Меню
Кошница

Дивани и Канапета

Триместен разтегателен диван Невада
-10 %
Цветове
"Невада" е практичен разтегателен диван, който ще се превърне в любимата мебел във Вашия дом.Диванът е триместен и е снабден с клик-клак механизма за разтягане, благодарение на което се обособява спалня с площ 117/182см.Меката мебел с снабдена с ракла, където може да подредите и съхраните вещи.За из..
620 лв. 689 лв.
Триместен диван Филаделфия 1
-10 %
Цветове
Диван Филаделфия е триместен диван с клик-клак механизъм за сън. Филаделфия се предлага с два модела подлакътници - този модел Филаделфия  е с подлакътник 1, който е по тесен и така дивана заема по малко пространство в помещението. Под седалката има ракла за багаж, а с помощта на клик-клак меха..
686 лв. 762 лв.
Триместен диван Милано с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Милано" е триместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два релакс механизма, от менюто горе из..
1 182 лв. 1 313 лв.
Триместен диван Леон с покет
-10 %
Цветове
Диван тройка Леон с покет пружини е комфортен и елегантен прав диван за вашия хол. с механизъм за сън и практична етажерка. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки модерен дом. Лесно и практично се превръща в удобно легло със спалн..
891 лв. 990 лв.
Триместен диван Калифорния
-10 %
Цветове
Красив и удобен троен диван с модерна визия, който е практичен благодарение на механизма, който бързо го превръща в легло. Подлакътниците са с атрактивна визия, седалката е мека, дълбока и удобна както за почивка, така и за спане. Изработен от висококачествени материали и устойчиви платове. Диван с ..
706 лв. 784 лв.
Триместен диван Бостън с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Бостън" е триместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два релакс механизма, от менюто горе из..
1 106 лв. 1 229 лв.
Разтегателен диван Триумф II
-10 %
Цветове
"Триумф II" е удобен и модерен диван, подходящ и за по-малки помещения.Конструкцията му е стабилна и надеждна, изработен е от висококачествени материали, което гарантира дълга експлоатация.В основата на седалката му е дунапрен 8 + 3см, а дамаската, от която се изработва, е мека и устойчива.Диванът б..
704 лв. 782 лв.
Разтегателен диван Триумф I
-10 %
Цветове
"Триумф I" е удобен и модерен диван, подходящ и за по-малки помещения.Конструкцията му е стабилна и надеждна, изработен е от висококачествени материали, което гарантира дълга експлоатация.В основата на седалката му е дунапрен 8 + 3см, а дамаската, от която се изработва, е мека и устойчива.Диванът бъ..
679 лв. 754 лв.
Разтегателен диван Орландо 135 с подлакътник 2
-10 %
Цветове
Диван Орландо с подлакътник 2 е изпълнен с два високи подлакътника и е по широк с 10см от модела Диван Орландо с подлакътник 1. Този модел диван е с механизъм за сън, който е изключително удобен и може да се използва за всекидневно спане. Цялата площ, на която се сяда и спи е изработена на принципа ..
816 лв. 907 лв.
Разтегателен диван Орландо 135 с подлакътник 1
-10 %
Цветове
Диван Орландо с подлакътник 1 е изпълнен с два тесни подлакътника, които по скоро играят ролята на тапи в страничните части. Този модел диван е с механизъм за сън, който е изключително удобен и може да се използва за всекидневно спане. Цялата площ, на която се сяда и спи е изработена на принципа на ..
785 лв. 872 лв.
Разтегателен диван Оксфорд
-10 %
Цветове
"Оксфорд" е практичен разтегателен диван, който ще се превърне в любима мебел във Вашия дом.Диванът е истинско бижу, снабден е с клик-клак механизъм, благодарение на който се превръща в единично легло с площ 67/190см.Меката мебел с снабдена с ракла, където може да подредите и съхраните вещи.За ..
539 лв. 599 лв.
Разтегателен диван Дино
-10 %
Цветове
Разтегателен триместен диван Дино с функция за сън и раклаДивана разполага с три големи възглавници за гърба и два подлакътника, които могат да се махнат, когато стане време за сън или пък да играят ролята на възглавница. Това е диван, който става на спалня с голяма площ за сън с няколко лесни движе..
641 лв. 712 лв.
Разтегателен диван Джорджия
-10 %
Цветове
Диван Джорджия е красив, с елегантна и подчертана визия. Комфорта на удобство е осигурен от пружинените пакети под седалката. Този диван е предпочитан и поради факта, че бързо и лесно се трансформира в голяма и удобна спалня за двама. Усещането е за двулицев пружинен матрак и спокойно може да го изп..
554 лв. 616 лв.
Диван тройка Леон с твърда основа
-10 %
Цветове
Модел Леон се предлага и като диван тройка с функция сън. Дивана е супер ефектен и предлага удобства и фунционалности, които отговарят напълно на критериите във всеки модерен дом. Лесно и практично се превръща в удобно легло със спална площ от персон и половина, а отдолу има така търсената от всички..
860 лв. 956 лв.
Диван с релакс механизъм Чикаго триместен 3-МSМ
-10 %
Цветове
Триместен диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне уд..
1 073 лв. 1 192 лв.
Диван с релакс механизъм Чикаго двуместен 2-ММ
-10 %
Цветове
Двуместен диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне уд..
816 лв. 907 лв.
Двуместен разтегателен диван Невада
-10 %
Цветове
"Невада" е практичен разтегателен диван, който ще се превърне в любимата мебел във Вашия дом.Диванът е двуместен и е снабден с клик-клак механизма за разтягане, благодарение на което се обособява спалня с площ 117/123см.Меката мебел с снабдена с ракла, където може да подредите и съхраните вещи.За из..
