Меню
Кошница

Детски Комплекти

Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №4 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - две легла, два гардер..
1 820 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №5 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, гардероб, ниск..
1 790 лв.
Детско обзавеждане Modern rosse притежава всичко нужно за стаята на Вашето дете. Състои се от легло с табла, рафт и чекмеджета, голям и удобен гардероб, скрин, бюро и етажерка. Леглото може да се използва с еднолицев (90/200см) или двулицев матрак, като за двулицевия трябва да се заку..
1 632 лв.
Детско обзавеждане Modern blue притежава всичко нужно за стаята на Вашето дете. Състои се от легло с табла, рафт и чекмеджета, голям и удобен гардероб, скрин, бюро и етажерка. Леглото може да се използва с еднолицев (90/200см) или двулицев матрак, като за двулицевия трябва да се закупи под..
1 632 лв.
Детски комплект "Евелин" е практично предложение за обзавеждане на детска стая. Комплектът включва: легло, гардероб, нощно шкафче, бюро, две етажерки, тв шкаф и висок шкаф.Леглото е с табла и повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство, подходящо е за матрак с размери 90..
1 542 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №6 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, гардероб, бюро..
1 325 лв.
Детски комплект "Евелин" е практично предложение за обзавеждане на детска стая. Комплектът включва: легло, гардероб, нощно шкафче, бюро, три етажерки, тв шкаф и витрина.Леглото е с табла и повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство, подходящо е за матрак с размери 90/20..
1 301 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №1 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, нощно шкафче, ..
1 190 лв.
<