Меню
Кошница

Офис Столове

Офис стол Zoom
-23 %
Офис стол Zoom е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Zoom" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се извършва чрез механизъм.Материал: Плат/МрежаМеханизъм: Til..
210 лв. 273 лв.
Офис стол Voyager - син
-23 %
Офис стол Voyager - син   Тип стол: Работен офис стол Основа: Полипропилен Подлакътници: Да Регулируем люлеещ механизъм: Да Товароносимост: 120кг Материал: Полипропилен/Мембранова дамаска Регулиране във височина: Да Размери: Ш/Д/В: - 64/61/115-125см   Офис стол с модерна визия. Осно..
267 лв. 347 лв.
Офис стол Vire Skid
-23 %
Офис стол Vire Skid е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Vire Skid" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Материал: Мембранов плат/МрежаРазмери Ш/Д/В: 58/60/97смВисочина седалка от земята: 50смЦвят: ЧеренГар..
225 лв. 293 лв.
Офис стол Vire 2
-23 %
Офис стол Vire 2 е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Vire 2" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се извършва чрез механизъм.Материал: Плат/МрежаМеханизъм:..
195 лв. 254 лв.
Офис стол Vire
-23 %
Цветове
Офис стол Vire е елегантен директорски стол, изработен с внимане към всеки детайл, подходяща за всеки офис, конферентна зала, кабинет, а защо не и за Вашия дом. Този модел привлича вниманието със своята облегалка и интересния избор на материали. Това го прави желан модел, тъй като предоставя гаранти..
172 лв. 224 лв.
Офис стол Vigor
-23 %
Офис стол Vigor е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Vigor" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Материал: Еко кожаРазмери Ш/Д/В: 53/58/92смВисочина седалка от земята: 46смЦвят: ЧеренГаранция: 24 месеца..
130 лв. 169 лв.
Офис стол Valor
-23 %
Офис стол Valor е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Valor" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се извършва чрез механизъм, разположен отстрани на амортись..
183 лв. 238 лв.
Офис стол Valdez
-23 %
Цветове
Офис стол Valdez е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Valdez" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Столът е снабден с регулируема облегалка за глава.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се..
195 лв. 254 лв.
Офис стол Torino
-23 %
Офис стол Torino е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Torino" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се извършва чрез механизъм.Материал: Еко кожа/МрежаМехани..
252 лв. 328 лв.
Офис стол Topic
-23 %
Офис стол Topic е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Topic" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се извършва чрез механизъм.Материал: Плат/Мембранен пл..
157 лв. 204 лв.
Офис стол Tony
-23 %
Цветове
Офис стол Tony е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Tony" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се извършва чрез механизъм.Материал: Мембранен плат/МрежаМеха..
157 лв. 204 лв.
Офис стол Tirol
-23 %
Цветове
Офис стол Tirol е елегантен директорски стол, изработен с внимане към всеки детайл, подходяща за всеки офис, конферентна зала, кабинет, а защо не и за Вашия дом. Този модел привлича вниманието със своята облегалка и интересния избор на материали. Това го прави желан модел, тъй като предоставя г..
183 лв. 238 лв.
Офис стол Timmy
-23 %
Цветове
Офис стол Timmy е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Timmy" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Основната екстра е възможността за регулиране височината на седалката.Материал: Плат/МрежаРазмери Ш/Д/В: 52/5..
119 лв. 155 лв.
Офис стол Teksas
-23 %
Офис стол Teksas е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки ст..
582 лв. 755 лв.
Офис стол Tanger
-23 %
Офис стол Tanger е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Облегалката предлага много добра поддръжка на лумбалната част от гръбначния стълб и по този начин гарантира правилната стойка при седене, дори и след много работни часове, прекарани върху стола.Не липсва и рег..
347 лв. 451 лв.
Офис стол Stilo 2
-23 %
Офис стол Stilo 2 е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки с..
305 лв. 397 лв.
Офис стол Stilo
-23 %
Офис стол Stilo е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки стр..
305 лв. 397 лв.
Офис стол Stanley
-23 %
Офис стол Stanley е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки с..
287 лв. 373 лв.
Офис стол Spin 2
-23 %
Офис стол Spin 2 е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Spin 2" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се извършва чрез механизъм, разположен отстрани на аморти..
210 лв. 273 лв.
Офис стол Sonic
-23 %
Офис стол Sonic е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност. Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки ст..
314 лв. 408 лв.
Офис стол Sonata XXL
-23 %
Стол Sonata XXL е удобна мебел, подходяща за офиса и дома.Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Стол Sonata XXL съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобилност и удобство."Sonata XXL" притежава колелца, което ви дава възмож..
