Меню
Кошница

Нощни Шкафчета

Нощно шкафче Сити 3006 с една вратаМоже да бъде с отваряне на ляво или на дясно (ако поръчвате 1 брой). Ако поръчвате два броя, едното ще бъде с панти в ляво, а другото с панти в дясно, освен ако не напишете, че искате да са с една и съща посока на отваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с ..
27 лв.
Цветове
Лео 3 е модерно и нестандартно нощно шкафче с открити рафтове. Предлага се в няколко цветови варианта.Материал: ПДЧ 16мм Размери Ш/Д/В: 45/35/47смЦвят: Дъб сонома, Венге амбър, Дъб бланко, Дъб вотан/Антрацит, Бяло гланц или Антрацит гланц/Бяло гланцГаранция: 24 месеца..
39 лв.
Цветове
Нощно шкафче Сити 3007 - модела е с чекмедже и ниша под негоНощно шкафче с едно чекмедже и ниша от серията мебели Сити. По време на монтажа може да изберете чекмеджето дали да бъде в долната или горната част. Изработено е от висококачествено ламинирано ПДЧ с избор от четири цвятаМатериал: Ламин..
42 лв.
Цветове
Аполо 1 е компактно нощно шкафче с едно чекмедже и ниша. Предлага се в няколко цветови варианта.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 40/36/40смЦвят: Орех, Дъб сонома, Венге амбър, Дъб бланко, Дъб вотан/Антрацит, Тъмен дъб/Пясъчен дъб, Бяло гланц или Антрацит гланц/Бяло гланцГара..
54 лв.
"Сидни М3" е нощно шкафче, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Шкафчето е снабдено с ниша и чекмедже, където може да съхранявате вещи.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококачеств..
54 лв.
Нощното шкафче е част от модулна система за детска стая Alex, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете.Нощно шкафче Alex  е удобна и практична мебел, в която може да подредите дребни вещи, снабдено е с чекмедже и ниша.Модилна система Alex е страхоте..
57 лв.
Цветове
Нощно шкафче Сити 3055 е с 2 чекмеджета. Изработено е от висококачествено ламинирано ПДЧ и с избор от четири цвята.Материал: ПДЧ 16мм с 0.45мм кантЦветове: Дъб дакота, Орех адмирал, Сонома, Венге/АстраРазмери Ш/Д/В: 40/35/41смГаранция: 24 месецаТегло: 10кгБрой пакети: 1бр..
58 лв.
Нощно шкафче "М3" е част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Шкафчето е снабдено с чекмедже и ниша, където може да съхранявате вещи.Модулите от система Евелин са изработени от висококачествени материали - ПДЧ. Материал: ПДЧ 16ммРазмери Ш/Д/В: 42/33/38смЦвят: Дъб бланко/Антрацит..
59 лв.
"Класик 915" представлява нощно шкафче, идеално допълнение за Вашата спалня. Снабдено е с една вратичка.Моделът е част от серия за обзавеждане "Класик". Изработва се от ПДЧ в цветовете: дъб суров/бяло гладко.Материал: ПДЧ 16мм/кант 0.45ммРазмери Ш/Д/В: 40/35/50смЦвят: Дъб суров/Бяло гладко..
62 лв.
Нощно шкафче за спалнята в цвят сонома тъмна с едно чекмедже и рафт отдолуУдобно, практично и стилно нощно шкафче за спалнята. Поставете вещите от първа необходимост до вас, когато спите и се радвайте на красивия винтидж стил на този модел шкафче. Изработено от висококачествено ПДЧ в модерния декор ..
64 лв.
Цветове
Аполо 2 е компактно нощно шкафче с две чекмеджета. Предлага се в няколко цветови варианта.Материал: ПДЧ 16мм Размери Ш/Д/В: 40/36/40смЦвят: Дъб сонома, Венге амбър, Дъб бланко, Дъб вотан/Антрацит, Бяло гланц или Антрацит гланц/Бяло гланцГаранция: 24 месеца..
69 лв.
Цветове
Лео 1 е компактно нощно шкафче с чекмеджете и вратичка. Предлага се в няколко цветови варианта.Материал: ПДЧ 16мм Размери Ш/Д/В: 45/36/47смЦвят: Дъб сонома, Венге амбър, Дъб бланко, Дъб вотан/Антрацит, Бяло гланц или Антрацит гланц/Бяло гланцГаранция: 24 месеца..
69 лв.
Цветове
Лео 2 е компактно нощно шкафче с две чекмеджета. Предлага се в няколко цветови варианта.Материал: ПДЧ 16мм Размери Ш/Д/В: 45/36/47смЦвят: Дъб сонома, Венге амбър, Дъб бланко, Дъб вотан/Антрацит, Бяло гланц или Антрацит гланц/Бяло гланцГаранция: 24 месеца..
69 лв.
Цветове
Нощно шкафче KOM1S е част от модулна система Nero Plus.То e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдено е с чекмедже и ниша, където може да подредите вещи и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повишена устойчивост от надраскван..
83 лв.
Цветове
Модул 17 е нощно шкафче, част е от модулна система за детска стая Марти. М17 разполага с два броя чекмеджета с плавно затваряне. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 45/38/45смЦвят: Бяло гланц/Кармен..
90 лв.
"1S" е част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Нощното шкафче е с елегантен и функционален дизайн, разполага с чекмедже и ниша.Изработено е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулните системи дават свобода при с..
94 лв.