Меню
Кошница

Офис

Висока витрина Nero Plus REG1D1W
-60 %
Цветове
Витрина REG1D1W е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, два от които са стъклени.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
259 лв. 643 лв.
Ниска витрина Nero Plus REG1D1W/90
-59 %
Цветове
Витрина REG1D1W/90 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом.Снабдена е с две вратички, а вътрешното и разпределение се състои от рафтове, един от тях е стъклен.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
269 лв. 662 лв.
Етажерка Nero Plus REG/15/12
-38 %
Цветове
Етажерка REG/15/12 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."REG/15/12" е отворена стояща етажерка, снабдена с ниши, където може да подредите книги и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано ПДЧ с повише..
223 лв. 358 лв.
Скрин Kent EKOM 2D2S
-37 %
Скринът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 2D2S е функционален шкаф, снабден с 2 вратички с рафт и чекмедже, благодарение на които ще внесете ред в дома.Дръжките му са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, ..
308 лв. 490 лв.
Витрина Kent EWIT1DLP
-35 %
Витрината е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EWIT1DLP е практична и семпла витрина, която разполага с четири рафта и едно шкафче.Дръжките й са красиво изработени от метал.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с..
367 лв. 561 лв.
Витрина Kent EWIT2D2S
-34 %
Витрината е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EWIT2D2S е голяма и красива витрина, която разполага с две витрини, снабдени с множество рафтчета и две просторни чекмеджета.Дръжките й са красиво изработени от метал.Колекцията Kent се характери..
588 лв. 895 лв.
Скрин Kent EKOM 3D1S
-34 %
Скринът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 3D1S е функционален шкаф, снабден с 3 шкафчета, всяко с по един рафт, и чекмедже, благодарение на които ще внесете ред в дома.Дръжките му са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреход..
414 лв. 629 лв.
Скрин Kent EKOM 5S/10
-33 %
Скринът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 5S/10 е функционален шкаф, снабден с 3 големи и две малки чекмеджета, благодарение на които ще внесете ред в дома.Дръжките му са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретр..
375 лв. 561 лв.
Етажерка Nero Plus SFW/8/8 за стена
-30 %
Цветове
Етажерка SFW/8/8 е част от модулна система Nero Plus.Тя e модерна и функционална мебел, която ще се впише идеално във Вашия дом."SFW/8/8" е отворена етажерка за стенен монтаж, снабдена с четири ниши, където може да подредите книги и аксесоари.Модулите от система Nero Plus са изработени от ламинирано..
112 лв. 160 лв.
Ъглов шкаф Kent EKOM 1DSN
-30 %
Шкафът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 1DSN е ъглов шкаф с вратичка, рафт и чекмедже, чиито дръжките са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с естествено дърво и фурнир.Модулите са изработени о..
284 лв. 403 лв.
Витрина Kent EREG3W2S
-29 %
Витрината е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EREG3W2S е голяма и красива витрина, която разполага с три витрини, снабдени с множество рафтчета, две вратички и две чекмеджета.Дръжките й са красиво изработени от метал.Колекцията Kent се харак..
941 лв. 1 329 лв.
Етажерка Kent EREG100o
-27 %
Етажерката е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EREG100o е голяма и удобна етажерка с четири рафта, върху които може да подредите красиви вещи или книги.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с естествено дърво и ..
295 лв. 406 лв.
Скрин Kent EKOM 8S
-27 %
Скринът е част от модулна система Kent, която предлага класически и елегантни мебели за Вашия дом.Kent EKOM 8S е функционален шкаф, снабден с 8 чекмеджета, благодарение на които ще внесете ред в дома.Дръжките му са метални.Колекцията Kent се характеризира с непреходна ретро визия, съчетана с естеств..
560 лв. 769 лв.