Меню
Кошница

Нощни Шкафчета

Тапицирано нощно шкафче Prima 2, облечено с плат, с две чекмеджета.Едно малко, красиво бижу, облечено в плат, което ще бъде прекрасно допълнение към вашата спалня. Нощно шкафче Prima 2 има две чекмеджета с ниша под тях.Материал: ПлатРазмери: Ш/Д/В: 48/41/54 см.Цвят: СивГаранция: 24 месеца..
339 лв.
Нощно шкафче Fiona с основа от боядисан метал и тяло и плот от масивно дърво.Красива и елеганта комбинация между черен метал и дърво, нощно шкафче Fiona ще бъде прекрасно допълнение към вашата спалня. Шкафчето има едно чекмедже в горната част, както и метален рафт при основата. Материал: Масивн..
316 лв.
Нощно шкафче с 2 чекмеджета и плавно затваряне ANTICCA KOM2S е част от модулна система за обзвеждане на спалня Anticca.Модулна система Anticca е доказателство за това, как хармонично може да се комбинират два стила - на старо и ново. Фронтовете с цвят на старо дърво се комбинират страхотно с модерни..
313 лв.
Цветове
"3F" е красиво и модерно нощно шкафче, част от модулна система Elegance.Шкафчето разполага с три просторни чекмджета, където може да съхранявате вещи.Има възможност за закупуване на осветление към него, добавете от менюто горе.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени матер..
310 лв.
Нощно шкафче "Alameda KOM2S" е част от модулна система Alameda.Луксозно нощно шкафче, изработено от МДФ и ПДЧ с две чекмеджета в бял гланц, детайли в цвят уестминстърски дъб и вградено LED осветление в горната част.Тази компактна мебел се характеризира с впечатляваща визия и висока функционалност и ..
307 лв.
Нощните шкафчета са част от модулна система Tokio, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашата спалня.Те са с красив и интересен дизайн, снабдени са с по две чекмеджета, където може да подредите дребни вещи.Колекцията Tokio се откроява със своите декоративни апликации крокодилска кож..
256 лв.
Нощното шкафче е част от модулна система Idento, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Idento 1S е нежна и красива мебел, която ще внесе изисканост в интериора.Шкафът е оборудван с удобно чекмедже за малки предмети и отворен рафт, където можете удобно да поставите книгата.Коле..
249 лв.
Цветове
"2F" е красиво и модерно нощно шкафче, част от модулна система Elegance.Шкафчето разполага с две просторни чекмджета, където може да съхранявате вещи.Има възможност за закупуване на осветление към него, добавете от менюто горе.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени матер..
239 лв.