Меню
Кошница

Модулни системи за антре

Цветове
Закачалка WIE/15 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/15" е компактна закачалка за стенен монтаж, снабдена с една кука за закачане на яке или палто.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена ..
32 лв.
Цветове
Закачалка WIE/70 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/70" е компактна закачалка за стенен монтаж, снабдена с три куки за закачане на якета и палта.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена у..
32 лв.
"POL 90" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Полица Norton POL 90 е модерна и семпла етажерка, върху която може да подредите Ваши вещи.Изработена е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават..
34 лв.
"POL 130" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Полица Norton POL 130 е модерна и семпла етажерка, върху която може да подредите Ваши вещи.Изработена е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дав..
47 лв.
Етажерката е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Полица Solo 180 е нежна и красива и ще внесе настроение в интериора.Дизайнът на модулна система Solo е изчистен и семпъл. Модулите са практични, функционални и мод..
48 лв.
"М14" е стилна етажерка, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Тя е предназначена за монтаж на стена.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ.Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 120/21.5/30смЦвят: Дъб бланко/АнтрацитГаранция: 24 месеца..
49 лв.
Огледалото е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор."Денвър М7" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата комбинация - антрацит и дъб вотан.Изработени са от висококачествено ПДЧ, което г..
49 лв.
"М24" е модерно и стилно огледало, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Огледалото е подходящо както за коридора, така и за спалнята.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ. Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 45/2/100смЦвят: Дъб бланко/Ант..
49 лв.
Закачалката е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабдена е с три закачалки и рафт, където може да подредите вещи и палта."Денвър М23" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата комби..
59 лв.
Рафтът е част от модулна система Lavenda, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Lavenda POL 90 е полица за стена, много удобна за подреждане на книги или други красиви вещи.Колекцията Lavenda се откроява с класически стил с масивни форми и светли цветове.Модулите са изработе..
64 лв.
Закачалка BALDER WIE/45 е част от модулна система Balder. Тя разполага с пано от ПДЧ, един рафт и три закачалки за дрехи. Може да я използвате в детската стая или антрето.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо..
69 лв.
Закачалката е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабдена е с четири закачалки и рафт, където може да подредите вещи и палта."Денвър М3" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата ком..
69 лв.
Закачалката е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix WIE 60 е елегантна закачалка с три кукички за окачване на връхни дрехи и удобен рафт за съхранение на чанти.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с ..
70 лв.
Рафтът е част от модулна система Lavenda, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Lavenda POL 110 е полица за стена, много удобна за подреждане на книги или други красиви вещи.Колекцията Lavenda се откроява с класически стил с масивни форми и светли цветове.Модулите са изработ..
72 лв.
Закачалката е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix WIE 80 е елегантна закачалка с четири кукички за окачване на връхни дрехи и удобен рафт за съхранение на чанти.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн,..
75 лв.