Меню
Кошница

Детски Матраци

Fiaba Bamboo е екологичен и ортопедичен матрак с бамбук. Сърцевината от Elioform пяна гарантира правилно физическо развитие на подрастващия детски организъм, а текстилът от памук с бамбукови влакна позволява лесна циркулация на въздуха. Моделът осигурява меко и свежо усещане..
265 лв.
Луксозен италиански детски матрак Baby Pierre Cardin от Магнифлекс. Ортопедичен и твърд матрак с дизайнерски калъф от Pierre Cardin. Вътрешността на Baby с ядро от Elioform пяна обещава хармонично израстване на костната система. Моделът има зимна и лятна страна – съответно с вълна и памук – за ..
245 лв.
Детски двулицев матрак Бейби Суит с алое вера е създаден с грижа за здравето и комфорта на детето Изработен е от еластична ND пяна, чиято микроклетъчна структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични характеристики, съчетани с високи показате..
179 лв.
Антибактериален и ортопедичен детски матрак Нани лукс е изработен от 100% високоеластична пяна POLIFLEX. Текстила има антиалергична и антиакарна обработка, а мрежестата странична лента позволява постоянна циркулация на свеж въздух. Детски матрак Нани лукс е създаден от екологично чисти продукти и бл..
168 лв.
"Baby Friends" е твърд, ортопедичен бебешки матрак. Ядрото му е от 100% високоеластична пяна, която осигурява правилна позиция на гръбнака и крайниците, препоръчителна за периода на интензивен растеж. За да спи Вашето бебе още по-спокойно, добавихме комфортен слой пяна в текстила за най-де..
159 лв.
Матракът Baby Triple Fresh е нов модел, специално разработен, за да предложи повече комфорт и здравословна среда за сън. За разлика от досега разработваните продукти за третиране на миризми, Triple Fresh е сигурно решение за освежаване на въздуха около Вашето бебе чрез реално абсорбиране на неж..
147 лв.
Всички вложени в изделието материали са съобразени с нуждите на подрастващия детски организъм. Моделът се характеризира и с високаексплоатационна функционалност. Използваната сърцевина е от POLIFLEX - полимерна пяна на водна основа. Структурата е микроклетъчна, позволяваща на въздуха да преминава бе..
134 лв.
Двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична ND пяна, осигуряваща правилна опора за гръбначния стълб на дететоДетският двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична ND пяна, чиято дишаща структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични хара..
126 лв.