Меню
Кошница

Модулни системи за обзавеждане на хол, детска стая и спалня

Холна маса Treviso
-10 %
Цветове
Маса Treviso съчетава в себе си модерен дизайн, функционалност и простота, част е от модулна система Treviso.Моделът е снабден с чекмедже и ниша.Модулите от "Treviso" са идеалното решение за Вашата всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, което гарантира високо качество и ..
252 лв. 280 лв.
Тв шкаф Treviso
-10 %
Цветове
Тв шкаф Treviso съчетава в себе си модерен дизайн, функционалност и простота, част е от модулна система Treviso.Моделът е снабден с чекмедже и две шкафчета.Модулите от "Treviso" са идеалното решение за Вашата всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, което гарантира високо ..
348 лв. 387 лв.
Скрин Treviso
-10 %
Цветове
Скрин Treviso съчетава в себе си модерен дизайн, функционалност и простота, част е от модулна система Treviso.Моделът е снабден с две чекмеджета и две вратички с един рафт зад тях.Модулите от "Treviso" са идеалното решение за Вашата всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ПДЧ 18мм,..
365 лв. 406 лв.
Полица Treviso
-10 %
Цветове
Полица Treviso съчетава в себе си модерен дизайн, функционалност и простота, част е от модулна система Treviso.Моделът е снабден с две рафтчета, където може да подредите книги и други вещи.Модулите от "Treviso" са идеалното решение за Вашата всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ..
153 лв. 170 лв.
Модулна секция Treviso
-10 %
Цветове
Секция Treviso съчетава в себе си модерен дизайн, функционалност и простота.Състои се от модули Treviso: висока витрина, холна маса, тв шкаф и полица за стена.Витрината е с три вратички, а тв шкафът с две вратички и едно чекмедже.Скринът е снабден с две чекмеджета и две вратички с един рафт зад..
1 140 лв. 1 267 лв.
Висока витрина Treviso
-10 %
Цветове
Витрина Treviso съчетава в себе си модерен дизайн, функционалност и простота, част е от модулна система Treviso.Моделът е снабден с три вратички, средната е с два рафта.Модулите от "Treviso" са идеалното решение за Вашата всекидневна.Изработени са от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, което гара..
387 лв. 430 лв.
Ъглов гардероб Fortuna FBU
-5 %
Цветове
"Fortuna FBU" е ъглов гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с вратичка, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механизми на фирмата Het..
480 лв. 506 лв.
Двукрилен гардероб Fortuna FB2 POL
-5 %
Цветове
"Fortuna FB2 POL" е двукрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с две вратички, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механиз..
481 лв. 507 лв.
Трикрилен гардероб Fortuna FB3
-5 %
Цветове
"Fortuna FB3" е трикрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с три вратички, а вътрешното му разпределение, от едната страна, се състои от лост за закачалки и два рафта, а от другата - от рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени мате..
655 лв. 690 лв.
Двукрилен гардероб Fortuna FB1
-5 %
Цветове
"Fortuna FB1" е двукрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с две вратички, а вътрешното му разпределение се състои от рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механизми на фирмата Hettich.Гардеро..
300 лв. 316 лв.
Модулно обзавеждане Fortuna Конфигурация 1
-5 %
Цветове
"Fortuna Конфигурация 1" е модулен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Конфигурацията се състои от двукрилен, трикрилен и ъглов гардероб.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механизми на фирмата Hettich.Гардеробите впечатля..
1 436 лв. 1 512 лв.
Модулно обзавеждане Fortuna Конфигурация 2
-5 %
Цветове
"Fortuna Конфигурация 2" е модулен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Конфигурацията се състои от два двукрилни и един ъглов гардероб.Единият двукрилен е с рафтове, а другият - с чекмеджета, лост за закачалки и рафтове.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени ма..
1 235 лв. 1 300 лв.
Двукрилен гардероб Fortuna FB2
-5 %
Цветове
"Fortuna FB2" е двукрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с две вратички, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и два рафта.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски механизми на ф..
447 лв. 470 лв.
Двукрилен гардероб Fortuna FB75
-3 %
Цветове
"Fortuna FB75" е двукрилен гардероб, част от модулна система за спалня Фортуна.Гардеробът е снабден с две вратички и три чекмеджета, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафт.Модулите от система Фортуна са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм, и са с немски м..
462 лв. 478 лв.
Ъглова витрина Kent ENAD 1WN е част от модулна система за обзваеждане Kent. Изработена е от ПДЧ плоскости за корпус и МДФ в цвят кестен за лицевите части. Дръжките са метални и са изцяло в класическия стил на модулна система Kent. Материали: - корпус ПДЧ - лице МДФ с финишно фолио - МДФ ивициР..
276 лв.
Шкафът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 1DSN е ъглов шкаф с вратичка, рафт и чекмедже, чиито дръжките са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с естествено дърво и фурнир.Модулите са изработени о..
312 лв.
Шкафът е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-12" е очарователна мебел с уникален дизайн, чийто ъгъл се определя при монтажа.Шкафът е снабден с три врати с рафтове зад тях.Модулите от система Cali се предлагат в модерна цвето..
519 лв.
Скринът е част от модулна система Natural, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Natural N-15" е модерна мебел с красив дизайн в бохо стил.Ъгловият скрин е снабден с две чекмеджета и два шкафа с по един рафт.Чекмеджетата са с пуш бутони и с впечатляващ релеф, може да доба..
