Меню
Кошница

Детски Матраци

Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001619
Двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична ND пяна, осигуряваща правилна опора за гръбначния стълб на дететоДетският двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична ND пяна, чиято дишаща структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични хара..
86,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000124
Всички вложени в изделието материали са съобразени с нуждите на подрастващия детски организъм. Моделът се характеризира и с високаексплоатационна функционалност. Използваната сърцевина е от POLIFLEX - полимерна пяна на водна основа. Структурата е микроклетъчна, позволяваща на въздуха да преминава бе..
114,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001620
Детски двулицев матрак Бейби Суит с алое вера е създаден с грижа за здравето и комфорта на детето Изработен е от еластична ND пяна, чиято микроклетъчна структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични характеристики, съчетани с високи показате..
129,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000125
Антибактериален и ортопедичен детски матрак Нани лукс е изработен от 100% високоеластична пяна POLIFLEX. Текстила има антиалергична и антиакарна обработка, а мрежестата странична лента позволява постоянна циркулация на свеж въздух. Детски матрак Нани лукс е създаден от екологично чисти продукти и бл..
146,00 лв.
Марка: isleep Продуктов код: 0000430
БЕБЕШКИ МАТРАК С ТЕКСТИЛ, ДЕЛИКАТЕН КЪМ НЕЖНАТА БЕБЕШКА КОЖА.Бебешки матрак със сърцевина от високоеластична пяна, която предоставя нужната опора на гръбнака на малките и осигурява правилна поза по време на сън. Текстилът е деликатен и нежен към бебешката кожа, антибактериален и санитарен, а дизайнъ..
149,00 лв.
Марка: Magniflex Продуктов код: 0000350
Луксозен италиански детски матрак Baby Pierre Cardin от Магнифлекс. Ортопедичен и твърд матрак с дизайнерски калъф от Pierre Cardin. Вътрешността на Baby с ядро от Elioform пяна обещава хармонично израстване на костната система. Моделът има зимна и лятна страна – съответно с вълна и памук – за ..
215,00 лв.
Марка: Magniflex Продуктов код: 0000349
Fiaba Bamboo е екологичен и ортопедичен матрак с бамбук. Сърцевината от Elioform пяна гарантира правилно физическо развитие на подрастващия детски организъм, а текстилът от памук с бамбукови влакна позволява лесна циркулация на въздуха. Моделът осигурява меко и свежо усещане..
235,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Сънят и правилния растеж на детето е един от най-важните фактори за неговото развитие. Качествения детски матрак за едно дете е инвестиция в неговото бъдеще. Правилната опора на гръбначния стълб през първите години от живота ни е изключително важна. Когато се роди едно дете, то спи средно между 18 и 20 часа в денонощието. Именно за това трябва да се обърне специално внимание при купуването на детски матрак. Дълги години след раждането на едно дете, неговият живот и свят се простира в размерите на леглото. Крехките тела на децата се нуждаят от здрава упора по време на сън. Хубаво е да изберете ортопедичен матрак с антибактериални и антиалергични свойства. Имайте предвид, че детските матраци могат да бъдат поръчани и в нестандартни размери. При нас ще откриете детски матраци с различно съдържание - анатомични и ортопедични матраци специално създаде за деца.