Меню
Кошница

Скринове с врати и чекмеджета

Удобна ракла за съхранение на вещи за спалнята във винтидж стил и цвят Сонома тъмна, която може да ползвате и като пейкаПрактична ракла за спалнята, която може да поставите пред леглото. Може да използвате като удобна пейка и ракла едновременно. Капака се повдига и се обособява място за вещи. Израбо..
94 лв.
Раклата е част от модулна система за детска стая Alex, която се отличава с красиви и практични мебели за стаята на Вашето дете.Ракла Alex е удобна и практична мебел, в която може да подредите спалното бельо на детето.Модилна система Alex е страхотен избор за детската стая.Тя съчетава в себ..
95 лв.
Цветове
Евтин и практичен скрин с три чекмеджета Мареа 1 с избор от няколко цвятаТова е нашия бестселър при скриновете - компактни размери, три чекмеджета за съхранение, избор от два дървесни цвята. Скрин Мареа 1 е стилен, функционален и лесен за сглобяване.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45мм кантЦвят: Д..
99 лв.
Цветове
Ракла за легло Гранд е част от модулна система за обзавеждане на спалня "Ава". Изработено е от висококачествено ПДЧ с дебелина 16 мм.Раклата е с предно отваряне и се изработва с избор от три цвята.Модулът се предлага в три размера.Материал: ПДЧ 16мм/кант 0.5ммЦветове: Бяло гладко, Сонома т..
107 лв.
Цветове
Скрин City 3009 е шкаф с две врати и два рафта вътре. Вратите са с патни за плавно и безшумно затваряне. Изработва се в четири цветови варианта. Удобен и практичен шкаф, който може да намери място във всяка стая на дома ви на страхотна цена.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.5мм кантЦветове: Веге/Аст..
110 лв.
Цветове
Класически скрин с четири чекмеджета подходящ като допълнение към мебелите във всяка стаяКомпактни размери, четири чекмеджета за съхраниение, избор от два дървесни декора и цена без конкуренция. Скрин Мареа 2 е стилен, функционален и лесен за сглобяване.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.45..
114 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 2D е функционален и красив скрин, притежаващ две врати.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с който ще създадете модерен интериор.Ярките цветове придава..
119 лв.
Цветове
Елегантен скрин с три чекмеджета, подходящ за обзавеждане в спалнята, детската стая или трапезарията в избор от няколко цветови вариантаМодерен и практичен скрин подходящ за всяка една стая от жилището ви. Модела е с три чекмеджета, изработен от ПДЧ и предлага избор от няколко цвята. Скрин Сити ..
126 лв.
"Сити 3048"е тоалетка с голямо огледало и чекмедже с изящна сребриста дръжка, подходящо допълнение към "Спален комплект Сити 7034". Изработена е в нежен бял цвят.Огледалото е без фасет.За поставянето й се изисква монтаж към стена.Материал: ПДЧ 16мм/0,45ммРазмери Ш/Д/В: Тоалетка: 90/45/75.5..
126 лв.
"Сити 3011"е скрин с три чекмеджета, подходящо допълнение към "Спален комплект Сити 7024". Изработен е в модерна цветова комбинация - сонома тъмна и базал U730.За поставянето му се изисква монтаж към стена.Материал: ПДЧ 16мм/0,45ммРазмери Ш/Д/В: 80/45.5/71смЦветове: Сонома тъмна/Базал..
131 лв.
Скринът е част от модулна система Top Mix, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Top Mix KOM 2D1S_60 е функционален и красив скрин, притежаващ голямо чекмедже и шкаф с две врати.Модулна система Top Mix се отличава с универсален и семпъл дизайн, с който ще създадете модерен и..
132 лв.
"Сити 3045" е скрин с три чекмеджета, подходящо допълнение към "Спален комплект Сити 7038". Изработен е в дървесни декори.За поставянето му се изисква монтаж към стена.Материал: ПДЧ 16мм/0,45ммРазмери Ш/Д/В: 80/43.5/76смЦветове: Кестен вирджиния/Дъб какаоГаранция: 24 месецаТегло: 28кг..
133 лв.
Елегантен и функционален скрин с четири чекмеджета във вечно модерната комбинация от бяло и черно. Скрин City 3013 е подходяща мебел за съхранение на дрехи и други вещи, което го прави подходящ за обзавеждането в спалнята, детската стая, антрето или трапезарията.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.5мм..
139 лв.
"Сити 3054" е скрин с три чекмеджета, подходящо допълнение към "Спален комплект Сити 7050". За изработката му са използвани висококачествени ПДЧ плоскости 18 и 16 мм, гарантиращи здравина и стабилност. Опционално може да закупите пано с огледало "Сити 3052".За поставянето му се изисква монтаж к..
143 лв.
Цветове
Скриновете внасят стил в интериора, а функционалността им е ненадмината. Много по-удобно за всеки е да се извади нещо от чекмедже, тъй като, когато го изтеглим, всичко вътре е пред очите ни. Не се налага да клякаме и да залягаме. Скрин Аполо 6 е интересен модел, който е снабден с два шкафа и ед..
144 лв.
Цветове
Скриновете внасят стил в интериора, а функционалността им е ненадмината. Много по удобно за всеки е да се извади нещо от чекмедже, тъй като, когато го изтеглим, всичко вътре е пред очите ни. Не се налага да клякаме и да залягаме. Скрин Лео 3 е елегантно решение за вашия дом. Той е мод..
144 лв.
"Сити 3010"е скрин с три чекмеджета, подходящо допълнение към "Спален комплект Сити 7013". Изработен е в класическа цветова комбинация - черно и бяло.За поставянето му се изисква монтаж към стена.Материал: ПДЧ 16мм/0,45ммРазмери Ш/Д/В: 100/38.5/71смЦветове: Бяло гладко/Черно шагренГар..
145 лв.