Меню
Кошница

Модулни системи за антре

Шкафът е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с вратичка с механизъм за плавно затваряне и открити ниши, където може да подредите вещи."Денвър М6" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлаг..
99 лв.
Шкафът за обувки е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с две врати и пет вътрешни рафта, където може да подредите обувки.Вратичките му са с механизъм за плавно затваряне, има възможност и за огледален монтаж."Денвър М8" е очаро..
149 лв.
Шкафът за обувки е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с две врати и открити ниши, където може да подредите обувки.Вратичките му са с механизъм за плавно затваряне, има възможност и за огледален монтаж."Денвър М4" е очарователн..
139 лв.
"М21" е компактен и функционален шкаф за обувки, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Оборудван е с вратичка и удобна възглавничка за сядане.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ. Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 90/38/50смЦвят: Дъб бл..
139 лв.
Шкаф за обувки е част от модулна система Денвър, която предлага всичко необходимо за обзавеждане на антре и коридор.Снабден е с две ниши, където може да подредите обувки."Денвър М5" е очарователна мебел с уникален дизайн.Модулите от система Денвър се предлагат в цветовата комбинация - антрацит ..
99 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix SZFK BUT3K е компактен шкаф за обувки, подходящ и за по-малки помещения.Шкафът е снабден с три вратички, където ще може да подредите Вашите обувки.Модулна система Top Mix се отличава..
182 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix SZFK BUT2K е компактен шкаф за обувки, подходящ и за по-малки помещения.Шкафът е снабден с две вратички, където ще може да подредите Вашите обувки.Модулна система Top Mix се отличава..
132 лв.
"SZFK BUT1K" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзаве..
140 лв.
Цветове
Шкаф за обувки SFK1K е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с една клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от над..
105 лв.
Цветове
Шкаф за обувки SFB3K е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с три клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надр..
167 лв.
Цветове
Шкаф за обувки SFB2K2 е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две клапващи вратички, където може да подредите Вашите обувки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от над..
157 лв.
Цветове
"Шкаф за обувки Elegance 80" е семпъл и красив, част от модулна система Elegance.Шкафът е снабден с две падащи врати с рафт и чекмедже.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или ..
356 лв.
Цветове
"Шкаф за обувки Elegance 60" е семпъл и красив, част от модулна система Elegance.Шкафът е снабден с две падащи врати с рафт и чекмедже.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат се с избор от две цветови комбинации: Бял гланц(изцяло) или ..
327 лв.
Цветове
Шкаф за обувки Contempo е модерна и практична мебел, част е от модулна система Contempo.Снабден е с чекмедже и две вратички с два рафта зад тях, където може да подредите любими обувки.Модулите от "Contempo" са подходящи за обзавеждане на антре и всекидневна.Изработени са от висококачествени материал..
357 лв.
Шкаф за обувки BALDER SFK1D е част от модулна система за обзавеждане на детска стая, хол и антре.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо качество и съчетани в бял гланц и красив дървесен декор. Кой каза, че дет..
140 лв.
Шкафът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix REG 2D1S е удобен и практичен шкаф, който идеално ще допълни по-тесните пространства в дома.Модулът разполага с две врати и чекмедже.Модулна система Top Mix се отличава с универсален..
188 лв.
"REG 3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с отворени пространства и три чекмеджета.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи д..
285 лв.
"REG 1D3S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Шкафът е с елегантен и функционален дизайн.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при създаването на идеалното обзавежд..
345 лв.
Скрин "РБ8" е част от модулна система за антре Рино Б.Моделът е снабден с две чекмеджета и две вратички с рафт зад тях.Модулите от система Рино Б са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18 мм, а цветова комбинация е модерна и свежа - декор визон бежов мат и дъб.За още по-голямо удобство че..
329 лв.
Скрин "РА8" е част от модулна система за антре Рино А.Моделът е снабден с две чекмеджета и две вратички с рафт зад тях.Модулите от система Рино А са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18 мм, а цветова комбинация е модерна и свежа - декор дъб и визон бежов мат.За още по-голямо удобство че..
329 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 3D2S е функционален и красив скрин, притежаващ два шкафа с вратички, едно голямо чекмедже и едно по-малко.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с който щ..
222 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 2D5S е функционален и красив скрин, притежаващ шкаф с две врати, едно голямо чекмедже и четири по-малки чекмеджета.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, ..
265 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 2D1S_80 е функционален и красив скрин, притежаващ голямо чекмедже и шкаф с две врати.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с който ще създадете модерен и..
146 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 2D1S_60 е функционален и красив скрин, притежаващ голямо чекмедже и шкаф с две врати.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с който ще създадете модерен и..
132 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 2D е функционален и красив скрин, притежаващ две врати.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с който ще създадете модерен интериор.Ярките цветове придава..
119 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 1D4S е функционален и красив скрин, притежаващ шкаф с вратичка, едно голямо чекмедже и три по-малки.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с който ще създ..
202 лв.
"KOM3D3S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с три шкафчета с вратички и три чекмеджета, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб со..
343 лв.
"KOM2W4S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с две стъклени вратички и четири чекмеджета, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб с..
403 лв.
"KOM2D4S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с две вратички и четири чекмеджета, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб сонома.Диз..
358 лв.
"KOM2D1S h82" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с две вратички и чекмедже, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб сонома.Дизайнът..
182 лв.
"KOM2D1S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с две вратички и чекмедже, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Скрин Solo KOM2D1S е подходяща мебел за антре.Изработен е от висок..
169 лв.
"KOM4S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е с елегантен и с функционален дизайн, разполага с четири чекмеджета.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при съ..
286 лв.
"KOM4D1S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с четири врати и чекмедже.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода ..
379 лв.
"KOM2D5S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с две врати и пет чекмеджета.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобо..
395 лв.
"KOM2D1S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с две отваряеми врати и чекмедже, където ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните систе..
212 лв.
"KOM1D1S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е с елегантен и с функционален дизайн, разполага с вратичка, чекмедже и ниша.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават своб..
207 лв.
Показани са от 1 до 36 от 114 резултата (4 страници)