793 лв.
Скринът е част от модулна система Mediolan, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Mediolan M-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Ъгловият скрин М-15 разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовин..
908 лв.
Скринът е част от модулна система Mediolan, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Mediolan M-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Ъгловият скрин М-15 разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовин..
702 лв.
Цветове
Скринът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Скринът е снабден с две шкафчета с вратички и с рафтове зад тях.Има възможност за поръчка в огледален вариант.Допълнително може ..
646 лв.
"Маями ММ6" е ъглов гардероб, част от модулна система Маями.Вътрешното му разпределение се състои от рафтове, където може да подредите дрехи и вещи.Модулна система "Маями" е подходяща за обзавеждане както на спалня, така и на юношевска стая.Мебелите са изработени изцяло от МДФ кварц с меламиново пок..
850 лв.
"Калифорния МК6" е ъглов гардероб, част от модулна система Калифорния.Вътрешното му разпределение се състои от рафтове, където може да подредите дрехи и вещи.Модулна система "Калифорния" е подходяща за обзавеждане както на спалня, така и на юношевска стая.Мебелите са изработени висококачествени мате..
640 лв.
Цветове
"SZFN1D" е част от модулна система Zele, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Ъгловият гардероб Zele  е просторен, снабден е с лост за закачалки и рафтове.Дъното на гардероба е идеалното място за куфар или кутии, които ще улеснят организа..
480 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Tadeusz, която предлага мебели, вдъхновени от красивия английски стил."Tadeusz T-25" е функционален и просторен ъглов гардероб, снабден с две врати, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафтове.Модулите от система Tadeusz се пр..
825 лв.
"SZF NAR2D" е ъглов гардероб, част от модулна система Norton, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Гардеробът е с елегантен и функционален дизайн, разполага с лост за закачалки и рафтове.Изработен е от висококачествено ПДЧ и МДФ профил.Модулни..
547 лв.
Цветове
Гардероб SZFN2D е част от модулна система Nepo Plus.Той e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Гардеробът е ъглов, снабден с две врати, а вътрешното му разпределение се състои от рафт и лост за закачалки.Модулите от система Nepo Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с..
441 лв.
Гардеробът е част от модулна система Natural, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Natural N-14" е модерна мебел с красив дизайн в бохо стил.От едната страна ъгловият гардероб е снабден с рафт и лост за закачалки, а от другата - рафтове.Модулите от система Natural с..
824 лв.
Гардеробът е част от модулна система Mediolan, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Mediolan M-14" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е ъглов, разполага с рафт и лост за закачалки, което предоставя оптимално разпределение на гардеробното пространство."..
808 лв.
Цветове
"Kaliopa" е ъглов гардероб, част от модулна система за спалня Калиопа.Гардеробът е с модерен и уникален дизайн, снабден е с вратичка и глуха част, вътрешното му разпределение се състои от рафтове.Модулите от система Калиопа са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм. Предлагат ..
503 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-14" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е ъглов - в лявата част разполага с рафт и лост за закачалки, а в дясната - с четири рафта, което предоставя оптим..
829 лв.
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Dallas, която предлага мебели, вдъхновени от автентичен сафари стил."Dallas D-21" е модерна мебел с красив дизайн.Вътрешното разпределение на гардероба от едната страна се състои от лост за закачалки, а от другата - от рафтове.Модулите от система Dallas..
958 лв.
Сити 6242 е част от комплект Сити 6047. ТВ шкафът е с класическа визия в дървесен цвят. Модулът притежава три чекмеджета.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 150/45/39.5смЦвят: Сонома арвенБрой пакети: 2Тегло: 35кгГаранция: 24 месеца..
168 лв.
ТВ шкаф Сити 6233 притежава две отворени ниши и две шкафчета.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 120/40/35.5смЦвят: Сонома арвенБрой пакети: 1Тегло: 29кгГаранция: 24 месеца..
127 лв.
Сити 6232 е многофункционален ТВ шкаф с изчистен дизайн. Средното му шкафче е с падаща врата, а другите две са с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 170/44/40смЦвят: Сонома арвенБрой пакети: 2Тегло: 36кгГаранция: 24 месеца..
137 лв.
"Сидни М6" е функционален шкаф, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две врати с плавно затваряне, чекмедже и два външни рафта.Модулна система Сидни включва всичко необходимо за обзавеждането на стаята на Вашето дете.Мебелите са модерни и разчупени, изработени от висококач..
199 лв.
Показани са от 1 до 36 от 939 резултата (27 страници)

Модулните системи за обзавеждане са практично и функционално решение за вашия дом. Те позволяват да създадете обзавеждане за дома ви в един стил и една цветова гама. Предлагаме модулни системи за детска стая, модулни системи за хол и модулни системи за обзавеждане на спалня. Всяка една от тях предлага различни модули, които може да добавяте и конфигурирате според вашите размери, нужди и желания.