Меню
Кошница

Спални Комплекти

Спален комплект Eva бяло със златно
-20 %
Спален комплект Eva бяло със златно - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Eva Bianco е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Белият цвят и ретро формите създават неповторима визия, която подхожда на всеки интериор, а златните акценти внушават класа, лукс и пр..
1 824 лв. 2 280 лв.
Италиански спален комплект Mercury
-18 %
Спален комплект Меркурий е луксозен и изящен спален комплект.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и тоалетка с огледало.Леглото е тапицирано с табла, подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см (с опция 180/200см), като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеро..
2 100 лв. 2 565 лв.
Спален комплект Nora
-18 %
Италиански спален комплект Нора е с красив дизайн, който пленява от пръв поглед. Предлага легло за матрак с размери 160/200см, две нощни шкафчета, голям шесткрилен гардероб и функционална тоалетка с огледало. Леглото може да се използва само с подматрачна рамка на крака, която може да добавите от па..
2 199 лв. 2 685 лв.
Италиански спален комплект Mabel
-17 %
Спален комплект Мабел е луксозен и изящен спален комплект.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.Леглото е тапицирано с табла, подходящо за двулицев матрак с размери 160/190см, като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеробът е двукрилен с плъзгащи..
2 900 лв. 3 495 лв.
Спален комплект Luisa бяло и сребърно
-17 %
Спален комплект Luisa бяло и сребърно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Luisa в бяло и сребърно е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Създава усещане за лукс и естетика във вашата спалня, благодарение на класическите форми, цветове и дета..
1 760 лв. 2 115 лв.
Спален комплект Luisa бежов
-17 %
Спален комплект Luisa бежов с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Luisa бежов е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Създава усещане за лукс и естетика във вашата спалня, благодарение на класическите форми, цветове и детайли. Леглото е&nb..
1 760 лв. 2 115 лв.
Италиански спален комплект Mozart
-17 %
Спален комплект Моцарт излъчва силно усещане за стил и елегантност със своя новаторски дизайн.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см (опция 180/200см), като допълнително се закупува подматрачна рамка..
2 199 лв. 2 640 лв.
Спален комплект Eva Serigrafata
-16 %
Спален комплект Eva Serigrafata е с изящна и впечатляваща визия в класически стил в комбинацията от бяло и златно. Разполага с голям шесткрилен гардероб и изящни форми и извивки. Модела е с уникални орнаменти, форми и декорации. Леглото е с тапицирана табла във висококачествена еко кожа и ..
1 990 лв. 2 370 лв.
Италиански спален комплект Agata
-16 %
"Агата" е модерен и практичен спален комплект, който включва всичко необходимо за Вашата спалня: легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е с тапицирана с удобна табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см, който не е включен в цената.Гардеробът е с плъзгащи врати и огледа..
2 100 лв. 2 490 лв.
Спален комплект Barocco черно със златно
-16 %
Спален комплект Barocco черно със златно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Barocco Nero Gold е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Черния цвят и ретро формите създават неповторима визия, която похдожда на всеки интериор, а златните а..
2 000 лв. 2 370 лв.
Спален комплект Barocco бяло със златно
-16 %
Спален комплект Barocco бяло със златно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Barocco Bianco Gold е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Белия цвят и ретро формите създават неповторима визия, която похдожда на всеки интериор, а златните а..
2 000 лв. 2 370 лв.
Италиански спален комплект Antalia
-15 %
Спален комплект Анталия се отличава с дръзките си линии и форми и ще допадне на всички, които харесват разкоша и лукса в обзавеждането на дома.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и тоалетка.Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см, като допълнително се зак..
