Меню
Кошница

Модулни системи за антре

Портманто Elegance
Ново
"Elegance" е изискано и красиво портманто, което ще внесе уют и красота във Вашия дом.Портмантото се състои от двукрилен гардероб, огледало, два шкафа за обувки и пано със закачалки за връхни дрехи.Гардеробът е двукрилен, едната му врата е разделена на две части, които могат да се отварят самостояте..
1 488 лв.
Цветове
"150" е просторен скрин, част от модулна система Elegance.Скринът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви аксесоари и дребни вещи.Разполага с два шкафа с по два рафта, три чекмеджета и ниша.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм.&nbs..
563 лв.
Цветове
"Elegance 80 с огледало" е практичен гардероб, част от модулна система Elegance.Гардеробът е двукрилен и е подходящ както за спалня, така и за хол, антре, коридор.Едната врата е разделена на две части, които могат да се отварят самостоятелно, а другата е с огледалоВътрешното му разпределение се съст..
555 лв.
Цветове
"4F" е красив и модерен скрин, част от модулна система Elegance.Скринът разполага с четири просторни чекмджета, където може да съхранявате вещи.Има възможност за закупуване на осветление към него, добавете от менюто горе.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали -..
506 лв.
Цветове
"Elegance 80" е практичен гардероб, част от модулна система Elegance.Гардеробът е двукрилен и е подходящ както за спалня, така и за хол, антре, коридор.Едната врата е разделена на две части, които могат да се отварят самостоятелно.Вътрешното му разпределение се състои от пет рафта, където може да по..
499 лв.
Цветове
"Elegance 80" е семпло и красиво портманто, част от модулна система Elegance.Снабдено е с рафт, пет закачалки и шкаф за обувки.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или Дъб норд..
430 лв.
Цветове
"Шкаф за обувки Elegance 80" е семпъл и красив, част от модулна система Elegance.Шкафът е снабден с две падащи врати с рафт и чекмедже.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или ..
401 лв.
Цветове
"Шкаф за обувки Elegance 60" е семпъл и красив, част от модулна система Elegance.Шкафът е снабден с две падащи врати с рафт и чекмедже.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или ..
370 лв.
Цветове
"Elegance 30" е практичен гардероб, част от модулна система Elegance.Гардеробът е еднокрилен и е подходящ както за спалня, така и за хол, антре, коридор.Вътрешното му разпределение се състои от пет рафта, където може да подредите дрехи или други вещи.Модулите от система Elegance са изработени о..
300 лв.