Меню
Кошница

Специални предложения

Възглавница Action Man Aero Memory
-35 %
Възглавницата Action Man Aero Memory е иновативно решение за твоя спокоен и здравословен сън.Тя е специално проектирана с мемори пяна от ново поколение, третирана с активен въглен от бамбук, който спомага за регулирането на телесната температурата, елиминира миризмите и абсорбира излишната влага.Иде..
49 лв. 76 лв.
Възглавница Nova Anatomic Pillow
-49 %
Възглавницата Nova Anatomic е със специален анатомичен дизайн, който осигурява добре оформено пространство да поеме обема на главата и позволява на мускулатурата да се отпусне напълно.А пълнежът от меки влакна нежно обгръща и поддържа извивките на шията, като осигурява оптимална подкрепа за гръбначн..
20 лв. 39 лв.
Възглавница Silver Sense
-26 %
Антиалергична възглавница със сваляем калъф от висококачествен текстил с втъкани сребърни нишки. Специалното, което Silver Collection  Ви дава: Текстил с истинско сребро!Характеристики на плата:Натурален антиалергенОсигурява хигиенична среда за сънДълготрайно антибактериално действиеПредот..
29 лв. 39 лв.
Двулицев матрак Admiral
-40 %
Двулицев матрак с покет пружини и мемори пяна с избор на различно усещане и сваляем калъф. Матрак Admiral на матраци Парадайс има отличителна визия със своя тъмен цвят на текстила и контрастен цип.Двулицев матрак Admiral предлага добра циркулация на въздуха в сърцевината на матрака благодарение..
279 лв. 465 лв.
Двулицев матрак Astrea Ortho
-20 %
Матрак Astrea Ortho е медицинско изделие, ортопедичен матрак, който комбинира иновативни технологии и качествени материали."Astrea Ortho" се отличава с по-голяма плътност и допълнително подсилване, така осигурява изключително удобство при спане и поддържа балансирана позиция на тялото.Матракът разпо..
385 лв. 481 лв.
Двулицев матрак Awa
-15 %
Kласическа конструкция от ортопедична пружинна система бонел и слоеве пяна. Отлично съчетание на стабилност и комфот – необходимите условия за добър сън нощ след нощ. Мекият и термочувствителен мемори пух в прошивката премахва усещането за съпротивление и осиг..
193 лв. 227 лв.
Двулицев матрак Bamboo Memory Gel
-20 %
Матрак с профилирана високоеластична пяна, Мемори гел пяна с охлаждащи капсули и дишащ бамбуков текстилБамбу Мемори Гел е специално разработен модел с ядро от зоново профилирана високоеластична HR пяна и слой от Memory пяна с охлаждащи гел капсули. Memory Gel пяната се моделира според температурата ..
423 лв. 529 лв.
Двулицев матрак Diona
-20 %
матрак от еластична ND пяна, която не се деформира, и слой профилирана Memory пяна от едната странаDiona е усъвършенстван модел двулицев матрак с отлични показатели. Има ядро от еластична ND пяна, която не се деформира, и слой профилирана Memory пяна от едната страна за повече мекота, спокойствие и..
309 лв. 386 лв.
Двулицев матрак Exclusive Silver
-30 %
Двулицев матрак с отлични ортопедични характеристики, които гарантират правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. Сърцевината от 7 зонен мултипокет осигурява перфектна опора, благодарение на два пъти повече опорни точки от обикновените пружинни пакети. Добавен слой от термочуствителна..
251 лв. 359 лв.
Двулицев матрак Infinity
-20 %
Infinity съчетава ядро от високоеластична пяна, която поддържа тялото в правилна позиция по време на сън и мемори пяна за меко усещане. Ядрото на матрака e с височина 25 см, което гарантира стабилна опора и намалява въртенето през нощта.Текстилът на матрака е MicroTencel.Има натурални антибакте..
580 лв. 725 лв.
Двулицев матрак iSenso
-20 %
iSENSO е модел двулицев матрак с отлични показатели. Има ядро изцяло от високоеластична пяна, което обуславя добрите ортопедични характеристики на модела. В прошивката от едната страна на матрака има два слоя Memory пяна за повече мекота и комфорт. Термоеластичните качества на Memory пяната позволяв..
534 лв. 668 лв.