2 450 лв. 2 895 лв.
Италиански спален комплект Amalfi - бежов
-14 %
Amalfi е италиански спален комплект в класически бароков стил в мек бежов цвят с луксозна визия с изящни извивки и заоблени детайли. Комплектът включва шесткрилен гардероб с две чекмеджета и две огледала на вътрешните врати, легло за матрак 160/200см, което е подходящо само за двулицев мат..
1 710 лв. 1 995 лв.
Италиански спален комплект Grace
-14 %
Спален комплект Грейс впечатлява с красив и луксозен дизайн.Моделът включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е с висока тапицирана табла, подходяща е за двулицев матрак с размери 160/200см, който не е включен в цената.Гардеробът е шесткрилен с огледало върху средните вр..
2 100 лв. 2 445 лв.
Италиански спален комплект Adele
-14 %
Спален комплект Адел се отличава с класически стил и елегантна визия.Моделът включва всичко необходимо за Вашата спалня - легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е с висока тапицирана табла, подходяща е за двулицев матрак с размери 160/200см, който не е включен в цената.Гардер..
2 100 лв. 2 445 лв.
Италиански спален комплект Tolouse
-14 %
Спален комплект Тулуза е с изящна визия и невероятен инталиански класически дизайн. Разполага с голям шесткрилен гардероб и изящни форми и извивки. Моделът се предлага в бежов цвят с уникални орнаменти, форми и декорации. Леглото е с тапицирана табла във висококачествена еко кожа и невероятни о..
1 860 лв. 2 160 лв.
Италиански спален комплект Anete
-14 %
Спален комплект Анете впечатлява с красив и луксозен дизайн.Моделът включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е с висока тапицирана табла, подходяща е за двулицев матрак с размери 160/200см, който не е включен в цената.Гардеробът е шесткрилен с огледало върху средните вр..
1 860 лв. 2 160 лв.
Италиански спален комплект Atom
-14 %
Спален комплект Атом е луксозен и изящен спален комплект.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и тоалетка с огледало.Леглото е тапицирано с табла, подходящо за двулицев матрак с размери 160/190см, като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеробът е двукрилен с плъзга..
2 420 лв. 2 805 лв.
Италиански спален комплект Olimp
-14 %
Цветове
Спален комплект Олимп е изработен в класически стил с изтънчена визия.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см, като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеробът е голям шесткрилен с огледала...
1 450 лв. 1 680 лв.
Италиански спален комплект Anastasia
-14 %
"Анастасия" е луксозен комплект, който ще превърне Вашата спалня в истинско бижу.Включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е тапицирана с извита табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см, който не е включен в цената.Гардеробът е с плъзгащи врати и огледала.Като до..
3 900 лв. 4 515 лв.
Италиански спален комплект Peonia
-14 %
"Пеония" е луксозен комплект, който ще превърне Вашата спалня в истинско бижу.Включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е тапицирана с извита табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см, който не е включен в цената.Гардеробът е с плъзгащи врати и огледала.Като допъл..
3 370 лв. 3 900 лв.
Италиански спален комплект Briel
-13 %
Спален комплект Бриел впечатлява с красив и луксозен дизайн.Моделът включва легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е изцяло тапицирана в еко кожа с разчупена табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см.Гардеробът е просторен с плъзгащи врати с огледала и елегантна декора..
4 100 лв. 4 710 лв.
Спален комплект Чикаго 2 е в цвят дъб елеганс и графит. Модерен спален комплект, изработен от ПДЧ с дебелина 16мм, който включва легло за матрак 140/200 или 160/200см с повдигащ амортисьорен механизъм, два броя нощни шкафчета и голям гардероб с плъзгащи врати, огледало и плавно затваряне. ..
1 299 лв.
Цветове
