Меню
Кошница

Детски Комплекти

Детско обзавеждане Сити 5023 е интересен вариант за Вашата детска стая. Бюрото може да се прибере под леглото, което е изключително удобно и пести място. Комплектът включва легло със скрин и бюро. Има възможност за огледален монтаж.Материал: ПДЧ 16 мм/кант 0.45ммРазмери Ш/Д/В:- Легло за матрак 90/20..
534 лв.
Детско обзавеждане Алиса притежава всичко необходимо за обзавеждането на една прекрасна детска стая. Красивият комплект предлага детско легло с табла, двукрилен гардероб с огледало, бюро и шкаф с етажерки. Леглото се предлага за матрак с размери 82/190см. Материал: ПДЧ 18 ммРазмери Ш/Д/В:- Легл..
544 лв.
Цветове
Стилна спалня Сити 7066 с две легла и два гардеробаКрасиво, елегантно и практично обзавеждане за цялата спалня или за стаята на Вашите деца.Спален комплект от серията Сити - модерна визия, качествени материали и изработка и страхотна цена. Комплектът включва две легла Сити 2006, подходящи за матраци..
602 лв.
Обзавеждане за детска стая включва: единично легло, бюро, двукрилен гардероб, шкаф, етажерка. Леглото е за матрак с размери 82/190см. Подходящо е както за еднолицев така и за двулицев матрак. Има повдигащ механизъм, а под него е ракла за багаж. Гардероба е с лост за висящи дрехи. Има ..
674 лв.
Детски комплект "City 5026" включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете: легло, гардероб и бюро.Леглото е снабдено с две чекмеджета и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 90/200 см., като за двулицевия е нужна подматрачна рамка.Гардеробът е двукрилен с два рафта и лост за..
752 лв.
Детско обзавеждане Сити 5022 е цветно предложение за стаята на Вашето дете. Свежите цветове ще допринесат за ведрото настроение в целия Ви дом. Комплектът  включва легло с включени повдигащи амортисьори, нощно шкафче, скрин, гардероб и бюро. Материал: ПДЧ/МДФ с дебелина 16 мм, кант 0.45мм/..
761 лв.
Детско обзавеждане Сити 5018 е иновативна мебел. Комплектът включва легло за матрак 90/200см, гардеробна и етажерка.Функционалната гардеробна разполага с лост и рафтове от двете страни, а леглото с две чекмеджета.Материал: ПДЧ 16 мм, кант 0.45ммРазмери Ш/Д/В:- Легло за матрак 90/200см: 204.5/94.5/81..
777 лв.
Детско обзавеждане Сити 5016 е модерно предложение за стаята на Вашето дете. Мебелите за разчупени и интересни, а цветовете са свежи и подходящи всяко дете.Материал: ПДЧ/МДФ с дебелина 16 мм, кант 0.45мм/0.8ммРазмери Ш/Д/В:- Легло за матрак 90/200см: 204.5/94.5/81см- Нощно шкафче: 40/39.5/81см- Бюро..
784 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №1 включва гардероб, ниска етажерка, бюро и рафт за стена. Гардеробът е ..
795 лв.
Цветове
Спалня Сити 7064 е подходяща за обзавеждане на детска стая.Красиво, елегантно и практично обзавеждане за стаята на Вашите деца.Спален комплект от серията Сити - модерна визия, качествени материали и изработка и страхотна цена. Комплектът включва две легла, подходящи за матраци с размери 82/190см и д..
798 лв.
Детско обзавеждане Сити 5010 е свежо решение за обзавеждане на детската стая. Включва всички необходими модули, за да не липсва нищо на вашето дете. Материалите, от които са изработени мебелите са със сертифициран произход и качество и отговарят на всички изисквания за безоп..
801 лв.
Детско обзавеждане Сити 5024 е модулна композиция, включваща легло за еднолицев матрак 90/200см с повдигащи амортисьори(с възможност за двулицев), нощно шкафче, гардероб, скрин с етажерка и бюро. Свежите цветове на мебелите допълнително ще допринесат за доброто Ви настроение. Материал: ПДЧ 16 м..
811 лв.
Детско обзавеждане Сити 5025 е модулна композиция, включваща легло за еднолицев матрак 90/200см с повдигащи амортисьори(с възможност за двулицев), нощно шкафче, гардероб, скрин с етажерка и бюро. Свежите цветове на мебелите допълнително ще допринесат за доброто Ви настроение. Материал: ПДЧ 16 м..
811 лв.
"Некст"представлява комплект, който притежава всичко необходимо за обзавеждането на Вашата детска стая. Комплектът включва: легло с тапицирана табла с плат и контрастни шевове, подходящо за матрак с размери 90/200см. Бюро, гардероб, оборудван с лост за закачалки, две ниши и ракла, етажерка, шкаф и н..
835 лв.
Цветове
Детско обзавеждане Анди е само от няколко модула, но е направено така, че да бъде удобно, практично с модерна визия и цветове подходящи за деца и юноши. Леглото е за матрак с размер 82/190см като може да бъде еднолицев или двулицев и има две чекмеджета отдолу. Към него има допълнителен шкаф с вратич..
874 лв.
Детско обзавеждане Ивет притежава всичко необходимо за обзавеждането на една прекрасна детска стая. Красивият комплект предлага детско легло с табла, двукрилен гардероб с чекмеджета и гравюра, бюро, шкаф с етажерки и огледало. Таблата е тапицирана с висококачествена бяла еко кожа и е декорирана с ро..
899 лв.
Обзавеждане за детска стая Рики включва: две легла на два етажа, секция, двукрилен гардероб, бюро. Предлага се в две цветови комбинации. Идеално решение за семейства с две деца, които търсят повече пространство или просто са ограничени от към място. Двуетажното легло е добро и интерес..
969 лв.