Меню
Кошница

Модулни системи за спалня

Холна маса Borneo LAW-1
-23 %
Холна маса "Borneo LAW-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с рафт под плота и чекмедже.За допълнително удобство масата е качена на крачета за по-лесно и удобно почистване под нея.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламиниран МДФ, HDF плос..
295 лв. 384 лв.
Тв шкаф Borneo RTV-1
-23 %
Тв шкаф "Borneo RTV-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с две ниши и две чекмеджета.За допълнително удобство шкафът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламиниран МДФ, HDF плоскос..
330 лв. 429 лв.
Спален комплект Borneo
-23 %
Спален комплект "Borneo" е събрал всичко необходимо за Вашата красива спалня.Включва легло Borneo LOZ-160, гардероб Borneo S-1, скрин Borneo KM-2 и нощно шкафче SN-1 - 2 бр.Двойното легло е голямо и удобно, подходящо е за матрак с размери 160/200см, който се закупува отделно.Снабдено ..
3 201 лв. 4 157 лв.
Скрин Borneo KM-2
-23 %
Скрин "Borneo KM-2" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с три чекмеджета, където може да съхранявате вещи.За допълнително удобство скринът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламини..
516 лв. 670 лв.
Скрин Borneo KM-1
-23 %
Скрин "Borneo KM-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабден е с три вратички, където може да съхранявате вещи.За допълнително удобство скринът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламинира..
616 лв. 800 лв.
Нощно шкафче Borneo SN-1
-23 %
Нощно шкафче "Borneo SN-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Шкафчето е снабдено с две чекмеджета.За допълнително удобство шкафчето е качено на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламиниран МДФ, HDF п..
255 лв. 332 лв.
Легло Borneo LOZ-160 за матрак 160/200см
-23 %
Легло "Borneo LOZ-160" е част от модулна система за спалня Borneo.Двойното легло е голямо и удобно, подходящо е за матрак с размери 160/200см, който се закупува отделно.Снабдено е с подматрачна рамка и две чекмеджета, където може да съхранявате вещи.Моделите от система Borneo са изработени от високо..
1 225 лв. 1 591 лв.
Етажерка Borneo REG-1
-23 %
Етажерка "Borneo REG-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Снабденa е с два външни рафта и шкаф с две вратички.За допълнително удобство етажерката е качена на крачета за по-лесно и удобно почистване под нея.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ламинир..
420 лв. 546 лв.
Двукрилен гардероб Borneo S-1
-23 %
Двукрилен гардероб "Borneo S-1" е част от модулна система за спалня Borneo.Гардеробът е двукрилен с две врати и външно чекмедже.За допълнително удобство шкафът е качен на крачета за по-лесно и удобно почистване под него.Моделите от система Borneo са изработени от висококачествени материали - ПДЧ, ла..
950 лв. 1 234 лв.
Спален комплект Indianapolis
-10 %
Цветове
Спалният комплект се състои от модули от система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна.Спалнята включва легло, гардероб, скрин и две нощни шкафчета.Леглото е с включена подматрачна рамка, подходящо е за матрак с размери 160/200см, който не е включен в цената...
1 936 лв. 2 152 лв.
Ъглов шкаф Cali C-12
-10 %
Шкафът е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-12" е очарователна мебел с уникален дизайн, чийто ъгъл се определя при монтажа.Шкафът е снабден с три врати с рафтове зад тях.Модулите от система Cali се предлагат в модерна цвето..
467 лв. 519 лв.
Ъглов скрин Indianapolis I-15
-10 %
Цветове
Скринът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-15" е очарователна мебел с уникален дизайн.Скринът е снабден с две шкафчета с вратички и с рафтове зад тях.Има възможност за поръчка в огледален вариант.Допълнително може ..
581 лв. 646 лв.
Ъглов гардероб Indianapolis I-14
-10 %
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-14" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е ъглов - в лявата част разполага с рафт и лост за закачалки, а в дясната - с четири рафта, което предоставя оптим..
746 лв. 829 лв.
