Меню
Кошница

Матраци

Топ матрак Cell Active
-40 %
Топер Сел Актив има ядро изцяло от Memory пяна. Мемори пяната реагира на топлината на тялото и заема формата на всяка негова извивка. Моделът се предлага със сваляем калъф с цип, който е лесен за поддръжка. Горната част на калъфа е от специален текстил Cell Active - изключително мека ..
115 лв. 192 лв.
Матрак Amor двулицев
-40 %
Висококачествен двулицев матрак с Мулти покет пружинен пакет и слой от Мемори ГЕЛ пяна от едната страна със 16 години гаранцияМодел Амор е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани ..
365 лв. 609 лв.
Двулицев матрак Ametyst
-40 %
Двулицев матрак със седем зони на комфорт от индивидуално опаковани мулти покет пружини и слой мемори пянаМатрак Ametyst съчетава неповторима визия и уникално усещане за комфорт. Съдържа седем зонов покет пакет от индивидуално опаковани и независими една от друга пружини. Ядрото е със 7 зони на к..
407 лв. 678 лв.
Възглавница Sleep Relax Memory
-35 %
"Sleep Relax Memory" e мека възглавница от мемори пяна, наситена с есенция от лайка, известна със своите успокояващи и релаксиращи ефекти, осигуряващи спокоен нощен сън.Благодарение на своята мемори пяна, моделът се адаптира лесно към формата на врата и главата, осигурявайки отлична опора и правилно..
56 лв. 86 лв.
Матрак Favourite Nova Orthopedic двулицев
-30 %
Матраци ТЕД представят топ продукт - двулицев матрак Favourite Nova Orthopedic. Това е практичен модел, предлагащ висок комфорт – бестселър в този клас модели. Конструкцията е наградена със 100 точки за високо качество от лаборатория LGA, Германия. Матракът е съставен от повече от 400 броя ..
324 лв. 463 лв.
Двулицев матрак Silk
-30 %
Луксозен двулицев матрак Silk е 7 зонен матрак спокет пружини, мемори пяна и мемори гел пяна с дебелина от 30см и 20 години гаранцияМодел Силк е луксозен матрак, отличаващ се с неповторима визия и уникално усещане за мекота и комфорт. Ядрото е зонов пружинен пакет Pocket System от индивидуално опако..
549 лв. 784 лв.
Двулицев матрак Kashmir
-30 %
Модел Кашмир е луксозен матрак с елегантен дизайн. Ядрото от високоеластична пяна е едностранно профилирано с обособени 7 зони на комфорт. От профилираната страна на ядрото има слой Memory пяна и Memory пяна в прошивката, което дава усещане за повече мекота. Специалният текстил Kashmira, разработен ..
531 лв. 758 лв.
Възглавница Cotton Pillow
-30 %
Cotton pillow е класическа възглавница с меки влакна, която осигурява комфортна опора и запазва обема си с времето. Специално създадена за любителите на възглавници с лесно адаптираща се форма или степен на поддръжка, възглавница Cotton Pillow се наглася според извивките на шията и главата, съз..
25 лв. 36 лв.
Еднолицев матрак Favourite Nova
-25 %
Еднолицевият модел Фаворит комбинира най-добрата система за спане - мултипокет със стабилна дървена рамка. Пружинките се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака. Матракът е луксозно завършен с висококачествен ..
336 лв. 449 лв.
Топ матрак Top Silver Memory
-25 %
Обемно ядро от термочувствителна мемори пяна осигурява деликатна опора, следвайки контура на тялото и запомняйки неговата форма и извивки. Специално добавеният слой полиуретанова пяна създава допълнителна височина, която осезаемо подобрява комфорта на всеки матрак. Облечен в луксозен калъф със сребъ..
162 лв. 216 лв.
Двулицев матрак Nani Dream Box
-20 %
Двулицевият матрак "Nani Dream Box"е изработен с класически и съвременни технологии.Моделът съчетава отличните качества на покет спринг системата, полифлекс и мемори пяната.Текстилните джобове на покет спринг пружината създават едно цяло от метални спирали. Всяка една от тях „работи“ независимо..
335 лв. 419 лв.
Двулицев матрак Bamboo Memory Gel
-20 %
Матрак с профилирана високоеластична пяна, Мемори гел пяна с охлаждащи капсули и дишащ бамбуков текстилБамбу Мемори Гел е специално разработен модел с ядро от зоново профилирана високоеластична HR пяна и слой от Memory пяна с охлаждащи гел капсули. Memory Gel пяната се моделира според температурата ..
423 лв. 529 лв.
Двулицев матрак Infinity
-20 %
Infinity съчетава ядро от високоеластична пяна, която поддържа тялото в правилна позиция по време на сън и мемори пяна за меко усещане. Ядрото на матрака e с височина 25 см, което гарантира стабилна опора и намалява въртенето през нощта.Текстилът на матрака е MicroTencel.Има натурални антибакте..
