Меню
Кошница

Детски Матраци

Двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична ND пяна, осигуряваща правилна опора за гръбначния стълб на дететоДетският двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична ND пяна, чиято дишаща структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични хара..
95,00 лв.
Всички вложени в изделието материали са съобразени с нуждите на подрастващия детски организъм. Моделът се характеризира и с високаексплоатационна функционалност. Използваната сърцевина е от POLIFLEX - полимерна пяна на водна основа. Структурата е микроклетъчна, позволяваща на въздуха да преминава бе..
114,00 лв.
Детски двулицев матрак Бейби Суит с алое вера е създаден с грижа за здравето и комфорта на детето Изработен е от еластична ND пяна, чиято микроклетъчна структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични характеристики, съчетани с високи показате..
142,00 лв.
Антибактериален и ортопедичен детски матрак Нани лукс е изработен от 100% високоеластична пяна POLIFLEX. Текстила има антиалергична и антиакарна обработка, а мрежестата странична лента позволява постоянна циркулация на свеж въздух. Детски матрак Нани лукс е създаден от екологично чисти продукти и бл..
146,00 лв.
БЕБЕШКИ МАТРАК С ТЕКСТИЛ, ДЕЛИКАТЕН КЪМ НЕЖНАТА БЕБЕШКА КОЖА.Бебешки матрак със сърцевина от високоеластична пяна, която предоставя нужната опора на гръбнака на малките и осигурява правилна поза по време на сън. Текстилът е деликатен и нежен към бебешката кожа, антибактериален и санитарен, а дизайнъ..
149,00 лв.
Луксозен италиански детски матрак Baby Pierre Cardin от Магнифлекс. Ортопедичен и твърд матрак с дизайнерски калъф от Pierre Cardin. Вътрешността на Baby с ядро от Elioform пяна обещава хармонично израстване на костната система. Моделът има зимна и лятна страна – съответно с вълна и памук – за ..
215,00 лв.
Fiaba Bamboo е екологичен и ортопедичен матрак с бамбук. Сърцевината от Elioform пяна гарантира правилно физическо развитие на подрастващия детски организъм, а текстилът от памук с бамбукови влакна позволява лесна циркулация на въздуха. Моделът осигурява меко и свежо усещане..