Меню
Кошница

Поставки за обувки

Поставка за обувки ST-9, изработена от масивно дърво.Практична, функционална и стабилна, поставка за обувки ST-9 ще бъде прекрасно допълнение към вашето антре. Поставката има два реда за подреждане на обувки, като е предвидена възможност да се монтира втора поставка ST-9 отгоре.Материал: Масивно дър..
46 лв.
Поставка за обувки ST-8, изработена от масивно дърво.Практична, функционална и стабилна, поставка за обувки ST-8 ще ви помогне да поддържате обувките си в ред. Поставката има четири реда за подреждане на обувки.Материал: Масивно дървоРазмери Ш/Д/В: 53/26/65 см.Цвят: НатураленГаранция: 24 месеца..
57 лв.
Поставка за обувки ST-7, изработена от хромиран метал и МДФ.Практична, функционална и стабилна, поставка за обувки ST-7 ще бъде прекрасно допълнение към вашето антре. Поставката има два реда от хромиран метал за подреждане на обувки.Материал: МДФ/Хромиран металРазмери Ш/Д/В: 80/30/50 см.Цвят: Дъб со..
148 лв.
Поставка за обувки ST-3 със седалка от еко кожа и тяло от масивно дърво и хромиран метал.Практична, функционална и красива, поставка за обувки ST-3 ще бъде стилно допълнение към вашето антре. Поставката има 2 реда за подреждане на обувки, както и седалка от еко кожа, на която може да седнете, за да ..
181 лв.
"ST-15" е семпла и модерна пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Изработена е от висококачествени материали - масивно дърво - бамбук и мек плат, което гарантира дългия живот и лесната й поддръжка.Материал: Масивно дърво - бамбук/ПлатРазмери Ш/Д/В: 100/30/44см..
95 лв.
"ST-14" е семпла и модерна пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Изработена е от висококачествени материали - масивно дърво - бамбук и мек плат, което гарантира дългия живот и лесната й поддръжка.Материал: Масивно дърво - бамбук/ПлатРазмери Ш/Д/В: 60/30/44смЦ..
80 лв.
"ST-13" е стилна и функционална пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Пейката има два реда за подреждане на обувки, а седалката е с капак, при отварянето му се открива място за съхраняване на вещи.Изработена е от висококачествени материали - масивно дърво - бамбук..
168 лв.
"ST-12" е стилна и функционална пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Пейката има един ред за подреждане на обувки, а седалката е с капак, при отварянето му се открива място за съхраняване на вещи.Изработена е от висококачествени материали - масивно дърво - бамбук..
112 лв.
"ST-11" е стилна и функционална пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Пейката има два реда за подреждане на обувки, както и красива седалка от еко кожа.Изработена е от висококачествени материали - МДФ+естествен фурнир, хромирана стомана и еко кожа, което гарантира..
154 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)
Поставките за обувки са важна част от антрето. Те ни помагат да организираме подреждането на обувките и чехлите. Предлагаме различни модели поставки за обувки изработени от метал, дърво, мдф и ламинирано пдч.