Меню
Кошница

Детски Комплекти

Детски комплект Zele
-10 %
Детски комплект "Zele" ще Ви предостави набор от мебели за интериора у дома.Състои се от легло, гардероб,скрин, бюро и стенен шкаф.Леглото е за матрак 90/200см и е снабдено с чекмедже, където може да съхранявате спалното бельо.Гардеробът е двукрилен с чекмедже и лост за закачалки.Удобният скрин разп..
1 068 лв. 1 187 лв.
Цветове
Стилна спалня Сити 7066 с две легла и два гардеробаКрасиво, елегантно и практично обзавеждане за цялата спалня или за стаята на Вашите деца.Спален комплект от серията Сити - модерна визия, качествени материали и изработка и страхотна цена. Комплектът включва две легла Сити 2006, подходящи за матраци..
602 лв.
Цветове
Спалня Сити 7064 е подходяща за обзавеждане на детска стая.Красиво, елегантно и практично обзавеждане за стаята на Вашите деца.Спален комплект от серията Сити - модерна визия, качествени материали и изработка и страхотна цена. Комплектът включва две легла, подходящи за матраци с размери 82/190см и д..
798 лв.
"Класик 962" е модерен и красив комплект, който включва всичко необходимо за Вашата спалня или стаята на Вашите деца.Състои се от две легла К 951, гардероб К 933 и скрин К 942. Леглата са с включен повдигащ пружинен механизъм, подходящи са за матраци с размери 90/200см.Гардеробът е трикрил..
1 185 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит. Конфигурация №9 представлява двуетажно легло с гардероб и стълба.Леглата са подходящи за матраци с размери 90..
1 273 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №6 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, гардероб, бюро..
1 469 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №5 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, гардероб, ниск..
1 975 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №4 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - две легла, два гардер..
2 020 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №1 включва гардероб, ниска етажерка, бюро и рафт за стена. Гардеробът е ..
875 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №2 включва  легло, два гардероба и шкафове за стена. Леглото е с по..
1 255 лв.
Комплект за детска стая Марти е цветна модулна композиция. Основните цветове са бяло гланц и кармен, за доброто настроение на Вашето дете е добавен и трети цветови акцент - графит, оранжи, океан или пинк. Конфигурация №1 включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло, нощно шкафче, ..
1 314 лв.
Комплектът е страхотно предложение за обзавеждане за стаята на Вашето дете.Включва етажерка Steka 2D, бюро Steka 2S, полица Steka и скрин Steka 2D1S.Етажерката е висока с рафтове и чекмедже,бюрото е снабдено с две красиви чекмеджета и рафт над тях.Скринът има чекмедже, две ниши и..
811 лв.
Обзавеждане за детска стая включва: единично легло, бюро, двукрилен гардероб, шкаф, етажерка. Леглото е за матрак с размери 82/190см. Подходящо е както за еднолицев така и за двулицев матрак. Има повдигащ механизъм, а под него е ракла за багаж. Гардероба е с лост за висящи дрехи. Има ..
699 лв.
Цветове
Обзавеждане за детска стая Томас включва: две единични легла със заоблени табли и ракла, двукрилен гардероб, секция с бюро.Леглата са за еднолицеви матраци с размер 82/190см. Леглата са с повдигащ механизъм и ракла за багаж отдолу. Гардероба е с рафт и лост за висящи дрехи. Секцията е с бюро, постав..
999 лв.
Детско обзавеждане Сити 5025 е модулна композиция, включваща легло за еднолицев матрак 90/200см с повдигащи амортисьори(с възможност за двулицев), нощно шкафче, гардероб, скрин с етажерка и бюро. Свежите цветове на мебелите допълнително ще допринесат за доброто Ви настроение. Материал: ПДЧ 16 м..
811 лв.