Меню
Кошница

Възглавници

Duogel е възглавница с две лица – от едната страна е Memory пяната, а от другата - иновативната Gel пяна, която съчетава в себе си предимствата и на пяна, и на гел. Моделът освобождава напрежението от врата и раменете, осигурявайки им нежно отпускане. И двата вида материал са обработени по Airyform ..
249 лв.
Висока възглавница с мемори пяна и технология Airyform, която помага да намерите бързо удобна позиция за сън и първо реагира на натиск, а след това на толина, което е важно през зимния сезон, когато температурите са по ниски. Технологията Airyform създава отлична циркулация на въздуха и проветривост..
225 лв.
Възглавница Tonino Lamborghini е създадена специално за любителите на високите скорости и автомобилите, както и за тези, които търсят високо ниво на комфорт при сън. Възглавницата е с класическа форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна и луксозен текстил Lamborghini. Изработена 100% в ..
209 лв.
Възглавница Virtuoso е единствена по рода си възглавница с ядро от мемори пяна с екстракт от малва - Mallow foam, която има противовъзпалителни и успокояващи свойства благоприятни за нервната система. Традиционно, калъфа е цип и може да се пере. Предлага висококачествена изработка и 100% луксозен ит..
199 лв.
Калъф с втъкани дървесни влакна Lenpur и ядро изцяло от Memory пяна гарантират баланс и мекота. Текстилът с втъкани естествени дървесни влакна осигурява екологична среда на спане. Едновременно с това, Naturcomfort е и лесна за поддръжка, благодарение на калъфа с цип. Класическата форма допълва неизм..
185 лв.
Magniprotect wave е възглавница с анатомична форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна. Разполага с цип и сваляем калъф, а вътрешния калъф осигурява максимално добра хигиена. Формата на възглавницата подобрява качеството на сън и предоставя възможно най-добрата позиция на врата и глават..
185 лв.
Magniprotect е възглавница с класическа форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна. Разполага с цип и сваляем калъф, а вътрешния калъф осигурява максимално добра хигиена. Иновативния текстил MagniProtect доказано унищожава 99% от вируса COVID-19 до 60 минути, което е доказано чрез лабора..
185 лв.
Възглавница от 100% Мемори  пяна с класическа форма. Мемори пяната реагира на натиск и топлина, и осигурява правилна позиция на главата и врата. Облекчава напрежението и намалява въртенето по време на сън. Елегантният калъф с цип предоставя възможност за лесна поддръжка и хигиена. Изящен дизайн..
175 лв.