Меню
Кошница

Детски гардероби

Ъглов гардероб Indianapolis I-14
-10 %
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-14" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е ъглов - в лявата част разполага с рафт и лост за закачалки, а в дясната - с четири рафта, което предоставя оптим..
746 лв. 829 лв.
Четирикрилен гардероб Indianapolis I-18
-10 %
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-18" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е с четири врати, разполага с две чекмеджета, пет рафта и три лоста за закачалки - два по 45,5см и един с дължина ..
1 006 лв. 1 118 лв.
Еднокрилен гардероб Indianapolis I-2
-10 %
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-2" е очарователна мебел с уникален дизайн.Еднокрилният гардероб е снабден с шкафче и врата.Модулите от система Indianapolis се предлагат с избор на цвят - дъб краф..
410 лв. 456 лв.
Двукрилен гардероб Indianapolis I-1
-10 %
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-1" е очарователна мебел с уникален дизайн.Двукрилният гардероб е снабден с шкафче и две врати.Модулите от система Indianapolis се предлагат с избор на цвят - дъб к..
486 лв. 540 лв.
Еднокрилен гардероб Сидни М8 - дъб сонома/анрацит/бяло гланц
-5 %
"Сидни М8" е функционален гардероб, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две вратички и чекмедже между тях.Зад долната вратичка има един рафт, а зад горната - лоста за закачалки, като допълнително може да закупите два рафта от менюто горе.Вратичките са с плавно затваряне.Г..
208 лв. 219 лв.
Еднокрилен гардероб Сидни М8 - дъб бланко/сиво/сахара
-5 %
"Сидни М8" е функционален гардероб, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с две вратички и чекмедже между тях.Зад долната вратичка има един рафт, а зад горната - лоста за закачалки, като допълнително може да закупите два рафта от менюто горе.Вратичките са с плавно затваряне.Г..
208 лв. 219 лв.
Еднокрилен гардероб Евелин М20
-5 %
"М20" е еднокрилен гардероб, част от модулна система Евелин на производител Голд Аполо.Вратата му е с снабдена с механизъм за плавно затваряне, а вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и два рафта.Подходящ е както за спалня, така и за детска стая, а защо не и за хол.Модулите от с..
180 лв. 189 лв.
Двукрилен гардероб Сидни М9 с чекмедже - дъб сонома/анрацит/бяло гланц
-5 %
"Сидни М9" е функционален гардероб, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с чекмедже, две вратички над него с лост за закачалки и две вратички под него с рафт зад тях.Допълнително може да закупите два рафта от менюто горе.Вратичките са с плавно затваряне.Модулна система Сидни..
303 лв. 319 лв.
Двукрилен гардероб Сидни М9 с чекмедже - дъб бланко/сиво/сахара
-5 %
"Сидни М9" е функционален гардероб, част от модулна система за детско обзавеждане Сидни.Снабден е с чекмедже, две вратички над него с лост за закачалки и две вратички под него с рафт зад тях.Допълнително може да закупите два рафта от менюто горе.Вратичките са с плавно затваряне.Модулна система Сидни..
303 лв. 319 лв.
Трикрилен гардероб Сити 1043
Ново
"Сити 1043" е модерен и младежки трикрилен гардероб с принт върху едната врата.Моделът е снабден с три врати с плавно затваряне и две чекмеджета.Вътрешното му разпределение се състои ор рафтове, от едната страна, и лост за закачалки, от другата.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45ммРазмери Ш/Д/В: 120/..
365 лв.
"Сити 1039" е практично предложение за стаята на Вашите деца. Гардеробът е с три врати и две чекмеджета с плавно затваряне. Вътрешното му разпределение се състои от два лоста за закачалки и рафтове. Моделът Ви предлага достатъчно пространство за дрехите и вещите на Вашите деца.Материал: Ламинирано П..
491 лв.
"Сити 1038" е практично предложение за стаята на Вашите деца. Гардеробът е с три врати и две чекмеджета с плавно затваряне. Вътрешното му разпределение се състои от два лоста за закачалки и рафтове. Моделът Ви предлага достатъчно пространство за дрехите и вещите на Вашите деца.Материал: Ламинирано П..
