Меню
Кошница

Топ Матраци

Топ матрак Cell Active
-40 %
Топер Сел Актив има ядро изцяло от Memory пяна. Мемори пяната реагира на топлината на тялото и заема формата на всяка негова извивка. Моделът се предлага със сваляем калъф с цип, който е лесен за поддръжка. Горната част на калъфа е от специален текстил Cell Active - изключително мека ..
115 лв. 192 лв.
Топ матрак Top Silver Memory
-25 %
Обемно ядро от термочувствителна мемори пяна осигурява деликатна опора, следвайки контура на тялото и запомняйки неговата форма и извивки. Специално добавеният слой полиуретанова пяна създава допълнителна височина, която осезаемо подобрява комфорта на всеки матрак. Облечен в луксозен калъф със сребъ..
162 лв. 216 лв.
Топ матрак Silver Plus Topper
-10 %
Топматрак "Silver Plus" е изработен от 100% мемори пяна и антибактериален и антиакарен текстил Silver Premium. Подобрява комфорта на стария матрак, леснопреносим е и много подходящ за дивана, вилата, каравана, къмпинг или студентска квартира. Текстилът е обработен със сребърни йони, които ..
161 лв. 179 лв.
Ядрото на топ матрак Lavenda Memory комбинира високоеастичната пяна със слой от мемори пяна. Текстила от едната страна е капитониран, а от другата страна с екстракт от лавандула. Топ матрака се поставя върху неудобен или стар матрак, за да придаде нужния комфорт и удобство при спане. Също така увели..
197 лв.
Топ матрак Топер пяна на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоперът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер борд е с ядро от ..
106 лв.
Топ матрак Топер мемори на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоп матрака може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топ матрак Топер мемор..
175 лв.
Топер Danaya fresh е мек и удобен топ матрак, който ще ви дари с комфорт. Изработен е изцяло с мемори пяна, която поема всяка извивка на тялото и го обгръща в мекота. Текстила на топ матрак Danaya fresh е антибактериален и гарантира здравословна среда за сън. Топер Даная фреш е лек и удобен за съхра..
174 лв.
Топ матраците са предвидени за поставяне върху всеки друг матрак, който е прекалено твърд или неудобен. По този начин топ матрака придава комфорт и удобство при сън. Топер Aloe memo има ядро изцяло от мемори пяна в комбинация с обемна вата и специален текстил с екстракт от алое вера от едната страна..
198 лв.
Топ матрак Симо е идеално допълнение за Вашата спалня.Ядрото на топера е от пяна с дишаща структура.А на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му.Топерът е подходящ за всички стари дивани, всякакви видове легла, матраци, кушетки, а също и за гостната, за детската стая или пък соб..
79 лв.
8см Топ матрак Нани от Орхидея мебел ПлевенСъздава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичност POLYFLEX и пр..
103 лв.
Италиански топ матрак от два вида пяна - мемори пяна и мека пяна. С него ще подобрите комфорта на стария матрак или диван. Има четири ластика в краищата за лесно захващане към матрака. Мемори пяната е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест, а после и на топлина. Меката еластична пян..
209 лв.
Топ матрак Triology е иновативен продукт с ергономичен дизайн, с цел да Ви осигури балансиран и спокоен сън.Той е специално проектиран с индивидуални зони на комфорт, които осигуряват равномерно разпределение на натиска от тежестта на тялото. С този висококачествен топ матрак ще подобрите осеза..
139 лв.
"Soft Protect" е единствен по рода си топ матрак. Притежава сърцевина с калъф от PU пяна и протектор за матрака. Слоят SOFT пяна омекотява и разпределя равномерно тежестта. При своята употреба матракът придобива свойства за опора и уравновесеност, характерни при ползването на „скъпите“ модели.Топ ма..
146 лв.
Топ матрак Soft Night е удобен за транспортиране и съхранение. Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора и редуцира напрежението в точките на натиск. "Soft Night" увеличава циркулацията на въздуха в контактната с тялото зона. Топ матракът защитава вашия основен матрак, а по..
80 лв.
Топматрак от 100% Memory пяна и антибактериален текстил с Aloe Vera. Подобрява комфорта на стария матрак, леснопреносим е и много подходящ за дивана, вилата, каравана, къмпинг или студентска квартира. Доставя се под формата на руло, не задържа прах и осигурява високо ниво на хигиена. Топ матрак..
145 лв.
"Aloe Memory Flex" е топ матрак за осезаем комфорт и мекота за всяка повърхност. Благодарение на ядрото от адаптивна термочувствителна мемори пяна, този топер подобрява комфорта на всеки матрак, като по този начин запазва и неговите качества за по-дълго време. Може да се използва за л..
190 лв.
Топ матрак Memory Night е направен изцяло от мемори пяна. Тя е термоактивна и при затопляне започва да поема форма на тялото. Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора. Топ матрака защитава вашия основен матрак, а понякога дава и нов живот на стария и неудобен такъв.Височина: 3 ..
95 лв.
