Меню
Кошница

Маси

Кръгла трапезна маса Morgan
-23 %
Маса за трапезария Morgan се отличава с красив и елегантен дизайн, с което ще се впише идеално във Вашия дом."Morgan" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Плотът й е в дървесен цвят - златен дъб, а краката - в черен. Масата е кръгла с диаметър 120см. Материал: Ламиниран МДФ/Пра..
380 лв. 491 лв.
Разтегателна трапезна маса Edward
-21 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Edward с основа от боядисан метал и плот от лакиран МДФ.С елегантен и красив дизайн, подчертан от разтегателен плот в бял цвят и стабилни крака в натурални оттенъци на меден дъб, трапезна маса Edward ще внесе стил и комфорт във вашата трапезария. Масата се ..
851 лв. 1 079 лв.
Кръгла трапезна маса Vegas
-21 %
Маса за трапезария Vegas впечатлява с красив и чаровен стил, постигнат благодарение на интересната основа и изящния плот."Vegas" е изработена от МДФ и хромирана стомана. Плотът й е в цвят бял, а основата - бяла със златни елементи. Масата е кръгла с диаметър 120см. Материал: Лакиран МДФ/Хр..
843 лв. 1 068 лв.
Разтегателна трапезна маса Nord
-20 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Nord с основа от неръждаема стомана и плот от лакиран МДФ.С изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен бял плот и ефектна основа, маса Nord ще внесе лукс и стил във вашия инетриор. Масата се съчетава прекрасно с Трапезен стол KH234.Материал..
962 лв. 1 207 лв.
Кръгла трапезна маса Pixel
-20 %
Кръгла маса за хранене за трапезария Pixel с основа от прахово боядисан метал и плот от лакиран МДФ.Можете да съчетаете елегантаната трапезна маса Pixel с Трапезен стол KH199.Материал: Лакиран МДФ/Прахово боядисан металРазмери Ш/В: Ф120/76 см.Цвят: Бял/ЧеренГаранция: 24 месеца..
528 лв. 662 лв.
Кръгла трапезна маса Sting
-20 %
Маса за трапезария Sting се отличава със семпъл дизайн. Основата й е в нежно бял цвят, което й придава изискан стил, а дървесния цвят на плота ще внесе уют във Вашия дом. "Sting" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 80см. Материал: Фурнирован МДФ..
206 лв. 258 лв.
Разтегателна трапезна маса Berlin 140
-19 %
Разтегателна маса за трапезария Berlin комбинира цветовете меден орех и черно.Плотът на Berlin е изработен от ламиниран МДФ и е в цвят меден орех, а краката - прахово боядисана стомана в черен цвят.Материал: Ламиниран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 140-180/85/76смЦвят: Меден орех/Ч..
659 лв. 818 лв.
Кръгла трапезна маса Denver
-19 %
Маса за трапезария Denver е компактна и красива мебел. Изработена е от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 80см. Плотът е в цвят бял мрамор, а основата същото е бяла.Материал: МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 80/73смЦвят: Бял мрамор/БялоГаранция: 24 месеца..
208 лв. 258 лв.
Разтегателна трапезна маса Blacky
-19 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Blacky с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФМасата е с топли, естествени дървесни тонове и елегантни линии. Идеална е за онези от вас, които искат да експериментират с нестандартен дизайн. Можете да я съчетаете с Трапезен стол KH265.Материал: МДФ..
1 039 лв. 1 284 лв.
Кръгла трапезна маса Pixel 2
-19 %
Маса за трапезария Pixel 2 впечатлява с красив и чаровен стил."Pixel 2" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Плотът й е в цвят златен дъб, а основата - в черен. Масата е кръгла с диаметър 120см. Материал: Ламиниран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 120/76смЦвят: Златен ..
481 лв. 594 лв.
Кръгла трапезна маса Gloster
-19 %
Кръгла маса за хранене за трапезария Gloster с основа масивно дърво и плот от лакиран МДФ.С елегантност и стил в бяло, със солидна основа от масив каучук и лакиран плот, маса Gloster ще накара вашия дом да заблести. Масата чудесно се съчетава с изискания Трапезен стол Barkley.Материал: Лакиран ..
376 лв. 462 лв.
Разтегателна трапезна маса Aspen
-18 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Aspen с основа от неръждаема стомана и плот от лакиран МДФ.Маса Aspen е чудесно съчетание от елегантен овал, функционален лакиран плот и стабилна основа, което ще внесе стил и удобство във вашия дом. Масата се допълва страхотно с Трапезен стол Shift.Ма..
1 119 лв. 1 371 лв.