Шкаф Ruso REG 2D
-10 %
Шкафът е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso REG 2D  е красива и функционална мебел, която разполага с две врати и рафтове, където може да подредите вещи.Шкафът лесно може да бъде използван и като гардероб.Модул..
459 лв. 510 лв.
Четирикрилен гардероб Indianapolis I-18
-10 %
Цветове
Гардеробът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-18" е очарователна мебел с уникален дизайн.Гардеробът е с четири врати, разполага с две чекмеджета, пет рафта и три лоста за закачалки - два по 45,5см и един с дължина ..
1 006 лв. 1 118 лв.
Трикрилен гардероб Solo 3D2S
-10 %
"Solo 3D2S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Гардероб Solo 3D2S е голям гардероб с огледало и две чекмеджета, а вътрешното му разпледеление се състои от лост за закачалки и рафтове.Изработен е от високо..
620 лв. 689 лв.
Трикрилен гардероб Ruso SZF3D3S
-10 %
Гардеробът е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso SZF3D3S е трикрилен гардероб, притежаващ лост за закачалки, рафтове и чекмеджета.Модулът е снабден с ролкови водачи Poadro и панти Seipe-on.Колекцията Ruso се хар..
1 347 лв. 1 497 лв.
Трикрилен гардероб Ruso SZF2D1M3S с огледало
-10 %
Гардеробът е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso SZF2D1M3S е трикрилен гардероб с огледало, притежаващ лост за закачалки, рафтове и чекмеджета.Модулът е снабден с ролкови водачи Poadro и панти Seipe-on.Колекцията Rus..
1 204 лв. 1 338 лв.
Тоалетка Cali C-18
-10 %
Тоалетката е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-18" е очарователна мебел с уникален дизайн.Разполага с две чекмеджета, които са с механизъм за безшумно затваряне, което осигурява тишина и спокойстие в дома Ви.Модулите от система..
258 лв. 287 лв.
ТВ шкаф Solo 1D2S L/P
-10 %
"1D2S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.ТВ шкафът е снабден с две ниши и чекмеджета, където удобно ще може да позиционирате DVD или декодер. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб сонома.Имате в..
239 лв. 265 лв.
ТВ шкаф Solo 1D
-10 %
"1D" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.ТВ шкафът е снабден с две ниши и две чекмеджета, където удобно ще може да позиционирате DVD или декодер. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб сонома.Дизай..
127 лв. 141 лв.
Тв шкаф Ruso RTV 3S
-10 %
Тв шкафът е част от модулна система Ruso, която предлага голямо разнообразие от мебели за спалня, хол, всекидневна, трапезария.Ruso RTV 3S е шкаф, подходящ за поставяне на телевизор върху него.Разполага с три чекмеджета и две ниши, където могат да стоят приемници.Модулът е снабден с ролкови водачи P..
394 лв. 438 лв.
Тв шкаф Indianapolis I-9
-10 %
Цветове
Шкафът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-9" е очарователна мебел с уникален дизайн.Тв шкафът е снабден с две вратички с рафт зад тях и ниша.Допълнително може да закупите LED осветление за дървен елемент от менюто ..
308 лв. 342 лв.
Тв шкаф Indianapolis I-10
-10 %
Цветове
Шкафът е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-10" е очарователна мебел с уникален дизайн.Тв шкафът е снабден с две вратички и ниша.Допълнително може да закупите LED осветление за дървен елемент от менюто горе.Модулите ..
274 лв. 304 лв.
Тв шкаф Cali C-7
-10 %
Шкафът е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-7" е очарователна мебел с уникален дизайн.Шкафът е снабден с чекмедже, ниша и врата с рафт.Модулите от система Cali се предлагат в модерна цветова комбинация - дъб артисан и черно..
294 лв. 327 лв.
Тв шкаф Cali C-6
-10 %
Шкафът е част от модулна система Cali, която предлага изящни и елегантни модули за спалнята и всекидневната."Cali C-6" е очарователна мебел с уникален дизайн.Шкафът е снабден с две чекмеджета, две ниши и врата с рафт.Модулите от система Cali се предлагат в модерна цветова комбинация - дъб артис..
369 лв. 410 лв.
