Меню
Кошница

Скринове, шкафове и етажерки

Широка витрина с две врати и голямо чекмедже от модулна система BAWARIA. Вратите са стъклено със закалено стъкло и красиви орнаменти по тях. Витрина BAWARIA DWIT 2d1s предлага място за съхранение на вашите вещи в дневната или трапезарията, както и невероятен стил и излъчване. Модулна систе..
2 270 лв.
Скрин с три чекмеджета от модулна система Бавария с елегантен дизайн и класическа визия. Може да го изпозлвате както във всекидневната, така и в трапезарията, спалнята или антрето.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които с..
1 472 лв.
Витрина BAWARIA DWIT 1dL е предназначена за дневната или трапезарията. Тя разполага с висока врата с витрина от закалено стъкло и едно чекмедже. Вратата се отваря с дръжка в лявата страна.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората,..
1 472 лв.
Витрина BAWARIA DWIT 1dL е предназначена за дневната или трапезарията. Тя разполага с висока врата с витрина от закалено стъкло и едно чекмедже. Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които са любители на класическия стил..
1 472 лв.
Витрината е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EREG3W2S е голяма и красива витрина, която разполага с три витрини, снабдени с множество рафтчета, две вратички и две чекмеджета.Дръжките й са красиво изработени от метал.Колекцията Kent се харак..
1 329 лв.
Малък и компактен скрин с четири чекмеджета от модулна система Бавария.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които са любители на класическия стил и масивното дърво. Мебелите от модулна система Бавария са изработени с корпус ..
1 300 лв.
Удобен и практичен шкаф с две врати BAWARIA DKOM 2d. Този шкаф е част от модулна система Bawaria, която предлага модули за цялостнно обзавеждане на вашия дом. Изработен е от масив и фурнирован МДФ.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназнач..
1 134 лв.