Меню
Кошница

Шкафове и етажерки

Висока витрина Nero Plus REG1D1W
-60 %
Цветове
Витрина REG1D1W е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, два от които са стъклени.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
259 лв. 643 лв.
Ниска витрина Nero Plus REG1D1W/90
-59 %
Цветове
Витрина REG1D1W/90 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, един от тях е стъклен.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
269 лв. 662 лв.
Етажерка Nero Plus REG/15/12
-38 %
Цветове
Етажерка REG/15/12 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."REG/15/12" е отворена стояща етажерка, снабдена с ниши, където може да подредите книги и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
223 лв. 358 лв.
Етажерка Nero Plus SFW/8/8 за стена
-30 %
Цветове
Етажерка SFW/8/8 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."SFW/8/8" е отворена етажерка за стенен монтаж, снабдена с четири ниши, където може да подредите книги и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано..
112 лв. 160 лв.
Висока етажерка Nero Plus REG2S/40 с две чекмеджета
-27 %
Цветове
Етажерка REG2S/40 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с три рафта и две чекмеджета, където може да подредите вещи и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от ..
144 лв. 197 лв.
Етажерка Nero Plus REG/15/16
-26 %
Цветове
Етажерка REG/15/16 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."REG/15/16" е отворена стояща етажерка, снабдена с ниши, където може да подредите книги и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
332 лв. 449 лв.
Висок шкаф Nero Plus REG1D
-23 %
Цветове
Шкаф REG1D е част от модулна система Nero Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабден е с вратичка, а вътрешното съм разпределение се състои от рафтове.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надраскване.&nb..
207 лв. 269 лв.
Полица Bergen POL/110
-21 %
Полица POL/110 е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Изработена е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира нейната стабилност. Модулна система "Bergen" е успешно съчетание на геометрични форми, ориги..
78 лв. 99 лв.
Висока етажерка Nero Plus REG/60
-18 %
Цветове
Етажерка REG/60 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с четири рафта, където може да подредите вещи и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надраскване.&nbs..
147 лв. 179 лв.
Полица Bergen POL/150
-17 %
Полица POL/150 е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Изработена е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира нейната стабилност. Модулна система "Bergen" е успешно съчетание на геометрични форми, ориги..
95 лв. 115 лв.
Етажерка Nero Plus REG/12/12
-17 %
Цветове
Етажерка REG/12/12 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."REG/12/12" е отворена стояща етажерка, снабдена с девет ниши, където може да подредите книги и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с ..
224 лв. 269 лв.
Стенна витрина Bergen SFW3W
-16 %
Витрина SFW3W е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Стенната витрината е снабдена с три стъклени вратички.Изработена е от висококачествени материали - ПДЧ, МДФ и закалено стъкло, което гарантира нейната стабилност.&nb..
293 лв. 349 лв.
Етажерка Nero Plus REG/19/8
-16 %
Цветове
Етажерка REG/19/8 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."REG/19/8" е отворена стояща етажерка, снабдена с ниши, където може да подредите книги и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена..
265 лв. 314 лв.
Шкаф Bergen KOM4S
-15 %
Шкаф KOM4S е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Скринът е снабден с четири чекмеджета, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилност. Модул..
430 лв. 505 лв.