Меню
Кошница

Поставки за обувки

"ST-13" е стилна и функционална пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Пейката има два реда за подреждане на обувки, а седалката е с капак, при отварянето му се открива място за съхраняване на вещи.Изработена е от висококачествени материали - масивно дърво - бамбук..
254 лв.
"ST-11" е стилна и функционална пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Пейката има два реда за подреждане на обувки, както и красива седалка от еко кожа.Изработена е от висококачествени материали - МДФ+естествен фурнир, хромирана стомана и еко кожа, което гарантира..
216 лв.
Поставка за обувки ST-7, изработена от хромиран метал и МДФ.Практична, функционална и стабилна, поставка за обувки ST-7 ще бъде прекрасно допълнение към вашето антре. Поставката има два реда от хромиран метал за подреждане на обувки.Материал: МДФ/Хромиран металРазмери Ш/Д/В: 80/30/50 см.Цвят: Дъб со..
208 лв.
Поставка за обувки ST-3 със седалка от еко кожа и тяло от масивно дърво и хромиран метал.Практична, функционална и красива, поставка за обувки ST-3 ще бъде стилно допълнение към вашето антре. Поставката има 2 реда за подреждане на обувки, както и седалка от еко кожа, на която може да седнете, за да ..
181 лв.
"ST-12" е стилна и функционална пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Пейката има един ред за подреждане на обувки, а седалката е с капак, при отварянето му се открива място за съхраняване на вещи.Изработена е от висококачествени материали - масивно дърво - бамбук..
166 лв.
Пейка "Soni" е с изчистен, модерен дизайн и удобна форма за седящия. Седалищната част на пейката e изработенa от мека еко кожа в сив цвят, а основата - хромиран метал. Материал: Еко кожа/МеталРазмери Ш/Д/В: 97/44/46смЦвят: Тъмно сив/Хром среброГаранция: 24 месеца..
159 лв.
"ST-15" е семпла и модерна пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Изработена е от висококачествени материали - масивно дърво - бамбук и мек плат, което гарантира дългия живот и лесната й поддръжка.Материал: Масивно дърво - бамбук/ПлатРазмери Ш/Д/В: 100/30/44см..
141 лв.
"ST-14" е семпла и модерна пейка поставка за обувки, която е подходяща за коридора или антрето. Изработена е от висококачествени материали - масивно дърво - бамбук и мек плат, което гарантира дългия живот и лесната й поддръжка.Материал: Масивно дърво - бамбук/ПлатРазмери Ш/Д/В: 60/30/44смЦ..
117 лв.