Меню
Кошница

Маси

Холна маса Zenga
-23 %
Zenga е маса за кафе, която впечатлява със своята елипсовидна форма и красив плот.Изработена е от висококачествени материали - фурнирован МДФ, стъкло и стомана.Масата нежно съчетава цветовете златен дъб и черно.Материал: Фурнирован МДФ, Стъкло, Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/60/37с..
497 лв. 646 лв.
Холна маса Yava
-23 %
Yava е изискана маса за кафе, а размерите й я превръщат в изключително компактна мебел, подходяща и за помощна масичка.Изработена е от висококачествени материали - МДФ + естествен фурнир и стомана.Масата съчетава цветовете естествен дъб и черно.Материал: МДФ + естествен фурнир/Прахово боядисана стом..
157 лв. 204 лв.
Холна маса Xena правоъгълна
-23 %
Xena правоъгълна е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от висококачествени материали - фурнирован МДФ, стъкло и стомана.Масата нежно съчетава цветовете естествен дъб и черно.Материал: Фурнирован МДФ, С..
230 лв. 299 лв.
Холна маса Xena квадратна
-23 %
Xena квадратна е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от висококачествени материали - фурнирован МДФ, стъкло и стомана.Масата нежно съчетава цветовете естествен дъб и черно.Материал: Фурнирован МДФ, Стъ..
179 лв. 233 лв.
Холна маса Woody-S
-23 %
Woody-S е оригинална холна маса, която ще внесе уют във Вашия дом.Изработена е от висококачествени материали - МДФ и масивно дърво.Диаметърът й е 40см.Материал: МДФ + естествен фурнир/Масивно дървоРазмери Ш/В: 40/50смЦвят: НатураленГаранция: 24 месеца..
291 лв. 378 лв.
Холна маса Woody
-23 %
Woody е оригинална холна маса, която ще внесе уют във Вашия дом.Изработена е от висококачествени материали - МДФ и масивно дърво.Диаметърът й е 80см.Материал: МДФ + естествен фурнир/Масивно дървоРазмери Ш/В: 80/41смЦвят: НатураленГаранция: 24 месеца..
482 лв. 627 лв.
Холна маса Volta
-23 %
Volta е ефектна холна маса, която впечатлява не само с дизайн, а и с функционалност.Изработена е от висококачествени материали - фурнурован МДФ и стомана.Масата нежно съчетава цветовете златен дъб и черно.Материал: Фурнурован МДФ, Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 113/63/45смЦвят: Златен дъб/Ч..
267 лв. 347 лв.
Холна маса Vespa S
-23 %
"Vespa S" е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от ПДЧ и прахово боядисана стомана.Материал: Ламинирано ПДЧ/Прахово боядисана стома..
106 лв. 138 лв.
Холна маса Vespa
-23 %
"Vespa" е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от ПДЧ и прахово боядисана стомана.Материал: Ламинирано ПДЧ/Прахово боядисана стомана..
164 лв. 213 лв.
Холна маса Venus-S
-23 %
Venus-S е елегантна и стабилна холна маса, красиво бижу за Вашия дом.Стъкленият плот й придава допълнителна изисканост и класа.Масата е изработена от стъкло и стомана.Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/В: 50/55смЦвят: ОпушенГаранция: 24 месеца..
309 лв. 402 лв.
Холна маса Venus
-23 %
Venus е елегантна и стабилна холна маса, красиво бижу за Вашия дом.Стъкленият плот й придава допълнителна изисканост и класа.Масата е изработена от стъкло и стомана.Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/В: 80/44смЦвят: ОпушенГаранция: 24 месеца..
470 лв. 611 лв.
Холна маса Venom-U-Law
-23 %
Venom-U-Law е красива и стабилна маса за кафе, която ще се впише идеално във Вашия хол.Изработена е от висококачествени материали - ламинирано ПДЧ и стомана.Масата нежно съчетава цветовете дъб вотан и черно.Материал: Ламинирано ПДЧ, Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/60/55смЦвят: Дъб вотан/..
501 лв. 650 лв.
Холна маса Universe квадрат
-23 %
Цветове
Universe е елегантна и стабилна холна маса, красиво бижу за Вашия дом.Стъкленият плот й придава допълнителна изисканост и класа.Масата е изработена от стъкло и стомана.Предлага се в два цветови варианта: сребърна или златна основа.Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 55/55/55смЦвят:..
