Меню
Кошница

Кухненски дивани

Разтегателен трапезен ъгъл К-3 с механизъм за сън и ракла от Орхидея мебел. Разтегателен кухненски ъгъл за вашата трапезария с елегантен и функционален дизайн. Корпуса е изработен от масивна чамова дървесина и ПДЧ, а седалката и облегалките са облечени с мек дунапрен в приятна на допир дам..
499,00 лв.
Разтегателен трапезен диван - кухненски ъгъл, който може да бъде ляв или десен с механизъм за сън и ракла.Разтегателен трапезен ъгъл Криси е стилен и практичен диван механизъм за сън и ракла и ще се впише идеално във вашата трапезария с компактните си размери. На него се сяда удобно, а може и да се ..
549,00 лв.
Цветове
Диван "Христо" е удобна и практична мебел за Вашия дом, подходяща както за кухнята, така и за други по-малки стаи.Изработен е от масивна дървесина - липа, притежава вместителна ракла.Диванът е разтегателен със система за разгъване клик-клак.Имате голям избор от цветове и дамаски.Материал: Масивна дъ..
560,00 лв.
Цветове
Разтегателен кухненски диван за трапезрията - кухненски ъгъл, който може да бъде ляв или десен с механизъм за спанеРазтегателен трапезен ъгъл Вики е комфортен и красив. На него се сяда удобно, а може и да се спи. Този кухненски диван може да се върти и да застава като ляв или десен ъгъл, зашото..
599,00 лв.
Цветове
Кухненски ъгъл за трапезарията с механизъм за сън и ракла от Орхидея мебел. Разтегателен кухненски ъгъл Стандарт е елегантен и функционален диван. Корпуса е изработен от масивна чамова дървесина и ПДЧ, а седалката и облегалките са облечени с мек дунапрен в текстил в кафяво-бежовата цветова гама..
599,00 лв.
Цветове
Диван "Христо" е удобна и практична мебел за Вашия дом, която се разтяга се без усилие, за да се превърне в легло с площ за сън - 150/190см. Тройният диван е изработен в класически стил от масивна дървесина.Седалката му е със сваляща се калъфка за лесно почистване.Имате голям избор от цветове и..
620,00 лв.
Цветове
Диван "Христо" е удобна и практична мебел за Вашия дом, подходящ е както за кухнята, така и за трапезарията.Ъгловият диван е изработен от масивна дървесина и жакардова дамаска.Разполага с подматрачен механизъм, който се превръща в легло чрез издърпване.Диванът разполага и с обемна ракла.Имате голям ..
630,00 лв.
Цветове
Трапезен ъглов диван Ам-Ам стандарт - функционален и удобен кухненски ъгъл, подходящ  както за кухни, така и за дневни Съвременните жилища съвместяват в едно и хол и трапезария - така наречената дневна. Когато искате да имате хубав диван за почивка, някак  си не върви да сло..
926,00 лв.
Цветове
Трапезен ъглов кухненски диван Ам-Ам - функционален и удобен кухненски ъгъл, подходящ  както за кухни, така и за дневниСъвременните жилища съвместяват в едно и хол и трапезария - така наречената дневна. Когато искате да имате хубав диван за почивка, някак си не върви да сложите о..
994,00 лв.