Разтегателна трапезна маса Urbano
-18 %
Разтегателна маса за трапезария Urbano с плот от фурнирован МДФ.Urbano е изящна и красива мебел. Масата се отличава с голям разтегателен плот, а цветовата комбинация между дървесно и черно ще придаде топъл привкус на Вашата трапезария или кухня. Материал: Фурнирован МДФ/Лакиран МДФРазмери ..
1 064 лв. 1 293 лв.
Кръгла трапезна маса Brodway
-18 %
Маса за трапезария Brodway се отличава с атрактивен плот и интересна основа. "Brodway" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 110см. Плотът е в цвят бял мрамор, а основата - черна.Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 110/75смЦв..
435 лв. 528 лв.
Трапезна маса Balrog
-17 %
Маса за трапезария Balrog e с красив и изчистен дизайн. "Balrog" е изработена от МДФ и стомана. Плотът на масата е в нежен сив цвят, а краката са прахово боядисани в черно.Материал: Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 140/80/74смЦвят: Светло сив/ЧеренГаранция: 24 месеца..
343 лв. 413 лв.
Трапезна маса Konami
-17 %
Маса за трапезария Konami се отличава със стил и класа."Konami" е изработена от стъкло и стомана. Стъкленият плот е в цвят черен мрамор, а краката - в златисто. Със своите форми и цветове масата ще внесе елегантни нотки във Вашата трапезария, ще се наслаждавате на сладки приказки с приятели или..
933 лв. 1 121 лв.
Разтегателна трапезна маса Ferguson
-17 %
Разтегателна маса за трапезария Ferguson с плот от фурнирован МДФ.Ferguson е изклютително удобна и стабилна мебел. Масата се отличава с уникална основа, която й придава изискан стил. Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 160-220/90/75смЦвят: Златен дъб/ЧерноГаран..
1 456 лв. 1 747 лв.
Кръгла трапезна маса Balrog
-16 %
Маса за трапезария Balrog е идеалната мебел за Вашия дом, съчетава стил и класа. "Balrog" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 110см. Плотът е в светло сив цвят, а краката - черен.Материал: Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 110/74смЦвя..
326 лв. 389 лв.
Разтегателна трапезна маса Valentino
-16 %
Маса с изящен и красив дизайн. "Valentino" е здрава, стабилна и стилна разтегателна трапезна маса, която ще грее като истинско бижу във Вашия дом.В разтегнато положение плотът достига 220см.Материал: Керамика/Лакиран МДФ/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 160-220/90/76смЦвят: Сив мрамор/Светло сив..
1 556 лв. 1 854 лв.
Разтегателна трапезна маса Rafaello
-16 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Rafaello с основа от неръждаема стомана и плот от МДФ.Солидна и стабилна, маса Rafaello ще придаде на вашия дом уют и удобство.Материал: МДФ/Неръждаема стоманаРазмери Ш/Д/В: 160-220/90/76 см.Цвят: Дъб сономаГаранция: 24 месеца..
1 223 лв. 1 457 лв.
Трапезна маса Herman
-16 %
Трапезна маса, която се отличава с елегантен и съвременен дизайн."Herman" подхожда на модерния дом, трапезарии или търговски обекти и ресторанти.Плотът на масата е изработен от първокласен МДФ материал + естествен фурнир и стоманени крака.Масата е лесна за почистване и издръжлива. Нестандартните лин..
499 лв. 594 лв.
Разтегателна трапезна маса Bacardi
-16 %
Разтегателна маса за трапезария Bacardi комбинира цветовете естествен дъб и черно.Bacardi е изработена от МДФ + естествен фурнир, а краката - прахово боядисана стомана.  Материал: МДФ+естествен фурнир/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 160-220/90/76смЦвят: Естествен дъб/ЧерноГара..
1 014 лв. 1 207 лв.
Разтегателна трапезна маса Vision
-16 %
Разтегателна маса за хранене за трапезария Vision с основа от неръждаема стомана и плот от лакиран МДФ.Елегантна и модерна, маса Vision ще внесе стил и удобство във вашия дом със своята стабилна и нестандартна основа и лакиран бял плот. Масата се комбинира страхотно с Трапезен стол KH239.Матери..
1 060 лв. 1 260 лв.
Трапезна маса Larson
-16 %
Маса за трапезария Larson е истинско бижу, което ще озари Вашия дом."Larson" е изработена от фурнирован МДФ и прахово боядисана стомана. Плотът е в цвят естествен дъб, а краката са в елегантно черно. Интересното на модела е формата на плота - скучките прави страни са заменени от разчупени ивици..
261 лв. 310 лв.
