Меню
Кошница

Дивани и Канапета

Цветове
"Голд Аполо 20" е красив и модерен диван, подходящ за хол, трапезария, а защо не и кухня. Канапето е удобно и практично, оборудвано е с обемна ракла за багаж. Изработен е от висококачествен дървен материал, който гарантира здравина и дълготрайно ползване.Цената е за двоен диван с ракла, като мо..
299,00 лв.
Цветове
Ели е разтегателен двуместен диван подходящ за вашата всекидневна, спалня, малка трапезария или хотелска стая. Изработен без подлакътници, той е предназначен за малки и тесни помещения. Подходящ еднакво добре както за пълноценна почивка така и за спане, като механизма за сън е удобен за еж..
444,00 лв.
Цветове
Ели е разтегателен двуместен диван подходящ за вашата всекидневна, спалня, малка трапезария или хотелска стая. Подходящ еднакво добре както за пълноценна почивка така и за спане, като механизма за сън е удобен за ежедневно използване. Седалката се издърпва напред и се освобождава..
492,00 лв.
Цветове
"Носталгия" е красив и модерен диван, подходящ за хол, трапезария, а защо не и кухня. Канапето е удобно и практично, а височината на седалката е 42 см. Изработен е от висококачествен дървен материал, който гарантира здравина и дълготрайно ползване, а пълнеж от силиконова вата на седални и облег..
499,00 лв.
Диван Carlo е разтегателен и може да се използва за ежедневно спане, като е подходящ както за кухнята, така и за хола или детската стая. "Carlo" е изработен от висококачествена и красива дамаска в тъмно сив цвят, а крачетата му от хромирана стомана.Изключително компактен и удобен диван, който щ..
507,00 лв.
Цветове
Двоен диван с класическа визия, изработен изцяло от масив. Седалката и възглавниците са изработени от мек дунапрен. Двоен диван Христо е разтегателен и бързо и лесно се превръща в удобно легло с размер за спане 115/190см. Системата за разтягане е от плъзгащ тип. Може да избирате цвета на дървото как..
520,00 лв.