"Ченс" е спален комплект в класически стил. Конфигурацията включва легло, гардероб и 2 бр.нощни шкафчета, като допълнително може да закупите скрин от менюто горе.Леглото е с извити, овални форми, няма остри и опасни ръбове.Към него са включени механизми с газови амортисьори за повдигане на матр..
2 969 лв.
Цветове
Спален комплект "Хелена" включва легло и гардероб, чийто размери и цветове избирате Вие!- Тапицирано легло с компактни размери.- Меките тапицирани детайли предотвратяват сблъсъка с твърди и остри ръбове.- Леглото е на крака с възможност за лесно почистване на пространството под него.- Механизъм за п..
2 613 лв.
Спален комплект Хавана е интересно съчетание от цветовете дъб крафт табак и графит.Модерен спален комплект, изработен от ПДЧ с дебелина 18мм, който включва легло за матрак 160/200см с повдигащ амортисьорен механизъм, два броя нощни шкафчета и гардероб. Гардеробът е с две плъзгащи врати с плавно затв..
1 799 лв.
Цветове
Спален комплект "Хавай 2" притежава всичко необходимо за обзавеждането на една съвременна спалня. Разполага със спално легло, две нощни шкафчета, гардероб и скрин с четири чекмеджета и две вратички.Леглото е с красива табла в бял цвят с бленда в цвят орех, подходящо е за матрак с размери 160/20..
1 536 лв.
Спален комплект Флора е с модерна визия и беупречна изработка."Флора" включва всичко необходимо за Вашата спалня - легло, гардероб и 2бр.нощни шкафчета.Леглото е подходящо за матрак с размери 160/200см, който не е включен в цената.Ако желаете, може да добавите от менюто горе еднолицев пружинен ..
649 лв.
"Фиона" е модер спален комплект, предлага се в цветова комбинация - бяло гланц/черно гланц. Комплектът включва легло с табла за матрак 160/200см с повдигащ амортисьорен механизъм, два броя нощни шкафчета с RGB осветление и гардероб.Гардеробът е четирикрилен с огледала и вътрешно разпределение -..
1 119 лв.
Спален комплект Филаделфия е в цвят американски дъб и меден мрамор. Модерен спален комплект, изработен от ПДЧ с дебелина 18мм, който включва легло за матрак 160/200см с ЛЕД осветление и повдигащ амортисьорен механизъм, два броя нощни шкафчета и голям гардероб с плъзгащи врати и плавно затваряне..
1 999 лв.
Спален комплект Фигаро е в цвят графит и дъб крафт табак. Модерен спален комплект, изработен от ПДЧ с дебелина 16мм, който включва легло за матрак 160/200см с ЛЕД осветление и повдигащ амортисьорен механизъм, два броя нощни шкафчета и голям гардероб с огледало и плавно затваряне. Допълните..
1 299 лв.
"Талина" е модерен и красив спален комплект, който включва легло, гардероб и 2 бр.нощни шкафчета.  Леглото е с табла, снабдено е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев или двулицев матрак с размери 140/200см, като за двулицевия трябва да закупите подматрачна рамка.Гар..
1 479 лв.
Спален комплект Соренто е с модерна визия и беупречна изработка."Соренто" включва всичко необходимо за Вашата спалня - легло, гардероб, скрин и 2бр.нощни шкафчета.Леглото е подходящо за матрак с размери 160/200см, който не е включен в цената.Ако желаете, може да добавите от менюто горе еднолицев пру..
2 525 лв.
Спален комплект Соренто е с модерна визия и беупречна изработка."Соренто" включва всичко необходимо за Вашата спалня - легло, гардероб, скрин и 2бр.нощни шкафчета.Леглото е подходящо за матрак с размери 160/200см, който не е включен в цената.Ако желаете, може да добавите от менюто горе еднолицев пру..
2 525 лв.
"Скарлет 2" представлява комплект, предоставящ всичко необходимо за обзавеждането на Вашата спалня. Включва легло, гардероб, скрин, пано с огледало и 2 бр.нощни шкафчета.  Леглото е с елегантна табла с бленда в декор сиво гланц, а подходящият матрак за него е еднолицев или двулицев с ..
889 лв.
Спален комплект с модерна и изчистена визия, изработен в стилен декор - дъб артисан, от висококачествени материали ПДЧ 16мм."Сити 7081" включва всичко, от което имате нужда в спалнята - легло за матрак 160/200см, което е подходящо както за еднолицев, така и за двулицев матрак, скрин, две нощни шкафч..
1 346 лв.
Показани са от 1 до 36 от 221 резултата (7 страници)

