Меню
Кошница

Спални

Спален комплект "Abalya" е изискан сет с изтънчен и елегантен дизайн. Орнаментите и красивите дръжки перфектно допълват мебелите, като подчертават аристократичния вид. Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин с три чекмеджета и великолепно огледало. Леглото е с та..
0,00 лв.
Спален комплект "Eymir" е елегантно обзавеждане, като дизайнът е изтънчен, с прави линии и златисти орнаменти, които подчертават аристократичния вид на мебелите.Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин и огледало. Леглото е с тапицирана табла и подматрачна рамка, подходящо ..
0,00 лв.
Спален комплект "Fiesta" включва елегантни мебели за обзавеждане, които съчетават в дизайна си дървени елементи и красиви извивки.Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин и огледало. Леглото е с висока, тапицирана табла с текстилна дамаска, подматрачна рамка, подходящо за м..
0,00 лв.
Спален комплект "Milano" е стилно обзавеждане за спалня със съвременен дизайн и красиви, декоративни елементи. Моделът отлично комбинира светло дърво с бели, правоъгълни орнаменти, като акцентът пада върху златистите, метални дръжки.Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин и огл..
0,00 лв.
Спален комплект "Salda" е стилно предложение за обзавеждане на спалня, с изтънчен и елегантен дизайн. Изчистените линии и елегантни крачета отлично си пасват с високата, тапицирана табла. Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета, скрин и огледало. Леглото е с тапицирана табла..
0,00 лв.
Тапицираните лела внасят стил и уют в спалнята. Те могат да се комбинират лесно със почти всеки модел нощни шкафчета и гардероби. Тапицирано легло Delano е с модерна и авангардна визия и внесе стил в модерния ви интериор. Цялото легло е тапицирани с висококачествена еко кожа. Таблата е висока с две ..
0,00 лв.