Меню
Кошница

Топ Матраци

Топ матрак Симо е идеално допълнение за Вашата спалня.Ядрото на топера е от пяна с дишаща структура.А на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му.Топерът е подходящ за всички стари дивани, всякакви видове легла, матраци, кушетки, а също и за гостната, за детската стая или пък соб..
79,00 лв.
Топ матрак Soft Night е удобен за транспортиране и съхранение. Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора и редуцира напрежението в точките на натиск. "Soft Night" увеличава циркулацията на въздуха в контактната с тялото зона. Топ матракът защитава вашия основен матрак, а по..
80,00 лв.
Топ матрак Комфорта на матраци Нани - от магазин Орхидея мебелНаправете вашия стар и неудобен матрак като нов, като закупите топ матрак Comforta на изгодна цена от Орхидея мебел. Той е изработен с ядро от полиуретанова пяна и мек текстил. Калъфа на топ матрак Комфорта може да се сваля и пере.Височин..
82,00 лв.
Топ матрак Memory Night е направен изцяло от мемори пяна. Тя е термоактивна и при затопляне започва да поема форма на тялото. Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора. Топ матрака защитава вашия основен матрак, а понякога дава и нов живот на стария и неудобен такъв.Височина: 3 ..
95,00 лв.
Топ матрак Bamboo е идеално допълнение за Вашата спалня.Топерът е с иновативна дамаска, съдържаща влакна от бамбук, които се грижат за отличната влагоабсорбация. Ядрото на топера е изключително проветриво, а на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му. Подходящ е за всички с..
96,00 лв.
8см Топ матрак Нани от Орхидея мебел ПлевенСъздава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичност POLYFLEX и пр..
103,00 лв.
Топ матрак Топер пяна на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоперът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер борд е с ядро от ..
106,00 лв.
Модел Топер Бамбу има ядро от едностранно профилирана еластична пяна, която не се деформира. Предлага се с капитониран специален текстил Bamboo от едната страна, и капитониран висококачествен текстил в бял цвят от другата страна.Топ матраците са леки, лесно се местят, почистват и поддържат.&nbs..
115,00 лв.
Топ матрак Bamboo е идеално допълнение за Вашата спалня.Топерът е с иновативна дамаска, съдържаща влакна от бамбук, които се грижат за отличната влагоабсорбация. Ядрото на топера е изключително проветриво, а на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му.Подходящ е за всички ст..
125,00 лв.