Спални комплекти за обзавеждане на спалня на изгодни цени. Голям избор от модели обзвеждане за спалня в Орхидея мебел

Най-предпочитания вариант за обзавеждане на спалня са спалните комплекти. При тях не е нужно да търсим модули ,които да комбинираме, защото легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин са създадени един за друг - в един стил и една цветова гама. Предлагаме само и единствено спални комплектни на достъпни цени от български, италиански и полски производители на мебели с високо качество на изработка. В онлайн магазина на Орхидея мебел може да откриете богат избор от модели с модерна и класическа визия. Спалнята е най-интимната част от нашия дом. Това е мястото където оставаме сами и си почиваме. Подбрали сме едни от най-модерните и съвременни модели спални комплекти.
За категория „Спални комплекти“

Най-популярният и предпочитан от днешните потребители вариант за обзавеждане на спалня е именно закупуването на спални комплекти. Спални комплекти, в които влизат основните необходими за тази стая мебели. Освен че се купуват заедно, съответните мебели са съчетани помежду си по характеристики като цвят, дизайн и размер. Което ви дава възможност да постигнете истинска хармония в своята спалня, при това без да е нужно за целта да обикаляте множество магазини и търговски обекти в търсене на удачната комбинация от мебели. Залагайки на спални комплекти, ще откриете всичко на едно място и ще можете да направите желаното обзавеждане на стаята в най-кратки срокове.


Кои мебели се включват в стандартните спални комплекти?

Спални комплекти 1
Спални комплекти - най-доброто от нас!

Както вече отбелязахме, в артикулите от категория „Спални комплекти“ ще намерите нужните мебели за обзавеждането на своята спалня. На първо място това е леглото, без което просто не е възможно да бъде направено съответното обзавеждане. Можете да откриете спални комплекти с легла за стандартен размер на матрака 160/200 см, както и с такива за размери от 140/190 см до 180/200 см. Към леглото се добавят направени в същия стил гардероб, нощни шкафчета и скрин. Когато закупите всички тези мебели наведнъж под формата на спални комплекти, ще ви е доста по-лесно да прецените коя би била удачната им подредба в стаята. Подредба, която ще ви върши възможно най-добра работа от функционална и естетическа гледна точка.


По-изгодно ли е от финансова гледна точка закупуването на спални комплекти?

Да, определено можем да кажем, че закупуването на спални компекти е по-изгодно във финансов план отколкото вземането на посочените по-горе мебели поотделно. И това е съвсем нормално и естествено. Винаги когато производителите правят подобна пакетна продажба на своите продукти, те са готови да предоставят определена отстъпка на клиента. Съответната отстъпка се взема предвид при формиране цените на различните модели спални комплекти. По този начин освен че обзавеждате своята спалня с желаните мебели бързо и лесно, го правите и на изключително изгодна за вас цена.


От какви материали са изградени отделните мебели в стандартните спални комплекти?

Спални комплекти 2
Спални комплекти - купете от нас

Когато става въпрос за мебели, независимо дали се продават поотделно или са групирани в спални комплекти, главният въпрос по отношение на материалите е дали да се заложи на ПДЧ или пък на МДФ. Със съкращението „ПДЧ“ се обозначават т.нар. плочи от дървени частици. По принцип те са с по-ниска себестойност и това оказва сериозно влияние за намаляване цените на предлаганите на пазара спални комплекти. На пазара са налични ПДЧ-та с дебелина 16 мм и такива с дебелина 18 мм. Вторият вариант е удачен за потребителите, които търсят по-голяма здравина и устойчивост на мебелите. От друга страна, МДФ спални комплекти също ви гарантират продължителна експлоатация на мебелите във времето, както и по-фина изработка на дървесината.


Какво трябва да вземете предвид във връзка с цветовете и дизайните на закупуваните спални комплекти?

При залагане на спални комплекти е много по-трудно да направите грешка във връзка с техните цветове и дизайни. Цялостните спални комплекти са изградени от мебели, които се комбинират перфектно помежду си и създават точно определен стил и атмосфера в спалнята. За вас остава да определите какъв стил желаете най-много и същевременно би отговорил максимално на облика и характеристиките на дома ви. Когато сте готови с решението си, просто се насочете към удачен артикул от категория „Спални комплекти“ и впоследствие направете подходящата подредба на отделните мебели.


Имат ли значение марките на съответните спални комплекти?

