Меню
Кошница

Топ Матраци

Топ матрак Симо е идеално допълнение за Вашата спалня.Ядрото на топера е от пяна с дишаща структура.А на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му.Топерът е подходящ за всички стари дивани, всякакви видове легла, матраци, кушетки, а също и за гостната, за детската стая или пък соб..
79 лв.
Топ матрак Soft Night е удобен за транспортиране и съхранение. Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора и редуцира напрежението в точките на натиск. "Soft Night" увеличава циркулацията на въздуха в контактната с тялото зона. Топ матракът защитава вашия основен матрак, а по..
80 лв.
Топ матрак Комфорта на матраци Нани - от магазин Орхидея мебелНаправете вашия стар и неудобен матрак като нов, като закупите топ матрак Comforta на изгодна цена от Орхидея мебел. Той е изработен с ядро от полиуретанова пяна и мек текстил. Калъфа на топ матрак Комфорта може да се сваля и пере.Височин..
82 лв.
Топ матрак Memory Night е направен изцяло от мемори пяна. Тя е термоактивна и при затопляне започва да поема форма на тялото. Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора. Топ матрака защитава вашия основен матрак, а понякога дава и нов живот на стария и неудобен такъв.Височина: 3 ..
95 лв.
Топ матрак Bamboo е идеално допълнение за Вашата спалня.Топерът е с иновативна дамаска, съдържаща влакна от бамбук, които се грижат за отличната влагоабсорбация. Ядрото на топера е изключително проветриво, а на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му. Подходящ е за всички с..
96 лв.
8см Топ матрак Нани от Орхидея мебел ПлевенСъздава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичност POLYFLEX и пр..
103 лв.
Топ матрак Топер пяна на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоперът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер борд е с ядро от ..
106 лв.
Модел Топер Бамбу има ядро от едностранно профилирана еластична пяна, която не се деформира. Предлага се с капитониран специален текстил Bamboo от едната страна, и капитониран висококачествен текстил в бял цвят от другата страна.Топ матраците са леки, лесно се местят, почистват и поддържат.&nbs..
115 лв.
Топ матрак Bamboo е идеално допълнение за Вашата спалня.Топерът е с иновативна дамаска, съдържаща влакна от бамбук, които се грижат за отличната влагоабсорбация. Ядрото на топера е изключително проветриво, а на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му.Подходящ е за всички ст..
125 лв.
Модел Топер Алое Фреш има ядро от едностранно профилирана еластична пяна, която не се деформира. Облечено е в сваляем капитониран калъф с цип от специален текстил Aloe Vera, обработен с екстракт от Алое Вера, изключително мек и приятен на допир. Топ матраците са леки, лесно се местят, почи..
129 лв.
Топ матрак i-Cool Balance е иновативен продукт, който съчетава изключителен комфорт с терморегулиращи свойства, с цел да Ви осигури балансиран и спокоен сън.Повърхността на топ матрака е профилираната, което създава приятен микромасажиращ ефект и стимулира кръвообращението по време на сън. ..
139 лв.
Топ матрак Triology е иновативен продукт с ергономичен дизайн, с цел да Ви осигури балансиран и спокоен сън.Той е специално проектиран с индивидуални зони на комфорт, които осигуряват равномерно разпределение на натиска от тежестта на тялото. С този висококачествен топ матрак ще подобрите осеза..
139 лв.
"Aloe Memory" е удобен за транспортиране и съхранение топ матрак, който ергономично напасва към извивките на тялото.Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора и редуцира напрежението в точките на натиск. "Aloe Memory" увеличава циркулацията на въздуха в контактната с тялото зона...
142 лв.
Топматрак от 100% Memory пяна и антибактериален текстил с Aloe Vera. Подобрява комфорта на стария матрак, леснопреносим е и много подходящ за дивана, вилата, каравана, къмпинг или студентска квартира. Доставя се под формата на руло, не задържа прах и осигурява високо ниво на хигиена. Топ матрак..
145 лв.
"Soft Protect" е единствен по рода си топ матрак. Притежава сърцевина с калъф от PU пяна и протектор за матрака. Слоят SOFT пяна омекотява и разпределя равномерно тежестта. При своята употреба матракът придобива свойства за опора и уравновесеност, характерни при ползването на „скъпите“ модели.Топ ма..
146 лв.
Топер Danaya fresh е мек и удобен топ матрак, който ще ви дари с комфорт. Изработен е изцяло с мемори пяна, която поема всяка извивка на тялото и го обгръща в мекота. Текстила на топ матрак Danaya fresh е антибактериален и гарантира здравословна среда за сън. Топер Даная фреш е лек и удобен за съхра..
174 лв.
Топ Матрак Топер memory
-25 %
Топ матрак Топер мемори на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоп матрака може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде ме