Меню
Кошница

Тапицирани спални и легла в дамаска и размер по ваш избор

Тапицирано легло Ларго
-25 %
Цветове
Тапицирано легло Ларго е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Тапицирано легло Ларго ще Ви впечатли със своя индивидуален и неповторим дизайн. Леглото се изработва с обемни детайли, като дебелината и мекотата им ще задоволи и най-изтънчения вкус. Царгите на леглото се изр..
1 649 лв. 2 199 лв.
Тапицирано боксспринг легло Stockholm
Ново -25 %
Цветове
"Stockholm" е тапицирано легло, което се отличава със стилна визия и елегантен дизайн.Боксспринг леглото е с висока табла, две меки тапицирани основи с вградена покет спринг система за омекотяване, матрак и топ матрак.Матракът е стабилен, изработен от висококачествена пяна, изцяло от дунапрен с плът..
2 475 лв. 3 300 лв.
Тапицирано боксспринг легло Modena
Ново -25 %
Цветове
"Modena" е тапицирано легло, което впечатлява с безкомпромисен комфорт и елегантен дизайн.Боксспринг леглото е с висока табла, две меки тапицирани основи с вградена покет спринг система за омекотяване, матрак и топ матрак.Матракът е стабилен, изработен от висококачествена пяна, изцяло от дунапрен с ..
2 475 лв. 3 300 лв.
Тапицирано боксспринг легло Manchester
Ново -25 %
Цветове
"Manchester" е тапицирано легло, което се отличава със стилна визия и елегантен дизайн.Боксспринг леглото е с висока табла, две меки тапицирани основи с вградена покет спринг система за омекотяване, матрак и топ матрак.Матракът е стабилен, изработен от висококачествена пяна, изцяло от дунапрен с плъ..
2 475 лв. 3 300 лв.
Тапицирано легло Дипломат Лукс
-22 %
Цветове
Тапицирано легло Дипломат Лукс е красиво и модерно легло."Дипломат Лукс" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 135 см. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано ..
1 169 лв. 1 499 лв.
Тапицирано легло Стокхолм
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Стокхолм е красиво и модерно легло."Стокхолм" е с мека и комфортна табла за облягане. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Леглото се изработва с повд..
1 079 лв. 1 349 лв.
Тапицирано легло Осло
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Осло е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Тапицирано легло Осло ще Ви впечатли със своя индивидуален и неповторим дизайн. Таблата му се изработва под формата на трапец, като декоративните шевове следват скосените линии. Притежава стабилна конструкция от..
1 079 лв. 1 349 лв.
Тапицирано легло Модена Лукс
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Модена Лукс е красиво и модерно легло."Модена Лукс" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 135 см. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легл..
1 079 лв. 1 349 лв.
Тапицирано легло Дъблин
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Дъблин е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Красотата на леглото e във всеки един детайл. "Дъблин" се изработва с обемна наклонена табла и прошити царги. Притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм. За по-голяма здравина и пр..
1 079 лв. 1 349 лв.
Тапицирано легло Ню Йорк
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Ню Йорк ще внесе уют и стил във Вашата спалня."Ню Йорк" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легло Ню Йорк е снабдено с повдигащ..
1 119 лв. 1 399 лв.
Тапицирано легло Дипломат
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Дипломат е красиво и модерно легло."Дипломат" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 135 см. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легло ..
1 119 лв. 1 399 лв.
Тапицирано легло Виола Лукс
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Виола Лукс е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел.Тапицирано легло Виола Лукс ще Ви впечатли със своя индивидуален и неповторим дизайн. Леглото се изработва с висока табла и практично и удобно вкопано LED осветление с дистанционно управление. Притежава ст..
1 279 лв. 1 599 лв.
Тапицирано легло Wave
-20 %
Цветове
Тапицирано легло Wave е красиво и модерно легло."Wave" е с мека и комфортна табла за облягане. Изключително здраво и надеждно легло, което притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер..
