Меню
Кошница

Двулицеви матраци

Марка: РосМари Продуктов код: 0000630
Двулицев матрак с цип на най-добра цена изцяло изработен от полиуретанова пянаМатрак с ядро от полиуретанова пяна sky cell  /отворена клетка /. Тя позволява на свежия въздух постоянно да циркулира през пяната, а микроорганизмите, акарите и мухълът не са в състояние да се развиват.  На..
125,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000112
Двулицев матрак Биская на матраци Нани - от Орхидея мебелМатрак Биская е класически капитониран двулицев матрак с анатомични свойства. Характеризира се с дълготрайност и достатъчна поддържаща сила. Състои се от стандартен.  Бонел пакет от спираловидни двойноконусни пружини,&..
156,00 лв.
Марка: РосМари Продуктов код: 0000628
Двулицев луксозен анатомичен матрак с лятна и зимна страна и ядро от EcoShaum, който лесно се адаптира към тялото, поглъща вибрациите и е изключително удобенВграденият от двете страни слой от AirForm оптимизира въздушния поток, предоставяйки една добре вентилирана среда за пълноценен сън. Матрака е ..
161,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000099
Модел Superlux е двулицев пружинен матрак, изработен от висококачествен пружинен пакет тип Bonnell System и допълнителен слой от HD пяна, който осигурява устойчивост и добра опора на гръбначния стълб. Има страничен борд от пенополиуретан, който предпазва от огъване в крайщата на матрака.&n..
166,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001033
Kласическа конструкция от ортопедична пружинна система бонел и слоеве пяна. Отлично съчетание на стабилност и комфот – необходимите условия за добър сън нощ след нощ. Мекият и термочувствителен мемори пух в прошивката премахва усещането за съпротивление и осиг..
166,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0003811
Двулицев матрак Comfort на матраци Парадайс от Орхидея мебелДвулицев матрак Комфорт е изработен с ядро от високоеластична полиуретанова пяна, която няма опасност от деформации. Благодарение на профилирания профил на пяната се създава усещане за мекота и пружиниране, Този модел матрак се определя с о..
168,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001031
Практично решение за любителите на непружинни матраци. Ергономична сърцевина от плътна пяна осигурява правилната поддръжка на гръбначния стълб, без да притиска и затруднява кръвообращението по време на сън. Специално добавен мемори пух в прошивката здава комфо..
169,00 лв.
Марка: РосМари Продуктов код: 0000631
Висококачествен матрак, изработен с иновативни материали за постигане на максимален комфорт.  Съдържа специален слой от Memory foam който води до адаптиране на матрака към всяка част на тялото.  Комбинацията от високо технологични материали с дишаща структура предлага възможностт..
181,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000097
Матрак Perla soft е двулицев ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна, което не се деформира. Има изключително високаиздръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на гръбнака в правилна позиция, коетогарантира цялостното отпускане на тялото. ..
187,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0000128
Анатомично Nova Flex ядро за отлична поддръжка и добра релаксация на тялото по време на сън. Профилирана пяна с допълнителен масажиращ ефект 5 зони на комфорт. Специален плат със сребърни нишки – добър за Вашата кожа, здраве и хигиенична среда за сън. Сваляем калъф – пране при 40 град..
189,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0002752
Двулицев матрак с пружинен пакет Бонел, слой и страничен борд от високоеластична пянаДвулицев пружинен матрак със Бонел система от пружини, които създават добра циркулация на въздуха в матрака. От двете страни на матрака има слой от високоеластична пяна за допълнителен комфорт и мекота както и стран..
198,00 лв.