Меню
Кошница

Модулни системи за антре

Шкаф за обувки Elegance 80
-10 %
Цветове
"Шкаф за обувки Elegance 80" е семпъл и красив, част от модулна система Elegance.Шкафът е снабден с две падащи врати с рафт и чекмедже.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или ..
320 лв. 356 лв.
Шкаф за обувки Elegance 60
-10 %
Цветове
"Шкаф за обувки Elegance 60" е семпъл и красив, част от модулна система Elegance.Шкафът е снабден с две падащи врати с рафт и чекмедже.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или ..
294 лв. 327 лв.
Шкаф за обувки Contempo
-10 %
Цветове
Шкаф за обувки Contempo е модерна и практична мебел, част е от модулна система Contempo.Снабден е с чекмедже и две вратички с два рафта зад тях, където може да подредите любими обувки.Модулите от "Contempo" са подходящи за обзавеждане на антре и всекидневна.Изработени са от висококачествени материал..
321 лв. 357 лв.
Скрин Elegance 4F
-10 %
Цветове
"4F" е красив и модерен скрин, част от модулна система Elegance.Скринът разполага с четири просторни чекмджета, където може да съхранявате вещи.Има възможност за закупуване на осветление към него, добавете от менюто горе.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали -..
414 лв. 460 лв.
Скрин Elegance 150
-10 %
Цветове
"150" е просторен скрин, част от модулна система Elegance.Скринът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви аксесоари и дребни вещи.Разполага с два шкафа с по два рафта, три чекмеджета и ниша.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм.&nbs..
452 лв. 502 лв.
Портманто Elegance 80
-10 %
Цветове
"Elegance 80" е семпло и красиво портманто, част от модулна система Elegance.Снабдено е с рафт, пет закачалки и шкаф за обувки.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или Дъб норд..
346 лв. 384 лв.
Портманто Elegance
-10 %
"Elegance" е изискано и красиво портманто, което ще внесе уют и красота във Вашия дом.Портмантото се състои от двукрилен гардероб, огледало, два шкафа за обувки и пано със закачалки за връхни дрехи.Гардеробът е двукрилен, едната му врата е разделена на две части, които могат да се отварят самостояте..
1 242 лв. 1 380 лв.
Пано със закачалка Elegance
-10 %
Цветове
Паното е семпло и красиво, част от модулна система Elegance.Снабдено е с рафт, две закачалки и поставка за чадъри.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или Дъб нордик(корпус)/Пя..
189 лв. 210 лв.
Огледало Elegance
-10 %
Цветове
Огледалото е семпло и красиво, част от модулна система Elegance.Подходящо е както за спалня, така и за коридор или антре.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или Дъб нордик(кор..
85 лв. 94 лв.
Огледало Contempo
-10 %
Цветове
Огледало Contempo е модерна и практична мебел, част е от модулна система Contempo.Модулите от "Contempo" са подходящи за обзавеждане на антре и всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ПДЧ 18мм /корпус/ и МДФ 19мм /фронт/.Мебелите се предлагат с избор от два цветови варианта: артиса..
134 лв. 149 лв.
Модулно портманто Contempo
-10 %
Цветове
Портманто Contempo включва всичко необходимо за Вашето антре или коридор: два шкафа за обувки, гардероб, пано със закачалки и огледало.Гардеробът е с две вратички с рафтове зад тях, единият шкаф за обувки е с чекмедже и вътрешни рафтове, по-малкият шкаф - с рафт зад вратичката.Модулите от "Cont..
1 195 лв. 1 328 лв.
Малък шкаф за обувки Contempo
-10 %
Цветове
Шкаф за обувки Contempo е модерна и практична мебел, част е от модулна система Contempo.Снабден е с вратичка и рафт  зад нея, където може да подредите любими обувки.Модулите от "Contempo" са подходящи за обзавеждане на антре и всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ПДЧ 18мм /..
182 лв. 202 лв.
Закачалка Contempo
-10 %
Цветове
Закачалка Contempo е модерна и практична мебел, част е от модулна система Contempo.Паното е с монтаж за стена и е снабдено с три куки за закачане на якета и палта.Модулите от "Contempo" са подходящи за обзавеждане на антре и всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ПДЧ 18мм /корпус/..
118 лв. 131 лв.
Еднокрилен гардероб Elegance 30
-10 %
Цветове
"Elegance 30" е практичен гардероб, част от модулна система Elegance.Гардеробът е еднокрилен и е подходящ както за спалня, така и за хол, антре, коридор.Вътрешното му разпределение се състои от пет рафта, където може да подредите дрехи или други вещи.Модулите от система Elegance са изработени о..
