красиви ве..
160 лв.
Шкафът е част от модулна система Fonti, която дава иновативни решения за всеки модерен дом.Шкаф витрина Fonti F-4 се отличава с уникално черно покритие на кантовете.Визията му го прави подходящо за разнообразни аранжировки.Снабден е с два шкафа с вратичка и рафт зад тях, ниша и шкафче със стъклена в..
621 лв.
Шкафът е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Valensiya 4Д1Ш е снабден с четири врати, рафт и едно чекмедже, изработен е в дървесен цвят - дъб сонома.Модилна система Valensiya е..
327 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix REG 2D1S е удобен и практичен шкаф, който идеално ще допълни по-тесните пространства в дома.Модулът разполага с две врати и чекмедже.Модулна система Top Mix се отличава с универсален..
188 лв.
Шкафът е част от модулна система Steka, която предлага разнообразие от мебели за детска стая и всекидневна.Steka 3D1S е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн.Шкафът е снабден с едно чекмедже, външни ниши и три шкафчета.Система Steka е един модерен начин за освежаване на интериора. Мебелите се ..
482 лв.
Шкафът е част от модулна система Santes, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Santes 3D е разчупен и модерен шкаф с крачета, който е снабден с три вратички.Притежава достатъчно пространство, за да внесете ред във Вашите вещи.Колекция Santes е комбинация от дизайн, качество ..
403 лв.
Шкафът е част от модулна система Santes, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Santes 2D3S е разчупен и модерен шкаф, който е снабден с вратички, рафтове и чекмеджета.Притежава достатъчно пространство, за да внесете ред във Вашите вещи.Колекция Santes е комбинация от дизайн,..
535 лв.
"REG 3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с отворени пространства и три чекмеджета.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи д..
285 лв.
"REG 1D3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзавежд..
345 лв.
Цветове
Шкафът е част от модулна система Forn, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Forn KOM1D3S е нежна и разчупена мебел, която ще внесе уникалност в интериора.Разполага с три чекмеджета и шкаф с рафт.Модулите от система Forn се предлагат в четири цветови комбинации - дъб дела..
668 лв.
Шкафът е част от модулна система Fonti, която дава иновативни решения за всеки модерен дом.Шкаф Fonti F-5 се отличава с уникално черно покритие на кантовете.Визията му го прави подходящо за разнообразни аранжировки.Снабден е с три чекмеджета и шкафче с вратичка и рафт зад нея.Ако желаете, може да до..
590 лв.
Шкафът е част от модулна система Fonti, която дава иновативни решения за всеки модерен дом.Шкаф Fonti F-3 се отличава с уникално черно покритие на кантовете.Визията му го прави подходящо за разнообразни аранжировки.Снабден е с три чекмеджета и два шкафа с вратичка и рафт зад тях.Ако желаете, може да..
651 лв.
Шкафът е част от модулна система Combo, която предлага модерни мебели за всекидневната.Шкаф Combo REG2D/80 е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн, която ще се впише идеално във Вашия хол.Разполага с две ниши и две шкафчета с рафт зад тях.Система Combo е перфектният начин за освежаване на инте..
364 лв.
Шкафът е част от модулна система Combo, която предлага модерни мебели за всекидневната.Шкаф Combo REG2D/60 е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн, която ще се впише идеално във Вашия хол.Разполага с две ниши и две шкафчета с рафт зад тях.Система Combo е перфектният начин за освежаване на инте..
313 лв.
Шкафът е част от модулна система Combo, която предлага модерни мебели за всекидневната.Шкаф Combo KOM2D2S е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн, която ще се впише идеално във Вашия хол.Разполага с две ниши, две чекмеджета и две шкафчета с рафт зад тях.Система Combo е перфектният начин за осв..
332 лв.
Шкафът е част от модулна система Combo, която предлага модерни мебели за всекидневната.Шкаф Combo KOM2D е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн, която ще се впише идеално във Вашия хол.Разполага с ниши и две шкафчета с рафт зад тях.Система Combo е перфектният начин за освежаване на интериора. ..
310 лв.
Шкафът е част от модулна система Combo, която предлага модерни мебели за всекидневната.Шкаф Combo KOM1D3S е семпла и изчистена мебел с интересен дизайн, която ще се впише идеално във Вашия хол.Разполага с три чекмеджета и едно шкафче.Система Combo е перфектният начин за освежаване на интериора. Мебе..
341 лв.
Шкаф REG3W е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Шкафът е снабден с три вратички и множество рафтове, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилно..
804 лв.
Шкаф KOM4S е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Скринът е снабден с четири чекмеджета, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилност. Модул..
473 лв.
Квадратен шкаф с четири врати, част от модулна система за обзавеждане на детски стаи, хол и антре Balder.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо качество и съчетани в бял гланц и красив дървесен декор. Кой каза..
270 лв.
Шкафът е част от модулна система за детска стая Alex, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете.Alex 2D е удобен шкаф, снабден с три ниши, шкаф и чекмедже. Модилна система Alex е страхотен избор за детската стая.Тя съчетава в себе си модерен подход к..
197 лв.
Шкафът е част от модулна система за детска стая Alex, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете.Модулът е удобен висок шкаф с врата, чекмедже и отворени рафтове.Модилна система Alex е страхотен избор за детската стая.Тя съчетава в себе си модерен подход към ди..
188 лв.
Стилна и елегантна етажерка за вашата детска стая или хол, подходяща за съхранение и декорация. Етажерка BALDER REG1S е част от модулна система за обзавеждане Balder и разполага с четири отворени ниши и едно чекмедже в долната си част.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, ..
258 лв.
Висок шкаф етажерка с плътна врата и чекмедже. Подходщ за съхранение и организиране в детската стая или хола. Вътре е разделен с три рафта като така, се образуват четири свободни ниши.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента израбо..
314 лв.
Цветове
Чекмедже-джобче Winny, изработено от плат.Джобче Winny ще ви помогне да организирате по-добре вещите си. Може да се използва като чекмедже за етажерка. Предлага се в бял, черен, бежов, кафяв, червен, розов, син, оранжев, зелен или сив цвят. Материал: ПлатРазмери Ш/Д/В: 32/32/31 см.Цвят: Бял, Черен,..
7 лв.
Цветове
ТВ шкафът е част от модулна система Forn, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Forn RTV2S е нежна и разчупена мебел, която ще внесе уникалност в интериора.Модулите от система Forn се предлагат в четири цветови комбинации - дъб делано/черен мат, бял лак/черен мат, дъб дел..
410 лв.
ТВ шкаф BALDER RTV2S е част от модулна система за обзавеждане Balder. Може да го поставите в детската стая или хола. Той ще пасне перфектно на вашия интериор, защото може да се комбинира с други модули от системата и защото е изпълнен в светла цветова комбинация от бял гланц и дървесен декор дъб рив..
244 лв.
"Невада MH13" е модерна етажерка, част от модулна система за спалня и детска стая Невада.Разделена е на две ниши, в които да подредите любимите си вещи и сувенири.Система Невада е чудесно решение за практичен и красив дом.Изработена е от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, а цветовата комбинация ..
100 лв.
Показани са от 1 до 36 от 187 резултата (6 страници)

Отделни модули шкафове и етажерки с които лесно да допълните обзавеждането в детската стая. Практични детски шкафове за съхранение и етажерки за любимите снимки и играчки. Изработени от екологични чисти материали с високо качество и здравина.