Двулицев матрак Maestro Dual
-20 %
Двулицев матрак Maestro Dual има средна твърдост с Dual Core технология, съчетаваща две ядра в един общ калъф за индивидуален комфорт на всеки партньор.Модерен, средно мек матрак с многопластовото ядро от Elioform, Eliosoft, Memory и Gel пяна, който създава съвършен баланс на усещания..
2 340 лв. 2 925 лв.
Двулицев матрак Memo Optima
-20 %
Memo Optima е нашето ново предложение за любителите на меката, уютна и комфортна прегръдка на мемори пяната. Хибридното ядро е съставено от стотици индивидуално пакетирани пружинки, които разпределят равномерно тежестта на тялото и осигуряват ергономична опора. Моделът предлага две страни ..
580 лв. 725 лв.
Двулицев матрак Naturcomfort Deluxe
-15 %
Ортопедичен двулицев италиански матрак Naturcomfort Deluxe с внушителна височина от 30см и екологичен текстил, гарантиращ естествена среда на сънЯдрото от Eliosoft пяна внимателно поддържа тялото в правилна позиция, а двата слоя по 2 см. Memory пяна, от всяка страна, отпускат напрежението и под..
1 172 лв. 1 379 лв.
Двулицев матрак Nuvola
-35 %
Матрак Нувола е луксозен модел с изискан дизайн, перфектно съчетание на оптимална ортопедична опора, балансиран комфорт и впечатляваща модерна визия. Продукт от висок клас с интегрирана Duo Adapt система от двоен 7-зонов микропокет – позволява наслагване на опорни точки подобно на многослойните..
834 лв. 1 283 лв.
Двулицев матрак OrtoRelax
-10 %
OrtoRelax е среден по твърдост матрак с две лица и допълнителен слой мемори пяна от едната страна. Сърцевината на матрака е от 100% високоеластична пяна с ортопедични характеристики. От двете му страни има по един допълнителен слой пяна - мемори пяна от едната страна и мека еластична пяна ..
400 лв. 445 лв.
Двулицев матрак Paradiso by Pierre Cardin
-10 %
"Paradiso by Pierre Cardin" е твърд матрак, който съчетава ядро от високоеластична пяна Elioform и допълнителен слой мемори пяна, заедно със слоеве меки влакна.Пяната Elioform предоставя правилна ортопедична опора за тялото по време на сън, като предотвратява изкривяването и намалява риска от болка ..
791 лв. 879 лв.
Двулицев матрак Riviera by Pierre Cardin
-10 %
Умерено твърд двулицев италиански матрак с текстил Pierre Cardin, мемори пяна и възможност за избор на по-твърда и по-мека страна. Модерната визия и класическата елегантност от Pierre Cardin в комбинация с умерено твърдото усещане, което предоставя, правят Riviera фаворит сред любителите на лук..
980 лв. 1 089 лв.
Двулицев матрак Rocket
-40 %
Модел Рокет е двулицев матрак с отлични показатели. Има ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. От страната на високоеластичната пяна има слой Memory пяна за повече мекота и комфорт. Термоеластичните качества на Memory пяната позволяват да „запомня“ формата на тялото. Когато се..
335 лв. 559 лв.
Двулицев матрак Silk
-30 %
Луксозен двулицев матрак Silk е 7 зонен матрак спокет пружини, мемори пяна и мемори гел пяна с дебелина от 30см и 20 години гаранцияМодел Силк е луксозен матрак, отличаващ се с неповторима визия и уникално усещане за мекота и комфорт. Ядрото е зонов пружинен пакет Pocket System от индивидуално опако..
549 лв. 784 лв.
Двулицев матрак Viola Memory
-40 %
Двулицев матрак Viola memory на матраци Парадайс от Орхидея мебел ПлевенМодел Виола е дизайнерски двулицев матрак с номинация от конкурса "Мебел на годината". Изработен е от висококачествена високоеластична HR пяна, която създава правилна позиция на таза и гръбначния стълб и цели 6см мемори пяна, ко..
356 лв. 594 лв.
Двулицев матрак VitalCare
-10 %
Двулицев матрак VitalCare е със средна мекота. От едната страна матрака има слой от 3см мемори пяна, която поема идеално извивките на тялото, а от другата страна има слой от 1см мемори пяна. Така може да изберете подходящата твърдост според вашето усещане. Текстила на двулицев матрак VitalCare е тре..
464 лв. 515 лв.