Меню
Кошница

Дивани и Канапета

Цветове
Napoli 080 е елегантен и изискан диван, меката мебел съчетава в себе си класически и модерен стил.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.Конструкцията е стабилна и здрава, изработена е от иглолистна и букова дървесина, ПДЧ и ..
1 850 лв.
Цветове
"Milano 080" е елегантен и изискан четириместен диван, меката мебел съчетава в себе си класически и модерен стил.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.Конструкцията е стабилна и здрава, изработена е от ПДЧ и бук, което гаран..
1 332 лв.
Цветове
Класическа холна гарнитура избработена в еко кожа, която включва диван тройка и два фотьойлаЛагуна е луксозен кожен диван с класическа визия. Изработен е от висококачествен полиуретан в седалните части, а облегалката и подлакътниците са пълни с мек силиконов пух осигуряващ необходимата мекота и комф..
2 027 лв.
Цветове
Диван "Христо" е удобна и практична мебел за Вашия дом, която се разтяга се без усилие, за да се превърне в легло с площ за сън - 150/190см. Тройният диван е изработен в класически стил от масивна дървесина.Седалката му е със сваляща се калъфка за лесно почистване.Имате голям избор от цветове и..
620 лв.
Цветове
"Невада" е практичен разтегателен диван, който ще се превърне в любимата мебел във Вашия дом.Диванът е триместен и е снабден с клик-клак механизма за разтягане, благодарение на което се обособява спалня с площ 117/182см.Меката мебел с снабдена с ракла, където може да подредите и съхраните вещи.За из..
588 лв.
Цветове
"Milano 030М" е елегантен и изискан триместен диван, меката мебел съчетава в себе си класически и модерен стил.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнително удобство "Милано 030М" е снабден с механизъм за разтягане, ..
1 419 лв.
Цветове
London 030К е модерен триместен диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнителен комфорт диванът има механизъм за сън, благодарение на него се превръща в практична спалн..
1 161 лв.
Цветове
"Living New" е елегантен и модерен диван, който ще внесе изисканост във Вашия дом.Диванът е триместен с възможност за разтягане.Изработен от висококачествена дървена конструкция, гарантираща стабилност и дълга експлоатация.Полиуретановата пяна и удобната тапицерия превръща "Living" в изклю..
1 335 лв.
Цветове
Lisabon 030М е модерен триместен диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнителния комфорт спомага механизмът за разтягане, който превръща дивана в спалня.Конструкцията ..
1 332 лв.
Цветове
Lara 030М е модерен триместен диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконови влакна в седалката и облегалката.За допълнителен комфорт диванът има механизъм за сън, благодарение на него се превръща в практична спалня...
1 419 лв.
Цветове
Dora 030М е модерен и стилен триместен диван с красива изработка.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и акрилните влакна в седалката и облегалката.За допълнително удобство диванът е снабден с механизъм за разтягане, което го превръща в комфортна спалня с площ за сън 13..
1 461 лв.
Цветове
Триместният диван Brisel 030М се отличава с модерен и свеж дизайн, той ще внесе във Вашия дом съвременен стил и лукс.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката, облегалката и матрака.За допълнителния комфорт спомагат регулируемите подглавници ..
1 592 лв.
Цветове
Barbados  030М е модерен триместен диван, който ще внесе уют и топлина във Вашия дом.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката и облегалката.За допълнителния комфорт спомага механизмът за разтягане, който превръща дивана в спалня.Констру..
1 592 лв.
Цветове
Диван Филаделфия е триместен диван с клик-клак механизъм за сън. Филаделфия се предлага с два модела подлакътници - този модел Филаделфия  е с подлакътник 1, който е по тесен и така дивана заема по малко пространство в помещението. Под седалката има ракла за багаж, а с помощта на клик-клак меха..
650 лв.
Цветове
Триместен диван Парма с механизъм за сън е с елегантна класическа визия и с меки заоблени форми, които обгръщат в комфорт и мекота цялото Ви тяло. Диван Парма е триместен, изработен от мека пяна в седалките, гърба и подлакътниците. За пълноценния комфорт помагат и зиг-заг пружините под седалката. Им..
922 лв.