Меню
Кошница

Тапицирани спални и легла

Цветове
"Venera" е модерно легло с интересна и мека табла, което ще украси интериора на всяка спалня.Основното предимството на боксспринг леглото е, че към него е включен матрак и не е нужно да се закупува отделно.Матракът е изключително удобен, благодарение на своето 7-зоново покет ядро, HR пяна и комфорте..
3 810 лв.
Цветове
Скандинавско легло с матрак Санторини е изключително стилно и практично допълнение към спални помещения от всякакъв тип. Опростения и гъвкав дизайн се комбинира добре с други мебели за спалня и пасва перфектно на всяка модерна спалня.Скандинавското легло съчетава: тапицирана табла, две тап..
2 760 лв.
Цветове
Скандинавско легло с матрак Модена е изключително стилно и практично допълнение към спални помещения от всякакъв тип. Опростения и гъвкав дизайн се комбинира добре с други мебели за спалня и пасва перфектно на всяка модерна спалня.Скандинавското легло съчетава: тапицирана табла, две тапици..
2 760 лв.
Цветове
"Magnum" е модерно тапицирано легло, което се отличава със своята функционалност и комфорт.Основното предимството на боксспринг леглото е, че към него е включен матрак и топ матрак и не е нужно да се закупуват отделно.Матракът е изключително удобен, благодарение на своето 7-зоново покет ядро и HR пя..
2 588 лв.
Цветове
Скандинавско легло с матрак Мадрид е изключително стилно и практично допълнение към спални помещения от всякакъв тип. Опростения и гъвкав дизайн се комбинира добре с други мебели за спалня и пасва перфектно на всяка модерна спалня.Скандинавското легло съчетава: тапицирана табла, две тапицирани ..
2 520 лв.
Цветове
"Sandra 2" е модерно и функционално легло, тапицирано с красива дамаска.Основното предимството на боксспринг леглото е, че към него е включен матрак и не е нужно да се закупува отделно.Леглото е изключително удобно, благодарение на покет пружините, който са заложени в матрака.Покет пружините га..
2 504 лв.
Цветове