Меню
Кошница

Възглавници

Възглавница Adry Cool
-35 %
Възглавницата Adry Cool от колекцията на TED Home е възглавница с охлаждащи свойства и е изцяло от мемори пяна. Предлага уникален комфорт и е отлично предложение за любителите на мемори пяната. Термочувствителната пяна поема внимателно извивките на главата и изключително деликатна мускулат..
64 лв. 99 лв.
Възглавница Cotton Pillow
-25 %
Cotton pillow е класическа възглавница с меки влакна, която осигурява комфортна опора и запазва обема си с времето. Специално създадена за любителите на възглавници с лесно адаптираща се форма или степен на поддръжка, възглавница Cotton Pillow се наглася според извивките на шията и главата, съз..
27 лв. 36 лв.
Възглавница Virtuoso е единствена по рода си възглавница с ядро от мемори пяна с екстракт от малва - Mallow foam, която има противовъзпалителни и успокояващи свойства благоприятни за нервната система. Традиционно, калъфа е цип и може да се пере. Предлага висококачествена изработка и 100% луксозен ит..
199 лв.
Възглавница Classico Wave е произвдена в Италия във фабриката на Magniflex от 100% мемори пяна. Тя предоставя възможност за избор на височина и има анатомична форма. Мемори пяната реагира първо при натиск, а после на топлина, което е важно при по студените месеци от годината. Иновативната технология..
155 лв.
Възглавница с класическа форма, изработена от 100% мемори пяна. Материалът позволява да намерите бързо позицията за сън и реагира първо на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска.Технология Airyform, която осигурява отлична проветрив..
155 лв.
ПРЕМИУМ възглавница от Нани, за спокоен сън и пълноценна почивка. Дизайна на текстила е с премиум излъчване, а пълнежа и е от ергономичен пух за оптимална температура и идеален комфорт. Калъфа на възглавницата е с цип.Размери: 50/70смИзключително удобна възглавница от матраци Нани. Перфектна както з..
35 лв.
Ергономична възглавница с профилирана сърцевина от мемори пяна и луксозен капитониран калъф от 100% бял памучен плат. Размери: 50х33 см.Височина: 11-9 см...
49 лв.
Средно висока и мека възглавница от мемори пяна и гранулиран пенополиуретан. Създава добра опора на врата, а мемори гранулите осигуряват спокоен сън без напрежение. Калъфа е 65% плат и 35% памук с врата със силиконизирани влакна и цип за сваляне и лесна поддръжка.Размери: 50х70см..
29 лв.
Мека възглавница с пълнеь от иновативни мемори влакна и мемори гранули, облечена в луксозен калъф от ActiPro текстил. Средно висока възглавница с класическа форма с мемори ефект. Мемори пяната реагира на температурата на тялото и се адаптира към формата на главата и врата като създава една стабилна ..
55 лв.
Мека възглавница от мемори пяна, неподатлива на деформация и с висока еластичност. Мемори пяната реагира на топлината на тялото и се адаптира идеално като създава добра опора за врата и главата. Мек антиалергичен калъф и отвори в ядрото за да не задържа влага. Възглавница Мемори Sleep е добър вариан..
59 лв.
"Иновативна" е изключително удобна и компактна възглавница, която притежава еластично профилирано ядро, обвито в мек и устойчив полиестер.Възглавницата осигурява дълготраен комфорт благодарение на стабилната й опора при всички пози на сън."Иновативна" е хипоалергична и е снабдена със сваляем калъф с..
35 лв.
Класическа възглавница с пълнеж от силиконизирани топчета и калъф от памучен плат.Размери: 50х70 см.Пълнеж – 600 г...
23 лв.
Анатомична възглавница с мемори пяна и избор на височина, подходяща за спане настрани. Изработена от 100 мемори пяна. Възглавница Vitalcare има текстил с антиалергична и антибактериална обработка за една здравословна среда. Има външен и вътрешен сваляем калъф с цип, който може да се пере в домашни у..
125 лв.
Възглавница Tonino Lamborghini е създадена специално за любителите на високите скорости и автомобилите, както и за тези, които търсят високо ниво на комфорт при сън. Възглавницата е с класическа форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна и луксозен текстил Lamborghini. Изработена 100% в ..
209 лв.
Антиалергична възглавница със сваляем калъф от висококачествен текстил с втъкани сребърни нишки. Специалното, което Silver Collection  Ви дава: Текстил с истинско сребро!Характеристики на плата:Натурален антиалергенОсигурява хигиенична среда за сънДълготрайно антибактериално действиеПредот..
39 лв.
Възглавница от 100% Мемори  пяна с класическа форма. Мемори пяната реагира на натиск и топлина, и осигурява правилна позиция на главата и врата. Облекчава напрежението и намалява въртенето по време на сън. Елегантният калъф с цип предоставя възможност за лесна поддръжка и хигиена. Изящен дизайн..
175 лв.
Удобна възглавница за пълноценен сън от 100% мемори пянаВъзглавница със сърцевина от 100% Мемори пяна HD® - реагира на натиск и топлина, и осигурява правилна позиция на главата и врата. Облекчава напрежението и намалява въртенето. Калъф с цип от висококачествен текстил – приятно усещане за мекота и ..
119 лв.