Меню
Кошница

Дивани с релакс механизъм

Ъглов диван Lahti
-23 %
"Lahti" е ъглов диван, изработен от дамаска в тъмно сив цвят. Изключително удобна мека мебел, която притежава релакс функция - два разгъващи се модула.Диванът ще се впише идеално във Вашия дом и ще Ви осигури уникален комфорт, на които ще се наслаждавате със семейството и приятелите.Материал: Д..
2 494 лв. 3 240 лв.
Диван Oslo 3S
-23 %
Цветове
Диван Oslo 3S е троен диван, изработен от дамаска в два цвята - тъмно сив или бежов.Oslo 3S е снабден с механизъм за разтягане и релакс.Диванът е изключително комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.Материал: ДамаскаРазмери Ш/Д/В: 180/95-158/100-79смВисочина на ..
1 152 лв. 1 496 лв.
Диван Oslo 2S
-23 %
Цветове
Диван Oslo 2S е двоен диван, изработен от дамаска в два цвята - тъмно сив или бежов.Oslo 2S е снабден с механизъм за разтягане и релакс.Диванът е изключително комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.Материал: ДамаскаРазмери Ш/Д/В: 128/95-158/100-79смВисочина на ..
858 лв. 1 114 лв.
Ъглов диван Чикаго тройка с лежанка с релакс механизми
-10 %
Цветове
Ъглов диван от серията мека мебел Чикаго с релакс механизми изработен във вариант тройка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 598 лв. 1 776 лв.
Ъглов диван Чикаго двойка с лежанка с релакс механизми
-10 %
Цветове
Ъглов диван с релакс механизъм от серията мека мебел Чикаго изработен във вариант двойка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 355 лв. 1 506 лв.
Ъглов диван Ню Йорк с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Ню Йорк" е ъглов диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Ъгловият диван е снабден с един електрически релакс механизъм,..
2 750 лв. 3 056 лв.
Холов ъглов диван Чикаго с релакс механизми
-10 %
Цветове
Холов ъглов диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне ..
1 857 лв. 2 063 лв.
Холна гарнитура с релакс механизми Чикаго 3-MSM + 2-MM + 1-M
-10 %
Цветове
Холна гарнитура Чикаго е комплект от триместен диван, двуместен диван и фотьойл, като всички те са с оборудвани със релакс механизми. При триместен диван Чикаго има релакс фунцкия на крайната лява и дясна седалка. При двуместния диван има и на двете части, както и при фотьойла. Релакс механизмите съ..
2 376 лв. 2 640 лв.
Фотьойл с релакс механизъм Чикаго 1-M
-10 %
Цветове
Фотьойл с релакс механизъм Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се..
487 лв. 541 лв.
Фотьойл Милано с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Милано" е фотьойл с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Фотьойл Милано е снабден с релакс механизъм, от менюто горе изберет..
535 лв. 594 лв.
Фотьойл Лифт с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Лифт" е фотьойл с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Фотьойл Лифт е снабден с електрически релакс механизъм, сле..
865 лв. 961 лв.
Фотьойл Лифт Алесия с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Лифт Алесия" е фотьойл с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Фотьойл Алесия е снабден с електрически релакс механ..
865 лв. 961 лв.
Фотьойл Бостън с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Бостън" е фотьойл с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Фотьойл Бостън е снабден с релакс механизъм, от менюто горе из..
507 лв. 563 лв.
Триместен диван Милано с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Милано" е триместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два релакс механизма, от менюто горе из..
1 182 лв. 1 313 лв.
Триместен диван Бостън с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Бостън" е триместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два релакс механизма, от менюто горе из..
1 106 лв. 1 229 лв.
Диван с релакс механизъм Чикаго триместен 3-МSМ
-10 %
Цветове
Триместен диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне уд..
1 073 лв. 1 192 лв.
Диван с релакс механизъм Чикаго двуместен 2-ММ
-10 %
Цветове
Двуместен диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне уд..
816 лв. 907 лв.
Двуместен диван Ню Йорк с релакс механизъм 2-ЕЕ
-10 %
Цветове
"Ню Йорк" е двуместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два електрически релакс механизма.След..
1 959 лв. 2 177 лв.
Двуместен диван Милано с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Милано" е двуместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два релакс механизма, от менюто горе из..
898 лв. 998 лв.
Двуместен диван Бостън с релакс механизъм
-10 %
Цветове
"Бостън" е двуместен диван с модерна визия и изчистен дизайн.Моделът е изключително удобен, благодарение на покет пружините, зиг-заг прижините и дунапрена в основата.Конструкцията му е стабилна и надеждна, което гарантира дълга експлоатация.Диванът е снабден с два релакс механизма, от менюто горе из..
868 лв. 964 лв.
Цветове
Фотьойл Brisel 010 RE се отличава с модерен и свеж дизайн, той ще внесе във Вашия дом съвременен стил и лукс.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката, облегалката и матрака.За допълнителния комфорт спомагат регулируемите подглавници и електр..
1 332 лв.
Показани са от 1 до 21 от 21 резултата (1 страници)

Диваните с релакс механизъм са изключително комфортни и ергономични. Предлагаме диван тройка или троен диван с механичен или електрически механизъм за релакс, които са поставени винаги в крайните части на диваните. Ще намерите също ъглов диван с релакс механизъм с лежанка от едната страна, както и цели холови гарнитури с ъглов сектор и механизми с релакс функция. Може да направите невероятно красива и комфортна комбинация за вашия дом с диван тройка, двойка и два фотьойла, които да са оборудвани с тези комфортни механизми, които ви дават възможност за пълноценна почивка и комфорт.