Меню
Кошница

Дивани и Канапета

Цветове
"Голд Аполо 20" е красив и модерен диван, подходящ за хол, трапезария, а защо не и кухня. Канапето е удобно и практично, оборудвано е с обемна ракла за багаж. Изработен е от висококачествен дървен материал, който гарантира здравина и дълготрайно ползване.Цената е за двоен диван с ракла, като мо..
219,00 лв.
Триместен разтегателен клик-клак диван за спане на ниска цена с модерна визия в еко кожа, подходящ диван за кухня или холДиван тройка ФОРТЕ е изработен с крака и конструкция от масивно дърво, облечен с висококачествена еко кожа. Той е снабден с механизъм и попада в категорията дивани за спане - трим..
273,00 лв.
Цветове
Класически фотьойл с елегантна визия и компактни размери. Супер удобен благодарение на скосения гръб, зиг-заг пружините инсталирани под седалката и високите подлакътници.Фотьойл Ава се предлага и във варианти на диван двойка и тройка. Може да комбинирате модулите и да създадете една прекрасна холна ..
309,00 лв.
Цветове
Компактен и елегантен малък разтегателен диван с механизъм за спане и удобна ракла под седалката. Когато издърпате седалката и бутнете подлакътника се образува площ за спане за един човек, а раклата под седалката е идеалното място за завивката и възглавницата. Диван Камелия може да бъде избран за ля..
353,00 лв.
Цветове
Класически диван двойка с модерна визия, изчистени линии и прави форми. Дивана е мек и удобен благодарение на скосения гръб и зиг-заг пружините инсталирани под седалката. Диван Ава се предлага и в по малък размер като двуместен диван и фотьойл. Може да комбинирате модулите и да създадете една прекра..
360,00 лв.