Меню
Кошница

Протектори за матраци

Протектор за матрак Eucalypt Natura е изработен с текстил от натурални евкалиптови влакна. Известно е, че евкалипта е естествен антиалерген и предоставя една антиалергична среда за спокоен и здрав сън. Съшо така протектора притежава непромокаем слой, който е и безшумен и предпазва от намокряне. Подх..
75 лв.
Протектор за матрак Easy е водонепромокаем. Има четири ластика за лесно захващане за матрак или топ матрак.  Текстила е мек на допир. Възможно е да се пере изцяло в домашни условия при условие, че температурата на пране не надвишава 60 градуса.Предпазва вашия матрак, като удължава живота м..
45 лв.
Terry Bamboo е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam.Бамбуковите влакна съдържат естествен антиалергичен агент, който предпазва от развитието на бактерии. Това прави бамбуковата тъкан изключително подходяща за хора склон..
39 лв.
"Dream on Tencel" е непромокаем и двойно дишащ протектор за матрак.Той се опличава със следните предимства:- ултрафин, - безшумен, - хипоалергенен,- антибактериален, - мек на допир,- максимална абсорбция.За допълнително удобство матракът се предлага в няколко размера...
44 лв.
"Dream on Jersey" е непромокаем и двойно дишащ протектор за матрак.Изработен е по иновативна система Brilam от 100% памук, благодарение на което е хипоалергенен, антибактериален, мек на допир и безшумен.За допълнително удобство протекторът се предлага в няколко размера...
37 лв.
Протектор за матрак Bamboo Nature е изработен от специален бамбуков текстил със силно абсорбиращи свойства. Поставя се върху матрака лесно, благодарение на борда за лесно закрепяне и го предпазва от всякакви замърсявания и течности. Така осигурявате Вас един спокоен и качествен сън с хигиенична..
69 лв.
Бебешки протектор за матрак Easy се поставя върху бебешкия матрак и го предпазва от замърсявания и течности. Така предоставяте на вашето бебе една хигиенична среда за сън и удължавате живота на матрака. Изработен е от висококачествен памучен текстил с абсорбираща способност. Протектора има четири ла..
29 лв.
Бебешки протектор за матрак Baby Bamboo Nature е изработен от специален бамбуков текстил със силно абсорбиращи свойства. Поставя се върху матрака лесно, благодарение на борда за лесно закрепяне и го предпазва от всякакви замърсявания и течности. Така осигурявате на детето един спокоен и качествен съ..
55 лв.
Бебешки непромокаем протектор за матрак с борд. Изработен с текстил от евкалиптово дърво - 100% Tencel влакна. Той като евкалипта е естествен алерген, този протектор за матрак осигурява антиалергична среда и свежест. Протектора е с ластици по цялата дължина за лесно закрепване върху матрака и с..
59 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)

Протектор за матрак - същност и функции

Един протектор за матрак е важен аксесоар към вашето спално бельо поради причината, че той съхранява перфектно вашия матрак от изцапване, износване, намокряне и потене. Това е един от най-купуваните и търсени аксесоари за спалня. Той не само запазва чист и в добър вид вапия матрак, но по този начин предоставя една екологично чиста и оптимална среда за сън. Има различни протектори за матраци, всеки от които с различни функции и екстри. Ще разлгедаме трите основни вида протектори и ще Ви предложим възможност за закупуване чрез нашият онлайн магазин orhideamebel.com от категория "Протектори за матраци"

Кои са основните модели протектор за матрак ?

1. Обикновен протектор за матрак - Може да ви свърши добра работа при условие, че съхранявате вашия матрак в чиста среда, без никаква влага, в която няма възможност от намокряне с течности и други подобни фактори с риск за цялоста му. Той предпазва от прах и от стандартните и най-често срещани замърсявания и зацапвания. Тези модели протектори за матрак са евтини и са най-често избирани от хората.

2. Непромокаем протектор за матрак - Той разполага с основните функции на обикновения протектор плюс това, че има гумирано покритие от вътрешната страна, което предпазва матрака от намокряне като не позволява на течностите да преминат и достигнат до него. Добър вариант е ако в стаята има влага, ако има вероятност да разлеете чаша с вода или държите други течности в близост до леглото Ви. Най-често този вид протектор се използва в стаите, в които спят малки деца и много възрастни хора, по обясними причини.

3. Антиалергичен протектор за матрак - този вид протектор за матрак се търси най-вече от хора с изявени алергии. Те най-добре знаят, колко неспокоен и некачествен може да бъде сънят им при поява на алергичните симптоми през нощта. Той защитава от прахови акари, всякакви вредни дребни микроорганизми, които могат да засилят алергичните симптоми. За да има такива свойства един антиалергичен протектор за матрак той бива третиран с различни екстракти като алое вера, евкалипт или със втакани сребърни нишни в плата.

Защо да купите протектор за матрак от orhideamebel.com ?

Различни марки и модели - в категорията "Протектори за матраци" на онлайн магазин orhideamebel.com може да намерите продукти на различни марки с различни цени и варианти за употреба. Предлагаме едни от най-известните и търсени протектори за матраци на марките Тед, iSleep, Paradise и Нани.

Консултация - нашите служители са винаги нсреща, когато имате нужда от консултация. Ако не можете сами да направите правилния избор, имате въпроси към определен продукт, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем в най-кратък срок да отговорим навъпросите Ви и да помогнем за правилния избор.