Да, определено е от значение към каталозите на кои марки принадлежат закупените от вас спални комплекти. Препоръчваме ви да заложите на реномирани и утвъредени на пазара марки, които са доказали, че предлагат на потребителите само и единствено спални комплекти от най-високо качество. Такива марки ще ви предоставят спални комплекти с желаната функционалност и естетически характеристики, които ще запазят отличното си състояние за максимално дълъг период от време.


Какви допълнителни екстри могат да имат закупуваните спални комплекти?

Артикулите от категория „Спални комплекти“ могат да вървят с допълнителни екстри, които биха повишили стойността им за потребителя. Сред най-често срещаните допълнителни екстри са добавени скринове и тоалетки, опция за плавно затваряне вратите на гардероба и шкафчетата, вътрешно осветление в гардероба, както и LED осветление, използвано за украса и декорация. Преценете дали са ви нужни подобни екстри и как биха се отразили те върху аспекти като цени на съответните спални комплекти, здравина и устойчивост на отделните мебели във времето, естетически качества и характеристики.


Защо да заложите на спални комплекти от Орхидея Мебел?

Спални комплекти 3
Спални комплекти - удобство и комфорт

Спални комплекти от Орхидея Мебел: Разнообразна продуктова гама – в онлайн магазина на Орхидея Мебел ще откриете богата и разнообразна гама от спални комплекти, между които имате възможност да избирате. Спални комплекти, чиито мебели са изградени от различни материали и притежават разнообразни размери, цветове, дизайни и допълнителни екстри. Без никакъв проблем ще успеете да си изберете най-удачните спални комплекти, гарантиращи ви функционална и стилна спалня.

Спални комплекти от Орхидея Мебел:Утвърдени марки – ние предлагаме спални комплекти, принадлежащи към каталозите на утвърдени български, италиански и полски производители на мебели с високо качество на изработка. Сред тези производители са ИРИМ, Сити, Мареа, Евромар, Ергодизайн, Голд Аполо, Мебели МОБ, Tutto Mobili Италия. Залагайки на изброените марки, вие определено ще постигнете възможно най-добрите резултати по отношение обзавеждане на спалнята.

Спални комплекти от Орхидея Мебел: Достъпни цени - стремим се да предлагаме спални комплекти на цени, адекватни за българския пазар и достъпни за финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Разглеждайки онлайн магазина ни, ще попаднете на редица спални комплекти, влизащи в бюджета, който сте предвидили за обзавеждане на вашата спалня.

Спални комплекти от Орхидея Мебел: Редовни промоции – правим редовни намаления и отстъпки в цените на артикули от различни продуктови категории, в това число и спални комплекти. Всички тези специални предложения се публикуват в секцията „Промоции“. Съветваме ви да следите въпросната секция в нашия сайт, за да научавате своевременно за промоционалните оферти и да се възползвате от тях по най-добрия начин.

Спални комплекти от Орхидея Мебел: Професионална консултация - ако имате нужда от професионален съвет или консултация във връзка с избора на спални комплекти, незабавно се свържете с екипа на Орхидея Мебел. Ние имаме над 30-годишен опит в сферата и познаваме отлично характеристиките на отделните мебели. Начините за контакт със служителите ни са по телефона или чрез онлайн формата за контакт, дадена на сайта.

Спални комплекти от Орхидея Мебел – за качествено, функционално и стилно обзавеждане на всяка спалня!За категория „Спални комплекти“
Кои мебели се включват в стандартните спални комплекти?
По-изгодно ли е от финансова гледна точка закупуването на спални комплекти?
От какви материали са изградени отделните мебели в стандартните спални комплекти?
Какво трябва да вземете предвид във връзка с цветовете и дизайните на закупуваните спални комплекти?
Имат ли значение марките на съответните спални комплекти?
Какви допълнителни екстри могат да имат закупуваните спални комплекти?
Защо да заложите на спални комплекти от Орхидея Мебел?

Хората, които търсят спални комплекти, търсят и холни маси, трапезни маси, холни секции, трапезни столове, кухни, дивани, ъглови дивани, гардероби, ъглови легла.