599 лв. 749 лв.
Двулицев матрак Galaxy
-20 %
Двулицев матрак Galaxy e мек към средно твърд матрак с 30см височина, красив дизайн, три вида пяна и Double Core технология. Тази технология позволява на всеки партньор да избере желаната твърдост. защото матрака е разделен на две ядра, всяко от които има по твърда и по мека страна. Чрез тяхната смя..
783 лв. 979 лв.
Двулицев матрак Matterra
-20 %
Матрак Matterra се отличава с атрактивен дизайн и стабилна структура.Снабден е с вграден погасител, разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни.Този продукт предлага уникален комфорт и отлична грижа за тялото, благодарение на покет пружинния пакет в ком..
959 лв. 1 199 лв.
Двулицев матрак Armonia Dual
-20 %
Матрак Armonia Dual е луксозен италиански матрак със средна твърдост, впечатляващ дизайн с вграден топ матрак от мемори пяна и Dual Core технология за индивидуален избор на твърдост и различно ниво на комфорт.Armonia Dual предлага изящен дизайн и средно твърда опора. Dual core технологията дава възм..
1 991 лв. 2 489 лв.
Двулицев матрак Supreme
-20 %
"Supreme" е двулицев матрак, мечта за всяка спалня.Ядрото му е изградено от 3 вида пяна.Високоеластична и ортопедична пяна, която поддържа тялото в правилна позиция по време на сън, мека пяна за комфортно усещане и охлаждаща гел пяна, която носи свежест и предотвратява претоплянето през нощта. ..
732 лв. 915 лв.
Двулицев матрак Sivilia Pocket
-20 %
Sivilia Pocket е двулицев матрак с трислойно ядро, включващо 7-зонен пружинен Покет Спринг пакет, полиуретанова и мемори пяна. Текстилът на матрака осигурява отлична антибактериална и антиакарна защита.Височина на матрака: 23cмГаранция: 5 години*Гаранцията е валидна само при употреба с подматра..
380 лв. 475 лв.
Двулицев матрак Nani Duo Comfort
-15 %
Основата на двулицевия матрак "Nani Duo Comfort" е изградена от High Elastic Foam - високоеластичен многокомпонентен пенополиуретан.Отворените микрокапсули пропускат безпроблемно въздуха по периферията и в дълбочина, премахвайки влагата и микроорганизмите.Еластичността му оставя чувство за комфорт и..
330 лв. 389 лв.
Двулицев матрак Maestro Dual
-15 %
Двулицев матрак Maestro Dual има средна твърдост с Dual Core технология, съчетаваща две ядра в един общ калъф за индивидуален комфорт на всеки партньор.Модерен, средно мек матрак с многопластовото ядро от Elioform, Eliosoft, Memory и Gel пяна, който създава съвършен баланс на усещания..
2 486 лв. 2 925 лв.
Еднолицев матрак Gala Memory
-15 %
Модел Гала Мемори Еднолицев е комфортен матрак с ядро от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket SystemОтделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупн..
337 лв. 396 лв.
Двулицев матрак Diplomat De Lux
-15 %
Комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Pocket SystemМодел DIPLOMAT DE LUX е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и ..
265 лв. 312 лв.
Двулицев матрак Бахама Memory Duo Lux
-15 %
Двулицев матрак Бахама мемори Duo Lux на матраци Нани - от Орхидея мебелБлагодарение на ядрото си от три слоя пяна и сваляемия калъф, Вие може да пренаредите сърцевините и така да избирате между четири нива на комфорт - По мек, средно мек, средно твърд и  твърд. Системата от канали и множествот..
755 лв. 888 лв.
Двулицев матрак Сирена мемори
-15 %
Двулицев матрак Сирена мемори на матраци Нани - от Орхидея мебелДоказана класика при моделите с MEMORY FOAM и POLYFLEX + добавен иновативен калъф. Гарантирана оптимална проветривост във вътрешността от множеството отворени клетки. Правилното положение на гръбначния стълб е подпомагано от висока..
434 лв. 510 лв.
Каспия Полифлекс еднолицев
-15 %
Еднолицев матрак Каспия полифлекс на матраци Нани - от Орхидея мебелОртопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на сред..
263 лв. 309 лв.
Двулицев матрак Тирена Flex
-15 %
Двулицев матрак Тирена на матраци Нани - от Орхидея мебелМатрак Тирена представлява съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от PENO ELASTIC FOAM, затворена в прошит калъф от обемен слой антиалергични силиконизирани влакна, POLYFLEX и POMEROL мек текстил с голяма здравин..
229 лв. 269 лв.