1 773 лв. 2 302 лв.
Офис стол Solaris
-23 %
Офис стол Solaris е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Solaris" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се извършва чрез механизъм, разположен отстрани на амор..
245 лв. 319 лв.
Офис стол Socket
-23 %
Офис стол Socket е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Socket" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Столът е снабден с регулируема облегалка за глава.Не липсва и регулиране на стола по височина – бързо и лесно се..
214 лв. 278 лв.
Офис стол Sidney
-23 %
Офис стол Sidney е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки ст..
402 лв. 523 лв.
Офис стол Scroll
-23 %
Офис стол Scroll е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност. Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки с..
267 лв. 347 лв.
Офис стол Saturn
-23 %
Цветове
Офис стол Saturn е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки ст..
298 лв. 387 лв.
Офис стол Rubio
-23 %
Офис стол Rubio е удобен стол, изработен с внимане към всеки детайл, подходящ за всеки офис, конферентна зала, кабинет, а защо не и за Вашия дом. Този модел привлича вниманието със своята облегалка и интересния избор на материали. Това го прави желан модел, тъй като предоставя гарантирано отпускащо ..
356 лв. 463 лв.
Офис стол Rubin
-23 %
Офис стол Rubin е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Облегалката предлага много добра поддръжка на лумбалната част от гръбначния стълб и по този начин гарантира правилната стойка при седене, дори и след много работни часове, прекарани върху стола.Не липсва и регу..
333 лв. 433 лв.
Офис стол Rino
-23 %
Офис стол Rino е елегантен директорски стол, изработен с внимане към всеки детайл, подходяща за всеки офис, конферентна зала, кабинет, а защо не и за Вашия дом. Този модел привлича вниманието със своята облегалка и интересния избор на материали. Това го прави желан модел, тъй като предоставя гаранти..
248 лв. 322 лв.
Офис стол Rico
-23 %
Цветове
Офис стол Rico е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Кадифеният плат придава изисканост и стил на стола."Rico" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Основната екстра е възможността за регулиране височината на седал..
203 лв. 264 лв.
Офис стол Relax 2
-23 %
Офис стол Relax 2 е елегантен директорски стол, изработен с внимане към всеки детайл, подходящ за всеки офис, конферентна зала, кабинет, а защо не и за Вашия дом. Този модел привлича вниманието със своята облегалка и интересния избор на материали. Това го прави желан модел, тъй като предоставя гаран..
237 лв. 308 лв.
Офис стол Relax
-23 %
Цветове
Офис стол Relax е елегантен директорски стол, изработен с внимане към всеки детайл, подходящ за всеки офис, конферентна зала, кабинет, а защо не и за Вашия дом. Този модел привлича вниманието със своята облегалка и интересния избор на материали. Това го прави желан модел, тъй като предоставя гаранти..
237 лв. 308 лв.
Офис стол Rapid
-23 %
Офис стол Rapid е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност."Rapid" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дългата му експлоатация.Материал: Еко кожаРазмери Ш/Д/В: 48/58/83смВисочина седалка от земята: 47смЦвят: ЧеренГаранция: 24 месеца..
95 лв. 124 лв.
Офис стол Ranger
-23 %
Офис стол Ranger е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност. Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки с..
398 лв. 517 лв.
Офис стол Quad
-23 %
Офис стол Quad е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност. Формата на стола е инспирирана от спортните седалки на състезателен автомобил и е изключително ергономична. Страничните секции на седалката и облегалката са леко повдигнати, обгръщайки тялото и осигурявайки стр..
502 лв. 651 лв.
Офис стол Preston
-23 %
Офис стол Preston е комфортна мебел, съчетаваща впечатляващ дизайн и отлична функционалност.Облегалката предлага много добра поддръжка на лумбалната част от гръбначния стълб и по този начин гарантира правилната стойка при седене, дори и след много работни часове, прекарани върху стола. За ергономият..
351 лв. 456 лв.
Показани са от 1 до 36 от 237 резултата (7 страници)

Дали вкъщи или на работа, голяма част от деня си прекарваме седнали в офис стол. Тази позиция не е благоприятна за гръбначния стълб и кръста и все повече хора се оплакват от проблеми с тях като най-честа причина за това е неудобната поза на работа пред компютъра. Избирайки подходящ офис стол, който да помогне за по добрата позиция - вие инвестирате в здравето си. Удобния офис стол не само ще облекчи натоварването в кръста и гръбнака, но и значително ще повиши ефективността ви на работното място, защото ще се чувствате удобно. Предлагаме различни модели офис столове с различен дизайн, цветове и функционалност. Разгледайте ги и изберете най-подходящия ергономичен офис стол за вас.