Меню
Кошница

Холни секции

Цветове
"Сицилия" е голяма холна секция, която притежава много екстри: LED осветление, механизми за плавно затваряне на вратичките и чекмеджетата с водачи Hettich.Секцията се състои от двукрилен гардероб, висок шкаф с вътрешни рафтове, комбиниран шкаф с витрина, две шкафчета и ниша, ТВ шкаф с чекмедже ..
759 лв.
Холна секция Сити 9072 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9072 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм..
715 лв.
Холна секция Сити 9071 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9071 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм..
685 лв.
Холна секция Сити 9070 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9070 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм..
681 лв.
Холна секция Сити 9048 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9048 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за п..
723 лв.
Холна секция Сити 9047 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9047 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм..
734 лв.
Холна секция Сити 9046 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9046 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за п..
638 лв.
Холна секция Сити 9045 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9045 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм..
373 лв.
Холна секция Сити 9044 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9044 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за п..
366 лв.
Холна секция Сити 9043 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9043 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за п..
353 лв.
Холна секция Сити 9041 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9041 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм..
763 лв.
Холна секция Сити 9040 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9040 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм..
658 лв.
Холна секция Сити 9039 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9039 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за п..
536 лв.
Холна секция Сити 9038 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Холна секция 9038 е с монтаж за стена, а вратичките&nbs..
527 лв.
Холна секция Сити 9036 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста на мебелна фабрика ИРИМ.Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Холна секция 9036 е с монтаж за стена, а вратичките&nbs..
727 лв.
Модулна секция "Сити 6060" е красиво и стилно предложение за обзавеждане на дневна или хол. В състава влизат следните модули: ТВ шкаф, етажерка и два стоящи шкафа с по две врати и витрини. Към витрините има LED осветление с бяла светлина. ТВ шкафът е с две падащи врати, а между тях им..
720 лв.
Модулна секция "Сити 6059" е красиво и стилно предложение за обзавеждане на дневна или хол. В състава влизат следните модули: ТВ шкаф, етажерка и два стоящи шкафа с по една врата и витрина. Към витрините има LED осветление с бяла светлина. ТВ шкафът е с две падащи в