Меню
Кошница

Детски легла

Цветове
Двуетажно детско легло Sam, изработено от лакирано масивно дърво.Леглото се предлага заедно с матраците и по желание може да се добавят две чекмеджета, за да бъде максимално функционално.Материал: Масивно дърво лакРазмери: Ш/Д/В: 87/198/144 см.Цвят: Елша или бялоГаранция: 24 месеца..
1 313 лв.
Детско легло Floro, изработено от лакиран МДФ и масивно дърво.С изчистен дизайн и приятен бял цвят, легло Floro ще внесе в детската стая уют и спокойна атмосфера. Леглото е много функционално, тъй като има вградени едно голямо и четири малки чекмеджета, както и ниша, в която да държите книги наприме..
1 249 лв.
Детско легло Maxima 2, изработено от лакирано масивно дърво.С изчистен дизайн и натурален цвят на бор, легло Maxima ще внесе в детската стая уют и приятна атмосфера. Леглото е много функционално, тъй като има вградени едно голямо и четири малки чекмеджета, както и ниша, в която да държите книги напр..
1 233 лв.
Цветове
Детско легло Neo Plus със стълба и пързалка, с включен в цената двулицев матрак и изработено от лакирано масивно дърво.Детско легло Neo Plus има стълбичка за качване и обособено място за игра с пързалка. Леглото се предлага заедно с матрака, който е двулицев изработен от високоеластична пяна.Ма..
965 лв.
Детско легло Natalie 2 с издърпващ се матрак, изработено от лакиран МДФ.С изчистен дизайн и приятен бял цвят, легло Natalie ще внесе в детската стая уют и спокойна атмосфера. Предлага се в размер за матрак 90/200 см.Материал: Лакиран МДФРазмери: Ш/Д/В: 96/209/68 см. (за матрак 90/200 см)Цвят: Бял ма..
937 лв.
Детско легло Leonie 2 с издърпващ се матрак, изработено от лакиран МДФ.С изчистен дизайн и приятен бял цвят, легло Leonie ще внесе в детската стая уют и спокойна атмосфера. Предлага се в размер за матрак 90/200 см.Материал: Лакиран МДФРазмери: Ш/Д/В: 96/209/65 см. (за матрак 90/200 см)Цвят: Бял матГ..
917 лв.
Детско легло Laguna 2 с издърпващ се матрак, изработено от лакиран МДФ и масивно дърво.Двойно легло Laguna с издърпващ се матрак се предлага в