Меню
Кошница

Спални Комплекти

Спален комплект "Abalya" е изискан сет с изтънчен и елегантен дизайн. Орнаментите и красивите дръжки перфектно допълват мебелите, като подчертават аристократичния вид. Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин с три чекмеджета и великолепно огледало. Леглото е с та..
0,00 лв.
Спален комплект "Eymir" е елегантно обзавеждане, като дизайнът е изтънчен, с прави линии и златисти орнаменти, които подчертават аристократичния вид на мебелите.Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин и огледало. Леглото е с тапицирана табла и подматрачна рамка, подходящо ..
0,00 лв.
Спален комплект "Fiesta" включва елегантни мебели за обзавеждане, които съчетават в дизайна си дървени елементи и красиви извивки.Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин и огледало. Леглото е с висока, тапицирана табла с текстилна дамаска, подматрачна рамка, подходящо за м..
0,00 лв.
Спален комплект "Milano" е стилно обзавеждане за спалня със съвременен дизайн и красиви, декоративни елементи. Моделът отлично комбинира светло дърво с бели, правоъгълни орнаменти, като акцентът пада върху златистите, метални дръжки.Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин и огл..
0,00 лв.
Спален комплект "Salda" е стилно предложение за обзавеждане на спалня, с изтънчен и елегантен дизайн. Изчистените линии и елегантни крачета отлично си пасват с високата, тапицирана табла. Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин и огледало. Леглото е с тапицирана табла..
0,00 лв.
Спален комплект Сити 7046 с изящно белия си цвят Ви предлага комфорт на високо ниво. Състои се от легло, две големи нощни шкафчета. В комплекта не е включен повдигащ механизъм.Може да закупите допълнително гардероб с огледало Сити 1026, скрин Сити 3049 и еднолицев матрак Лена с размери 160/200см. Им..
378,00 лв.
Спален комплект за матрак 140/200см в цвят Сонома арвен 629, който включва легло с две нощни шкафчета и три чекмеджета за съхранение на багаж с практична табла. Допълнително може да добавите гардероб с плъзгащи врати и чекмеджета. Интересен детайл е таблата на спалнята, която не е плътна, а с много ..
386,00 лв.
Спален комплект Сити 7057 е един от най-изгодните предложения за вашата спалня. Комплектът включва спалня, компактен гардероб с плавно затваряне на вратите и две нощни шкафчета.Към спалния комплект може да закупите еднолицев матрак Лена с размери 160/200см. Състав на матрака: памучен плат, тапицерск..
425,00 лв.
Спален комплект Сити 7058 е с изчистен и стилен дизайн, подходящ и за най-претенциозния вкус. Към комплекта за включени 2 бр. нощни шкафчета, а останалите елементи имате възможност да закупите отделно.Разполага с по-висок от стандарта гардероб, а в него има и две чекмеджета за повече удобство. Пано ..
464,00 лв.