Меню
Кошница

Топ Матраци

Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000113
Топ матрак Комфорта на матраци Нани - от магазин Орхидея мебелНаправете вашия стар и неудобен матрак като нов, като закупите топ матрак Comforta на изгодна цена от Орхидея мебел. Той е изработен с ядро от полиуретанова пяна и мек текстил. Калъфа на топ матрак Комфорта може да се сваля и пере.Височин..
71,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001319
Фино, „дишащо“ ядро от плътна пяна допринася за комфортна поддръжка на тялото с минимално съпротивление. Нежен бленд от мемори пух и влакна в повърхността на топ матрака дава усещане за въздушна мекота. - Отлично допълнение към стария матрак или диван- Подобрява качеството на съня Ви и при..
77,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0004889
Топ матрак Memory Night е направен изцяло от мемори пяна. Тя е термоактивна и при затопляне започва да поема форма на тялото. Разпределя равномерно тежестта като премахва физическата умора. Топ матрака защитава вашия основен матрак, а понякога дава и нов живот на стария и неудобен такъв.Височина: 3 ..
82,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000111
8см Топ матрак Нани от Орхидея мебел ПлевенСъздава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичност POLYFLEX и пр..
86,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000101
Топ матрак Топер пяна на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоперът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер борд е с ядро от ..
97,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001628
Обемно ядро от термочувствителна мемори пяна осигурява деликатна опора, следвайки контура на тялото и запомняйки неговата форма и извивки. Специално добавеният слой полиуретанова пяна създава допълнителна височина, която осезаемо подобрява комфорта на всеки матрак. Облечен в луксозен калъф със сребъ..
102,00 лв.
Марка: isleep Продуктов код: 0001640
Топматрак от 100% Memory пяна и антибактериален текстил с Aloe Vera. Подобрява комфорта на стария матрак, леснопреносим е и много подходящ за дивана, вилата, каравана, къмпинг или студентска квартира. Доставя се под формата на руло, не задържа прах и осигурява високо ниво на хигиена. Топ матрак..
129,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001627
Adry Cool топ матрак се грижи за балансираната и прохладна температура в леглото, която е известна предпоставка за постигане на дълбок и непрекъснат сън. Долната част на топ матрака е от специален анти- слип плат,който осигурява стабилност в основата и не позволява хлъзгане. Ядрото на Adry Cool Spec..
139,99 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001318
Уникално удобство, което ще подобри комфорта на всеки матрак. Обемно ядро от AquaMemory пяна нежно обгръща тялото, а изпълнените с въздух клетки създават усещането, че се носите в облак. Калъфът от луксозен текстил TED Balance, с бамбукови и памучни нишки, антистатично третиране и абсорбир..
148,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0004883
Ядрото на топ матрак Топер Magnolia е изработена от едностранно профилирана високоеластична пяна, която не се деформира. Текстила е специален, обработен с екстракт от манго като има приятен аромат на цитруси и е много мек при допир. Топ матрак се поставя върху неудобен или стар матрак, за да придаде..
152,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000103
Топ матрак Топер мемори на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоп матрака може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топ матрак Топер мемор..
156,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0004886
Топ матрак Топер Meditation на матраци Парадайс - от Орхидея мебелТоп матрака може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер Meditation е..
159,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0001702
Топ матрак Coolsense memory gel на ма