Меню
Кошница

Скринове, шкафове и етажерки

Висока витрина Nero Plus REG1D1W
-60 %
Цветове
Витрина REG1D1W е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, два от които са стъклени.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
259 лв. 643 лв.
Ниска витрина Nero Plus REG1D1W/90
-59 %
Цветове
Витрина REG1D1W/90 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, един от тях е стъклен.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
269 лв. 662 лв.
Скрин с четири чекмеджета BAWARIA DKOM 4s
-43 %
Малък и компактен скрин с четири чекмеджета от модулна система Бавария.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които са любители на класическия стил и масивното дърво. Мебелите от модулна система Бавария са изработени с корпус ..
645 лв. 1 130 лв.
Ъглова витрина Kent ENAD 1WN
-40 %
Ъглова витрина Kent ENAD 1WN е част от модулна система за обзваеждане Kent. Изработена е от ПДЧ плоскости за корпус и МДФ в цвят кестен за лицевите части. Дръжките са метални и са изцяло в класическия стил на модулна система Kent.Материали: - корпус ПДЧ - лице МДФ с финишно фолио - МДФ ивициР..
251 лв. 419 лв.
Скрин BAWARIA DKOM3S-KA
-38 %
Скрин с три чекмеджета от модулна система Бавария с елегантен дизайн и класическа визия. Може да го изпозлвате както във всекидневната, така и в трапезарията, спалнята или антрето.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които с..
791 лв. 1 280 лв.
Етажерка Nero Plus REG/15/12
-38 %
Цветове
Етажерка REG/15/12 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."REG/15/12" е отворена стояща етажерка, снабдена с ниши, където може да подредите книги и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
223 лв. 358 лв.
Витрина Bawaria DWIT 1dP
-37 %
Витрина BAWARIA DWIT 1dL е предназначена за дневната или трапезарията. Тя разполага с висока врата с витрина от закалено стъкло и едно чекмедже. Вратата се отваря с дръжка в лявата страна.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората,..
802 лв. 1 280 лв.
Витрина BAWARIA DWIT 1dL
-37 %
Витрина BAWARIA DWIT 1dL е предназначена за дневната или трапезарията. Тя разполага с висока врата с витрина от закалено стъкло и едно чекмедже. Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които са любители на класическия стил..
802 лв. 1 280 лв.
Скрин Kent EKOM 2D2S
-37 %
Скринът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 2D2S е функционален шкаф, снабден с 2 вратички с рафт и чекмедже, благодарение на които ще внесете ред в дома.Дръжките му са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, ..
308 лв. 490 лв.
Шкаф с две врати BAWARIA DKOM 2d
-36 %
Удобен и практичен шкаф с две врати BAWARIA DKOM 2d. Този шкаф е част от модулна система Bawaria, която предлага модули за цялостнно обзавеждане на вашия дом. Изработен е от масив и фурнирован МДФ.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназнач..
629 лв. 986 лв.
Витрина BAWARIA DWIT 2d1s
-35 %
Широка витрина с две врати и голямо чекмедже от модулна система BAWARIA. Вратите са стъклено със закалено стъкло и красиви орнаменти по тях. Витрина BAWARIA DWIT 2d1s предлага място за съхранение на вашите вещи в дневната или трапезарията, както и невероятен стил и излъчване. Модулна систе..
1 275 лв. 1 974 лв.
Витрина Kent EWIT1DLP
-35 %
Витрината е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EWIT1DLP е практична и семпла витрина, която разполага с четири рафта и едно шкафче.Дръжките й са красиво изработени от метал.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с..
367 лв. 561 лв.
Витрина Kent EWIT2D2S
-34 %
Витрината е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EWIT2D2S е голяма и красива витрина, която разполага с две витрини, снабдени с множество рафтчета и две просторни чекмеджета.Дръжките й са красиво изработени от метал.Колекцията Kent се характери..
588 лв. 895 лв.
Скрин Kent EKOM 3D1S
-34 %
Скринът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 3D1S е функционален шкаф, снабден с 3 шкафчета, всяко с по един рафт, и чекмедже, благодарение на които ще внесете ред в дома.Дръжките му са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреход..
414 лв. 629 лв.