Меню
Кошница

Ъглови легла

Цветове
Стандартен модел ъглови легла с ракла и повдигащи механизми за матраците, към които може да закупите еднолицеви матрациЪглови легла Сити 2001 се изработват в четири цвята по избор на клиента. И към двете легла има включен повдигащ пружинен механизъм, така че да може да се използва оптимално про..
286 лв.
Цветове
Комплект класически ъглови легла Мареа 1 на ниска цена с опция за добавяне на матрациВ цената са включени пружинни механизми за повдигане на матрака, които осигуряват допълнително място за съхранение навещи и дъно за леглото. Леглата са универсални, като при монтажа може да се оп..
249 лв.
Цветове
Ъглови Легла Аполо 7 е добър вариант за малки спални, в които няма място за голяма спалня. Те не заемат много място, защото са поставни в някой от ъглите на стаята. Двете легла са с размер за матрак 82/190см като са предназначени само за еднолицеви матраци. Разполагат с повдигащ механизъм, чрез койт..
329 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)


За категория „Ъглови легла“

 

Артикулите от категория „Ъглови легла“ стават все по-популярен и предпочитан избор за потребителите, които искат да обзаведат дома си с максимално удобни и комфортни мебели за спане. Закупуването на ъглови легла е чудесен избор за всяка една спалня, независимо дали тя е по-голяма или по-малка по своите размери. В следващите редове ще ви представим някои от основните ползи и преимущества, които бихте могли да получите посредством избора на ъглови легла. В допълнение, ще научите как да се ориентирате към подходящите за вашите нужди ъглови легла и защо онлайн магазинът на Орхидея Мебел е точното място за правене на подобна покупка.

 

 

Ъглови легла – ползи и преимущества  

 

Множество са предимствата, гарантирани от закупуването на ъглови легла за спалнята. Тези предимства са свързани както с личния комфорт на човека, така и с функционалността и естетиката в съответната стая. Ето малко повече информация:

Ъглови легла 1
Ъглови легла с високо качество

 

Ъглови легла: Удачен вариант за малки спални – залагането на ъглови легла е удачен вариант за по-малките спални, в които има риск от претрупване на обстановката и затрудняване на нормалното придвижване на човека. Благодарение на това, че могат буквално да се слепят едно за друго, двойка ъглови легла ще ви спести значително пространство в сравнение със стандартни такива.

Ъглови легла: Отличен естетически ефект – поставянето на ъглови легла носи отличен естетически ефект във всяка една спалня. Слепени помежду си, съответните ъглови легла ще бъдат не просто място за спане, а едно изящно кътче в стаята, създаващо усещане за домашен уют и хармония.

Ъглови легла: Удобство и комфорт – действително почивката на ъглови легла гарантира високи дози удобство и комфорт на човека. Те му позволяват да се отпусне напълно, да се освободи от натрупаните през деня стрес и напрежение, както и да се наслади на пълноценен и здравословен сън.

 

 

Как да изберете подходящите ъглови легла?

 

Към избора на ъглови легла трябва да се подходи с необходимото внимание и отговорност. Не забравяйте, че от този избор зависят вашата спокойна почивка и сън през нощта. Вижте кои фактори е нужно да вземете предвид преди да закупите конкретни ъглови легла:

 

Ъглови легла 2
Удобни ъглови легла

Размер – размерът е може би първият съществен фактор, на който е добре да обърнете внимание при оглеждане на ъглови легла. Съобразете този фактор с два основни аспекта – вашият собствен ръст и параметрите на спалното помещение. Трябва да заложите на спални легла, които от една страна оставят максимално количество свободно пространство в стаята, а от друга – ви позволяват да се отпуснете и да се настаните удобно за една релаксираща почивка.

