Меню
Кошница

Спални

Тапицирано легло Ларго
-25 %
Цветове
Тапицирано легло Ларго е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Тапицирано легло Ларго ще Ви впечатли със своя индивидуален и неповторим дизайн. Леглото се изработва с обемни детайли, като дебелината и мекотата им ще задоволи и най-изтънчения вкус. Царгите на леглото се изр..
1 649 лв. 2 199 лв.
Тапицирано боксспринг легло Stockholm
-25 %
Цветове
"Stockholm" е тапицирано легло, което се отличава със стилна визия и елегантен дизайн.Боксспринг леглото е с висока табла, две меки тапицирани основи с вградена покет спринг система за омекотяване, матрак и топ матрак.Матракът е стабилен, изработен от висококачествена пяна, изцяло от дунапрен с плът..
2 475 лв. 3 300 лв.
Тапицирано боксспринг легло Modena
-25 %
Цветове
"Modena" е тапицирано легло, което впечатлява с безкомпромисен комфорт и елегантен дизайн.Боксспринг леглото е с висока табла, две меки тапицирани основи с вградена покет спринг система за омекотяване, матрак и топ матрак.Матракът е стабилен, изработен от висококачествена пяна, изцяло от дунапрен с ..
2 475 лв. 3 300 лв.
Тапицирано боксспринг легло Manchester
-25 %
Цветове
"Manchester" е тапицирано легло, което се отличава със стилна визия и елегантен дизайн.Боксспринг леглото е с висока табла, две меки тапицирани основи с вградена покет спринг система за омекотяване, матрак и топ матрак.Матракът е стабилен, изработен от висококачествена пяна, изцяло от дунапрен с плъ..
2 475 лв. 3 300 лв.
Тапицирано легло Дипломат Лукс
-22 %
Цветове
Тапицирано легло Дипломат Лукс е красиво и модерно легло."Дипломат Лукс" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 135 см. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано ..
1 208 лв. 1 549 лв.
Тапицирано легло Осло
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Осло е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Тапицирано легло Осло ще Ви впечатли със своя индивидуален и неповторим дизайн. Таблата му се изработва под формата на трапец, като декоративните шевове следват скосените линии. Притежава стабилна конструкция от..
1 119 лв. 1 399 лв.
Тапицирано легло Дъблин
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Дъблин е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Красотата на леглото e във всеки един детайл. "Дъблин" се изработва с обемна наклонена табла и прошити царги. Притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм. За по-голяма здравина и пр..
1 119 лв. 1 399 лв.
Тапицирано легло Стокхолм
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Стокхолм е красиво и модерно легло."Стокхолм" е с мека и комфортна табла за облягане. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Леглото се изработва с повд..
1 159 лв. 1 449 лв.
Тапицирано легло Ню Йорк
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Ню Йорк ще внесе уют и стил във Вашата спалня."Ню Йорк" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легло Ню Йорк е снабдено с повдигащ..
1 159 лв. 1 449 лв.
Тапицирано легло Модена Лукс
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Модена Лукс е красиво и модерно легло."Модена Лукс" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 135 см. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легл..
1 159 лв. 1 449 лв.
Тапицирано легло Дипломат
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Дипломат е красиво и модерно легло."Дипломат" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 135 см. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легло ..
1 199 лв. 1 499 лв.
Тапицирано легло Виола Лукс
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Виола Лукс е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Тапицирано легло Виола Лукс ще Ви впечатли със своя индивидуален и неповторим дизайн. Леглото се изработва с висока табла и практично и удобно вкопано LED осветление с дистанционно управление. Притежава ст..
1 279 лв. 1 599 лв.
Тапицирано легло Wave
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Wave е красиво и модерно легло."Wave" е с мека и комфортна табла за облягане. Изключително здраво и надеждно легло, което притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер..
1 279 лв. 1 599 лв.
Тапицирано легло Vienna
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Виена е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Тапицирано легло Виена ще Ви впечатли със своя индивидуален и неповторим дизайн.Красотата и функционалността  на леглото e във вградените в таблата чупещи механизми, които я трансформират в облегалка. ..
1 240 лв. 1 550 лв.
Спален комплект Eva бяло със златно
-20 %
Спален комплект Eva бяло със златно - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Eva Bianco е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Белият цвят и ретро формите създават неповторима визия, която подхожда на всеки интериор, а златните акценти внушават класа, лукс и пр..
1 824 лв. 2 280 лв.
Италиански спален комплект Mercury
-18 %
Спален комплект Меркурий е луксозен и изящен спален комплект.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и тоалетка с огледало.Леглото е тапицирано с табла, подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см (с опция 180/200см), като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеро..
2 100 лв. 2 565 лв.
Спален комплект Nora
-18 %
Италиански спален комплект Нора е с красив дизайн, който пленява от пръв поглед. Предлага легло за матрак с размери 160/200см, две нощни шкафчета, голям шесткрилен гардероб и функционална тоалетка с огледало. Леглото може да се използва само с подматрачна рамка на крака, която може да добавите от па..
2 199 лв. 2 685 лв.
Италиански спален комплект Mabel
-17 %
Спален комплект Мабел е луксозен и изящен спален комплект.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.Леглото е тапицирано с табла, подходящо за двулицев матрак с размери 160/190см, като допълнително се закупува подматрачна рамка.Гардеробът е двукрилен с плъзгащи..
2 900 лв. 3 495 лв.
Спален комплект Luisa бяло и сребърно
-17 %
Спален комплект Luisa бяло и сребърно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Luisa в бяло и сребърно е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Създава усещане за лукс и естетика във вашата спалня, благодарение на класическите форми, цветове и дета..
