Меню
Кошница

Детски бюра

Цветове
Ергономичното детско бюро Carmen CR-201 е модел с електрически механизъм за регулиране на височината в диапазон от 55 – 89 см. Това позволява детето да го използва седнало или изправено, както и да се настрои според неговата височина, докато расте. За безопасност моделът има сензор за защи..
787 лв.
"Forks" е функционално и удобно бюро. Неговият разчупен и модерен дизайн го прави подходяща мебел както за офис, така й за детска стая.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и стомана. Материал: Фурнировано ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 130/79/88смЦвят: Тъмно си..
765 лв.
"В-32" e голямо бюро с много работно пространство и място за монитор, снабдено е и с две удобни чекмеджета.То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис. Изработено е от висококачествени материали.Материал: Лакиран МДФ/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/60/76смЦвят: БялГаранция: 24 ..
711 лв.
"В-31" e голямо бюро с много работно пространство и място за монитор. То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис. Изработено е от висококачествени материали.Материал: Лакиран МДФ/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/55/76смЦвят: БялГаранция: 24 месеца..
688 лв.
"В-30" e голямо бюро с много работно пространство и място за монитор. То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис. Изработено е от висококачествени материали.Материал: Лакиран МДФ/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/55/76смЦвят: БялГаранция: 24 месеца..
615 лв.
"Collorido" e модерно бюро, което впечатлява със своята функционалност.Бюрото има възможност за регулиране височината на плота и горния му ъгъл, което допринася за по-голямо удобство.Изработено е от висококачествен МДФ и стомана в бял цвят (включени 2 комплекта пластмасови капачки).Материал: Лакиран..
603 лв.
"B-48" е функционална тоалетка във винтидж стил, която може да служи и като бюро. Подходяща е както за спалнята, така за детската стая, а защо не и за хола.Спабдена е с две чекмеджета, а върху плота има допълнително високо повдигнато ниво и метална тръба, която може да служи за окачване.Тоалетк..
551 лв.
Бюро AZTECA TRIO BIU1D1S/8/12 е с контейнер в дясната част с чекмедже и врата в бял гланц и декоративен елемент във врезованата дръжка в цвят венге. Модулна система за обзавеждане на дневна, спалня и трапезария с акцент от фрезовани МДФ дръжки в три цвята ( при някои от модулите )с модерна..
536 лв.