523 лв. 581 лв.
Двуместен диван Ню Йорк с релакс механизъм 2-ЕЕ
-10 %
Цветове
"Ню Йорк" е двуместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два електрически релакс механизма.След..
1 959 лв. 2 177 лв.
Двуместен диван Милано с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Милано" е двуместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два релакс механизма, от менюто горе из..
898 лв. 998 лв.
Двуместен диван Бостън с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Бостън" е двуместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два релакс механизма, от менюто горе из..
868 лв. 964 лв.
Цветове
Napoli 080 е елегантен и изискан диван, меката мебел съчетава в себе си класически и модерен стил.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.Конструкцията е стабилна и здрава, изработена е от иглолистна и букова дървесина, ПДЧ и ..
1 850 лв.
Цветове
"Milano 080" е елегантен и изискан четириместен диван, меката мебел съчетава в себе си класически и модерен стил.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.Конструкцията е стабилна и здрава, изработена е от ПДЧ и бук, което гаран..
1 332 лв.
Цветове
Класическа холна гарнитура избработена в еко кожа, която включва диван тройка и два фотьойлаЛагуна е луксозен кожен диван с класическа визия. Изработен е от висококачествен полиуретан в седалните части, а облегалката и подлакътниците са пълни с мек силиконов пух осигуряващ необходимата мекота и комф..
2 027 лв.
Цветове
Диван "Христо" е удобна и практична мебел за Вашия дом, която се разтяга се без усилие, за да се превърне в легло с площ за сън - 150/190см. Тройният диван е изработен в класически стил от масивна дървесина.Седалката му е със сваляща се калъфка за лесно почистване.Имате голям избор от цветове и..
620 лв.
Цветове
Триместно канапе "Ralf 3" е модерна и впечатляваща мебел.Нестандартната заоблена форма и високите елегантни крака ще внесат стил и красота във Вашия дом.Канапето е изработено от висококачествени материали - дърво и метал, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Предлага се с избор на дамаска..
1 680 лв.
Триместно канапе "Kori 3" е елегантна и впечатляваща мебел с ретро нотки, която ще внесе красота във Вашия дом.Канапето е изработено от висококачествени материали - дърво и метал, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Дамаска/Дърво/Метал/Силиконова вата/Покет пружиниРазмери Ш/Д/В..
1 680 лв.
Цветове
Триместно канапе "Greta 3" е стилно решение за Вашия модерен дом.Моделът впечатлява със заоблени форми и кадифено мека дамаска.Канапето е изработено от висококачествени материали - дърво и метал, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Предлага се с избор на цвят на дамаската.Материал: ..
1 056 лв.
Триместно канапе "Elin 3" е стилно решение за Вашия модерен дом.Канапето е изработено от висококачествени материали - дърво и метал, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Дамаска/Дърво/Метал/Силиконова вата/Покет пружиниРазмери Ш/Д/В: 185/78/81смЦвят: Тъмно сивГаранция: 24 месеца..
1 056 лв.
Цветове
Триместно канапе "Bergen 3" е стилно решение за Вашия модерен дом.Моделът впечатлява с класически форми и ретро излъчване.Канапето е изработено от висококачествени материали - дърво и метал, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Предлага се с избор на цвят на дамаската.Материал: Дамаска/Дъ..
1 056 лв.
Цветове
"Milano 030М" е елегантен и изискан триместен диван, меката мебел съчетава в себе си класически и модерен стил.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнително удобство "Милано 030М" е снабден с механизъм за разтягане, ..
1 419 лв.
Цветове
London 030К е модерен триместен диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнителен комфорт диванът има механизъм за сън, благодарение на него се превръща в практична спалн..
1 161 лв.
Цветове
"Living New" е елегантен и модерен диван, който ще внесе изисканост във Вашия дом.Диванът е триместен с възможност за разтягане.Изработен от висококачествена дървена конструкция, гарантираща стабилност и дълга експлоатация.Полиуретановата пяна и удобната тапицерия превръща "Living" в изклю..
1 335 лв.
Цветове
Lisabon 030М е модерен триместен диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнителния комфорт спомага механизмът за разтягане, който превръща дивана в спалня.Конструкцията ..
1 332 лв.
Цветове
Lara 030М е модерен триместен диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконови влакна в седалката и облегалката.За допълнителен комфорт диванът има механизъм за сън, благодарение на него се превръща в практична спалня...
1 419 лв.
Цветове
Dora 030М е модерен и стилен триместен диван с красива изработка.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и акрилните влакна в седалката и облегалката.За допълнително удобство диванът е снабден с механизъм за разтягане, което го превръща в комфортна спалня с площ за сън 13..
1 461 лв.
Цветове
Триместният диван Brisel 030М се отличава с модерен и свеж дизайн, той ще внесе във Вашия дом съвременен стил и лукс.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката, облегалката и матрака.За допълнителния комфорт спомагат регулируемите подглавници ..
1 592 лв.
Показани са от 1 до 36 от 110 резултата (4 страници)

