Меню
Кошница

Секции

Тв шкаф Borneo RTV-1
-23 %
Тв шкаф "Borneo RTV-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с две ниши и две чекмеджета.За допълнително удобство шкафът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламиниран МДФ, HDF плоскос..
330 лв. 429 лв.
Скрин Lima KM-4
-23 %
Цветове
Lima KM-4 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с четири чекмедже и две вратички.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 116/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранци..
361 лв. 469 лв.
Скрин Lima KM-3
-23 %
Цветове
Lima KM-3 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с четири чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранция: 24 месеца..
277 лв. 360 лв.
Скрин Lima KM-2
-23 %
Цветове
Lima KM-2 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с една вратички и четири чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранци..
298 лв. 387 лв.
Скрин Lima KM-1
-23 %
Цветове
Lima KM-1 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с две вратички и едно чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранция: ..
239 лв. 311 лв.
Скрин Borneo KM-2
-23 %
Скрин "Borneo KM-2" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с три чекмеджета, където може да съхранявате вещи.За допълнително удобство скринът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламини..
516 лв. 670 лв.
Скрин Borneo KM-1
-23 %
Скрин "Borneo KM-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с три вратички, където може да съхранявате вещи.За допълнително удобство скринът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламинира..
616 лв. 800 лв.
Етажерка REG10
-23 %
"REG10" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири чекмеджета от плат.Моделът е изработен от висококачествени материали - масив, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Масив/ПлатРазмери&..
80 лв. 104 лв.
Етажерка Narvik REG2
-23 %
Цветове
"Narvik REG2" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири рафтчета без гръб.Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 60/32/148смЦвят: Дъб сонома..
104 лв. 135 лв.
Етажерка Narvik REG1
-23 %
Цветове
"Narvik REG1" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири рафтчета без гръб.Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 34/32/148смЦвят: Дъб сонома..
84 лв. 109 лв.
Етажерка Luini 16
-23 %
Етажерка Luini 16, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн, в натурален дървесен цвят, етажерка Luini 16 е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка ста..
248 лв. 322 лв.
Етажерка Luini
-23 %
Стъпаловидна етажерка Luini, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн, с натурален дървесен цвят, етажерка Luini е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка с..
193 лв. 251 лв.
Етажерка Lima SL-1
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка SL-2 е подходяща както за вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на пет нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви.Предлага се в два цвята - бял и дъб сонома.Материал: Ла..
160 лв. 208 лв.
Етажерка Lima REG-3
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-3 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб без врати и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-3 разполага и с две чекмеджета,..
353 лв. 459 лв.
Етажерка Lima REG-2
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-2 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-2 разполага и с две чекмеджета, в които м..
412 лв. 536 лв.
Етажерка Lima REG-1
-23 %
Цветове
С елегантен и изчистен дизайн, подчертан от красив орнамент, етажерка REG-1 е подходяща както за Вашия дом, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, с гръб и е с дълбочина само 40 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. REG-1 разполага и с две чекмеджета, в които м..
353 лв. 459 лв.
Етажерка Caboto 16
-23 %
Етажерка Caboto 16, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн и в бял цвят, етажерка Caboto 16 е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома ви. Мат..
248 лв. 322 лв.
Етажерка Caboto
-23 %
Стъпаловидна етажерка Caboto, изработена от ламинирана плоскост.С елегантен и изчистен дизайн и в бял цвят, етажерка Caboto е подходяща както за детскта стая, така и за офиса. Етажерката е на четири нива, без гръб и е с дълбочина само 33 см, което я прави подходяща и практична за всяка стая в дома в..
193 лв. 251 лв.
Етажерка Borneo REG-1
-23 %
Етажерка "Borneo REG-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабденa е с два външни рафта и шкаф с две вратички.За допълнително удобство етажерката е качена на крачета за по-лесно и удобно почистване под нея.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламинир..
420 лв. 546 лв.
Етажерка Bolivar REG2
-23 %
"Bolivar REG2" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с пет широки рафта, където може да подредите вещи.Моделът е изработен от висококачествени материали - фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана, което гара..
263 лв. 342 лв.
Етажерка Bolivar REG1
-23 %
"Bolivar REG1" е ефектна и стилна етажерка, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Подходяща е както за офиса, така и за дома.Снабдена е с четири широки рафта, където може да подредите вещи.Моделът е изработен от висококачествени материали - фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана, което г..
210 лв. 273 лв.
Витрина Lima W-1
-23 %
Цветове
Шкаф витрина за стена LIMA W-1 - стъклена витрина, част от модулна система за обзавеждане на дневна LIMA, изработена от качествено ПДЧ. Витрината има и две шкафчета, в които можете да съхранявате вещи. Предлага се в три цветови варианта - бяло, дъб сонома и комбинация бяло и дъб сонома.Материал: Лам..
