Меню
Кошница

Топ Матраци

Топ матрак Air Flex
-60 %
Топ матрак Air Flex е идеално допълнение за Вашата спалня.Снабден е с ядро от комфортна пяна, а дишащата мрежа по повърхността проветрява структурата и не допуска развитието на микроорганизми, прошивката съдържаща обемни мемори частици, което прави топера мек и удобен. Състав:    ..
78 лв. 196 лв.
Топ матрак Memory Spa
-30 %
"Aloe Memory Flex" е топ матрак за осезаем комфорт и мекота за всяка повърхност. Благодарение на ядрото от адаптивна термочувствителна мемори пяна, този топер подобрява комфорта на всеки матрак, като по този начин запазва и неговите качества за по-дълго време. Може да се използва за л..
133 лв. 190 лв.
Топ Матрак Топер memory
-25 %
Топ матрак Топер мемори на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоп матрака може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топ матрак Топер мемор..
131 лв. 175 лв.
Топ матрак Vitalcare topper
-10 %
Италиански топ матрак от два вида пяна - мемори пяна и мека пяна. С него ще подобрите комфорта на стария матрак или диван. Има четири ластика в краищата за лесно захващане към матрака. Мемори пяната е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест, а после и на топлина. Меката еластична пян..
188 лв. 209 лв.
Ядрото на топ матрак Lavenda Memory комбинира високоеастичната пяна със слой от мемори пяна. Текстила от едната страна е капитониран, а от другата страна с екстракт от лавандула. Топ матрака се поставя върху неудобен или стар матрак, за да придаде нужния комфорт и удобство при спане. Също така увели..
197 лв.
Топ матрак Топер пяна на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоперът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер борд е с ядро от ..
106 лв.
Топер Danaya fresh е мек и удобен топ матрак, който ще ви дари с комфорт. Изработен е изцяло с мемори пяна, която поема всяка извивка на тялото и го обгръща в мекота. Текстила на топ матрак Danaya fresh е антибактериален и гарантира здравословна среда за сън. Топер Даная фреш е лек и удобен за съхра..
174 лв.
Топ матраците са предвидени за поставяне върху всеки друг матрак, който е прекалено твърд или неудобен. По този начин топ матрака придава комфорт и удобство при сън. Топер Aloe memo има ядро изцяло от мемори пяна в комбинация с обемна вата и специален текстил с екстракт от алое вера от едната страна..
198 лв.
Топ матрак Симо е идеално допълнение за Вашата спалня.Ядрото на топера е от пяна с дишаща структура.А на калъфа си има цип, позволяващ свалянето и изпирането му.Топерът е подходящ за всички стари дивани, всякакви видове легла, матраци, кушетки, а също и за гостната, за детската стая или пък соб..
79 лв.
8см Топ матрак Нани от Орхидея мебел ПлевенСъздава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичност POLYFLEX и пр..
103 лв.
Топ матрак Triology е иновативен продукт с ергономичен дизайн, с цел да Ви осигури балансиран и спокоен сън.Той е специално проектиран с индивидуални зони на комфорт, които осигуряват равномерно разпределение на натиска от тежестта на тялото. С този висококачествен топ матрак ще подобрите осеза..
139 лв.
Обемно ядро от термочувствителна мемори пяна осигурява деликатна опора, следвайки контура на тялото и запомняйки неговата форма и извивки. Специално добавеният слой полиуретанова пяна създава допълнителна височина, която осезаемо подобрява комфорта на всеки матрак. Облечен в луксозен калъф със сребъ..
216 лв.
"Soft Protect" е единствен по рода си топ матрак. Притежава сърцевина с калъф от PU пяна и протектор за матрака. Слоят SOFT пяна омекотява и разпределя равномерно тежестта. При своята употреба матракът придобива свойства за опора и уравновесеност, характерни при ползването на „скъпите“ модели.Топ ма..
146 лв.
Топ матрак Soft Night е удобен за транспортиране и съхранение. Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора и редуцира напрежението в точките на натиск. "Soft Night" увеличава циркулацията на въздуха в контактната с тялото зона. Топ матракът защитава вашия основен матрак, а по..
80 лв.
Топматрак от 100% Memory пяна и антибактериален текстил с Aloe Vera. Подобрява комфорта на стария матрак, леснопреносим е и много подходящ за дивана, вилата, каравана, къмпинг или студентска квартира. Доставя се под формата на руло, не задържа прах и осигурява високо ниво на хигиена. Топ матрак..
145 лв.