Меню
Кошница

Скринове, шкафове и етажерки

Скрин Lima KM-4
-23 %
Цветове
Lima KM-4 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с четири чекмедже и две вратички.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 116/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранци..
361 лв. 469 лв.
Скрин Lima KM-3
-23 %
Цветове
Lima KM-3 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с четири чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранция: 24 месеца..
277 лв. 360 лв.
Скрин Lima KM-2
-23 %
Цветове
Lima KM-2 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с една вратички и четири чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранци..
298 лв. 387 лв.
Скрин Lima KM-1
-23 %
Цветове
Lima KM-1 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с две вратички и едно чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранция: ..
239 лв. 311 лв.
Етажерка REG10
-23 %
"REG10" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири чекмеджета от плат.Моделът е изработен от висококачествени материали - масив, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Масив/ПлатРазмери&..
80 лв. 104 лв.
Етажерка Narvik REG2
-23 %
Цветове
"Narvik REG2" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири рафтчета без гръб.Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 60/32/148смЦвят: Дъб сонома..
104 лв. 135 лв.
Етажерка Narvik REG1
-23 %
Цветове
"Narvik REG1" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири рафтчета без гръб.Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 34/32/148смЦвят: Дъб сонома..
84 лв. 109 лв.
Етажерка Luini 16
-23 %
Етажерка Luini 16, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн, в натурален дървесен цвят, етажерка Luini 16 е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка ста..
248 лв. 322 лв.
Етажерка Luini
-23 %
Стъпаловидна етажерка Luini, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн, с натурален дървесен цвят, етажерка Luini е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка с..
193 лв. 251 лв.
Етажерка Lima SL-1
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка SL-2 е подходяща както за вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на пет нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви.Предлага се в два цвята - бял и дъб сонома.Материал: Ла..
160 лв. 208 лв.
Етажерка Lima REG-3
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-3 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб без врати и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-3 разполага и с две чекмеджета,..
353 лв. 459 лв.
Етажерка Lima REG-2
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-2 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-2 разполага и с две чекмеджета, в които м..
412 лв. 536 лв.
Етажерка Lima REG-1
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-1 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-1 разполага и с две чекмеджета, в които м..
353 лв. 459 лв.
Етажерка Caboto 16
-23 %
Етажерка Caboto 16, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн и в бял цвят, етажерка Caboto 16 е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. Мат..
248 лв. 322 лв.
Етажерка Caboto
-23 %
Стъпаловидна етажерка Caboto, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн и в бял цвят, етажерка Caboto е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома в..
193 лв. 251 лв.
Етажерка Bolivar REG2
-23 %
"Bolivar REG2" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с пет широки рафта, където може да подредите вещи.Моделът е изработен от висококачествени материали - фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана, което гара..
263 лв. 342 лв.
Етажерка Bolivar REG1
-23 %
"Bolivar REG1" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири широки рафта, където може да подредите вещи.Моделът е изработен от висококачествени материали - фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана, което г..
210 лв. 273 лв.
Витрина Lima W-1
-23 %
Цветове
Шкаф витрина за стена LIMA W-1 - стъклена витрина, част от модулна система за обзавеждане на дневна LIMA, изработена от качествено ПДЧ. Витрината има и две шкафчета, в които можете да съхранявате вещи. Предлага се в три цветови варианта - бяло, дъб сонома и комбинация бяло и дъб сонома.Материал: Лам..
454 лв. 590 лв.
Скрин Borneo KM-1
-15 %
Скрин "Borneo KM-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с три вратички, където може да съхранявате вещи.За допълнително удобство скринът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламинира..
678 лв. 800 лв.
Етажерка Borneo REG-1
-15 %
Етажерка "Borneo REG-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабденa е с два външни рафта и шкаф с две вратички.За допълнително удобство етажерката е качена на крачета за по-лесно и удобно почистване под нея.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламинир..
