Меню
Кошница

Портманта за вашенто антре

Шкаф Сити 4063 е идеално допълнение за Вашето мокро и перално помещение. Снабден е с две вратички с плавно затваряне, място за пералня и удобни рафтове, където ще наредите всичко необходимо.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/кант 0.45ммРазмери Ш/Д/В: 70/70.5/191смЦвят: Сонома арвенГаранция: 24 месецаБрой..
215 лв.
Портманто "Фокс" е практично предложение за обзавеждане на антре или коридор.Разполага с огледало, шкаф, еднокрилен гардероб и пано със закачалки за дрехи. "Фокс" се отличава с ПВЦ орнаменти черен сатен, който му придават изискан вид.Изработено е от висококачествено ПДЧ, а вратичките му са с плавно ..
367 лв.
Портманто Стела е компактна и функционална мебел за Вашия коридор. Включва витринен шкаф, чекмедже, четири закачалки, рафтове и обемен шкаф за обувки. Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ с дебелина 18мм, което го прави здрава и стабилна мебел.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 1..
425 лв.
Функционално портманто "Сохо" предлага пано с три закачалки, шкаф с огледало, чекмедже, етажерки и ниши. Със свежите си цветове е перфектното допълнение към всеки дом.Изработено е от висококачествено ПДЧ.Не се налага монтаж към стена.Материал: ПДЧ 18 ммРазмери Ш/Д/В: 120/37.5/193.5смЦвят: Босфор Гб/..
392 лв.
Портманто Сити 4091 е свежо предложение за Вашето антре с монтаж към стената. Съчетава модерните десени мока и сиво кобалт гланц, а вратичката и чекмеджетата са с механизъм за плавно затваряне. Портмантото е снабдено с висок шкаф с огледала върху вратичката, гардероб с два изтеглящи лоста за закачал..
499 лв.
"Сити 4090" е модерно и красиво портманто, изработено в стилна цветова комбинация - дъб артисан и графит.Моделът включва два еднокрилни гардероба Сити 4077 и Сити 4089, две пана със закачалки Сити 4078, шкаф за обувки Сити 4080 - 2бр и шкаф за обувки Сити 4081 - 2бр.Портмантото е модулно и има ..
931 лв.
Портманто Сити 4088 е свежо предложение за Вашето антре с монтаж към стената. Съчетава модерните десени песаро и сатен, а вратичката са с механизъм за плавно затваряне. Портмантото е снабдено с гардероб с изтеглящ се лост за закачалки, страничен шкаф с 4 рафта, шкаф за обувки с падаща врата, 3 бр. з..
406 лв.
"Сити 4086" е модерно и красиво портманто, изработено в стилна цветова комбинация - дъб артисан и графит.Моделът включва две пана със закачалки Сити 4078, шкаф за обувки Сити 4081 - 3бр и огледало Сити 4079.Портмантото е модулно и има възможност за подреждане на модулите по Ваше желание.Паното ..
647 лв.
"Сити 4085" е модерно и красиво портманто, изработено в стилна цветова комбинация - дъб артисан и графит.Моделът включва два еднокрилни гардероба Сити 4077, две пана със закачалки Сити 4078, шкаф за обувки Сити 4080 - 2бр и шкаф за обувки Сити 4081 - 2бр.Портмантото е модулно и има възможност з..
938 лв.
"Сити 4084" е модерно и красиво портманто, изработено в стилна цветова комбинация - дъб артисан и графит.Моделът включва еднокрилен гардероба Сити 4077, две пана със закачалки Сити 4078, шкаф за обувки Сити 4080 и шкаф за обувки Сити 4081 - 2бр.Портмантото е модулно и има възможност за подрежда..
719 лв.
"Сити 4083" е модулно портманто с модерна визия и изчистено излъчване, изработено е в декор дъб артисан и сатен. Портмантото се състои от двукрилен гардероб, огледало, два шкафа за обувки и пано със закачалки.Гардероб Сити 4076 е снабден с огледало без фасет върху едната врата, а вътрешното му разпр..
627 лв.
"Сити 4082" е красиво и функционално портманто, идеално ще се впише във Вашето антре.Включва всичко необходимо за антрето: еднокрилен гардероб, два шкафа за обувки, пано с огледало и пано със закачалки. Гардероб Сити 4068 е с една врата с плавно затваряне, изтеглящ се лост и три рафта."Сити 4070" е ..
599 лв.
Портманто "Сити 4066" ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на всяко антре и коридор.Разполага с две врати с плавно затваряне, едната от които с огледалa, а между вратите има закачалки и открити рафтове.Разпределението е практично и удобно с по пет рафта от всяка страна.С възможност да п..
492 лв.
Портманто Сити 4058 е свежо предложение за Вашето антре с монтаж към стената. Съчетава цветовете кестен и графит, а вратичката е с модерен принт и с механизъм за плавно затваряне. Портмантото е снабдено и с две възглавнички за сядане в тъмно сив цвят. Сити 4058 побира до 14 чифта обувки. Има възможн..
420 лв.
Портманто Сити 4055 е подходящо за малки антрета, където всеки сантиметър е от значение. На разстояние от 120см получавате пано с три тройни закачалки, шкаф за обувки, гардероб за вашите якета и дълги дрехи както и огледало в цвят ръст и чекмедже за вашите аксесоари и малки принадлежности. Като акце..
339 лв.
Портманто Сити 4054 е практична мебел за вашето антре, която се събира в размер 150см и има една плъзгаща врата. Плъзгащата врата застава пред един от секторите и го затвяря, като другия остава отворен, а на самата врата има голямо огледало. В лявата част е разделено на много рафтове, които са за по..
395 лв.
Портманто Сити 4052 от мебелна фабрика ИРИМ е с класически дизайн в натурални дървесни тоновеТози модел портманто е подходящ за всеки дом, защото за размера си от 135см, който заема, то предлага три шкафа за обувки, открити закачалки с извити панели по стената, огледало и гардероб с лост за дрехи. Д..
294 лв.
Запознайте се с тази страхотна модулна система за обзвеждане на антрето, огледайте я добре и се убедете в следното - страхотна визия и комбинация на цветове, определено предлага всичко необходимо като мебели за вашия коридор и най - хубавото е, че всичко е на отделни модули и може да ги ра..
