Меню
Кошница

Специални предложения

TV шкаф BAWARIA DRTV 100
-29 %
Тв шкаф Bawaria e красив и елегантен шкаф за телевизор с класически дизайн, изработен от масивно акациево дърво, в комбинация от естествен фурнит, МДФ и ПДЧ. ТВ шкав BAWARIA DRTV 100 разполага с чекемдже и място за вашата мултимедия.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждан..
550 лв. 777 лв.
TV шкаф Kent ERTV 100
-42 %
Тв шкаф с чекмедже и ниша ERTV 100 е част от модулна система за обзваеждане Kent. Изработен е от ПДЧ плоскости за корпус и МДФ в цвят кестен за лицевите части. Дръжките са метални и са изцяло в класическия стил на модулна система Kent.Материали:- корпус ПДЧ- лице МДФ с финишно фолио- МДФ ивици- ..
227 лв. 391 лв.
Бар стол Fantasy
-25 %
Цветове
"Fantasy" е бар стол с креативен и иновативен дизайн, характеризиращ се с изключително удобство.Моделът с лекота комбинира класическия и модерния стил, по този начин се превръща в идеално допълнение за всеки дом.Столът е изработен от висококачествени материали - метал, допълнително защитен с хромира..
290 лв. 387 лв.
Бар стол Luna
-25 %
Цветове
"Luna" е бар стол с креативен и иновативен дизайн, характеризиращ се с изключително удобство.Моделът с лекота комбинира класическия и модерния стил, по този начин се превръща в идеално допълнение за всеки дом.Столът е изработен от висококачествени материали - метал и ПДЧ.Материал: Метал/ПДЧРазм..
282 лв. 376 лв.
Бюро Nero Plus BIU1S
-16 %
Цветове
Бюро BIU1S е част от модулна система Nero Plus.То e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдено е с чекмедже и ниша, където може да подредите вещи и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надраскване. ..
151 лв. 179 лв.
Бюро Nero Plus BIU2S
-9 %
Цветове
Бюро BIU2S е част от модулна система Nero Plus.То e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдено е с две чекмеджета, където може да подредите вещи и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надраскване. В..
188 лв. 206 лв.
Бюро Zele BIU/120
-10 %
Цветове
"BIU/120" е част от модулна система Zele, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Бюро Zele е с красива и семпла изработка, снабдено е с шкаф и чекмедже.Работният плот с ширина 120см ще се побере на лаптоп, тетрадки, органайзер и лампа. Покр..
195 лв. 217 лв.
Бюро с плавно затваряне и гланц AZTECA TRIO BIU1D1S/8/12
-4 %
Бюро AZTECA TRIO BIU1D1S/8/12 е с контейнер в дясната част с чекмедже и врата в бял гланц и декоративен елемент във врезованата дръжка в цвят венге. Модулна система за обзавеждане на дневна, спалня и трапезария с акцент от фрезовани МДФ дръжки в три цвята ( при някои от модулите )с модерна..
448 лв. 466 лв.
Висок шкаф Nero Plus REG1D
-23 %
Цветове
Шкаф REG1D е част от модулна система Nero Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабден е с вратичка, а вътрешното съм разпределение се състои от рафтове.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надраскване.&nb..
207 лв. 269 лв.
Висока витрина Nero Plus REG1D1W
-60 %
Цветове
Витрина REG1D1W е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, два от които са стъклени.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
259 лв. 643 лв.
Висока етажерка Nero Plus REG/60
-18 %
Цветове
Етажерка REG/60 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с четири рафта, където може да подредите вещи и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надраскване.&nbs..
147 лв. 179 лв.
Висока етажерка Nero Plus REG2S/40 с две чекмеджета
-27 %
Цветове
Етажерка REG2S/40 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с три рафта и две чекмеджета, където може да подредите вещи и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от ..
144 лв. 197 лв.
Витрина Alameda REG1W2S
-10 %
Витрина Alameda REG1W2S е модел с модерен дизайн, който ще внесе стил и екзотика в интериора Ви.Витрината е снабдена с две чекмеджета и два стъклени рафта.Изработена е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира нейната стабилност. "Alameda REG1W2S" е част от модерната модулна си..
662 лв. 735 лв.
Витрина BALIN KOM1D2W2S
-10 %
Цветове
Витрина с три вратички и две чекмеджета с плавно затваряне, подходящ за обзавеждане в хола. Витрина BALIN KOM1D2W2S е част от модулна система за обзавеждане на дневни Balin на фабрика BRW Полша.Модулна система Balin за обзавеждане на хол е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят прак..
601 лв. 668 лв.
Витрина BALIN REG1D1W
-10 %
Цветове
Шкаф с една плътна врата и една стъклена витрина с вградено LED осветление BALIN REG1D1W. Част от модулна система за обзавеждане на хол Balin.Модулна система Balin за обзавеждане на хол е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са израб..
406 лв. 451 лв.
Витрина BALIN REG1W
-10 %
Цветове
Витрина с една стъклена врата и вградено LED осветление. Витрина BALIN REG1W е част от модулна система за обзавеждане на хол Balin.Модулна система Balin за обзавеждане на хол е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в три..
384 лв. 427 лв.
Витрина BAWARIA DNAD 1wn
-25 %
Ъглова висяща витрина за всекидневна от модулна система BAWARIA.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които са любители на класическия стил и масивното дърво. Мебелите от модулна система Бавария са изработени с корпус от ПДЧ,..
428 лв. 567 лв.
Витрина BAWARIA DWIT 1dL
-37 %
Витрина BAWARIA DWIT 1dL е предназначена за дневната или трапезарията. Тя разполага с висока врата с витрина от закалено стъкло и едно чекмедже. Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които са любители на класическия стил..
802 лв. 1 280 лв.
Витрина Bawaria DWIT 1dP
-37 %
Витрина BAWARIA DWIT 1dL е предназначена за дневната или трапезарията. Тя разполага с висока врата с витрина от закалено стъкло и едно чекмедже. Вратата се отваря с дръжка в лявата страна.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората,..
802 лв. 1 280 лв.
Витрина BAWARIA DWIT 2d1s
-35 %
Широка витрина с две врати и голямо чекмедже от модулна система BAWARIA. Вратите са стъклено със закалено стъкло и красиви орнаменти по тях. Витрина BAWARIA DWIT 2d1s предлага място за съхранение на вашите вещи в дневната или трапезарията, както и невероятен стил и излъчване. Модулна систе..
1 275 лв. 1 974 лв.
Витрина Bergen REG1W2S
-16 %
Витрина REG1W2S е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Модулът е снабден с 2 чекмеджета, 1 витринен шкаф и LED осветление.Изработен е о