1 279 лв. 1 599 лв.
Тапицирано легло Прага
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Прага е красиво и изключително удобно легло."Прага" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Височината на царгите е 40см, а дълбочината на вътрешната кутие на леглото е 30см, което позволява да се постигне ..
934 лв. 1 099 лв.
Тапицирано легло Наполи
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Наполи е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел."Наполи" е с изчистен дизайн, мека и комфортна табла за облягане, съставена от две табли, съединени помежду им.Притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина и пр..
1 019 лв. 1 199 лв.
Тапицирано легло Модена
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Модена впечатлява с изящна изработка и изключително удобство."Модена" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легло Модена е снабде..
1 019 лв. 1 199 лв.
Тапицирано легло Дипломат Мини
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Дипломат Мини е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел."Дипломат Мини" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапиц..
1 019 лв. 1 199 лв.
Тапицирано легло Виола
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Виола ще внесе уют и стил във Вашата спалня."Виола" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешната кутия е от фазер за максимална защита на багажа.Тапицирано легло Виола е снабдено с повдигащ ..
1 189 лв. 1 399 лв.
Тапицирано легло Париж
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Париж е луксозна и елегантна мебел, която ще допринесе за спокойния и приказен сън на Вас и Вашето семейство."Париж" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 122 см. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.Дъното на вътрешнат..
1 232 лв. 1 449 лв.
Тапицирано легло Кинг
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Кинг е красиво и удобно легло, което ще се превърне в любимата Ви мебел."Кинг" е с мека и комфортна табла за облягане, която е с височина 135 см. Леглото притежава 2 броя тапицирани основи с метални крака, като всяка основа е снабдена с 5 крака.Тапицирано легло Кинг е с изключи..
1 147 лв. 1 349 лв.
Тапицирано легло Токио
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Токио е изключително здраво и надеждно легло."Токио" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Тапицирано легло Токио е сна..
977 лв. 1 149 лв.
Тапицирано легло Санторини
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Санторини е красиво и изключително удобно легло."Санторини" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Тапицирано легло Сант..
977 лв. 1 149 лв.
Тапицирано легло Рома
-15 %
Цветове
Тапицирано легло Рома е красиво и модерно легло."Рома" е с мека и комфортна табла за облягане. Леглото притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Леглото се изработва с повдигащ мех..
977 лв. 1 149 лв.
Тапицирано легло Мадрид
-10 %
Цветове
Тапицирано легло Мадрид е изключително здраво и надеждно легло."Мадрид" е с мека и комфортна табла за облягане, притежава стабилна конструкция от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм.За по-голяма здравина, леглото се изработва с допълнителна вътрешна кутия и дъно от фазер.Тапицирано легло Мадрид е ..
824 лв. 916 лв.
Тапицирано легло Valery
-10 %
Тапицирано легло Valery е елегантна комбинация между царствен и неповторим дизайн"Valery" е удобен модел за съхранение на вещи, тъй като разполага с чекмеджета. Леглото се предлага в размер за матрак 160/200 см.Материал: Плат/Масивно дървоРазмери: Ш/Д/В: 165/214/102см (за матрак 160/200 см)Цвят: Сив..
1 016 лв. 1 129 лв.
Тапицирано легло Solomo
-10 %
Тапицирано легло Solomo е с класически и изчистен дизайн.Solomo е снабдено с крачета и красива табла в бежово. Леглото се предлага в размер за матрак 160/200 см.Материал: МДФ + естествен фурнир/Плат/Масивно дърво - каучукРазмери: Ш/Д/В: 166/209/106см (за матрак 160/200 см)Цвят: Бежово/ОрехГаранция: ..
946 лв. 1 051 лв.
Тапицирано легло Sofia
-10 %
