Меню
Кошница

Комплект маса със столове за цялостно обзавеждане в трапезарията

Комплектът включва маса за хранене за трапезария и шест стола. "Bolivar" е изработен от фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана в цветовете златен дъб и черно.Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери маса Ш/Д/В: 140/80/75смРазмери стол Ш/Д/В: 39/45/86смЦвят: Златен дъб/Черен..
736 лв.
Комплектът включва маса за хранене за трапезария и четири стола. "Nataniel" е изработен от ламинирана МДФ плоча и прахово боядисана стомана в цвят орех.Материал: Ламинирана МДФ плоча/Прахово боядисана стоманаРазмери маса Ш/Д/В: 110/70/75смРазмери стол Ш/Д/В: 40/45/91смЦвят: ОрехГаранция: 2..
478 лв.
Цветове
Комплект Malcolm включва правоъгълна маса за хранене за трапезария с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ, както и 4 стола с основа от прахово боядисан метал и седалки от МДФ.Комплектът се предлага в два цветови варианта - дъб сонома или венге, за да допълни по най-добрия начин вашия интер..
500 лв.
Комплект Faust включва правоъгълна маса за хранене за трапезария с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ, както и 4 стола с основа от прахово боядисан метал.Материал: МДФ/Прахово боядисан металРазмери маса Ш/Д/В: 110/70/75 см.Размери стол Ш/Д/В: 40/45/86 см.Цвят: Дъб сономаГаранция: 24 месе..
356 лв.
Комплект Cordoba включва правоъгълна маса за хранене за трапезария с основа и плот от масивно каучуково дърво, както и 4 стола с основа от масивно каучуково дърво и тапицерия.Материал: Масивно дърво/ТапицерияРазмери маса Ш/Д/В: 120/80/75 см.Размери стол Ш/Д/В: 47/52/85 см.Цвят: Светъл дъб/СивГаранци..
642 лв.
Carmen 20014 е практичен комплект за трапезария от маса и 4 стола. Те са с изчистен дизайн и стабилна конструкция от прахово боядисан метал и МДФ. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Характеристики"...
233 лв.
Цветове
Комплект Lance включва правоъгълна маса за хранене за трапезария с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ, както и 2 стола с основа от прахово боядисан метал.Комплектът се предлага в четири цветови варианта - бял, дъб сонома и венге, за да се впише по най-добрия начин във вашия интериор..
225 лв.
Комплектът включва квадратна маса за хранене за трапезария с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ, както и 2 стола с основа от прахово боядисан метал.Материал: МДФ/Прахово боядисан металРазмери маса Ш/Д/В: 70/70/75 см.Размери стол Ш/Д/В: 40/50/82 см.Цвят: Дъб сан ремо/ЧеренГаранция: 24 мес..
205 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

Купи бързо и лесно комплект маса със столове за цялостно обзавеждане в трапезарията от онлайн магазин за мебели Орхидея мебел

Голямо разнообразие от мебели изработени от масив, мдф и боядисан метал. Тук ще намерите комплект маса с 2 или 4 стола от масив, от мдф в комбинация с боядисан метал.