Меню
Кошница

Детски столове

Детски стол Storm
-23 %
Стол Storm е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобилност и удобство. "Storm" притежава колелца, което ви дава въ..
157 лв. 204 лв.
Детски стол Pure
-23 %
Цветове
Стол Pure е младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалка помага за правилната стойка на тялото..
126 лв. 164 лв.
Детски стол Nemo
-23 %
Стол Nemo е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Моделът е с подлакътници и удобната облегалка, които помагат за правилната стойка на тялото. Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който..
214 лв. 278 лв.
Детски стол Matrix 3
-23 %
Цветове
Стол Matrix 3 е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалка помага за правилната стойк..
148 лв. 192 лв.
Детски стол Matrix
-23 %
Цветове
Стол Matrix е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалка помага за правилната стойка ..
157 лв. 204 лв.
Детски стол Kitty 2
-23 %
Стол Kitty 2 е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Удобната облегалка помага за правилната стойка на тялото. Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобил..
195 лв. 254 лв.
Детски стол Gol
-23 %
Стол Gol е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобилност и удобство. "Gol" притежава колелца, което ви дава възмож..
146 лв. 190 лв.
Детски стол Dingo
-23 %
Цветове
Стол Dingo младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалка помага за правилната стойка на тялото...
111 лв. 144 лв.
Детски стол Darian Bis
-23 %
Цветове
Стол Darian Bis е удобен младежки стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината.Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, стабилност, мобилност и удобство. "Darian Bis" притежава колелца, което ..
111 лв. 144 лв.
Детски офис стол Gonzo 2
-23 %
Цветове
Стол GONZO 2 е удобен детски стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината и удобната облегалка, която помага за правилната стойка на тялото. Той съчетава страхотни качества, което го прави незаменим за всеки, който търси комфот, ..
206 лв. 268 лв.
Цветове
"Kori ON Z" е ученически стол, изработен от висококачествени материали.Основата е метална с електростатична боя и е снабдена с протектори против надраскване на подовите настилки.Седалката и облегалката /моноблок/ са изработени от висококачествен и водоустойчив полиетилен.Столът се предлага с избор н..
99 лв.
Цветове
"Kori ON 4" е ученически стол, изработен от висококачествени материали.Основата е метална с електростатична боя и е снабдена с протектори против надраскване на подовите настилки.Седалката и облегалката /моноблок/ са изработени от висококачествен и водоустойчив полиетилен.Столът се предлага с избор н..
89 лв.
Цветове
"Kori A" е ученически комплект, състоящ се от маса и стол.Основата на масата е метална с електростатична боя и е снабдена с протектори против надраскване на подовите настилки.Плотът е трапецовиден, изработен от HDF с меламиново покритие против надраскване и лесно почистване.Дебелината е 2мм.Височина..
189 лв.
"Smart Solo" е единичен ученически комплект, състоящ се от стол и бюро.Плотът на бюрото е HDF с меламиново покритие против надраскване и лесно за почистване.Основата е метална с електростатична боя и е снабдена с протектори против надраскване на подовите настилки.Рамката на стола също е метална с ел..
199 лв.
"Smart Duo" е ученически комплект, състоящ се от два стола и двойно бюро.Плотът на бюрото е HDF с меламиново покритие против надраскване и лесно за почистване - акация.Основата е метална с електростатична боя и е снабдена с протектори против надраскване на подовите настилки и регулиращи крачета до 1..
229 лв.
Ергономичен стол CR 6016 е иновативен детски стол, който ще осигури невероятен комфорт на Вашето дете.Столът има възможност за коригиране на височина, дълбочина на седалка, височина на облегалка, а допълнителна екстра са спирачките на колелцата.Материал: Дамаска/ПолипропиленРазмери Ш/Д/В: 59/72/73-9..
299 лв.
Детски стол Prestige - принцеси е удобен и функционален стол с качествена дамаска. Акцент при стола е апликацията на дамаската, която е с анимационни мотиви и пасва изключително добре на цветния интериор на детската стая. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намери..
115 лв.
Детски стол Prestige - куче е удобен и функционален стол с качествена дамаска. Акцент при стола е апликацията на дамаската, която е със снимка на куче и пасва изключително добре на цветния интериор на детската стая. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблиц..
115 лв.
Детски стол Prestige - коте е удобен и функционален стол с качествена дамаска. Акцент при стола е апликацията на дамаската, която е със снимка на коте и пасва изключително добре на цветния интериор на детската стая. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблиц..
115 лв.
Детският стол Prestige болид 2 е модел с удобен и многоцветен дизайн, който ще се хареса на малките любители на Формула 1. Седалката на стола може да се регулира по височина и дълбочина, а за още по-голям комфорт облегалката също може да се коригира като се заключи под наклон в различни позиции или ..
115 лв.
Детският стол Prestige с десен на болид от Формула 1 е удобен и практичен модел от висококачествена дамаска. Той ще осигури максимален комфорт на вашето дете, благодарение на неговите функции за промяна дълбочината на седалката, регулиране на цялостната височина и коригиране на облегалката - чрез пр..