Двулицев матрак OrtoRelax
-10 %
OrtoRelax е среден по твърдост матрак с две лица и допълнителен слой мемори пяна от едната страна. Сърцевината на матрака е от 100% високоеластична пяна с ортопедични характеристики. От двете му страни има по един допълнителен слой пяна - мемори пяна от едната страна и мека еластична пяна ..
400 лв. 445 лв.
Двулицев матрак Модена
-10 %
Двулицев матрак Модена на матраци Нани - от Орхидея мебелВисококачествен продукт, произвеждан благодарение на модерното технологично оборудване. В прошивката на калъфа, обвиващ двулицевата ортопедична сърцевина с висока плътност от POLYFLEX е добавен допълнително омекотен пенополиуретан, който..
357 лв. 397 лв.
Подматрачна рамка РосМари Дрийм Систем
-10 %
Метална подматрачна рамка за двулицев матрак с букови ламели и регулиране на твърдосттаЗа пълноценна почивка е необходимо вратът, гръбначният стъл, тазът и краката да са подържани в правилна позиция. При експоатацията на двойнолицев матрак се образува напрежение в него, което пречи на ерго..
125 лв. 139 лв.
Топ матрак Silver Plus Topper
-10 %
Топматрак "Silver Plus" е изработен от 100% мемори пяна и антибактериален и антиакарен текстил Silver Premium. Подобрява комфорта на стария матрак, леснопреносим е и много подходящ за дивана, вилата, каравана, къмпинг или студентска квартира. Текстилът е обработен със сребърни йони, които ..
161 лв. 179 лв.
Еднолицев матрак Perla
-10 %
Еднолицев матрак Перла на матраци Парадайс от магазин Орхидея мебелМодел Perla еднолицев е ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока..
251 лв. 279 лв.
Двулицев матрак VitalCare
-10 %
Двулицев матрак VitalCare е със средна мекота. От едната страна матрака има слой от 3см мемори пяна, която поема идеално извивките на тялото, а от другата страна има слой от 1см мемори пяна. Така може да изберете подходящата твърдост според вашето усещане. Текстила на двулицев матрак VitalCare е тре..
485 лв. 539 лв.
Двулицев матрак Vivo
-10 %
Ортопедичен италиански матрак със тънък слой мемори пяна от едната страна, която придава комфорт и ортопедична опора. Vivo съчетава ядро от 17 см. високоеластична пяна и слой мемори пяна от едната страна. Предоставя здравословна, ортопедична опора, която поддържа гръбнака в правилна позиция по ..
539 лв. 599 лв.
Двулицев матрак Paradiso by Pierre Cardin
-10 %
"Paradiso by Pierre Cardin" е твърд матрак, който съчетава ядро от високоеластична пяна Elioform и допълнителен слой мемори пяна, заедно със слоеве меки влакна.Пяната Elioform предоставя правилна ортопедична опора за тялото по време на сън, като предотвратява изкривяването и намалява риска от болка ..
791 лв. 879 лв.
Двулицев матрак Riviera by Pierre Cardin
-10 %
Умерено твърд двулицев италиански матрак с текстил Pierre Cardin, мемори пяна и възможност за избор на по-твърда и по-мека страна. Модерната визия и класическата елегантност от Pierre Cardin в комбинация с умерено твърдото усещане, което предоставя, правят Riviera фаворит сред любителите на лук..
980 лв. 1 089 лв.
Двулицев матрак Naturcomfort Deluxe
-10 %
Ортопедичен двулицев италиански матрак Naturcomfort Deluxe с внушителна височина от 30см и екологичен текстил, гарантиращ естествена среда на сънЯдрото от Eliosoft пяна внимателно поддържа тялото в правилна позиция, а двата слоя по 2 см. Memory пяна, от всяка страна, отпускат напрежението и под..
1 241 лв. 1 379 лв.
Показани са от 1 до 36 от 272 резултата (8 страници)

Голям избор на матраци в Плевен от всички производители - матраци Нани, Парадайс, матраци ТЕД, Magniflex, Don Almohadon, Блян и матраци от латекс на Екон Бяла. Може да поръчате в магазин Орхидея мебел в гр. Плевен или да купите матраци онлайн - бързо и лесно като предлагаме и вариант за покупка на матраци на изплащане. Предлагаме богат избор от еднолицеви и двулицеви матраци, топ матраци за вашата спалня както и детски матраци. Ще намерите и ламелни подматрачни рамки, които са нужни при закупуването на двулицев матрак, както и доста голям избор на възглавници. В онлайн магазина на Орхидея мебел може много лесно да намерите матрака, който търсите използвайки филтрите в ляво на всяка категория. Може да сортирате според марка, цена, степен на твърдост и съдържание ( матраци с мемори пяна или покет пружини), височина на матрака и гаранционен срок. Така бързо и лесно ще намерите този модел, който отговаря на вашите изисквания и критерии. Търсите анатомичен или ортопедичен матрак или матрак с мемори пяна - ние от Орхидея мебел ще ви помогнем при избора.