454 лв. 590 лв.
TV шкаф Lima RTV-1
-23 %
Цветове
TV шкаф Lima RTV-1, изработен от ламинирана и лакирана плоскост и ABS ръбове.Солиден и стабилен, с класически и изчистен дизайн, TV шкаф Lima RTV-1 ще бъде прекрасно допълнение към вашата дневна. Шкафът има две вратички от двете страни, отварящи се надолу, както и ниша между тях на две нив..
273 лв. 355 лв.
Ъглов шкаф Cali C-12
-10 %
Шкафът е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-12" е очарователна мебел с уникален дизайн, чийто ъгъл се определя при монтажа.Шкафът е снабден с три врати с рафтове зад тях.Модулите от система Cali се предлагат в модерна цвето..
467 лв. 519 лв.
Ъглов скрин Indianapolis I-15
-10 %
Цветове
Скринът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Скринът е снабден с две шкафчета с вратички и с рафтове зад тях.Има възможност за поръчка в огледален вариант.Допълнително може ..
581 лв. 646 лв.
Шкаф Ruso REG 2D
-10 %
Шкафът е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso REG 2D  е красива и функционална мебел, която разполага с две врати и рафтове, където може да подредите вещи.Шкафът лесно може да бъде използван и като гардероб.Модул..
459 лв. 510 лв.
Холна секция Solo 2
-10 %
Холна секция Solo 2 притежава всичко необходимо за Вашата дневна - полица,  висока витрина, шкаф за телевизор и надстройка към него.Витрината е голяма с две врати, в нея ще можете да подредите любимите си книги или кристален сервиз с чаши, а защо не и двете.Мебелите са изработени от висококачес..
928 лв. 1 031 лв.
Холна секция Solo 1
-10 %
Холна секция Solo 1 притежава всичко необходимо за Вашата дневна - полица, две витрини и шкаф за телевизор.Витрините са лява и дясна, като и двете имат опция окачване на стена.Мебелите са изработени от висококачествено ПДЧ в цвят дъб сонома.Дизайнът на модулна система Solo е изчистен и семпъл. Модул..
547 лв. 608 лв.
Холна секция Ruso
-10 %
Холна секция "Ruso" ще Ви предостави набор от мебели за интериора у дома.Състои се от полица, тв шкаф и две витрини.Тв шкафът е с три чекмеджета и две ниши, където може да поставите декодери.Витрините са различни по големина и имат опция LED осветление.Колекцията Ruso се характеризира със семпъ..
1 457 лв. 1 619 лв.
Холна секция Balin
-10 %
Цветове
Холна секция Balin ще Ви предостави набор от мебели за интериора у дома.Състои се от ТВ шкаф, две витрини и полица.ТВ шкафът е с две чекмеджета и две ниши, където може да позиционирате декодер или DVD.Едната витрина е висока с една вратичка, другата - ниска с две вратички. Витрините са снабдени..
1 126 лв. 1 251 лв.
Холна маса с 2 чекмеджета BALIN LAW2S/110
-10 %
Цветове
Стилна, елегантна и практична холна маса с чекмеджета. Холна маса с 2 чекмеджета BALIN LAW2S/110 е част от модулна система за обзавеждане на хол Balin.Модулна система Balin за обзавеждане на хол е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите..
245 лв. 272 лв.
Холна маса Solo
-10 %
Холна маса Solo е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Масата е с красива и нежна изработка, а основата й е изключително стабилна.Подходящо е за трапезарият, кухнята и хола.Изработен е от висококачествено ПДЧ в цв..
146 лв. 162 лв.
Холна маса Ruso Rumbi2 64/64
-10 %
Масата е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso Rumbi 64 е холна маса, снабдена с рафт, където може да оставите книга или списание.Масата е стабилна със стъклен плот.Колекцията Ruso се характеризира със семпъл стил..
325 лв. 361 лв.
Холна маса Ruso Rumbi2 106/64
-10 %
Масата е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso Rumbi 106 е холна маса, снабдена с рафт, където може да оставите книга или списание.Масата е стабилна със стъклен плот.Колекцията Ruso се характеризира със семпъл сти..
356 лв. 396 лв.
Холна маса Indianapolis I-13
-10 %
Цветове
Масата е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-13" е очарователна мебел с уникален дизайн.Масата разполага с два долни рафта, където може да подредите книги или списания.Модулите от система Indianapolis се предлага..
260 лв. 289 лв.
Холна маса Cali C-8
-10 %
Холната маса е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-8" е с различен декор от двете си страни. В предната част разполага с чекмедже, на гърба на което (задната страна на масата) има рафт. Другата половина на масата представлява ниш..
294 лв. 327 лв.
Показани са от 1 до 36 от 762 резултата (22 страници)

Мебели за обзавеждане на всекидневна - тв шкафове, холни масички за кафе и холни секции с богат избор от цветове, дизайн и материали

Всекидневната е любимото място на всяко семейство. Тук си почиваме и релаксираме, събираме се, за да гледаме добър филм или просто да изпием чаша кафе на спокойствие. За да се чувстваме хубаво в дневната, трябва да създадем уют и комфорт. Тук представяме нашият асортимент от внимателно проектирани мебели за дневна. Избора е богат - шкафове за телевизор, масичка за кафе пред дивана и модерни холни секции.  Предлагаме разнообразие от различни стилове, размери и цветови комбинации на мебелите. Цените са достъпни, а качеството на мебелите е високо. Дългия ни опит през годините ни е научил, да предлагаме само качествени мебели на добри цени. Изборът на холни маси е голям - от масички изработени от ПДЧ до модели, които са изцяло изработени от лакиран МДФ с гланцово покритие. Холните секции са специално подбрани, за да имат място за голям телевизор и много места за съхранение на любимите ви вещи. Разгледайте и компактните и красиви шкафове за телевизор. Предлагаме доставка на мебелите в цялата страна - с наш транспорт или по куриер на изгодни цени. Може да посетите и нашия шоурум в гр. Плевен.