Трапезна маса Allegro
-16 %
Маса за трапезария Allegro със своя елегантен плот и стабилна основа ще задоволи и най-капризния вкус. Плотът на "Allegro" е изработен от прозрачно стъкло, а краката от стомана, свързани с масично дърво. Материал: Стъкло/Масивно дърво - бук/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 160/..
272 лв. 323 лв.
Трапезна маса Vesper
-16 %
Маса за хранене за трапезария Vesper с V-образна основа от лакиран МДФ и стъклен плот.Маса Vesper е красиво и елегантно съчетание от черно стъкло и лакирани МДФ елементи, което ще бъде прекрасно допълнение към вашия модерен дом. Масата се комбинира страхотно с Трапезен стол KH132.Материал: Стък..
673 лв. 797 лв.
Кръгла трапезна маса Fondi
-15 %
Цветове
Маса за трапезария Fondi е компактна и красива мебел. "Fondi" е изработена от МДФ и прахово боядисана стомана. Масата е кръгла с диаметър 80см. Цветът на масата е изящен черен мат или бял мат.Материал: Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/В: 80/75смЦвят: Черен мат или бял матГара..
159 лв. 188 лв.
Разтегателна трапезна маса Gustavo
-15 %
Трапезна маса, която ще ви очарова със семпъл и изчистен дизайн."Gustavo" е стилна и удобна мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Масата е изработена от висококачествени материали - МДФ и прахово боядисана стомана. В разтегнато положение широчината на плота е 180см. Материал: Фурнирова..
872 лв. 1 027 лв.
Разтегателна трапезна маса Tiziano
-15 %
Маса за трапезария Tiziano впечатлява със изискан стил и класа.  "Tiziano" е изработена от стъкло, МДФ и стомана. Плотът е в светло сив цвят, а разтегателната част в тъмно сив, краката са прахово боядисани в тъмно сиво.Материал: Стъкло/Лакиран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/..
1 401 лв. 1 640 лв.
Разтегателна трапезна маса Mercy
-14 %
Разтегателна маса за трапезария Mercy с плот от фурнирован МДФ.С елегантност и стил в дървесен цвят маса Mercy ще внесе уют във Вашия дом. Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120-160/120/80смЦвят: Златен дъб/ЧерноГаранция: 24 месеца..
1 238 лв. 1 444 лв.
Разтегателна трапезна маса Cambell
-14 %
Разтегателна маса за трапезария Cambell комбинира цветовете естествен дъб и черно.Плотът на Cambell е изработен от фурнирован МДФ, а краката - прахово боядисана стомана.  Материал: Фурнирован МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 140-180/80/74смЦвят: Естествен дъб/ЧерноГаранция:..
734 лв. 856 лв.
Разтегателна трапезна маса Osman
-14 %
Разтегателна маса с красив дизайн, която с лекота ще се превърне в акцента на Вашата трапезария или кухня."Osman" е изработена от висококачествени материали - керамика, МДФ и стомана, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Масата елегантно съчетава цветовете бял мрамор и черно.Материал: Кер..
1 886 лв. 2 199 лв.
Кръгла трапезна маса Ginter
-14 %
Маса за трапезария Ginter е истинско бижу, което ще внесе модерен и изискан стил във Вашия дом. Изработена е от висококачествени материали - МДФ, което гарантира дълга експлоатация.Масата е кръгла с диаметър 120см.Предлага се изцяло в черен цвят.Материал: Лакиран МДФРазмери Ш/В: 120/77смЦв..
677 лв. 789 лв.
Трапезна маса Gomez
-14 %
Масата впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома."Gomez" е с безупречна изработка от висококачествени материали - стъкло и полипропилен.Изцяло в опушен цвят, благодарение на което ще се впише и в най-претенциозния дом.Материал: Стъкло/ПолипропиленРазмери ..
746 лв. 869 лв.
Разтегателна трапезна маса Elefante правоъгълна
-14 %
Разтегателна маса с изчистен и стилен дизайн, чийто акцент са впечатляващите крака."Elefante" е изработена от висококачествени материали - МДФ, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Масата е изцяло в дървесен декор - дъб натурал.Материал: МДФ/Естествен дъбов фурнирРазмери Ш/Д/В: 160-240/10..
1 999 лв. 2 326 лв.
Кръгла трапезна маса Liverpool
-14 %
Маса за трапезария Liverpool е красива и изящна мебел.Плотът й е стъклен, а основата - хромирана стомана, боядисана в златисто. Масата е кръгла с диаметър 120см. Материал: Стъкло/Хромирана стоманаРазмери Ш/В: 120/75смЦвят: Прозрачен/ЗлатноГаранция: 24 месеца..
514 лв. 598 лв.
Показани са от 1 до 36 от 539 резултата (15 страници)