405 лв. 527 лв.
Холна маса Universe 2 квадрат
-23 %
"Universe 2 квадрат" е елегантна и стабилна холна маса, красиво бижу за Вашия дом.Красивият плот й придава допълнителна изисканост и класа.Материал: Синтерован камък/Неръждаема стомана Размери Ш/Д/В: 55/55/55смЦвят: Сив мрамор/ЧерноГаранция: 24 месеца..
234 лв. 304 лв.
Холна маса Universe 2
-23 %
"Universe 2" е елегантна и стабилна холна маса, красиво бижу за Вашия дом.Красивият плот й придава допълнителна изисканост и класа.Масата е изработена от висококачествени материали, които гарантират стабилност и дълга експлоатация.Материал: Синтерован камък/Неръждаема стомана Размери Ш/Д/В..
382 лв. 497 лв.
Холна маса Universe
-23 %
Цветове
Universe е елегантна и стабилна холна маса, красиво бижу за Вашия дом.Стъкленият плот й придава допълнителна изисканост и класа.Масата е изработена от стъкло и стомана.Предлага се в два цветови варианта: сребърна или златна основа.Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/60/45смЦвят..
462 лв. 601 лв.
Холна маса Tuluza
-23 %
Tuluza е красива холна маса, която ще внесе уют във Вашия дом.Отличава се със стабилна основа и две дискретни чекмеджета, където може да съхранявате вещи.Изработена е от висококачествени материали - МДФ и стомана.Масата съчетава цветовете меден орех и черно.Материал: Ламиниран МДФ/Прахово боядисана ..
267 лв. 347 лв.
Холна маса Trafica
-23 %
Trafica е красива и оригинална маса за кафе, а може да се използва и като помощна маса.Диаметърът й е 41см.Изработена е от висококачествени материали - МДФ + естествен фурнир и стомана.Масата съчетава цветовете дървесно и черно.Материал: МДФ + естествен фурнир/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш..
80 лв. 104 лв.
Холна маса Tina - черен цвят
-23 %
Елипсовидна холна маса Tina  с основа и плот от прахово боядисан метал.Елегантна и с изчистен дизайн, маса Tina ще придаде завършен и блестящ вид на вашия интериор.  Материал: Прахово боядисан металРазмери Ш/Д/В: 50/42/51 см.Цвят: ЧеренГаранция: 24 месеца..
64 лв. 83 лв.
Холна маса Sevilla
-23 %
"Sevilla" е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от ПДЧ и прахово боядисана стомана.Най-впечатляващото е, че всеки ъгъл на масата се..
1 128 лв. 1 465 лв.
Холна маса Selena
-23 %
Цветове
Selena е елегантна и стабилна холна маса, красиво бижу за Вашия дом.Стъкленият плот й придава допълнителна изисканост и класа.Масата е изработена от стъкло и стомана.Предлага се в два цветови варианта: сребърна или златна основа.Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/В: 55/55смЦвят: Опушен/Хром..
386 лв. 502 лв.
Холна маса Savana
-23 %
Правоъгълна холна маса Savana с основа от лакиран МДФ и стъклени плотове.Елегантна и нестандартна, с ефектна основа, подчертана от два компонента в черно и бяло, маса Savana ще придаде изтънчен и стилен вид на вашия интериор. Масата има втори, по-малък плот отдолу, изработен от стъкло. Материа..
305 лв. 397 лв.
Холна маса Sasha
-23 %
Sasha е модерен вариант и идеална помощна маса за Вашия хол.Изработена е от висококачествени материали - МДФ + корк, лакиран МДФ и стомана.Масата съчетава цветовете дървесно и черно.Материал: МДФ + корк/Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 38/43смЦвят: Натурален/ЧерноГаранция: 24 м..
126 лв. 164 лв.
Холна маса Rosalia
-23 %
Rosalia е изящна и нежна холна маса, която ще придаде стил на Вашия дом.Диаметърът й е 70см.Масата е изработена от стъкло и стомана. Материал: Стъкло/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 70/41смЦвят: Прозрачно/ЧерноГаранция: 24 месеца..