ТВ шкаф BALIN RTV2S
-10 %
Цветове
Вече има място и за телевизора. ТВ шкаф BALIN RTV2S е стилен и практичен със ширина 140см, две чекмеджета и две отворени ниши за мултимедия. Той е част от модулна система Balin за обзавеждане на хол.Модулна система Balin за обзавеждане на хол е за тези хора, които обичат организацията в дома и ..
280 лв. 311 лв.
Стенна етажерка Indianapolis I-21
-10 %
Цветове
Етажерката е част от модулна система Indianapolis, която предлага изящни и елегантни модули за спалня и всекидневна."Indianapolis I-21" е очарователна мебел с уникален дизайн, предназначена е за закачане за стената.Етажерката е снабдена със стъклени вратички и стъклени рафтове.Допълнително може да з..
260 лв. 289 лв.
Спален комплект Solo
-10 %
Класически спален комплект "SOLO" ще Ви предостави набор от мебели за интериора у дома. Състои се от легло, гардероб и два броя нощни шкафчета.Леглото е за двулицев матрак 160/200см с включена подматрачна рамка.Гардеробът е трикрилен с огледало, две чекмеджета, лост за закачалки и рафтове.Мебелите с..
1 193 лв. 1 325 лв.
Спален комплект Ruso
-10 %
Спален комплект "Ruso" ще Ви предостави набор от мебели за интериора у дома.Състои се от легло, гардероб, скрин и два броя нощни шкафчета.Леглото е подходящо за матрак с размер 160/200см, в цената са включени механизъм за повдигане и подматрачна рамка.Класическите табла за глава подчертават изискани..
2 604 лв. 2 893 лв.
Спален комплект Cali
-10 %
Спален комплект Cali впечатлява със своя уникален дизайн, модулите му са част от модулна система за спалня и всекидневна Cali.Комплектът се състои от легло с повдигащ механизъм и рамка, подходящо за матрак с размери 160/200см, гардероб с плъзгащи врати и две нощни шкафчета.Гардеробът е снабден с мно..
2 433 лв. 2 703 лв.
Спален комплект Balin
-10 %
"Balin" е елегантен и красив спален комплект, който ще внесе стил във Вашия дом.Комплектът включва всичко необходимо за спалнята: легло, гардероб, скрин, полица и две нощни шкафчета.Леглото е с подматрачна рамка и газов амортисьор, подходящо е за матрак 160/200см, който не е включен в комплекта.Гард..
1 922 лв. 2 135 лв.
Скрин Solo KOM3D3S
-10 %
"KOM3D3S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с три шкафчета с вратички и три чекмеджета, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб со..
309 лв. 343 лв.
Скрин Solo KOM2W4S
-10 %
"KOM2W4S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с две стъклени вратички и четири чекмеджета, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб с..
363 лв. 403 лв.
Скрин Solo KOM2D4S
-10 %
"KOM2D4S" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с две вратички и четири чекмеджета, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб сонома.Диз..
322 лв. 358 лв.
Скрин Solo KOM2D1S h82
-10 %
"KOM2D1S h82" е част от модулна система Solo, която предлага голямо разнообразие от модули, подходящи за детска стая, дневна, спалня и офис.Скринът е снабден с две вратички и чекмедже, където удобно ще може да подредите Вашите вещи. Изработен е от висококачествено ПДЧ в цвят дъб сонома.Дизайнът..
164 лв. 182 лв.
Показани са от 1 до 36 от 487 резултата (14 страници)
Модулните системи дават голям избор на кллиента да обзаведе спалнята по собствен вкус и спрямо нейните размери. Предлагат се модули различни по размер и визия, от които може да избирате. Имайки предвид, че всеки клиент има свои предпочитания и виждание, ние се стараем да предложим всички възможно варианти за обзвеждане на спалнята. Предимството на модулните системи е, че имат многобройни варианти за комбиниране между различните модули - легла и гардероби с различни размери и визии, скринове, тоалетки и нощни шкафчета. Дизайна и стила на меблеите в категория модулни системи за спалня е разнообразен като всеки модел има своя собствена индивидуалност, стил и цвят.