Меню
Кошница

Скринове с врати и чекмеджета

Скрин с четири чекмеджета BAWARIA DKOM 4s
-43 %
Малък и компактен скрин с четири чекмеджета от модулна система Бавария.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които са любители на класическия стил и масивното дърво. Мебелите от модулна система Бавария са изработени с корпус ..
645 лв. 1 130 лв.
Скрин BAWARIA DKOM3S-KA
-38 %
Скрин с три чекмеджета от модулна система Бавария с елегантен дизайн и класическа визия. Може да го изпозлвате както във всекидневната, така и в трапезарията, спалнята или антрето.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които с..
791 лв. 1 280 лв.
Скрин с две врати и три чекмеджета BAWARIA DKOM 2d3s/135
-37 %
Скрин с три чекмеджета и две врати подходящ за вашата трапезария, хол или спалня. Скрин BAWARIA DKOM 2d3s/135 е от модулна система за обзавеждане Бавария, която е характерна с класическата си визия и фронтовете и елементи от масивно дърво.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно..
1 064 лв. 1 700 лв.
Скрин BAWARIA DKOM 2d3s/185
-36 %
Този голям и функционален скрин BAWARIA DKOM 2d3s/185 ще създаде ред във вашия дом. Той е подходяща мебел за вашата спалня, дневна или трапезария. Разполага с три големи чекмеджета и две врати. Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена..
1 364 лв. 2 122 лв.
Скрин с 4 чекмеджета и плавно затваряне AZTECA TRIO KOM4S/8/11
-29 %
Скрин в бял гланц от модулна система Azteca е с четири широки чекмеджета и декоративна летва като акцент в три цвята. Модулна система за обзавеждане на дневна, спалня и трапезария с акцент от фрезовани МДФ дръжки в три цвята ( при някои от модулите ) с модерна визия в минималистичен дизайн. Купувайк..
365 лв. 511 лв.
Скрин с 4 врати и плавно затваряне AZTECA TRIO SFK4D/8/11 / различни цветове /
-22 %
На вашето внимание е скрин с четири врати. Този модел скрин е част от модулна система за обзваеждане Azteca. Може да се използва като отделен елемент или като допълнение към обзавеждането ви в хола, комбиниран с другите модули от модулната система. Подходящ е за антрето, дневната, трапезарията или с..
344 лв. 440 лв.
Скрин с 3 врати и чекмеджета с плавно затваряне AZTECA TRIO KOM3D3S/8/15
-21 %
Скрин AZTECA TRIO KOM3D3S/8/15 е идеално допълнение в интериора на вашата спалня, дневна или трапезария. Той има три врати и три чекмеджета. Предлага се в цвят бял гланц като получавате и три броя дръжки в три различни цвята.Модулна система за обзавеждане на дневна, спалня и трапезария с акцент..
522 лв. 659 лв.
Скрин с 5 чекмеджета и плавно затваряне AZTECA TRIO / различни цветове / KOM5S/10/6
-19 %
Малък, но изключително функционален скрин с пет чекмеджета, който е подходящ за вашата дневна, трапезария или спалня. Той е част от модулна система Azteca.Модулна система за обзавеждане на дневна, спалня и трапезария с акцент от фрезовани МДФ дръжки в три цвята ( при някои от модулите )с модерна виз..
357 лв. 440 лв.
Шкаф Bergen KOM4S
-15 %
Шкаф KOM4S е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Скринът е снабден с четири чекмеджета, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилност. Модул..
430 лв. 505 лв.
Шкаф Bergen REG3W
-15 %
Шкаф REG3W е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Шкафът е снабден с три вратички и множество рафтове, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилно..
731 лв. 855 лв.
Скрин Idento KOM 2D4S
-13 %
Скринът е част от модулна система Idento, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Idento KOM 2D4S е нежна и красива мебел, която ще внесе изисканост в интериора.Просторният скрин Idento ще се превърне в централна мебел във Вашия хол, съчетаваща дизайн и функционалност. Той е сна..
728 лв. 832 лв.
Скрин - витрина с плавно затваряне и LED осветление AZTECA TRIO KOM2W1D3S/10/15
-12 %
Скрин с витрина от модулна система Azteca / Ацтека. Предлага се в цвят бял гланц и три броя декоративни дръжки в различни цветове, които може да сменяте по ваше желание. Скрин AZTECA TRIO KOM2W1D3S/10/15 разполага с две врати и три чекмеджета за съхранение и организиране на пространството в дне..
648 лв. 734 лв.
Шкаф Forn KOM1D3S
-10 %
Цветове
Шкафът е част от модулна система Forn, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Forn KOM1D3S е нежна и разчупена мебел, която ще внесе уникалност в интериора.Разполага с три чекмеджета и шкаф с рафт.Модулите от система Forn се предлагат в четири цветови комбинации - дъб дела..
601 лв. 668 лв.
Тоалетка Forn TOL1S OSW с LED осветление
-10 %
Цветове
Тоалетката е част от модулна система Forn, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Forn TOL1S OSW е нежна и разчупена мебел, която ще внесе уникалност в интериора.За по-голямо удобство тоалетката е снабдена с чекмедже, където ще подредите красиви вещи, и LED осветление.Модулите ..
302 лв. 335 лв.