Тапицирано легло Sofia е изработено изцяло в бял цвят.С оригинален и изчистен дизайн, легло Sofia ще внесе комфорт и релакс във Вашата спалня. Леглото се предлага в размер за матрак 160/200 см.Материал: Еко кожа/Масивно дървоРазмери: Ш/Д/В: 172/221/107см (за матрак 160/200 см)Цвят: БялГаранция: 24 м..
1 189 лв. 1 321 лв.
Тапицирано легло Santino
-10 %
Тапицирано легло Santino с крака от масивно дърво и рамка и табла с дамаска.С изтънчен сив цвят на тапицерията, с класически и изчистен дизайн, легло Santino ще вдъхне нов живот на вашата спалня. Леглото се предлага в размер за матрак 160/200 см.Материал: Дамаска/Масивно дървоРазмери: Ш/Д/В: 167/222..
1 058 лв. 1 175 лв.
Тапицирано легло Sanna
-10 %
Тапицирано легло Sanna е красиво и компактно предложение, подходящо и за по-малки спални."Sanna" е двойно легло с издърпващ се механизъм. Леглото се предлага в размер за матрак 90/200 см.Материал: Плат/Масивно дървоРазмери: Ш/Д/В: 97/221/80см (за матрак 90/200 см)Цвят: СивoГаранция: 24 месеца* Легло..
1 004 лв. 1 116 лв.
Тапицирано легло Sandy 2
-10 %
"Sandy 2" е елегантно тапицирано легло в съвременен стил, което ще внесе комфорт и стил във Вашата спалня. Подходящо е за матрак с размери 160/200см, който се закупува отделно. В цената е включена подматрачна рамка, което прави леглото подходящо и за двулицев матрак.Тапицерия на леглото е в цвят сив..
895 лв. 994 лв.
Тапицирано легло Sandy
-10 %
Тапицирано легло Sandy с крака от масивно дърво и табла и рамка, облечени с еко кожа.Кожа в елегантно бяло, царствен и неповторим стил - това е легло Sandy, което ще внесе удобство и разкош във вашата спалня. Предлага се в размер за матрак 160/200 см.Материал: Еко кожа/Масивно дървоРазмери: Ш/Д/В: 1..
861 лв. 957 лв.
Тапицирано легло Samara 2
-10 %
Тапицирано легло Samara 2 ще внесе красота и стил във Вашата спалня."Samara 2" е изящно легло с тапицирана табла и крачета. Леглото се предлага в размер за матрак 160/200 см.Материал: Плат/Масивно дървоРазмери: Ш/Д/В: 163/215/93см (за матрак 160/200 см)Цвят: Сивo/ОрехГаранция: 24 месеца* Леглото се ..
784 лв. 871 лв.
Тапицирано легло Samara
-10 %
Тапицирано легло Samara с крака от масивно дърво и табла и рамка, облечени с еко кожа.Кожа в луксозно черно, царствен и неповторим стил - това е легло Samara, което ще внесе удобство и разкош във вашата спалня. Предлага се в размер за матрак 160/200.Материал: Еко кожа/Масивно дървоРазмери: Ш/Д/В: 16..
751 лв. 834 лв.
Тапицирано легло Sabrina
-10 %
Цветове
Тапицирано легло Sabrina с крака от масивно дърво и тапицирани с плат табла и рамка.С изтънчен сив цвят на тапицерията, с царствен и красив дизайн, легло Sabrina ще вдъхне нов живот на вашата спалня. В леглото има вградени няколко чекмеджета също с тапицерия. Предлага се в размер за матрак 160/200 с..
1 506 лв. 1 673 лв.
Тапицирано легло Percy
-10 %
Тапицирано легло Percy с крака от масивно орехово дърво и рамка и табла с дамаска.С изтънчен сив цвят на тапицерията, с царствен и красив дизайн, легло Percy ще вдъхне нов живот на вашата спалня. В леглото има вградени две чекмеджета с тапицерия. Предлага се в размер за матрак 160/200 см.Материал: Д..
1 285 лв. 1 428 лв.
Тапицирано легло Padva
-10 %
Тапицирано легло Padva е страхотно предложение за Вашата спалня."Padva" е луксозно легло, в царствен и неповторим стил, разполага с повдигащ механизъм, което дава възможност за съхранение на Вашите вещи. Леглото се предлага в три размер за матрак: 90/200см, 120/200см и 160/200см.Материал: ПлатРазмер..
895 лв. 994 лв.
Показани са от 1 до 36 от 132 резултата (4 страници)

Тапицирани спални и легла от Орхидея мебел

Тапицирани спални и легла в дамаска по ваш избор, високо качество на изработка и избор на размери.

Търсите тапицирана спалня ? Ако търсите нещо различно, красиво и модерно за спалнята ви, задължително разгледайте нашите невероятни предложения за тапицирани спални и легла. Те изцяло ще променят облика в спалнята, ще ви накарат да се чувствате специални, да спите удобно и комфортно обградени в стил и лукс. Тапицираните спални и легла, които предлагаме са на страхотни цени и ще променят представите ви за модерен интериор.