Меню
Кошница

Дивани и Канапета

Цветове
"Riccarda" е елегантен и модерен диван, който ще внесе изисканост във Вашия дом.Диванът е изработен от висококачествена дървена конструкция, гарантираща стабилност и дълга експлоатация.Дунапренът и силиконовата вата превръщат "Riccarda" в изключително удобна мебел.Диванът се разтяга и се трансф..
2 363 лв.
Цветове
Наполи 080 е елегантен и изискан диван, меката мебел съчетава в себе си класически и модерен стил.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.Конструкцията е стабилна и здрава, изработена е от иглолистна и букова дървесина, ПДЧ и ..
2 313 лв.
Цветове
"Riccarda" е елегантен и модерен диван, който ще внесе изисканост във Вашия дом.Диванът е изработен от висококачествена дървена конструкция, гарантираща стабилност и дълга експлоатация.Дунапренът и силиконовата вата превръщат "Riccarda" в изключително удобна мебел.Предлага се с избор на дамаска..
2 189 лв.
Цветове
Луксозен диван с опция за постоянно спане. Изцяло метален механизъм - тип подматрачен механизъм. Конструкцията на седалките е от масивно дърво, зиг-заг пружини и 13 см висококачествен HR дунапрен. Възглавниците са подвижни.Пълнежа им е силиконов пух на гранули, а калъфките се перат. М..
2 081 лв.
Цветове
Класическа холна гарнитура избработена в еко кожа, която включва диван тройка и два фотьойлаЛагуна е луксозен кожен диван с класическа визия. Изработен е от висококачествен полиуретан в седалните части, а облегалката и подлакътниците са пълни с мек силиконов пух осигуряващ необходимата мекота и комф..
2 002 лв.