Меню
Кошница

Скринове с врати и чекмеджета

Тоалетка Sara с табуретка
-23 %
"Sara" е функционална тоалетка във френски стил, изработена в красив цвят - бял мат. Снабдена е с пет чекмеджета, където може да подредите козметика и лични вещи.Огледалото е въртящо се, което създава допълнително удобство.Табуретка е с мека дамаска и е подарък.Тоалетка Sara е изработена от вис..
305 лв. 397 лв.
Тоалетка Hollywood XL
-23 %
Цветове
"Hollywood XL" е изящна тоалетка в бял цвят, която ще внесе стил във Вашата спалня. Снабдена е с пет чекмеджета - четири по-малки и едно голямо с разделители, огледало и осветителни лампи за по-голямо удобство.Тоалетката е изработена от висококачествени материали - ПДЧ.Материал: ПДЧ/LED осветле..
651 лв. 845 лв.
Тоалетка Hollywood - черен цвят
-23 %
"Hollywood" е изящна тоалетка в черен цвят, която ще внесе стил във Вашата спалня. Снабдена е с две чекмеджета с разделители, огледало и осветителни лампи за по-голямо удобство.Тоалетката е изработена от висококачествени материали - ПДЧ.Материал: ПДЧ/LED осветлениеРазмери Ш/Д/В: 94/43/140с..
357 лв. 464 лв.
Тоалетка Hollywood - дъб артисан
-23 %
"Hollywood" е изящна тоалетка в дървесен цвят - дъб артисан, която ще внесе стил във Вашата спалня. Снабдена е с две чекмеджета с разделители, огледало и осветителни лампи за по-голямо удобство.Тоалетката е изработена от висококачествени материали - ПДЧ.Материал: ПДЧ/LED осветлениеРазмери ..
340 лв. 442 лв.
Скрин Lima KM-4
-23 %
Цветове
Lima KM-4 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с четири чекмедже и две вратички.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 116/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранци..
361 лв. 469 лв.
Скрин Lima KM-3
-23 %
Цветове
Lima KM-3 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с четири чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранция: 24 месеца..
277 лв. 360 лв.
Скрин Lima KM-2
-23 %
Цветове
Lima KM-2 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с една вратички и четири чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранци..
298 лв. 387 лв.
Скрин Lima KM-1
-23 %
Цветове
Lima KM-1 впечатлява с красива изработка и цветове, снабден е с две вратички и едно чекмедже.Скринът е изработен е от висококачествени материали и е отличен избор за детска стая, дневна, спалня или офис.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 77/40/82смЦвят: Бял, Дъб сонома, Бяло/Дъб СономаГаранция: ..
239 лв. 311 лв.
Бюро - тоалетка B-48
-23 %
"B-48" е функционална тоалетка във винтидж стил, която може да служи и като бюро. Подходяща е както за спалнята, така за детската стая, а защо не и за хола.Спабдена е с две чекмеджета, а върху плота има допълнително високо повдигнато ниво и метална тръба, която може да служи за окачване.Тоалетк..
393 лв. 511 лв.
Бюро - тоалетка B-46
-23 %
"B-46" е функционална тоалетка в индустриален стил, която може да служи и като бюро. Подходяща е както за спалнята, така за детската стая, а защо не и за хола.Тоалетка B-46 е изработена от висококачествени материали - ПДЧ меламин и прахово боядисана стомана, което гарантира дългия живот и ..
179 лв. 233 лв.
Скрин Borneo KM-1
-15 %
Скрин "Borneo KM-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с три вратички, където може да съхранявате вещи.За допълнително удобство скринът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламинира..
678 лв. 800 лв.
Скрин Borneo KM-2
-15 %
Скрин "Borneo KM-2" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с три чекмеджета, където може да съхранявате вещи.За допълнително удобство скринът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламини..
569 лв. 670 лв.
