Меню
Кошница

Матраци

Двулицев матрак Air Balance Flex
-70 %
"Air Balance Flex" е е удобен и изящен двулицев матрак.Снабден е с гъвкава опора, която лесно се адаптира към тялото чрез използваната технология Flexible. Добавената полиуретанова пяна се грижи за поддръжката на тялото, без да създава точки на напрежение.А допълнителният комфорт по време ..
210 лв. 699 лв.
Топ матрак Air Flex
-60 %
Топ матрак Air Flex е идеално допълнение за Вашата спалня.Снабден е с ядро от комфортна пяна, а дишащата мрежа по повърхността проветрява структурата и не допуска развитието на микроорганизми, прошивката съдържаща обемни мемори частици, което прави топера мек и удобен. Състав:    ..
78 лв. 196 лв.
Двулицев матрак Мy Cashmere
-60 %
Хибриден многопластов модел матрак Мy Cashmere e продукт на иновативни технологии: i-Springs Super Comfort, Memo Sense Technology и Air Flex Technology. С ядро от зонов пакет мултипокет със 500 бр пружинки/кв.м.; приблизително 900 бр в единичен размер и 1600 бр – в двоен. Всяка една пружин..
296 лв. 741 лв.
Двулицев матрак Rocket
-40 %
Модел Рокет е двулицев матрак с отлични показатели. Има ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. От страната на високоеластичната пяна има слой Memory пяна за повече мекота и комфорт. Термоеластичните качества на Memory пяната позволяват да „запомня“ формата на тялото. Когато се..
335 лв. 559 лв.
Двулицев матрак O-Zone +
-40 %
Двулицев матрак O-Zone + е част от колекция продукти за сън Sleep Genesis на марката матраци ТЕД. Уникалното ядро на матрака поема и най-малкия натиск благодарение на пружиниращия си ефект. Калъфа е луксозен и много комфортен благодарение на охлаждащата Gel мемори пяна. Слоя от кокоси влакна им..
468 лв. 780 лв.
Двулицев матрак Enova
-40 %
Двулицев матрак с покет пружини Enova на матраци Парадайс от Орхидея мебелДвулицев матрак Enova е изработен с ядро от мултипокет пружинен пакет - това са индивидуално опаковани пружини, които не са свързани една с друга и създават независими опорни точки по повърхността на матрака. Благодарение на т..
311 лв. 519 лв.
Възглавница Sleep Relax Memory
Ново -35 %
"Sleep Relax Memory" e мека възглавница от мемори пяна, наситена с есенция от лайка, известна със своите успокояващи и релаксиращи ефекти, осигуряващи спокоен нощен сън.Благодарение на своята мемори пяна, моделът се адаптира лесно към формата на врата и главата, осигурявайки отлична опора и правилно..
56 лв. 86 лв.
Двулицев матрак Nuvola
-30 %
Матрак Нувола е луксозен модел с изискан дизайн, перфектно съчетание на оптимална ортопедична опора, балансиран комфорт и впечатляваща модерна визия. Продукт от висок клас с интегрирана Duo Adapt система от двоен 7-зонов микропокет – позволява наслагване на опорни точки подобно на многослойните..
898 лв. 1 283 лв.
Топ матрак Memory Spa
-30 %
"Aloe Memory Flex" е топ матрак за осезаем комфорт и мекота за всяка повърхност. Благодарение на ядрото от адаптивна термочувствителна мемори пяна, този топер подобрява комфорта на всеки матрак, като по този начин запазва и неговите качества за по-дълго време. Може да се използва за л..
133 лв. 190 лв.
Двулицев матрак Millenium
-30 %
"Милениум" е луксозен и модерен двулицев матрак. В ядрото на матрака е заложен високотехнологичния 7-зонов покет пакет (7 zone Pocket System), в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. 7-те различни зони са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло..
545 лв. 779 лв.