Меню
Кошница

Шкафове и Етажерки

Витрината е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EREG3W2S е голяма и красива витрина, която разполага с три витрини, снабдени с множество рафтчета, две вратички и две чекмеджета.Дръжките й са красиво изработени от метал.Колекцията Kent се харак..
1 329 лв.
Витрината е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EWIT2D2S е голяма и красива витрина, която разполага с две витрини, снабдени с множество рафтчета и две просторни чекмеджета.Дръжките й са красиво изработени от метал.Колекцията Kent се характери..
895 лв.
Шкаф REG3W е част от модулна система "Bergen", която предлага всичко необходимо за обзавеждането на трапезария, дневна, спалня.Шкафът е снабден с три вратички и множество рафтове, където може да съхранявате вещи.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и МДФ, което гарантира неговата стабилно..
855 лв.
Скринът е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso KOM 3W3D е скрин с опция осветление.Разполага с три витрини и с два шкафа с три вратички.Модулът е снабден с ролкови водачи Poadro и панти Seipe-on.Колекцията Ruso с..
774 лв.
Скринът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 8S е функционален шкаф, снабден с 8 чекмеджета, благодарение на които ще внесете ред в дома.Дръжките му са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с естеств..
769 лв.
Ниска витрина Nero Plus REG1D1W/90
Ново
Цветове
Витрина REG1D1W/90 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, един от тях е стъклен.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
761 лв.
Висока витрина Nero Plus REG1D1W
Ново
Цветове
Витрина REG1D1W е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, два от които са стъклени.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
739 лв.
Витрината е част от модулна система Lavenda, която предлага голямо разнообразие от мебели за Вашия дом.Lavenda 2W2S е семпла и нежна витрина, която ще стои като истинско бижу във Вашия интериор.Снабдена е с две витринни врати и две чекмеджета.Колекцията Lavenda се откроява с класически стил с м..
671 лв.