Меню
Кошница

Холни гарнитури

Марка: Kult Продуктов код: 0003313
Двуместен диван Аляска е красив и компактен модел диван. Това е страхотен вариант за обзавеждане както на дома така и за вашия офис, магазин или шоурум. Мекотата и комфорта са гарантирани благодарение на зиг-заг пружините под седалната част и високите подлакътници и гръб. Може да се изработи в еко к..
275,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0001754
Холна гарнитура Аляска се състои от диван двойка, фотьойл и табуретка. Удобна мека мебел с индивидуален стил. Мекотата и комфорта са гарантирани благодарение на зиг-заг пружините под седалната част и високите подлакътници и гръб. Това е страхотен вариант за обзавеждане както на дома така и за вашия ..
555,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0001748
Класическа холна гарнитура с троен разтегателен диван, два фотьойла и две табуретки. Удобството е гарантирано от пружинения пакет на седалната част и мекия дунапрен, с който е облечена. Високата облегална част на дивана е с ергономична форма за всяка позиция и създава допълнителен комфорт при обляга..
1 430,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0001743
Това е оригинала - Холна гарнтируа Калифорния с троен разтегателен диван с клик-клак механизъм, два фотьойла и две т абуретки. Еластичните колани под меките седалки гарантират за удобсдтвото при сядане и спанеКрасива, стилна и практична холова гарнитура Калифорния - състои се от разтегателен диван т..
1 460,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0003584
Холов ъглов диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне ..
1 583,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0003756
Модулна система Зум предлага три модула мека мебел, които може да комбинирате така, че да създадете сами вашият нов диван. Може да направите П-образен диван като добавяте или премахвате модули, докато направите размера, който желаете.  Диван Зум е с модерна визия, дълбоки седални части, под кои..
1 656,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0003758
Модулна система от мека мебел Вашингтон представлява система от модули мека мебел, с които може да създадете дивана, от който имате нужда - може да бъде ъглов или П-образен диван. Модулен диван Вашингтон е с модерна визия, дълбоки седални части, под които има зиг-заг пружини даващи необходимия комфо..
1 872,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0001715
Невероятна холова гарнитура от Орхидея мебел. Мека мебел Анемоне се състои от троен дивана, диван двойка и фотьойл. Получавате и компактна табуретка. Модела е с красив и елегантен дизайн, изключително удобен както за сядане, така и за релакс, благодарение на дълбоките и меки седалки оборудвани с ела..
1 964,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0003583
Холна гарнитура Чикаго е комплект от триместен диван, двуместен диван и фотьойл, като всички те са с оборудвани със релакс механизми. При триместен диван Чикаго има релакс фунцкия на крайната лява и дясна седалка. При двуместния диван има и на двете части, както и при фотьойла. Релакс механизмите съ..
2 025,00 лв.
Марка: Kult Продуктов код: 0003757
Модулна система Анкона представлява система от модули мека мебел, с които може да създадете дивана, от който имате нужда - може да бъде ъглов или П-образен диван. Модулен диван Анкона е с модерна визия, дълбоки седални части, под които има зиг-заг пружини даващи необходимия комфорт. Разполага с опци..
2 304,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)

За тези от вас, които харесват мека мебел в няколко части, сме подбрали холни гарнитури в различен стил и високо качество. Двоен или троен диван с фотьойли и табуретки, в кожа или текстил - изборът е ваш. Предлагаме модели на български производители на мека мебел, които се отличават с високо качество и внимание към детайла. Обзаведете вашия хол със стил.