Меню
Кошница

Двулицеви матраци

Двулицев матрак с цип на най-добра цена изцяло изработен от полиуретанова пянаМатрак с ядро от полиуретанова пяна sky cell  /отворена клетка /. Тя позволява на свежия въздух постоянно да циркулира през пяната, а микроорганизмите, акарите и мухълът не са в състояние да се развиват.  На..
199 лв.
Двулуцев матрак "Егея" ще Ви осигури отлична почивка и пълен релакс. Изключително практичен и удобен за пренасяне, благодарение на своето опаковане - на руло.Матракът притежава ортопедична сърцевина с висока плътност и клетъчна структура от ORTHOPEDIC ELASTIC FOAM.Снабден е с капитониран калъф ..
215 лв.
Двулицев матрак Биская, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Двойноконусните пружини образуват едно цяло и са ..
225 лв.
Kласическа конструкция от ортопедична пружинна система бонел и слоеве пяна. Отлично съчетание на стабилност и комфот – необходимите условия за добър сън нощ след нощ. Мекият и термочувствителен мемори пух в прошивката премахва усещането за съпротивление и осиг..
227 лв.
Двулицев луксозен анатомичен матрак с лятна и зимна страна и ядро от EcoShaum, който лесно се адаптира към тялото, поглъща вибрациите и е изключително удобенВграденият от двете страни слой от AirForm оптимизира въздушния поток, предоставяйки една добре вентилирана среда за пълноценен сън. Матрака е ..
235 лв.
Двулицев матрак Comfort на матраци Парадайс от Орхидея мебелДвулицев матрак Комфорт е изработен с ядро от профилирана еластична пяна, която няма опасност от деформации. Благодарение на профилирания профил на пяната се създава усещане за мекота и пружиниране, Този модел матрак се определя с ортопедич..
236 лв.
Матрак Perla soft е двулицев ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна, което не се деформира. Има изключително високаиздръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на гръбнака в правилна позиция, коетогарантира цялостното отпускане на тялото.&n..
246 лв.
"Фелия Плюс" е двулицев матрак с двуслойно ядро, включващо пружинен пакет Бонел и Skycell.Дамаската на матрака представлява устойчиво трико, придаващо мекота.Височина на матрака: 20cмГаранция: 3 години*Гаранцията е валидна само при употреба с подматрачна рамка...
266 лв.
Двулицев матрак Тирена на матраци Нани - от Орхидея мебелМатрак Тирена е съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от POLYFLEX и калъф с дамаска с високо съдържание на естествен памук и допълнително добавени „пасивни” материали, заздравяващи (над 20 пъти) материята, но не..
269 лв.
Висококачествен двулицев матрак с мемори пяна, изработен с иновативни материали за постигане на максимален комфорт.  Съдържа специален слой от Memory foam който води до адаптиране на матрака към всяка част на тялото.  Комбинацията от високо технологични материали с дишаща структура пр..
269 лв.
Матрак Посейдон се отличава с висококачествен капитониран памучен плат и е без пружини.Тип матрак: двулицевСъстав:  Капитониран висококачествен памучен плат Профилирана полиуретанова пяна с висока плътност 30кг/м3 Полиуретанова пяна с плътност 25кг/м3 Дишаща лентаВисочина: 2..
281 лв.
Модел Перла Голд е двулицев матрак с ядро от високоеластична пяна и еластична пяна, което дава възможност за избор на усещане за мекота и комфорт. Има висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на гръбнака в правилна позиция, което гарантира цялос..
295 лв.
Комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Pocket SystemМодел DIPLOMAT DE LUX е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и ..
312 лв.
Твърд ортопедиен матрак с анибактериален текстил DuoSense на марката iSleepДвулицев италиански ортопедичен матрак с различни по твърдост страни. Матрак DuoSence на iSleep е произведен в Италия и пристига навит в руло. Ядрото е изработено от високоеластична пяна с антиалергична и антиакарна обработка..
315 лв.
Двулицев матрак с пружинен пакет Бонел и мемори пянаДвулицев пружинен матрак със Бонел система от пружини, които създават добра циркулация на въздуха в матрака. От двете страни на матрака има слой от високоеластична пяна за допълнителен комфорт и мекота както и странични бордове, което подсилват мат..
318 лв.