Меню
Кошница

Холни маси

Xavier-Law е красива и стабилна маса за кафе, която впечатлява с преплетените си крака и цветове.Изработена е от висококачествени материали - естестен фурнир и стомана.Масата нежно съчетава цветовете светъл дъб и черно.Материал: Естествен фурнир, Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/60/55смЦв..
1 239 лв.
Horus-Law е красива и стабилна маса за кафе, която ще внесе стил и уют във Вашия хол.Изработена е от висококачествени материали - естестен фурнир и стомана.Масата нежно съчетава цветовете светъл дъб и черно.Материал: Естествен фурнир, Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/60/55смЦвят: Светъл д..
1 239 лв.
"Sevilla" е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от ПДЧ и прахово боядисана стомана.Най-впечатляващото е, че всеки ъгъл на масата се..
1 167 лв.
"Fabiola" е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от неръждаема стомана в основата в цвят опушен хром, а плотът е стъклен.Материал: С..
1 096 лв.
"Busetti" е холна маса, която впечатлява с функционалност и красива визия.Масата е изработена от висококачестени материали, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Интересното при нея е, че плотът може да се повдигне, така масата става по-висока.При разтягане плотът на масата достига 167см.&..
1 078 лв.
"KN-4" е съвременна конзола с впечатляваща визия.С интересна основа, изработена от хромирана стомана и плот от специално опушено стъкло, което се почиства лесно и бързо. Едно нестандартно решение за интериора във Вашата кухня или трапезария. Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В:..
1 007 лв.
Afina е красива холна маса, която впечатлява със своята нежна и елегантна визия.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и стомана.Плотът на масата е огледален, което я прави уникална мебел.Материал: Стъкло/Неръждаема стоманаРазмери Ш/В: 90/46смЦвят: Огледало/ЗлатенГаранция: 24 месец..
1 002 лв.
Infinity е елегантна и стабилна холна маса, красиво бижу за Вашия дом.Стъкленият плот й придава допълнителна изисканост и класа.Масата е изработена от стъкло и стомана.Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/60/45смЦвят: ОпушенГаранция: 24 месеца..
996 лв.