Дивани и канапета, които ще ви очароват с прекрасния си дизайн и удобство и невероятна функционалност

За тези от вас, които търсят удобно канапе или разтегателен диван сме подбрали модели в различен стил. Водещи модели тук са разтегателен диван Катрин и диван Марк. Има модели, които ще ви очароват с прекрасния си дизайн и удобство и невероятна функционалност - с механизми, които превръщат дивана в удобно легло за секунди само с няколко движения. Предлагаме дивани и канапета с високо качество от най-добрите български производители на мека мебел. Харесайте и купете своя диван оналйн - бързо и лесно или посетете магазина на Орхидея мебел в гр. Плевен.За категория „Дивани“

 

Дивани 1
Богат избор от дивани - само при нас!

Диваните са необходима мебел в съвременната къща или апартамент. На тях човек може да се настани удобно по всяко време и да се възползва от перфектните условия за пълноценна почивка и релакс. В следващите редове ще направим кратък преглед на основните функции и предназначения на диваните в дома. В допълнение, ще разберете как да направите правилния избор на дивани и защо закупуването им от онлайн магазина на Орхидея Мебел би била най-изгодната опция.

 

 

Кои са основните функции и предназначения на диваните?

 

Никак не е трудно да се определят основните функции на диваните в дадена къща или апартамент. Само трябва да помислите за това какви дейности се извършват на тях най-често – от спане и релакс пред телевизора до посрещане на гости понякога. Ето малко поече информация за споменатите предназначения на диваните:

 

Място за сън - нерядко се случва изморени след дългия работен ден, да заспим директно на холните дивани. Поради тази причина разтегателните дивани са отличен избор за всеки един дом. Те разполагат с механизми, способни да ги превърнат в удобно легло само в рамките на няколко секунди. Легло, на което можете да се насладите на сладки сънища и да се заредите с енергия за следващия ден.

Релаксиращи функции – обикновено използваме диваните в хола или всекидневната, за да се излегнем на спокойствие и да гледаме телевизия. От материалите и дизайна на конкретните дивани зависи какви количества комфорт ще получим. На пазара се предлагат и дивани с релакс механизъм, които спомагат за отпускане на напрежението и постигане на наистина пълноценна почивка.

Естетически функции – естетическите функции на диваните се отразяват върху цялостния изглед и атмосфера на всекидневната, и са особено важни при посрещане на гости. Така че външният вид на диваните е аспект, на който също трябва да обърнете необходимото внимание при избор. Повече по тази тема ще научите в следващата част от текста.

