Меню
Кошница

Холни секции

Холна секция Loksa
-14 %
Холна секция Loksa е модерна и стилна мебел, която ще се впише идеално във Вашия хол.Секцията се състои от висока витрина, стенна етажерка, тв шкаф и скрин.Имате възможност да подредите модулите по Ваш вкус и предпочитание.Витрината е снабдена с две вратички, от едната страна рафтовете са стъклени.М..
1 173 лв. 1 370 лв.
Холна секция Zele
-10 %
Холна секция "Zele" ще Ви предостави набор от мебели за интериора у дома.Състои се от ТВ шкаф, витрина и  стенен шкаф.ТВ шкафът е с две чекмеджета и две ниши, където може да позиционирате декодер или DVD.Витрината е голяма с две врати, може да добавите LED осветление от менюто горе.Мебелите са ..
713 лв. 792 лв.
Холна секция Ruso
-10 %
Холна секция "Ruso" ще Ви предостави набор от мебели за интериора у дома.Състои се от полица, тв шкаф и две витрини.Тв шкафът е с три чекмеджета и две ниши, където може да поставите декодери.Витрините са различни по големина и имат опция LED осветление.Колекцията Ruso се характеризира със семпъ..
1 457 лв. 1 619 лв.
Холна секция Balin
-10 %
Цветове
Холна секция Balin ще Ви предостави набор от мебели за интериора у дома.Състои се от ТВ шкаф, две витрини и полица.ТВ шкафът е с две чекмеджета и две ниши, където може да позиционирате декодер или DVD.Едната витрина е висока с една вратичка, другата - ниска с две вратички. Витрините са снабдени..
1 126 лв. 1 251 лв.
Цветове
"Сицилия" е голяма холна секция, която притежава много екстри: LED осветление, механизми за плавно затваряне на вратичките и чекмеджетата с водачи Hettich.Секцията се състои от двукрилен гардероб, висок шкаф с вътрешни рафтове, комбиниран шкаф с витрина, две шкафчета и ниша, ТВ шкаф с чекмедже ..
759 лв.
"Сити 6063" е стилна холна секция, изработена в иновативен и модерен декор песаро и графит.Секцията се състои от отделни модули, което позволява позиционирането им по Ваше желание.Композицията включва ниска витрина Сити 6268, тв шкаф с полица Сити 6264, висока витрина Сити 6267, скрин Сити 6269 и хо..
1 124 лв.
"Сити 6062" представлява финкционална секция, включваща всичко необходимо за Вашата всекидневна: два витринни шкафа и тв шкаф.Витрините са с долни шкафчета с плътни врати, а за витринните рафтове отгоре може да поръчате осветление бяла светлина от менюто горе.Тв шкафът е снабден с две ниши, две чекм..
944 лв.
Секция Сити 6061 е красиво предложение за Вашия хол. Тв шкафът е с едно шкафче, две падащи врати и две ниши между тях.Изработена е в универсални декори, които могат да паснат на всеки интериор.Различна като дизайн, секцията е снабдена с по-високи крачета, които я правят по-раздвижена.Елементите..
306 лв.
Модулна секция "Сити 6060" е красиво и стилно предложение за обзавеждане на дневна или хол. В състава влизат следните модули: ТВ шкаф, етажерка и два стоящи шкафа с по две врати и витрини. Към витрините има LED осветление с бяла светлина. ТВ шкафът е с две падащи врати, а между тях им..
720 лв.
Модулна секция "Сити 6059" е красиво и стилно предложение за обзавеждане на дневна или хол. В състава влизат следните модули: ТВ шкаф, етажерка и два стоящи шкафа с по една врата и витрина. Към витрините има LED осветление с бяла светлина. ТВ шкафът е с две падащи врати, а между тях и..
650 лв.
Модулна секция "Сити 6058" е красиво и стилно предложение за обзавеждане на дневна или хол. В състава влизат следните модули: ТВ шкаф, етажерка и четири стенни шкафа с витрини. Към витрините има LED осветление със синя светлина. ТВ шкафът е с две падащи врати, между тях има две ниши с..
692 лв.
Модулна секция "Сити 6057" е красиво и стилно предложение за обзавеждане на дневна или хол. Секцията се състои от ТВ шкаф, етажерка, стоящ шкаф с две врати и витрина, стенен шкаф с врата и витрина. Към витрините има LED осветление с бяла светлина. Модулите могат да бъдат разположени с..
625 лв.
Модулна секция "Сити 6056" е красиво и стилно предложение за обзавеждане на дневна или хол. В състава влизат следните модули: ТВ шкаф, стоящ шкаф с витрина, стенен шкаф и етажерка. Към витрината има LED осветление с бяла светлина. ТВ шкафът е с две падащи врати с пуш-бутони и ниша със..
488 лв.
Секция Сити 6055 е страхотно предложение за Вашия дом. С компактните си размери е подходяща както за всекидневната, така и за спалнята. Идеално ще помести телевизор, книги и други красиви вещи. Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм, кант 0.45ммРазмери Ш/Д/В: 163/42.5/139.5см, място за ТВ: 125/80смЦвят:..
145 лв.
Секция за всекидневна изработена в черно и бяло гланц. Разполага с двукрил;ен гардероб, тв модул и допълнителни шкафове и етажерки. Получавате и вградено в стъклените етажерки LED осветление със синя светлина. Холна секция Сити 6054 може да бъде монтирана и огледално.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/МД..
754 лв.
Секция за всекидневна, изработена в сонома арвен и бяло гладко. Изчистен дизайн без дръжки. Лед осветлението е вградено зад рафтовете. Витрината е модерна - бронзе. Плавно затваряне на вратите.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 260(290)/35.5/181см, място за ТВ 130/94смЦвят: Соно..
447 лв.