1 760 лв. 2 115 лв.
Спален комплект Luisa бежов
-17 %
Спален комплект Luisa бежов с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Luisa бежов е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Създава усещане за лукс и естетика във вашата спалня, благодарение на класическите форми, цветове и детайли. Леглото е&nb..
1 760 лв. 2 115 лв.
Италиански спален комплект Mozart
-17 %
Спален комплект Моцарт излъчва силно усещане за стил и елегантност със своя новаторски дизайн.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см (опция 180/200см), като допълнително се закупува подматрачна рамка..
2 199 лв. 2 640 лв.
Спален комплект Eva Serigrafata
-16 %
Спален комплект Eva Serigrafata е с изящна и впечатляваща визия в класически стил в комбинацията от бяло и златно. Разполага с голям шесткрилен гардероб и изящни форми и извивки. Модела е с уникални орнаменти, форми и декорации. Леглото е с тапицирана табла във висококачествена еко кожа и ..
1 990 лв. 2 370 лв.
Италиански спален комплект Agata
-16 %
"Агата" е модерен и практичен спален комплект, който включва всичко необходимо за Вашата спалня: легло, гардероб, скрин, огледало и две нощни шкафчета.Спалнята е с тапицирана с удобна табла, подходяща е за матрак с размери 160/190см, който не е включен в цената.Гардеробът е с плъзгащи врати и огледа..
2 100 лв. 2 490 лв.
Спален комплект Barocco черно със златно
-16 %
Спален комплект Barocco черно със златно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Barocco Nero Gold е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Черния цвят и ретро формите създават неповторима визия, която похдожда на всеки интериор, а златните а..
2 000 лв. 2 370 лв.
Спален комплект Barocco бяло със златно
-16 %
Спален комплект Barocco бяло със златно с 6-крилен гардероб - стилно обзавеждане за вашата спалняСпален комплект Barocco Bianco Gold е модел с класическа визия. Изцяло произведен в Италия. Белия цвят и ретро формите създават неповторима визия, която похдожда на всеки интериор, а златните а..
2 000 лв. 2 370 лв.
Италиански спален комплект Antalia
-15 %
Спален комплект Анталия се отличава с дръзките си линии и форми и ще допадне на всички, които харесват разкоша и лукса в обзавеждането на дома.Италианска спалня включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и тоалетка.Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200см, като допълнително се зак..
2 450 лв. 2 895 лв.
Тапицирано легло Токио
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Токио е изключително здраво и надеждно легло."Токио" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Тапицирано легло Токио е сна..
1 019 лв. 1 199 лв.
Тапицирано легло Санторини
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Санторини е красиво и изключително удобно легло."Санторини" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Тапицирано легло Сант..
1 019 лв. 1 199 лв.
Тапицирано легло Рома
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Рома е красиво и модерно легло."Рома" е с мека и комфортна табла за облягане. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Леглото се изработва с повдигащ мех..
1 019 лв. 1 199 лв.
Тапицирано легло Прага
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Прага е красиво и изключително удобно легло."Прага" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Височината на царгите е 40см, а дълбочината на вътрешната кутие на леглото е 30см, което позволява да се постигне ..
1 019 лв. 1 199 лв.
Тапицирано легло Париж
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Париж е луксозна и елегантна мебел, която ще допринесе за спокойния и приказен сън на Вас и Вашето семейство."Париж" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 122 см. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешнат..
1 232 лв. 1 449 лв.
Тапицирано легло Кинг
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Кинг е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел."Кинг" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 135 см. Леглото притежава 2 броя тапицирани основи с метални крака, като всяка основа е снабдена с 5 крака.Тапицирано легло Кинг е с изключи..
1 232 лв. 1 449 лв.
Тапицирано легло Виола
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Виола ще внесе уют и стил във Вашата спалня."Виола" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легло Виола е снабдено с повдигащ ..
1 232 лв. 1 449 лв.
Тапицирано легло Наполи
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Наполи е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел."Наполи" е с изчистен дизайн, мека и комфортна табла за облягане, съставена от две табли, съединени помежду им.Притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина и пр..
1 062 лв. 1 249 лв.
Тапицирано легло Модена
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Модена впечатлява с изящна изработка и изключително удобство."Модена" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легло Модена е снабде..
1 062 лв. 1 249 лв.
Тапицирано легло Дипломат Мини
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Дипломат Мини е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел."Дипломат Мини" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапиц..
1 062 лв. 1 249 лв.
Показани са от 1 до 36 от 1240 резултата (35 страници)

Спалнята е мястото, където си почиваме след дългия работен ден и събиране сили и енергия за следващия. Място, където обичаме да се излежаваме до късно в почивните дни. За да се чувстваме удобно и комфортно в нашата спалня, трябва да изберем и подходящите мебели. Трябва ни удобно и красиво легло, което да ни кара да се чувстваме специално, голям и функционален гардероб, който да събере всички наши дрехи, за да бъде чисто и подредено в стаята, удобни нощни шкафчета, на които да поставим любима книга и скрин, който освен за съхранение може да е мястото за телевизора. Опитали сме да предложим мебели за всяко кътче от спалнята, като сме се съобразили с модните тенденции и желанията на клиентите. Предлагаме обзавеждане за спалня на достъпни цени от нисък до най-висок клас с високо качество - от ПДЧ или МДФ с гланцови фронтове.