Мек и убоден топ матрак с мемори пяна и иновативен антивирусен текстил за допълнителна защита в дома за вас и вашите близки.Иновативния текстил MagniProtect доказано унищожава 99% от вируса COVID-19 до 60 минути, което е доказано чрез лабораторни тестове в университета в град Пиза и Националния съве..
265 лв.
Топ матрак i-Cool Balance е иновативен продукт, който съчетава изключителен комфорт с терморегулиращи свойства, с цел да Ви осигури балансиран и спокоен сън.Повърхността на топ матрака е профилираната, което създава приятен микромасажиращ ефект и стимулира кръвообращението по време на сън. ..
139 лв.
Топ матрак Coolsense memory gel на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоп матрака може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер Coo..
197 лв.
Топ матрак Комфорта на матраци Нани - от магазин Орхидея мебелНаправете вашия стар и неудобен матрак като нов, като закупите топ матрак Comforta на изгодна цена от Орхидея мебел. Той е изработен с ядро от полиуретанова пяна и мек текстил. Калъфа на топ матрак Комфорта може да се сваля и пере.Височин..
82 лв.
Топ матрак Bamboo е идеално допълнение за Вашата спалня.Топерът е с иновативна дамаска, съдържаща влакна от бамбук, които се грижат за отличната влагоабсорбация. Ядрото на топера е изключително проветриво, а на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му.Подходящ е за всички ст..
125 лв.
Топ матрак Bamboo е идеално допълнение за Вашата спалня.Топерът е с иновативна дамаска, съдържаща влакна от бамбук, които се грижат за отличната влагоабсорбация. Ядрото на топера е изключително проветриво, а на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му. Подходящ е за всички с..
96 лв.
Топер Бамбу Мемо е направен от изцяло от мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и заема формата на всяка негова извивка. От едната страна на ядрото има капитониран специален текстил Bamboo, а от другата - капитониран висококачествен текстил.Топерите са леки, лесно се местят, почиства..
209 лв.
Модел Топер Бамбу има ядро от едностранно профилирана еластична пяна, която не се деформира. Предлага се с капитониран специален текстил Bamboo от едната страна, и капитониран висококачествен текстил в бял цвят от другата страна.Топ матраците са леки, лесно се местят, почистват и поддържат.&nbs..
115 лв.
"Aloe Memory" е удобен за транспортиране и съхранение топ матрак, който ергономично напасва към извивките на тялото.Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора и редуцира напрежението в точките на натиск. "Aloe Memory" увеличава циркулацията на въздуха в контактната с тялото зона...
142 лв.
Топ матракът Aloe Memo Flex от колекцията на TED Bed е специално създаден с обемно ядро от полиуретанова пяна, която осигурява удобна поддръжка на тялото по време на сън. "Aloe Memo Flex" има в прошивката си слой мемори пяна, който създава великолепна повърхност, следвайки контура на тялото и з..
189 лв.
Модел Топер Алое Фреш има ядро от едностранно профилирана еластична пяна, която не се деформира. Облечено е в сваляем капитониран калъф с цип от специален текстил Aloe Vera, обработен с екстракт от Алое Вера, изключително мек и приятен на допир. Топ матраците са леки, лесно се местят, почи..
129 лв.
Топ матрак Air Flex е идеално допълнение за Вашата спалня.Снабден е с ядро от комфортна пяна, а дишащата мрежа по повърхността проветрява структурата и не допуска развитието на микроорганизми, прошивката съдържаща обемни мемори частици, което прави топера мек и удобен. Състав:    ..
196 лв.
Adry Cool топ матрак се грижи за балансираната и прохладна температура в леглото, която е известна предпоставка за постигане на дълбок и непрекъснат сън. Долната част на топ матрака е от специален анти- слип плат,който осигурява стабилност в основата и не позволява хлъзгане. Ядрото на Adry Cool Spec..
239 лв.
Мек и удобен луксозен топ матрак с лятна и зимна страна. Топ матрака е с дебелина от 5см, в които се съдържат  следните слоеве:Зимна страна:- Кашмир за суха и хигиенична среда- Мериносова вълна, която спомага за дишането на кожата и регулира температурата- Камилска вълна за абсорбиране на ..
1 799 лв.
Показани са от 1 до 31 от 31 резултата (1 страници)

Ако търсите топ матраци в Плевен, може да ги намерите в Орхидея мебел Плевен или в онлайн магазин orhideamebel.com. Топ матраци онлайн - бързо, лесно и изгодно. Топ матраци на марките Нани, Тед, Парадайс, Магнифлекс и iSleep. Топ матрака остава най-добрия вариант за обновяване на стар матрак, неудобен диван или кушетка. Ако стария ви матрак вече е неудобен, усещате пружините или е направил неприятно вдлъбване,а нямате възможност в скоро време да го смените с нов - може да се насочите към удобен топ матрак. Най-често хората търсят топ матрак с мемори пяна, защото той дава допълнителен комфорт и мекота на стария, вече износен матрак. Топ матраците са идеално решение за всеки дом. С помощта на топ матрака може да превърнете старото легло в удобно място за сън и почивка. Топ матрака е лесен за използване и пренасяне, адаптира се бързо към формите и извивките на вашето тяло и помага за естествената и правилна поза при сън.