Меню
Кошница

Кухненски дивани

Разтегателен трапезен ъгъл К-3
-5 %
Цветове
Разтегателен трапезен ъгъл К-3 с механизъм за сън и ракла от Орхидея мебел. Разтегателен кухненски ъгъл за вашата трапезария с елегантен и функционален дизайн. Корпуса е изработен от масивна чамова дървесина и ПДЧ, а седалката и облегалките са облечени с мек дунапрен в приятна на допир дам..
474 лв. 499 лв.
Разтегателен кухненски ъгъл Стандарт
-5 %
Цветове
Кухненски ъгъл за трапезарията с механизъм за сън и ракла от Орхидея мебел. Разтегателен кухненски ъгъл Стандарт е елегантен и функционален диван. Корпуса е изработен от масивна чамова дървесина и ПДЧ, а седалката и облегалките са облечени с мек дунапрен в текстил в кафяво-бежовата цветова гама..
569 лв. 599 лв.
Разтегателен кухненски ъгъл Вики
-5 %
Цветове
Разтегателен кухненски диван за трапезрията - кухненски ъгъл, който може да бъде ляв или десен с механизъм за спанеРазтегателен трапезен ъгъл Вики е комфортен и красив. На него се сяда удобно, а може и да се спи. Този кухненски диван може да се върти и да застава като ляв или десен ъгъл, зашото..
569 лв. 599 лв.
Цветове
Диван "Христо" е удобна и практична мебел за Вашия дом, която се разтяга се без усилие, за да се превърне в легло с площ за сън - 150/190см. Тройният диван е изработен в класически стил от масивна дървесина.Седалката му е със сваляща се калъфка за лесно почистване.Имате голям избор от цветове и..
620 лв.
Цветове
Диван "Христо" е удобна и практична мебел за Вашия дом, подходящ е както за кухнята, така и за трапезарията.Ъгловият диван е изработен от масивна дървесина и жакардова дамаска.Разполага с подматрачен механизъм, който се превръща в легло чрез издърпване.Диванът разполага и с обемна ракла.Имате голям ..
630 лв.
Цветове
Трапезен ъглов диван Ам-Ам стандарт - функционален и удобен кухненски ъгъл, подходящ  както за кухни, така и за дневни Съвременните жилища съвместяват в едно и хол и трапезария - така наречената дневна. Когато искате да имате хубав диван за почивка, някак  си не върви да сло..
926 лв.
Цветове
Трапезен ъглов кухненски диван Ам-Ам - функционален и удобен кухненски ъгъл, подходящ  както за кухни, така и за дневниСъвременните жилища съвместяват в едно и хол и трапезария - така наречената дневна. Когато искате да имате хубав диван за почивка, някак си не върви да сложите о..
994 лв.
Цветове
Трапезен ъгъл Крес е подходящ за трапезарията, с модерна визия и декоративни шевове по цялата седалка и облегалкаТрапезен ъглов диван Крес - модерна визия подходяща за съвременния жилищен интериор. Диван, който е еднакво подходящ като кухненски ъгъл за трапезарията и ъглов диван за хол. Специал..
1 081 лв.
Цветове
Диван "Христо" е удобна и практична мебел за Вашия дом, подходяща както за кухнята, така и за други по-малки стаи.Изработен е от масивна дървесина - липа, притежава вместителна ракла.Диванът е разтегателен със система за разгъване клик-клак.Имате голям избор от цветове и дамаски.Материал: Масивна дъ..
560 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)

Кухненските дивани и кухненските ъгли са едно добро и практично решение при обзавеждане на трапезарията

Те са удобни, изглеждат елегантно и в същото време са изключително практични и функционални. С няколко движения могат да се превърнат в легло за сам човек или за двама - зависи от размера на дивана. Имат ракли, които позволяват съхранение на багаж и вещи. Повечето модели са изработени от три части, което позволява разместването на модули и така може да обърнете посоката на ъгъл за секунди. Кухненските ъгли са подходящи за малки жилища и такива с една спалня. Те са удобен вариант, ако имате гости, които да пренощуват. Всички модели се предлагат с показаните дамаски и имат избор от много други.