464 лв. 546 лв.
Скрин Borneo KM-2
-15 %
Скрин "Borneo KM-2" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с три чекмеджета, където може да съхранявате вещи.За допълнително удобство скринът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламини..
569 лв. 670 лв.
Скрин Elegance 4F
-10 %
Цветове
"4F" е красив и модерен скрин, част от модулна система Elegance.Скринът разполага с четири просторни чекмджета, където може да съхранявате вещи.Има възможност за закупуване на осветление към него, добавете от менюто горе.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали -..
414 лв. 460 лв.
Скрин Elegance 150
-10 %
Цветове
"150" е просторен скрин, част от модулна система Elegance.Скринът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви аксесоари и дребни вещи.Разполага с два шкафа с по два рафта, три чекмеджета и ниша.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм.&nbs..
452 лв. 502 лв.
Етажерката е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Снабдена е с четири рафтчета, изработена е в дървесен цвят - дъб сонома.Модилна система Valensiya е страхотен избор за младежка стая..
178 лв.
Ъглова витрина Kent ENAD 1WN е част от модулна система за обзваеждане Kent. Изработена е от ПДЧ плоскости за корпус и МДФ в цвят кестен за лицевите части. Дръжките са метални и са изцяло в класическия стил на модулна система Kent. Материали: - корпус ПДЧ - лице МДФ с финишно фолио - МДФ ивициР..
276 лв.
Шкафът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 1DSN е ъглов шкаф с вратичка, рафт и чекмедже, чиито дръжките са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с естествено дърво и фурнир.Модулите са изработени о..
312 лв.
Шкафът е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-12" е очарователна мебел с уникален дизайн, чийто ъгъл се определя при монтажа.Шкафът е снабден с три врати с рафтове зад тях.Модулите от система Cali се предлагат в модерна цвето..
537 лв.
Скринът е част от модулна система Natural, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Natural N-15" е модерна мебел с красив дизайн в бохо стил.Ъгловият скрин е снабден с две чекмеджета и два шкафа с по един рафт.Чекмеджетата са с пуш бутони и с впечатляващ релеф, може да доба..
793 лв.
Скринът е част от модулна система Mediolan, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Mediolan M-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Ъгловият скрин М-15 разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовин..
908 лв.
Скринът е част от модулна система Mediolan, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Mediolan M-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Ъгловият скрин М-15 разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовин..
702 лв.
Цветове
Скринът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Скринът е снабден с две шкафчета с вратички и с рафтове зад тях.Има възможност за поръчка в огледален вариант.Допълнително може ..
679 лв.
Сити 6258 е удобен шкаф за поставяне над пералня. Има ниша и шкаф с два рафта с плавно затваряне на вратичките му.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 65/30.5/191смЦвят: Бяло гладкоГаранция: 24 месецаТегло: 30кгБрой пакети: 2..
109 лв.
Сити 6242 е част от комплект Сити 6047. ТВ шкафът е с класическа визия в дървесен цвят. Модулът притежава три чекмеджета.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 150/45/39.5смЦвят: Сонома арвенБрой пакети: 2Тегло: 35кгГаранция: 24 месеца..
168 лв.
ТВ шкаф Сити 6233 притежава две отворени ниши и две шкафчета.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 120/40/35.5смЦвят: Сонома арвенБрой пакети: 1Тегло: 29кгГаранция: 24 месеца..
127 лв.
Сити 6232 е многофункционален ТВ шкаф с изчистен дизайн. Средното му шкафче е с падаща врата, а другите две са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 170/44/40смЦвят: Сонома арвенБрой пакети: 2Тегло: 36кгГаранция: 24 месеца..
137 лв.
"Сидни М6" е функционален шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две врати с плавно затваряне, чекмедже и два външни рафта.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококач..
199 лв.
Показани са от 1 до 36 от 466 резултата (13 страници)

Тук ще откриете модули за обзавеждане на всекидневната, които ще създадат удобство, уют и ще допринесат за визията, която търсите. 

Когато се сетим за хола, ние си представяме винаги холната секция с мястото за телевизор. Но има много кътове и места в стаята, които стоят празни, а модулите , които предлагаме не само ще ги запълнят, но ще създадат удобство на домакинската работа и уют в хола. Ще откриете различни по размер, стил и визия скринове, шкафове с врати и чекмеджета, бюфети, етажерки с отворени пространства и стъклени витрини изработени с високо качество и на изгодни цени.