243 лв. 270 лв.
Двукрилен гардероб Elegance 80 с огледало
-10 %
Цветове
"Elegance 80 с огледало" е практичен гардероб, част от модулна система Elegance.Гардеробът е двукрилен и е подходящ както за спалня, така и за хол, антре, коридор.Едната врата е разделена на две части, които могат да се отварят самостоятелно, а другата е с огледалоВътрешното му разпределение се съст..
456 лв. 507 лв.
Двукрилен гардероб Elegance 80
-10 %
Цветове
"Elegance 80" е практичен гардероб, част от модулна система Elegance.Гардеробът е двукрилен и е подходящ както за спалня, така и за хол, антре, коридор.Едната врата е разделена на две части, които могат да се отварят самостоятелно.Вътрешното му разпределение се състои от пет рафта, където може да по..
403 лв. 448 лв.
Гардероб за антре Contempo
-10 %
Цветове
Гардероб Contempo е модерен и красив гардероб за антре, част от модулна система Contempo.Снабден е с две вратички, а вътрешното му разпределение се състои от рафтове - три в горната част и един в долната.Модулите от "Contempo" са подходящи за обзавеждане на антре и всекидневна.Изработени са от висок..
440 лв. 489 лв.
Шкафът е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с вратичка с механизъм за плавно затваряне и открити ниши, където може да подредите вещи."Денвър М6" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлаг..
99 лв.
Шкафът за обувки е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с две врати и пет вътрешни рафта, където може да подредите обувки.Вратичките му са с механизъм за плавно затваряне, има възможност и за огледален монтаж."Денвър М8" е очаро..
149 лв.
Шкафът за обувки е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с две врати и открити ниши, където може да подредите обувки.Вратичките му са с механизъм за плавно затваряне, има възможност и за огледален монтаж."Денвър М4" е очарователн..
139 лв.
"М21" е компактен и функционален шкаф за обувки, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Оборудван е с вратичка и удобна възглавничка за сядане.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ. Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 90/38/50смЦвят: Дъб бл..
139 лв.
Шкаф за обувки е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с две ниши, където може да подредите обувки."Денвър М5" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата комбинация - антрацит ..
99 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix SZFK BUT3K е компактен шкаф за обувки, подходящ и за по-малки помещения.Шкафът е снабден с три вратички, където ще може да подредите Вашите обувки.Модулна система Top Mix се отличава..
182 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix SZFK BUT2K е компактен шкаф за обувки, подходящ и за по-малки помещения.Шкафът е снабден с две вратички, където ще може да подредите Вашите обувки.Модулна система Top Mix се отличава..
132 лв.
"SZFK BUT1K" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзаве..
140 лв.
Цветове
Шкаф за обувки SFK1K е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с една клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от над..
105 лв.
Цветове
Шкаф за обувки SFB3K е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с три клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надр..
167 лв.
Цветове
Шкаф за обувки SFB2K2 е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от над..
157 лв.
"Lora 1Д" е елегантен и модерен шкаф за обувки, част от модулна система за антре Lora.Шкафът разполага с клапваща вратичка, като вътрешното разпределение е разделено на две.Материал: ПДЧРазмери Ш/Д/В: 78/39/43смЦвят: Бор андерсон/АртисанГаранция: 24 месеца..
119 лв.
Шкаф за обувки BALDER SFK1D е част от модулна система за обзавеждане на детска стая, хол и антре.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо качество и съчетани в бял гланц и красив дървесен декор. Кой каза, че дет..
140 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix REG 2D1S е удобен и практичен шкаф, който идеално ще допълни по-тесните пространства в дома.Модулът разполага с две врати и чекмедже.Модулна система Top Mix се отличава с универсален..
188 лв.
"REG 3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с отворени пространства и три чекмеджета.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи д..
285 лв.
"REG 1D3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзавежд..
345 лв.
"Lora 2Д1Ш" е елегантен и модерен шкаф, част от модулна система за антре Lora.Изключително функционална мебел, разполага с едно чекмедже и две шкафчета, където може да подредите и съхранявате вещи. Материал: ПДЧРазмери Ш/Д/В: 93/39/91смЦвят: Бор андерсон/АртисанГаранция: 24 месеца..
248 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 3D2S е функционален и красив скрин, притежаващ два шкафа с вратички, едно голямо чекмедже и едно по-малко.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с който щ..
222 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 2D5S е функционален и красив скрин, притежаващ шкаф с две врати, едно голямо чекмедже и четири по-малки чекмеджета.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, ..
265 лв.
Показани са от 1 до 36 от 94 резултата (3 страници)