104 лв. 135 лв.
Холна маса Ramona
-23 %
"Ramona" е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от синтерован камък, МДФ и прахово боядисана стомана.Материал: Синтерован камък/Фурн..
391 лв. 508 лв.
Холна маса Podium
-23 %
"Podium" е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.Изработена е от МДФ и прахово боядисана стомана.Най-впечатляващото е, че има много функционалност..
520 лв. 675 лв.
Холна маса Pantera
-23 %
Pantera е холна маса, която впечатлява с изчистени линии и модерен дизайн.Масата е изработена е от висококачествени материали - ПДЧ.Материал: Фурнировано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 110/60/50смЦвят: Дъб вотан/ЧеренГаранция: 24 месеца..
277 лв. 360 лв.
Холна маса Olivia
-23 %
"Olivia" е красива холна маса, която впечатлява със своята нежна и елегантна визия.Изработена е от висококачествени материали - стъкло и стомана.Плотът на масата е стъклен, което я прави уникална мебел.Материал: Стъкло/Неръждаема стоманаРазмери Ш/В: 81/47смЦвят: ОпушенГаранция: 24 месеца..
590 лв. 766 лв.
Холна маса Nisa
-23 %
Nisa е изискана маса за кафе, а размерите й я превръщат в изключително компактна мебел, подходяща и за помощна масичка.Изработена е от висококачествени материали - ламиниран МДФ и стомана.Масата съчетава цветовете златен дъб и черно.Материал: Ламиниран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В..
111 лв. 144 лв.
Холна маса Nea
-23 %
Цветове
Nea е холна маса, която впечатлява с изчистени линии и модерен дизайн.Снабдена е с две чекмеджета отстрани, където може да съхранявате вещи.Масата е изработена е от висококачествени материали - ПДЧ.Предлага се в три цвята - Бял, Дъб сонома, Тъмен орех.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В:..
143 лв. 186 лв.
Холна маса Musaka
-23 %
Musaka е семпла и оригинална маса за кафе, която впечатлява с интересната си основа.Диаметърът й е 80см.Изработена е от висококачествени материали - МДФ и стомана.Масата съчетава цветовете орех и черно.Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 50/50смЦвят: Орех/ЧерноГаранци..
157 лв. 204 лв.
Холна маса Monolit
-23 %
Цветове
Елегантна маса, изработена от МДФ с избор от два цвятаКрасива и модерна холна маса, която се отличава с изискан дизайн и изключителна стабилност.Материал: Фурнирован МДФРазмери Ш/Д/В: 80/80/41смЦвят: Бял мрамор или Черен мраморГаранция: 24 месеца..
302 лв. 393 лв.
Холна маса Minerwa 2
-23 %
"Minerwa 2" е красива холна маса, която впечатлява със своята функционалност и изискан дизайн.Изработена е от висококачествени материали - МДФ и стомана, което гарантира нейната стабилност и дълга експлоатация.Плотът на масата е в дървесен цвят - златен дъб, а основата - в черен.Материал: Фурнирован..
340 лв. 442 лв.
Холна маса Minerwa
-23 %
Minerwa е уникален модел маса за кафе, който впечатлява със своя стъклен плот в цвят сив мрамор.Диаметърът й е 80см.Масата е изработена от стъкло и стомана. Материал: Стъкло/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 80/42смЦвят: Сив мрамор/ЧерноГаранция: 24 месеца..
367 лв. 477 лв.
Холна маса Medea
-23 %
Елипсовидна холна маса Medea с основа от неръждаема стомана, долни плотове от стъкло и горен плот от МДФ.Елегантна и кокетна, ефектно съчетание от натурални нюанси и стъкло в екстра бял цвят, маса Medea ще внесе блясък и стил във вашия интериор. Масата има два долни плота, изработени от стъкло...
126 лв. 164 лв.
Холна маса Madison
-23 %
Madison е красива и семпла маса за кафе, която ще внесе изискана атмосфера във Вашия дом.Масата е изработена от стъкло и стомана.Диаметърът й е 60см.Материал: Стъкло/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 60/45смЦвят: Бял мрамор/ЗлатоГаранция: 24 месеца..
283 лв. 368 лв.
Показани са от 1 до 36 от 504 резултата (14 страници)