Меню
Кошница

Двулицеви матраци

Двулицев матрак Viola Memory
-40 %
Двулицев матрак Viola memory на матраци Парадайс от Орхидея мебел ПлевенМодел Виола е дизайнерски двулицев матрак с номинация от конкурса "Мебел на годината". Изработен е от висококачествена високоеластична HR пяна, която създава правилна позиция на таза и гръбначния стълб и цели 6см мемори пяна, ко..
356 лв. 594 лв.
Двулицев матрак Ametyst
-40 %
Двулицев матрак със седем зони на комфорт от индивидуално опаковани мулти покет пружини и слой мемори пянаМатрак Ametyst съчетава неповторима визия и уникално усещане за комфорт. Съдържа седем зонов покет пакет от индивидуално опаковани инезависими една от друга пружини. Ядрото е със 7 зони на к..
407 лв. 678 лв.
Двулицев матрак Adry cool MAX
Ново -40 %
"Adry cool MAX" е нов хибриден матрак, който гарантира отличен комфорт, благодарение на двойно повечето мемори пяна и две страни с различно усещане. Снабден е с терморегулираща Cool Gel пяна, която има охлаждащо действие, тя ще балансира температурата на тялото по време на сън и почивка.Матракъ..
463 лв. 771 лв.
Двулицев матрак Silk
-30 %
Луксозен двулицев матрак Silk е 7 зонен матрак спокет пружини, мемори пяна и мемори гел пяна с дебелина от 30см и 20 години гаранцияМодел Силк е луксозен матрак, отличаващ се с неповторима визия и уникално усещане за мекота и комфорт. Ядрото е зонов пружинен пакет Pocket System от индивидуално опако..
549 лв. 784 лв.
Двулицев матрак Majesty
-30 %
"Маджести" е невероятен модел с елегантен дизайн и неповторимо усещане за комфорт. Ядрото е изцяло от високоеластична пяна, което обуславя добрите ортопедични характеристики на модела. От едната страна на ядрото има слой Memory пяна с охлаждащи гел капсули. Memory Gel пяната се моделира според темпе..
524 лв. 749 лв.
Двулицев матрак Duetto Comfort
Ново -30 %
"Duetto Comfort" е матрак с две хибридни ядра в един калъф, като всяко покет ядро има две страни на комфорт – мека и умерено-твърда.По този начин се обособяват три комбинации на твърдост: мек-мек, умерено твърд-мек, умерено твърд-умерено твърд.* За размери до 120 см ширина включително моделът с..
755 лв. 1 079 лв.
Матрак Favourite Nova Orthopedic двулицев
-20 %
Матраци ТЕД представят топ продукт - двулицев матрак Favourite Nova Orthopedic. Това е практичен модел, предлагащ висок комфорт – бестселър в този клас модели. Конструкцията е наградена със 100 точки за високо качество от лаборатория LGA, Германия. Матракът е съставен от повече от 400 броя ..
370 лв. 463 лв.
Матрак Aloe Vera Dream двулицев
-20 %
Матрак с ядро от едностранно профилирана високоеластична HR пяна, която предлага възможност за избор на усещане за мекота и комфортДвулицев матрак Aloe Vera Dream от Paradise е нов модел двулицев матрак с ядро от едностранно профилирана високоеластична HR пяна, което предлага възможност за..
279 лв. 349 лв.
Луксозен двулицев матрак KING LINE Prince and Princess
-20 %
Луксозен двулицев матрак KING LINE Prince and Princess е създаден от екип дизайнери с цел да доминира в луксозния клас матраци и да превъзхожда всички останали модели на пазара.Моделът съчетава положителните качества на POCKET SPRING SYSTEM, POLYFLEX и MEMORY FOAM. Високо технологичната сърцевина га..
1 141 лв. 1 426 лв.
Луксозен двулицев матрак KING LINE Cool Memory
-20 %
Луксозен двулицев матрак KING LINE Cool Memory е създаден от екип дизайнери с цел да доминира в луксозния клас матраци и да превъзхожда всички останали модели на пазара.Комбинацията от висококачествените продукти, които са вложени в производството на този модел матрак го правят търсен и желан о..
1 141 лв. 1 426 лв.
Двулицев матрак Аруба покет
-20 %
Двулицев матрак Аруба покет на матраци Нани - от Орхидея мебелДвулциев матрак Аруба покет е създаден от ядро индивидуално опаковани покет пружини в допълнение от слоеве високоеластична пяна за допълнителна мекота, комфорт , баланс и здравина. Калъфа на двулицев матрак Аруба покет е специален, със си..
287 лв. 359 лв.
Двулицев матрак Silver Hybrid
-20 %
Силвър Хибрид е модел, специално разработен за да предложи още повече комфорт и здравословна грижа. Ядрото се състои от покет пружинен пакет, в който отделните пружини са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от..
349 лв. 436 лв.
Двулицев матрак Magnistretch
-20 %
Двулицев матрак Magnistretch е матрак от ново поколение с уникална по рода си структура, която е разработена в университета във Флоренция, Италия от високо квалифициран екип от специалисти ортопеди. Образуват се Stretch пластини благодарение на прорезните отвори по цялата ширина на матрака..
1 559 лв. 1 949 лв.
Двулицев матрак Graphite
-20 %
Двулицев матрак Graphite на матраци Парадайс с избор на твърдост и специален текстил - купи от Орхидея мебелДвулицев матрак Graphite се отличава с тъмния си тексти