491 лв.
"City 2027" е трикрилен гардероб, изработен в модерна цветова комбинация.Той е снабден с рафтове, чекмеджета и два лоста за закачалки в крайните врати.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 150/52.5/201см Цвят: Олд стайл/ГрафитГаранция: 24 месецаТегло: 70кг..
450 лв.
"City 5030" е практично допълнение към мебелите, необходими за обзавеждането на детска или юношеска стая. Съчетание е от двукрилен гардероб, две стенни етажерки, бюро и шкаф с ниши и две чекмеджета. Мебелите са с механизми за плавно затваряне!Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д..
403 лв.
Еднокрилен гардероб Сити 1044
Ново
"Сити 1044" е модерен и младежки еднокрилен гардероб.Моделът е снабден с врата с плавно затваряне, а вътрешното му разпределение се състои от четири рафтове.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45ммРазмери Ш/Д/В: 41.2/54.5/184смЦвят: Сонома тъмна/Бяло гладкоГаранция: 24 месецаТегло: 44кгБрой пакети:..
142 лв.
"Невада MH1 + MH6" е модерен гардероб, част от модулна система за спалня и детска стая Невада.Гардеробът е еднокрилен, снабден с чекмедже по средата, зад долната вратичка има един рафт, а зад горната - два.Имате възможност да избирате декора на предната част - релеф или дъб.Система Невада е чудесно ..
500 лв.
Цветове
Модул 2 е еднокрилен гардероб, част е от модулна система за детска стая Марти. Разполага с 3 рафта и плавно затваряне на вратата. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 45/52/205смЦвят: Бяло гланц/Кармен + ..
250 лв.
"Сити 1040" е удобен и практичен двукрилен гардероб. Снабден е с две врати с плавно затваряне и две чекмеджета. Вътрешното му разпределение се състои от лост за закачалки и рафтове. Изработен е в красив светъл декор - дъб крафт бял.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45 мм кантРазмери легло Ш/Д/В: 80/52..
276 лв.
Двукрилен детски гардероб Сити 1030 е подходящ както за детска стая, така и за всяка друга стая от Вашия дом. Отличава се със свежите си цветове и с плавното затваряне на вратите.Материал: ПДЧ 16мм/0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 80/52.5/191смЦвят: Дъб крафт бял/МаджентаБрой пакети: 3 брояТегло: 42кгГаран..
281 лв.
"Невада MH3 + MH7" е модерен гардероб, част от модулна система за спалня и детска стая Невада.Гардеробът е двукрилен, снабден с две функционални чекмеджета, рафт и лост за закачалки в горната част. В долната част представлява ракла с една клапваща врата. Имате възможност да избирате декора на п..
840 лв.
"Невада MH2 + MH7" е модерен гардероб, част от модулна система за спалня и детска стая Невада.Гардеробът е двукрилен, снабден с две чекмеджета, рафт и лост за закачалки в горната част и два рафта в долната.Имате възможност да избирате декора на предната част - релеф или дъб.Система Невада е чудесно ..
840 лв.
Цветове
Модул 3 е двукрилен гардероб, част е от модулна система за детска стая Марти. Разполага с 3 рафта, лост за закачалки и 2 чекмеджета, вратите са с плавно затваряне. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 90/..
455 лв.
Гардеробът е двукрилен и е част от модулна система за детска стая Valensiya, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете, а защо не и за Вашата.Valensiya 2Д2Ш е снабден с две врати и две чекмеджета, изработен е в дървесен цвят - дъб сонома.Модилна система&n..
379 лв.
Показани са от 1 до 23 от 23 резултата (1 страници)

Тук бързо и лесно може да харесате гардероб за детската стая на вашето дете. Предлагаме различни модели като разпределение, размери и цветове като се стараем винаги да предложим най-съвременните и практични модели гардероби за обзавеждането на детска стая. Ще откриете еднокрилни, двукрилни и трикрилен детски гардероб, с чекмеджета и огледала както и модели с плъзгащи врати, които са подходящи за по тесни пространства.