Меню
Кошница

Кухненски дивани

Марка: Голд Аполо Продуктов код: 0004762
Разтегателен трапезен ъгъл К-3 с механизъм за сън и ракла от Орхидея мебел. Разтегателен кухненски ъгъл за вашата трапезария с елегантен и функционален дизайн. Корпуса е изработен от масивна чамова дървесина и ПДЧ, а седалката и облегалките са облечени с мек дунапрен в приятна на допир дам..
349,00 лв.
Марка: Голд Аполо Продуктов код: 0004760
Разтегателен трапезен диван - кухненски ъгъл, който може да бъде ляв или десен с механизъм за сън и ракла.Разтегателен трапезен ъгъл Криси е стилен и практичен диван механизъм за сън и ракла и ще се впише идеално във вашата трапезария с компактните си размери. На него се сяда удобно, а може и да се ..
379,00 лв.
Марка: Голд Аполо Продуктов код: 0001183
Разтегателен кухненски диван за трапезрията - кухненски ъгъл, който може да бъде ляв или десен с механизъм за спанеРазтегателен трапезен ъгъл Вики е комфортен и красив. На него се сяда удобно, а може и да се спи. Този кухненски диван може да се върти и да застава като ляв или десен ъгъл, зашото..
429,00 лв.
Марка: Голд Аполо Продуктов код: 0004761
Кухненски ъгъл за трапезарията с механизъм за сън и ракла от Орхидея мебел. Разтегателен кухненски ъгъл Стандарт е елегантен и функционален диван. Корпуса е изработен от масивна чамова дървесина и ПДЧ, а седалката и облегалките са облечени с мек дунапрен в текстил в кафяво-бежовата цветова гама..
489,00 лв.
Марка: Руди Ан Продуктов код: 0000758
Трапезен ъглов диван Ам-Ам стандарт - функционален и удобен кухненски ъгъл, подходящ  както за кухни, така и за дневни Съвременните жилища съвместяват в едно и хол и трапезария - така наречената дневна. Когато искате да имате хубав диван за почивка, някак  си не върви да сло..
615,00 лв.
Марка: Руди Ан Продуктов код: 0000759
Трапезен ъглов кухненски диван Ам-Ам - функционален и удобен кухненски ъгъл, подходящ  както за кухни, така и за дневниСъвременните жилища съвместяват в едно и хол и трапезария - така наречената дневна. Когато искате да имате хубав диван за почивка, някак си не върви да сложите о..
670,00 лв.
Марка: Руди Ан Продуктов код: 0000768
Трапезен ъгъл Крес е подходящ за трапезарията, с модерна визия и декоративни шевове по цялата седалка и облегалкаТрапезен ъглов диван Крес - модерна визия подходяща за съвременния жилищен интериор. Диван, който е еднакво подходящ като кухненски ъгъл за трапезарията и ъглов диван за хол. Специал..
849,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Кухненските дивани и кухненските ъгли са едно добро и практично решение при обзавеждане на трапезарията

Те са удобни, изглеждат елегантно и в същото време са изключително практични и функционални. С няколко движения могат да се превърнат в легло за сам човек или за двама - зависи от размера на дивана. Имат ракли, които позволяват съхранение на багаж и вещи. Повечето модели са изработени от три части, което позволява разместването на модули и така може да обърнете посоката на ъгъл за секунди. Кухненските ъгли са подходящи за малки жилища и такива с една спалня. Те са удобен вариант, ако имате гости, които да пренощуват. Всички модели се предлагат с показаните дамаски и имат избор от много други.