Меню
Кошница

Специални предложения

Възглавница Action Man Aero Memory
-35 %
Възглавницата Action Man Aero Memory е иновативно решение за твоя спокоен и здравословен сън.Тя е специално проектирана с мемори пяна от ново поколение, третирана с активен въглен от бамбук, който спомага за регулирането на телесната температурата, елиминира миризмите и абсорбира излишната влага.Иде..
49,40 лв. 76,00 лв.
Възглавница CoolSense Gel
-40 %
Възглавница CoolSense Gel е уникален иновативен модел, който осигурява дълбок и спокоен сън. Тайната е в комбинацията от термочувствителна Мемори пяна и слоя охлаждащ гел от едната страна. Memory пяната реагира на топлината и осигурява правилна опора на главата, а слоят Cool gel дава усеща..
87,00 лв. 145,00 лв.
Възглавница Nova Anatomic Pillow
-30 %
Възглавницата Nova Anatomic е със специален анатомичен дизайн, който осигурява добре оформено пространство да поеме обема на главата и позволява на мускулатурата да се отпусне напълно.А пълнежът от меки влакна нежно обгръща и поддържа извивките на шията, като осигурява оптимална подкрепа за гръбначн..
27,30 лв. 39,00 лв.
Двулицев матрак Admiral
-40 %
Двулицев матрак с покет пружини и мемори пяна с избор на различно усещане и сваляем калъф. Матрак Admiral на матраци Парадайс има отличителна визия със своя тъмен цвят на текстила и контрастен цип.Двулицев матрак Admiral предлага добра циркулация на въздуха в сърцевината на матрака благодарение..
279,00 лв. 465,00 лв.
Двулицев матрак Ametyst
-40 %
Двулицев матрак със седем зони на комфорт от индивидуално опаковани мулти покет пружини и слой мемори пянаМатрак Ametyst съчетава неповторима визия и уникално усещане за комфорт. Съдържа седем зонов покет пакет от индивидуално опаковани инезависими една от друга пружини. Ядрото е със 7 зони на к..
406,80 лв. 678,00 лв.
Двулицев матрак Awa
-10 %
Kласическа конструкция от ортопедична пружинна система бонел и слоеве пяна. Отлично съчетание на стабилност и комфот – необходимите условия за добър сън нощ след нощ. Мекият и термочувствителен мемори пух в прошивката премахва усещането за съпротивление и осиг..
204,30 лв. 227,00 лв.
Двулицев матрак Gala Memory
-20 %
Kомфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket SystemОтделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички..
295,20 лв. 369,00 лв.
Двулицев матрак Kashmir Supreme
-30 %
Двулицев матрак Kashmir Supreme е съчетава високоеластична пяна, латекс, мемори пяна и текстил обработен с кашмирТова е нов модел двулицев матрак на марката Paradise, който е изключително елегантен и е в луксозната серия. Матрак Kashmir Supreme е с ядро от профилирана високоеластична пяна, която обо..
488,60 лв. 698,00 лв.
Двулицев матрак O-Zone +
-20 %
Двулицев матрак O-Zone + е част от колекция продукти за сън Sleep Genesis на марката матраци ТЕД. Уникалното ядро на матрака поема и най-малкия натиск благодарение на пружиниращия си ефект. Калъфа е луксозен и много комфортен благодарение на охлаждащата Gel мемори пяна. Слоя от кокоси влакна им..
624,00 лв. 780,00 лв.
Двулицев матрак Silk
-30 %
Луксозен двулицев матрак Silk е 7 зонен матрак спокет пружини, мемори пяна и мемори гел пяна с дебелина от 30см и 20 години гаранцияЛуксозен матрак с модерна визия и уникално усещане за комфорт. Ядрото му е направено от 7 зонен пакет Pocket System от индивидуално опаковани пружини, което е е най-доб..
527,80 лв. 754,00 лв.
Двулицев матрак Silver care memory
-20 %
Модел Силвър Кеър Мемори е разработен специално, за да предложи още повече комфорт и здравословна грижа по време на сън. Ядрото на матрака се състои от 7-зоново профилирана високоеластична пяна, което предлага възможност за избор на усещане за мекота. Профилираната зона на матрака създава ..
363,20 лв. 454,00 лв.