Цвят и дизайн – цветът и дизайнът също са важни характеристики, ако искате посредством избраните ъглови легла да си гарантирате възможно най-добрите естетически резултати в спалнята. Постарайте се да откриете ъглови легла, които оптимално се вписват в цялостния стил и атмосфера на съответната стая. Трябва съответните ъглови легла да изглеждат като естествена част от интериора и да създават усещане за хармония. Последното ще бъде допълнително предимство за вас по отношение стремежа ви да се отпуснете и да релаксирате на спокойствие.

Материали – препоръчваме ви да научите колкото е възможно повече информация за материалите, от които са изградени набелязаните от вас ъглови легла. Важно е въпросните материали да бъдат от най-високо качество, за да гарантират здравина и устойчивост. Все пак искате закупените ъглови легла да се запазят в отлично състояние за максимално дълъг период от време, нали?

Марки – не пренебрегвайте и марките, към които принадлежат съответните ъглови легла. Винаги е по-добре да става въпрос за реномирани и утвърдени на пазара марки. Марки, които не биха си позволили да направят компромис с вашата удовлетвореност като клиент и които ще ви предоставят само и единствено най-доброто от тази продуктова категория.

 

 

Защо да заложите на ъглови легла от Орхидея Мебел?

 

Ъглови легла от Орхидея Мебел: Богат избор – онлайн магазинът на Орхидея Мебел предлага на клиентите си богат избор по отношение на категория „Ъглови легла“. При нас ще откриете ъглови легла с разнообразни размери, цветове и дизайни. По този начин ще имате възможност да си закупите подходящите ъглови легла, който наистина в най-голяма степен биха отговорили на нуждите ви, както и на характеристиките на вашата спалня.   

 

Ъглови легла от Орхидея Мебел: Утвърдени марки – работим с утвърдени марки в областта на производството на ъглови легла и други мебели. Марки като ИРИМ, Мареа и Геномакс. Тези марки ще внесат максимални дози качество, функционалност и комфорт в спалнята ви, и ще ви позволят да се насладите на спокоен сън и пълноценна почивка.

 

Ъглови легла 3
Най-добрите оферти за ъглови легла

Ъглови легла от Орхидея Мебел: Достъпни цени – стараем се да предлагаме мебели на цени, които са адекватни за българския пазар и съобразени с финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Залагайки на онлайн магазина на Орхидея Мебел, вие със сигурност ще откриете ъглови легла от най-високо качество, влизащи в бюджета, който сте готови да отделите за тази категория продукти.

 

Ъглови легла от Орхидея Мебел: Редовни промоции – още едно предимство във финансов план за клиентите на Орхидея Мебел. В онлайн магазина ни редовно са налице промоции и намаления в цените на определени артикули. В това число влизат както артикули от категория „Ъглови легла“, така и различни други типове мебели. Всички специални предложения можете да разглеждате в секцията ни „Промоции“. Препоръчваме ви да следите въпросната секция, за да имате възможност да научавате първи за промоционалните оферти и да се възползвате от тях по най-добрия начин.

 

Ъглови легла от Орхидея Мебел: Професионална консултация – в случай, че се нуждаете от професионална консултация по отношение избора на ъглови легла, екипът на Орхидея Мебел е насреща да ви помогне. Ние сме на пазара от 1991 година и имаме вече близо 30-годишен опит в търговията с мебели. Това ни позволява да познаваме отлично както характеристиките на различните типове мебели, така и непрекъснато променящите се нужди и изисквания на потребителите. Използвайте дадените телефони или онлайн формата за контакт на сайта ни, за да се свържете с нас и да получите отговори на всичките си въпроси по отношение на продуктова категория „Ъглови легла“.

 

 

Ъглови легла от Орхидея Мебел – перфектния избор за вашата пълноценна почивка!


За категория „Ъглови легла“
Ъглови легла – ползи и преимущества
Как да изберете подходящите ъглови легла?
Защо да заложите на ъглови легла от Орхидея Мебел?

Хората, които търсят ъглови легла, търсят и спални комплекти, холни маси, трапезни масихолни секции, трапезни столове, кухни, дивани, ъглови дивани, гардероби.