442 лв.
Стилно, красиво и модерно обзавеждане за вашето антре. Портманто Сити 4038 е уникален модел, със страхотна визия и дава възможност шкафа с трите врати да бъде монтиран както на стената, за да остане свободен рафта под него, така и да се остави на долния рафт. Портманто Сити 4038 разпо..
309 лв.
Комплект мебели за обзавеждане на антре с извити детайли придаващи класическа ретро визия на коридораПортманто Сити 4037 предлага достатъчно място за съхранение на връхните дрехи и обувките. Също така има огледало и три двойни закачалки.  Този модел портманто събира от 6 до 10 чифта обувки.Мате..
294 лв.
Антре за коридор Сити 4007 е с класическа визия и компактни размери, които обаче са оползотворени така, че всички дрехи и обувки да намерят своето място. Разполага с огледало и три броя закачалки с по три кукички всяка, за да има достатъчно място не само за вашите дрехи, но и тези на гости..
267 лв.
Антре за коридор Сити 4006 е класически модел в топли и свежи цветове. Допринася за комфорта и придава свежо и модерно излъчване. Изчистен дизайн и добра функционалност на страхотна цена.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45мм кантРазмери Ш/Д/В: 120/35.5/199смЦвят: Сонома тъмна/Бя..
277 лв.
Класическо портманто за коридор, подходящо за малки и средни жилища. Включва в себе си гардероб с три рафта и огледало на вратата, шкаф за обувки, две закачалки и поставка. Модел с традиционна визия, който гордо ще застане във вашия коридор.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45мм кантРазмер..
235 лв.
Малко, стилно и практично портманто за коридора с три закачалки задрехи, шкаф за обувки, на супер ценаИзключително компактно и функционално антре на страхотна цена. Подходящо за обзавеждане за квартири или жилища с по малки и тесни пространства в коридора. За малките си размери портманто С..
90 лв.
Цялостно обзавеждане за антрето с еднокрилен гардероб с огледало, шкаф за обувки, закачалки и открити рафтовеПортманто Сити 4000 е модел със съвременна визия и модерно излъчване. Забелязахте ли, че няма дръжки ? Отварянето става лесно посредтвом МДФ дръжка в бял цвят и така визията е по изчистена от..
328 лв.
Портманто Рино Б5 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино Б.И включва модулите: РБ3+РБ3+РБ3+РБ6+РБ6+РБ1.Антрето е снабдено с двукрилен гардероб с четири вратички, вътрешни рафтове и надстройка, долни и горни шкафчета със закачалки за дрехи и рафт над тях.М..
1 504 лв.
Портманто Рино Б4 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино Б.И включва модулите: РБ2+РБ6+РБ8+РБ5.Антрето е снабдено с еднокрилен гардероб с две вратички и вътрешни рафтове, скрин с две чекмеджета и две вратички с рафт зад тях, огледало, долен шкаф със закач..
1 086 лв.
Портманто Рино Б3 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино Б.И включва модулите: РБ1+РБ3+РБ8+РБ8+РБ5+РБ6.Антрето е снабдено с двукрилен гардероб с четири вратички, вътрешни рафтове и надстройка, два скрина  с по две чекмеджета и две вратички с рафт зад..
1 734 лв.
Портманто Рино Б2 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино Б.И включва модулите: РБ2+РБ8+РБ5+РБ7.Антрето е снабдено с еднокрилен гардероб с две вратички и рафтове, скрин с две чекмеджета и две вратички с рафт зад тях, огледало, долен шкаф със закачалки за д..
1 016 лв.
Портманто Рино Б1 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино Б.И включва модулите: РБ4+РБ4+РБ3+РБ3+РБ2+РБ7+РБ6+РБ8+РБ5.Получавате множество шкафчета, еднокрилен гардероб с рафтове, закачалки, рафтове, две чекмеджета и огледало.Модулите от система Рино Б са из..
1 851 лв.
Портманто Рино А5 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино А.И включва модулите: РА3+РА3+РА3+РА6+РА6+РА1.Антрето е снабдено с двукрилен гардероб с четири вратички, вътрешни рафтове и надстройка, долни и горни шкафчета със закачалки за дрехи и рафт над тях.М..
1 504 лв.
Портманто Рино А4 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино А.И включва модулите: РА2+РА6+РА8+РА5.Антрето е снабдено с еднокрилен гардероб с две вратички и вътрешни рафтове, скрин с две чекмеджета и две вратички с рафт зад тях, огледало, долен шкаф със закач..
1 086 лв.
Портманто Рино А3 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино А.И включва модулите: РА1+РА3+РА8+РА8+РА5+РА6.Антрето е снабдено с двукрилен гардероб с четири вратички, вътрешни рафтове и надстройка, два скрина  с по две чекмеджета и две вратички с рафт зад..
1 734 лв.
Портманто Рино А2 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино А.И включва модулите: РА2+РА8+РА5+РА7.Антрето е снабдено с еднокрилен гардероб с две вратички и рафтове, скрин с две чекмеджета и две вратички с рафт зад тях, огледало, долен шкаф със закачалки за д..
1 016 лв.
Портманто Рино А1 е идеалното решение за Вашето антре.Моделът е част от модулна система за антре Рино А.И включва модулите: РА4+РА4+РА3+РА3+РА2+РА7+РА6+РА8+РА5.Получавате множество шкафчета, еднокрилен гардероб с рафтове, закачалки, рафтове, две чекмеджета и огледало.Модулите от система Рино А са из..
1 851 лв.
Портманто "Прея" е стилно и модерно решение за Вашия коридор или антре.Моделът предлага пано със закачалки, рафт над тях и под тях, шкафче с плавно затваряне на вратичката, чекмедже, огледало.Изработено е от висококачествено ПДЧ.Материал: ПДЧ16мм/ПДЧ18 мм постформингРазмери Ш/Д/В: 80/35/190смЦвят: Б..
235 лв.
Показани са от 1 до 36 от 85 резултата (3 страници)