Скрин Elegance 4F
-10 %
Цветове
"4F" е красив и модерен скрин, част от модулна система Elegance.Скринът разполага с четири просторни чекмджета, където може да съхранявате вещи.Има възможност за закупуване на осветление към него, добавете от менюто горе.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали -..
414 лв. 460 лв.
Скрин Elegance 150
-10 %
Цветове
"150" е просторен скрин, част от модулна система Elegance.Скринът предоставя достатъчно място за съхранение на всичките Ви аксесоари и дребни вещи.Разполага с два шкафа с по два рафта, три чекмеджета и ниша.Модулите от система Elegance са изработени от висококачествени материали - ПДЧ 18мм.&nbs..
452 лв. 502 лв.
Шкафът е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-12" е очарователна мебел с уникален дизайн, чийто ъгъл се определя при монтажа.Шкафът е снабден с три врати с рафтове зад тях.Модулите от система Cali се предлагат в модерна цвето..
537 лв.
Скринът е част от модулна система Natural, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Natural N-15" е модерна мебел с красив дизайн в бохо стил.Ъгловият скрин е снабден с две чекмеджета и два шкафа с по един рафт.Чекмеджетата са с пуш бутони и с впечатляващ релеф, може да доба..
793 лв.
Скринът е част от модулна система Mediolan, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Mediolan M-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Ъгловият скрин М-15 разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовин..
908 лв.
Скринът е част от модулна система Mediolan, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Mediolan M-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Ъгловият скрин М-15 разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовин..
702 лв.
Цветове
Скринът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Скринът е снабден с две шкафчета с вратички и с рафтове зад тях.Има възможност за поръчка в огледален вариант.Допълнително може ..
679 лв.
Цветове
Шкаф, който може да се изпозлва като допълнение към легло тип приста Мареа 1Допълнителен шкаф към Приста Мареа 1, който се състои от две чекмеджета, шкаф с вратичка и две открити ниши. дълбочината му е 30см, за да може да застане до раклата като също е съобразена и височината.Материал: Ламинирано ПД..
149 лв.
Шкаф Mezo KM-4 е от серията Mezo, която е характерна с многоцветните си плоскости, които създават неповторим дизайн в дома ви. Този шкаф е със широко приложение, има много чекмеджета, врати и места за съхранение. Може да се използва за съхранение на вещи както и като поставка за телевизор. Подходящ ..
511 лв.
Шкаф с врати и чекмеджета Mezo KM-3 е многоцветен шкаф от ПДЧ и метал с модерна визия и много приложения. Може да го използвате като скрин в антрето, спалнята или в хола, може да бъде използван като тв шкаф или помощен шкаф в трапезарията или кухнятаШкаф Mezo KM-3 е от серията Mezo, която е характер..
283 лв.
Шкаф със 6 чекмеджета Mezo KM-2 е изработен от ПДЧ и метал с модерна визия и асиметрично разпределение. Може да го използвате като скрин в антрето, спалнята или в хола, може да бъде използван като тв шкаф или помощен шкаф в трапезарията или кухнятаШкаф Mezo KM-2 е от серията Mezo, която е характерна..
289 лв.
Шкаф със три чекмеджета Mezo KM-1 е изработен от ПДЧ и метал с модерна визия и асиметрично разпределениеШкаф Mezo KM-1 е от серията Mezo, която е характерна с многоцветните си плоскости, които създават неповторим дизайн в дома ви. Този шкаф е със широко приложение и разполага със шест чекмеджет..
189 лв.
Цветове
Шкафът е част от модулна система Forn, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Forn KOM1D3S е нежна и разчупена мебел, която ще внесе уникалност в интериора.Разполага с три чекмеджета и шкаф с рафт.Модулите от система Forn се предлагат в четири цветови комбинации - дъб дела..
668 лв.
Шкаф REG3W е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Шкафът е снабден с три вратички и множество рафтове, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилно..
804 лв.
Шкаф KOM4S е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Скринът е снабден с четири чекмеджета, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилност. Модул..
473 лв.
