Меню
Кошница

Маси с повдигащ механизъм

Трансформираща се маса Сезам
-30 %
Цветове
"Сезам" е функционална маса с повдигащ и разтягащ механизъм, които я превръщат от холна в трапезна маса.Плотът й се разтяга до 120см, това я прави подходяща и за по-големи помещения.Изработена е от масив(основа) и ПДЧ(плот).Моделът се предлага с избор на цвят.Материал: ПДЧ 16 мм/МасивРазмери Ш/Д/В: ..
244 лв. 349 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Busetti
-23 %
Цветове
"Busetti" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното при нея е, че плотът може да се повдигне, така масата става по-висока.При разтягане плотът на масата достига 167см.&..
914 лв. 1 187 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Ели
-5 %
Цветове
"Ели"е маса, която се откроява със своята функционалност.Благодаренията на своя повдигащ механизъм тя е подходяща както за холна, така и за трапезна маса.Освен това плотът й се разтяга: от 120см до 155см.Изработена е от висококачествено ПДЧ, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Предлага с..
227 лв. 239 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Хавана
Ново
Цветове
"Хавана" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса, посредством амортисьорен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното при нея е, че плотът може да се повди..
599 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Флоренция
Ново
Цветове
"Флоренция" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса, посредством амортисьорен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното при нея е, че плотът може да се по..
735 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Тоскана
Ново
Цветове
"Тоскана" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса, посредством амортисьорен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното при нея е, че плотът може да се повд..
735 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Соренто
Ново
Цветове
"Соренто" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса, посредством амортисьорен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното при нея е, че плотът може да се повд..
685 лв.
Цветове
Повдигаща се разтегателна холна маса с правоъгълна форма и заоблени ръбове с избор от 2 цвятаХолна маса Сити 6216 е практична и функционална, защото може да променяте височината и когато имате нужда и разполага с разтегателен механизъм, който увеличава размера и в ширина с още 60см. Плота на масата ..
544 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Сан Ремо
Ново
Цветове
"Сан Ремо" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса.Разтягането на плота е посредством синхронен, разтегателен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното пр..
665 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Мохито
Ново
Цветове
"Мохито" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса, посредством амортисьорен механизъм.За допълнително удобство моделът е със заоблен плот.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатац..
665 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Мегара
Ново
Цветове
"Мегара" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса, посредством амортисьорен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Моделът е със заоблени форми, което придава допъл..
735 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Казабланка
Ново
"Казабланка" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса.Разтягането на плота е посредством синхронен, разтегателен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното ..
839 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Верона
Ново
Цветове
"Верона" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса, посредством амортисьорен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.За допълнително удобство моделът е със заоблени ф..
735 лв.
Разтегателна холна маса с повдигащ механизъм Венеция
Ново
Цветове
"Венеция" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия - бързо и лесно се превръща в трапезна маса, посредством амортисьорен механизъм.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното при нея е, че плотът може да се повд..
685 лв.
Цветове
Повдигаща и разтегателна холна маса Tymon - холна маса, която може да се повдига на желаната от вас височина и да става по голяма чрез разтегателен механизъм с избор на цвятаМоже да се използва както като холна, така и като трапезна маса. В стандартно положение масата е висока 60см, но чрез мех..
448 лв.
Цветове
Холна маса Janek е модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Масата е снабдена с механизъм за разтягане и механизъм за повдигане, което я прави подходяща и за трапезарията."Janek" е изработена от висококачествено ПДЧ с покритие от ламинат с повишена устойчивост срещу надр..
410 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)