Портманто е класическа дума за мебел в антрето. ХУбавото портманто трябва да е в хармония с останалта част от обзавеждането в дома. То трябва да ни даде нужните удобства - място за съхранение на обувките, връхните дрехи, козметични принадлежности.  Красивото и функционално портманто не винаги трябва да бъде скъпо. Може да разгледате нашите модели евтини портманта модели, които предлагаме ние от Орхидея мебел и ще се убедите. 

Портманто 1 - Орхидея мебел


Какво прдставлява едно стандартно Портманто ?

Портманто представлява комплект от мебели, които са предназначени единствено за антрето и коридора в нашия дом. Благодарение на тези мебели, нашия дом придобива по красива визия и ни позволява да организираме добре съхранението на нашите дрехи и обувки. Основните мебели, които правят едно портманто практично и удобно са шкаф за обувки, гардероб са дрехи. огледало и място за съхранение на дребни аксесоари като обувалка и гъба за почистване на обувки, както и козметика като парфюми и дезодоранти.

Портманто 3 - от Орхидея мебел

Портманто - Какви са ползите от мебелите за антре ?

Основните предимства от закупуването на портманто са, че готовите изделия имат цялостен дизайн и комбинацията на всички необходимо в една мебел пести пространство както и средства от закупуване на всички мебели за антре по отделно. При едно портманто са комбинирани всички необходими мебели в един продукт. Също така портмантото то създава цялостна визия на коридора и антрето. Предлагат се модели в различни цветове, разнообразни дизайни и размери.

Портманто 3 - от Орхидея мебел

Защо да купя портманто от Орхидея мебел ?

Ние от Орхидея мебел имаме опит в обзавеждането повече от 15 години. През този период сме проучили кои производители могат да предложат на клиента портманто с високо качество на използваните материали, модерен дизайн, практичност и не на последно място лесен монтаж. Голямото разнообразие от модели портманта в Орхидея мебел както и достъпните цени са допълнителен плюс.  Ние извършваме доставки в цялата страна както със собствен транспорт. така и с помощта на куриерски фирми. Може да доставим избраното от Вас портманто до София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара загора и всички по малки градове и населени места до 3 работни дни. Предлагаме вариант за закупуване на портманто на изплащане с равни месечни вноски.