Меню
Кошница

Модулни системи за антре

Закачалка за стена Nero Plus WIE/70/135
-23 %
Цветове
Закачалка WIE/70/135 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/70/135" е елегантна закачалка за стенен монтаж, снабдена с пет куки за закачане на якета и палта.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с по..
80 лв. 104 лв.
Закачалка за стена Nero Plus WIE/15
-16 %
Цветове
Закачалка WIE/15 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/15" е компактна закачалка за стенен монтаж, снабдена с една кука за закачане на яке или палто.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена ..
27 лв. 32 лв.
Шкаф за обувки Nero Plus SFB2K2
-13 %
Цветове
Шкаф за обувки SFB2K2 е част от модулна система Nero Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от над..
143 лв. 165 лв.
Закачалка BALDER WIE/45
-13 %
Закачалка BALDER WIE/45 е част от модулна система Balder. Тя разполага с пано от ПДЧ, един рафт и три закачалки за дрехи. Може да я използвате в детската стая или антрето.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо..
60 лв. 69 лв.
Шкаф за обувки Nero Plus SFK1K
-12 %
Цветове
Шкаф за обувки SFK1K е част от модулна система Nero Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с една клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от над..
95 лв. 108 лв.
Шкаф за обувки BALDER SFK1D
-12 %
Шкаф за обувки BALDER SFK1D е част от модулна система за обзавеждане на детска стая, хол и антре.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо качество и съчетани в бял гланц и красив дървесен декор. Кой каза, че дет..
127 лв. 144 лв.
Шкаф за обувки Nero Plus SFB3K
-9 %
Цветове
Шкаф за обувки SFB3K е част от модулна система Nero Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с три клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надр..
151 лв. 165 лв.
Гардероб BALDER SZF1D
-6 %
Еднокрилен гардероб BALDER SZF1D е с една врата, подходящ за дрехи на закачалка. Може да използвате като мебел във вашето антре или в детската стая.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо качество и съчета..
260 лв. 276 лв.
Закачалка за стена Nero Plus WIE/70
-4 %
Цветове
Закачалка WIE/70 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."WIE/70" е компактна закачалка за стенен монтаж, снабдена с три куки за закачане на якета и палта.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена у..
31 лв. 32 лв.
Шкафът е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с вратичка с механизъм за плавно затваряне и открити ниши, където може да подредите вещи."Денвър М6" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлаг..
99 лв.
Шкафът за обувки е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с две врати и пет вътрешни рафта, където може да подредите обувки.Вратичките му са с механизъм за плавно затваряне, има възможност и за огледален монтаж."Денвър М8" е очаро..
149 лв.
Шкафът за обувки е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с две врати и открити ниши, където може да подредите обувки.Вратичките му са с механизъм за плавно затваряне, има възможност и за огледален монтаж."Денвър М4" е очарователн..
139 лв.
"М21" е компактен и функционален шкаф за обувки, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Оборудван е с вратичка и удобна възглавничка за сядане.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ. Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 90/38/50смЦвят: Дъб бл..
139 лв.