Меню
Кошница

Двулицеви матраци

Двулицев матрак с цип на най-добра цена изцяло изработен от полиуретанова пянаМатрак с ядро от полиуретанова пяна sky cell  /отворена клетка /. Тя позволява на свежия въздух постоянно да циркулира през пяната, а микроорганизмите, акарите и мухълът не са в състояние да се развиват.  На..
179,00 лв.
Двулицев матрак Comfort на матраци Парадайс от Орхидея мебелДвулицев матрак Комфорт е изработен с ядро от високоеластична полиуретанова пяна, която няма опасност от деформации. Благодарение на профилирания профил на пяната се създава усещане за мекота и пружиниране, Този модел матрак се определя с о..
215,00 лв.
Двулуцев матрак "Егея" ще Ви осигури отлична почивка и пълен релакс. Изключително практичен и удобен за пренасяне, благодарение на своето опаковане - на руло.Матракът притежава ортопедична сърцевина с висока плътност и клетъчна структура от ORTHOPEDIC ELASTIC FOAM.Снабден е с капитониран калъф ..
215,00 лв.
Двулицев луксозен анатомичен матрак с лятна и зимна страна и ядро от EcoShaum, който лесно се адаптира към тялото, поглъща вибрациите и е изключително удобенВграденият от двете страни слой от AirForm оптимизира въздушния поток, предоставяйки една добре вентилирана среда за пълноценен сън. Матрака е ..
215,00 лв.
Двулицев матрак Биская, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Двойноконусните пружини образуват едно цяло и са ..
225,00 лв.
Kласическа конструкция от ортопедична пружинна система бонел и слоеве пяна. Отлично съчетание на стабилност и комфот – необходимите условия за добър сън нощ след нощ. Мекият и термочувствителен мемори пух в прошивката премахва усещането за съпротивление и осиг..
227,00 лв.
Висококачествен двулицев матрак с мемори пяна, изработен с иновативни материали за постигане на максимален комфорт.  Съдържа специален слой от Memory foam който води до адаптиране на матрака към всяка част на тялото.  Комбинацията от високо технологични материали с дишаща структура пр..
245,00 лв.
Матрак Perla soft е двулицев ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна, което не се деформира. Има изключително високаиздръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на гръбнака в правилна позиция, коетогарантира цялостното отпускане на тялото.&n..
246,00 лв.
"Фелия Плюс" е двул