Меню
Кошница

Протектори за матраци

Протектор за матрак Eucalypt Natura е изработен с текстил от натурални евкалиптови влакна. Известно е, че евкалипта е естествен антиалерген и предоставя една антиалергична среда за спокоен и здрав сън. Съшо така протектора притежава непромокаем слой, който е и безшумен и предпазва от намокряне. Подх..
75 лв.
Протектор за матрак Bamboo Nature е изработен от специален бамбуков текстил със силно абсорбиращи свойства. Поставя се върху матрака лесно, благодарение на борда за лесно закрепяне и го предпазва от всякакви замърсявания и течности. Така осигурявате Вас един спокоен и качествен сън с хигиенична..
69 лв.
Бебешки непромокаем протектор за матрак с борд. Изработен с текстил от евкалиптово дърво - 100% Tencel влакна. Той като евкалипта е естествен алерген, този протектор за матрак осигурява антиалергична среда и свежест. Протектора е с ластици по цялата дължина за лесно закрепване върху матрака и с..
59 лв.
Бебешки протектор за матрак Baby Bamboo Nature е изработен от специален бамбуков текстил със силно абсорбиращи свойства. Поставя се върху матрака лесно, благодарение на борда за лесно закрепяне и го предпазва от всякакви замърсявания и течности. Така осигурявате на детето един спокоен и качествен съ..
55 лв.
Протектор за матрак Easy е водонепромокаем. Има четири ластика за лесно захващане за матрак или топ матрак.  Текстила е мек на допир. Възможно е да се пере изцяло в домашни условия при условие, че температурата на пране не надвишава 60 градуса.Предпазва вашия матрак, като удължава живота м..
45 лв.
"Dream on Tencel" е непромокаем и двойно дишащ протектор за матрак.Той се опличава със следните предимства:- ултрафин, - безшумен, - хипоалергенен,- антибактериален, - мек на допир,- максимална абсорбция.За допълнително удобство матракът се предлага в няколко размера...
44 лв.
Terry Bamboo е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam.Бамбуковите влакна съдържат естествен антиалергичен агент, който предпазва от развитието на бактерии. Това прави бамбуковата тъкан изключително подходяща за хора склон..
39 лв.
"Dream on Jersey" е непромокаем и двойно дишащ протектор за матрак.Изработен е по иновативна система Brilam от 100% памук, благодарение на което е хипоалергенен, антибактериален, мек на допир и безшумен.За допълнително удобство протекторът се предлага в няколко размера...
37 лв.