Квадратен шкаф с четири врати, част от модулна система за обзавеждане на детски стаи, хол и антре Balder.Balder е модулна система за цялостно обзавеждане на детска, юношеска стая и всекидневна. Предлага 15 елемента изработени с високо качество и съчетани в бял гланц и красив дървесен декор. Кой каза..
270 лв.
"Невада MH11" е модерна тоалетка, част от модулна система за спалня и детска стая Невада.Благодарение на своето чекмедже тоалетката ще бъде много удобно и семпло бюро.Имате възможност да избирате декора на предната част - релеф или дъб.Система Невада е чудесно решение за практичен и красив дом.Израб..
220 лв.
Модул 10 е елегантна тоалетка, която може да служи и като бюро.Част е от модулна система Аляска и е снабдена с чекмедже, където да съхранявате вещи.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери Ш/Д/В: 90/50/75смЦвят: Бял гланц/ГрафитБрой пакети: 2Тегло: 27кгГаранция: 24 месеца..
189 лв.
Тоалетка Шато
Ново
"Шато" е тоалетка, изработена в иновативен и модерен декор - кафяв дъб пиемона и лате ултра мат.Тоалетката е снабдена с две вратички с плавно затваряне и рафт зад тях, огледало без фасет и табуретка.Моделът предоставя достатъчно място благодарение на просторния шкаф и външните рафтове..Материал: ПДЧ..
367 лв.
"Сити 3053" е тоалетка с огледало и чекмеджета с пуш бутони, подходящо допълнение към "Спален комплект Сити 7049". За изработката на модела са използвани висококачествени МДФ и ПДЧ 16 мм.За поставянето й се изисква монтаж към стена.Материал: ПДЧ 16мм/0,45мм кант, МДФ 16мм/1мм кантРазмери Ш..
259 лв.
"Сити 3048"е тоалетка с голямо огледало и чекмедже с изящна сребриста дръжка, подходящо допълнение към "Спален комплект Сити 7034". Изработена е в нежен бял цвят.Огледалото е без фасет.За поставянето й се изисква монтаж към стена.Материал: ПДЧ 16мм/0,45ммРазмери Ш/Д/В: Тоалетка: 90/45/75.5..
126 лв.
Тоалетка Норел
Ново
"Норел" е тоалетка, изработена в иновативен и модерен декор - кафяв дъб пиемона и сатен.Тоалетката е снабдена с три чекмеджета с плавно затваряне, пано с огледало и табуретка.Моделът предоставя достатъчно място благодарение на просторните чекмеджета и дългия плот.Материал: ПДЧ 18мм/1мм кантРазмери&n..
290 лв.
"Маями ММ15" е стилна и семпла тоалетка, част от модулна система Маями.Снабдена е с дълбоко чекмедже, където може да подредите и съхранявате вещи.Модулна система "Маями" е подходяща за обзавеждане както на спалня, така и на юношевска стая.Мебелите са изработени изцяло от МДФ кварц с меламиново покри..
220 лв.
"Калифорния МK15" е стилна и семпла тоалетка, част от модулна система Калифорния.Снабдена е с дълбоко чекмедже, където може да подредите и съхранявате вещи.Модулна система "Калифорния" е подходяща за обзавеждане както на спалня, така и на юношевска стая.Мебелите са изработени висококачествени матери..
190 лв.
Показани са от 1 до 36 от 244 резултата (7 страници)

Тук ще откриете голямо разнообразие от скринове с врати и чекмеджета, евтини и практични скринове за вашата всекидневна или спалня. 

Скриновете са мебел от която винаги има нужда и никога не е излишна. Скрина е практичен и удобен и намира място във всяка стая от дома ни. Тяхната функционалност ги прави предпочитана мебел във всяка спалня. В онлайн магазина на Орхидея мебел, може да намерите богат избор от евтини скринове в различни цветове и размери на достъпни цени. Направете вашия избор бързо и лесно онлайн - скрин с три чекмеджета или скрин с четири чекмеджета ? В цвят венге или орех - изборът е ваш.