Дивани 2
Качествени и удобни дивани

 

 

Как да изберете подходящите дивани?

 

При избора на дивани трябва да се съобразите с няколко много важни фактора. Сред тях са материалите, от които са изградени, техните размери, цветове, дизайни и марки. Вижте какво е добре да знаете във връзка със споменатите фактори:

 Материали - по отношение на материалите най-евтиният и базов вариант са диваните с твърда основа под седалните части. Ако търсите по-голям комфорт и мекота при сядане и ставане обаче, би било по-удачно да заложите на дивани с еластични колани под седалната част. Диваните със зиг-заг пружини под седалните възглавници пък са най-усъвършенстваният продукт във връзка със здравина, издръжливост и комфорт, но при тях цените вече се оскъпяват значително. Що се отнася до пяната, използвана за направата на седалните и облегалните части, ви препоръчваме да заложите на дивани с високоеластична пяна, която не е податлива на слягане и притежава отлична еластичност и мекота.

Размери – размерите на избраните дивани трябва да бъдат съобразени с два аспекта. От една страна, това са параметрите на стаята или помещението, в които те ще се поставят, а от друга – вашия собствен ръст. Постарайте се да направите избор на дивани, който ще остави достатъчно свободно пространство в стаята и същевременно ще ви предложи необходимите дози удобство и комфорт.

Цветове и дизайни – както вече посочихме по-горе, на пазара се предлага голямо разнообразие от цветове и дизайни дивани, измежду които имате възможност да избирате. Съветваме ви да се съобразите както с личните си естетически вкусове и предпочитания, така и с цялостния изглед и атмосфера в конкретната стая или помещение.

Марки – винаги е по-добре да се заложи на дивани, принадлежащи към каталозите на реномирани и утвърдени на пазара марки. Такива марки са гаранция за качество и надеждност, тъй като са доказали способността си да задоволяват в максимална степен нуждите и изискванията на клиента.

Дивани 3
Различни видове дивани

 

 

Защо да заложите на дивани от Орхидея Мебел?

 

Богат избор – залагайки на онлайн магазина на Орхидея Мебел, действително ще имате на разположение доста богат избор по отношение на категория „Дивани“. Предлагаме всички видове – кухненски, ъглови, разтегателни, с релакс механизъм. Също така бихме могли да ви предоставим дивани с разнообразни външен вид, размер и допълнителни екстри. Независимо какъв тип дивани търсите или как изглежда стаята, в която ще ги поставите, при нас със сигурност ще откриете точните артикули.

 

Водещи марки – ние работим само и единствено с водещи български производители и вносители на дивани. Производители и вносители, които ни дават възможност да предложим на клиентите си наистина най-доброто от продуктовата категория. Като примери за такива брандове можем да посочим Ергодизайн, Руди Ан, Kult,, Сияна мебел, Kova Style, Велгa.

Дивани 4
Изберете комфорта с дивани от нас!

 

Достъпни цени – в онлайн магазина на Орхидея Мебел са налични дивани от всички ценови класове с оглед отговаряне на нуждите и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители. Стараем се да предлагаме дивани на достъпни цени, които да са адекватни на българския пазар и да се вместват в бюджета, отделян от средностатистическия клиент за тази категория продукти.

 

Редовни промоции – правим редовни промоции както на дивани, така и на други от предлаганите от нас типове мебели. Всички подобни предложения ще откриете в секцията ни „Промоции“. Препоръчваме ви да следите тази секция, за да виждате своевременно новите оферти и да се възползвате от тях по най-добрия начин.

 

Професионална консултация – ако искате да се посъветвате с професионалист относно избора на дивани, екипът на Орхидея Мебел е насреща да ви помогне. На пазара сме вече близо 30 години и познаваме отлично характеристиките на различните типове мебели. Свържете се с нас по телефон или чрез онлайн формата за контакт, за да получите отговор на всички въпроси, които ви интересуват.

 

Дивани от Орхидея Мебел – максимално качество, функционалност и комфорт за вашия дом!


За категория „Дивани“
Кои са основните функции и предназначения на диваните?
Как да изберете подходящите дивани?
Защо да заложите на дивани от Орхидея Мебел?

Хората, които търсят дивани, търсят и спални комплекти, холни маси, трапезни масихолни секции, трапезни столове, кухниъглови дивани, гардероби, ъглови легла.