Меню
Кошница

Бар Столове

Бар стол с повдигащ механизъм H-100 е изработен от шперплат, еко кожа и стомана.Бар стол H-100 e елегантно решение за обзавеждане, както на заведение, така и на дома Ви. Оборудван е със стабилна основа, здрава стойка за крака . Меката седалка и стилна облегалка са тапицирани с еко кожа. Всичко това ..
367 лв.
Цветове
Бар стол с повдигащ механизъм H-44 с основа от хромиран метал и седалка от МДФ и еко кожа.Изключително елегантен и стилен, с ефектен дизайн, подчертан от красива седалка с гръб в дървесни нюанси и еко кожа на лицевата част, бар стол H-44 ще се впише перфектно във вашия интериор. Височината на стола ..
348 лв.
Бар стол с повдигащ механизъм H-45 с основа от хромиран метал и седалка от МДФ и тапицерия.Изключително елегантен и стилен, с ефектен дизайн, подчертан от интересна седалка с тапицерия и облегалка в цвят на светъл дъб, бар стол H-45 ще се впише перфектно във вашия интериор. Височината на стола може ..
324 лв.
Цветове
Бар стол с повдигащ механизъм H-103 с основа от стомана и седалка от кадифен плат.Изключително елегантен и стилен, бар стол H-103 ще се впише перфектно във вашия интериор. Височината на стола може да се регулира, благодарение на повдигащия механизъм. Предлага се в три цвята на седалката - сив, зелен..
311 лв.
Цветове
Бар стол Borys Low с основа от масивна букова дурвесина и седалка от дамаска.Изключително елегантен и стилен, бар стол Borys Low ще се впише перфектно във вашия интериор. Предлага се в три цветови варианта: Бял/Inari 23, Тъмен орех/Vila 2, Дъб сонома/Inari 23.Материал: Дамаска/Масивна букова дървеси..
306 лв.
Бар стол с повдигащ механизъм H-98 е изработен от шперплат, кадифен плат и стомана.Бар стол H-98 e елегантно решение за обзавеждане, както на заведение, така и на дома Ви. Оборудван е със стабилна основа, здрава стойка за крака . Меката седалка и стилна облегалка са тапицирани с висококачествена дам..
297 лв.
Бар стол с повдигащ механизъм H-46 с основа от хромиран метал и седалка с еко кожа.Изключително елегантен и стилен, с ефектен дизайн, подчертан от красива седалка с черна и бяла еко кожа, бар стол H-46 ще се впише перфектно във вашия интериор. Височината на стола може да се регулира, благодарение на..
297 лв.
Цветове
Бар стол H-93 с основа от масивно дърво и седалка от кадифен плат.Изключително елегантен и стилен, бар стол H-93 ще се впише перфектно във вашия интериор. Предлага се в три цвята на седалката - сив, зелен или син.Материал: Кадифен плат/Масивно дър