Меню
Кошница

Скринове с врати и чекмеджета

Този голям и функционален скрин BAWARIA DKOM 2d3s/185 ще създаде ред във вашия дом. Той е подходяща мебел за вашата спалня, дневна или трапезария. Разполага с три големи чекмеджета и две врати. Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена..
2 440 лв.
Скрин с три чекмеджета и две врати подходящ за вашата трапезария, хол или спалня. Скрин BAWARIA DKOM 2d3s/135 е от модулна система за обзавеждане Бавария, която е характерна с класическата си визия и фронтовете и елементи от масивно дърво.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно..
1 955 лв.
Скрин с три чекмеджета от модулна система Бавария с елегантен дизайн и класическа визия. Може да го изпозлвате както във всекидневната, така и в трапезарията, спалнята или антрето.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които с..
1 472 лв.
Малък и компактен скрин с четири чекмеджета от модулна система Бавария.Модулна система Bawaria е колекция от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом. Тя е предназначена за хората, които са любители на класическия стил и масивното дърво. Мебелите от модулна система Бавария са изработени с корпус ..
1 300 лв.
Шкаф REG3W е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Шкафът е снабден с три вратички и множество рафтове, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилно..
855 лв.
Скрин с витрина от модулна система Azteca / Ацтека. Предлага се в цвят бял гланц и три броя декоративни дръжки в различни цветове, които може да сменяте по ваше желание. Скрин AZTECA TRIO KOM2W1D3S/10/15 разполага с две врати и три чекмеджета за съхранение и организиране на пространството в дне..
844 лв.
Скринът е част от модулна система Idento, която предлага изящни и елегантни модули за Вашия красив дом.Idento KOM 2D4S е нежна и красива мебел, която ще внесе изисканост в интериора.Просторният скрин Idento ще се превърне в централна мебел във Вашия хол, съчетаваща дизайн и функционалност. Той е сна..
832 лв.