115 лв.
Цветове
Детски стол Ove 2 е модерен и функционален стол.Подлакътниците на стола имат възможност за коригиране на височина, на ъгъл, на разстоянието между тях и изнасяне и прибиране/напред и назад/.Столът има регулируем люлеещ механизъм и синхронен механизъм, благодарение на който облегалката и седалката се ..
564 лв.
Цветове
Детски стол Ove е модерен и функционален стол.Подлакътниците на стола имат възможност за коригиране на височина, на ъгъл, на разстоянието между тях и изнасяне и прибиране/напред и назад/.Столът има регулируем люлеещ механизъм и синхронен механизъм, благодарение на който облегалката и седалката се за..
564 лв.
Детският стол CLEVER E се отличава с иновативен дизайн и механизъм за регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седалката в 7 различни позции.Благодарение на тази функция и възможността за коригиране на цялостната височина, столът може да се приспособи спрямо нуждите на вашето дете и ..
336 лв.
Детският стол CLEVER E се отличава с иновативен дизайн и механизъм за регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седалката в 7 различни позции.Благодарение на тази функция и възможността за коригиране на цялостната височина, столът може да се приспособи спрямо нуждите на вашето дете и ..
336 лв.
CLEVER е иновативен детски стол със 7 позиции за регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седалката. Благодарение на тази технология и възможността за коригиране на цялостната височина, столът може да се приспособи спрямо нуждите на вашето дете и да му осигури максимално удобств..
360 лв.
Carmen CR-6019 е детски стол с модерен дизайн, регулируема височина и функция за коригиране позицията на облегалката. Той е с комфортна седалка и удобни, извити подлакътници.Материал: Дамаска/ПолипропиленРазмери Ш/Д/В: 62/69/89-93смВисочина седалка от земята: 42-52смДълбочина седалка: 45смДиаме..
298 лв.
Цветове
Carmen 7570 е комфортен детски стол с голяма седалка и извита облегалка. Той е с регулируема височина, люлеещ механизъм и подлакътници за повече удобство.Изработен е от висококачествена дамаска и се предлага в няколко цвята.Материал: Дамаска/Мрежа/Полипропилен/Силиконови колелцаТип механизъм: Tilt t..
372 лв.
Цветове
Детски офис стол Carmen 7121 е модел със съвременен дизайн, който се предлага в няколко цвята. За повече удобство той е снабден с газов механизъм за регулиране на височина.Материал: Мрежа/Праховобоядисан метал/ПолипропиленРазмери Ш/Д/В: 45/53/84-94смДълбочина на седалката: 44смВисочина сед..
88 лв.
Детски стол Carmen 7024-1 е практичен и удобен модел с регулируема височина. Столът е с изчистен дизайн и здрава основа със силиконови колелца, който не драскат твърдите подови настилки. Материал: Еко кожа/ПолипропиленРазмери Ш/Д/В: 41/47/77-88смВисочина седалка от земята: 42-52смМаксимално нат..
139 лв.
Детският стол Carmen 7022-1 LUX e прекрасен избор за стаята на вашата малко момиченце. Той е удобен и практичен модел без поглакътници, изработен от мрежа и здрава хромирана основа с колелца. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Характеристик..
140 лв.
Детски стол Carmen 7022-1 е симпатичен и удобен модел детски стол за бюро, изработен от мрежа. Липсата на подлакътници го прави подходящ за всяко детско обзавеждане и дейности, при които се изисква по-голяма свобода на движение при седене. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела щ..
132 лв.
Цветове
Carmen 6219 е модерен детски стол, изработен от висококачествена дамаска и текстилна мрежа. Той е с регулируема височина и люлеещ механизъм, който може да се настрои с различна сила или да се изключи. Изработен е от висококачествена дамаска и се предлага в няколко цвята.Материал: Дамаска/М..
276 лв.
Цветове
Carmen 6218 е удобен детски стол с голяма седалка и широка облегалка, подходящ за момичета и момчета. Моделът е с регулируема височина и подлакътници за повече удобство. Изработен е от висококачествена дамаска и се предлага в няколко цвята.Материал: Дамаска/Полипропилен/Силиконови колелцаР..
288 лв.
Carmen 6017-1 е модерен детски стол с удобна, извита облегалка, с интересна форма. Изработен е от висококачествена дамаска и е снабден с амортисьор за регулиране на височината.Материал: Дамаска/ПолипропиленРазмери Ш/Д/В: 46/51/80-90смДълбочина на седалката: 39смВисочина седалка от земята: ..
132 лв.
Детски офис стол Carmen 6014 E е практичен детски стол с регулируема височина и силиконови колелца. Облегалката му е изработена от мрежа, а седалката от здрава дамаска.Моделът е без подлакътници.Материал: Мрежа/Полипропилен/СиликонРазмери Ш/Д/В: 43/50/81-93смДълбочина на седалката: 40смВис..
138 лв.
Показани са от 1 до 36 от 52 резултата (2 страници)