Меню
Кошница

Дивани с релакс механизъм

Цветове
Фотьойл с релакс механизъм Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се..
460 лв.
Цветове
Двуместен диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне уд..
773 лв.
Цветове
Триместен диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне уд..
1 017 лв.
Цветове
Диван Oslo 2S е двоен диван, изработен от дамаска в два цвята - тъмно сив или бежов.Oslo 2S е снабден с механизъм за разтягане и релакс.Диванът е изключително комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.Материал: ДамаскаРазмери Ш/Д/В: 128/95-158/100-79смВисочина на ..
1 113 лв.
Цветове
Ъглов диван с релакс механизъм от серията мека мебел Чикаго изработен във вариант двойка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 284 лв.
Цветове
Фотьойл Brisel 010 RE се отличава с модерен и свеж дизайн, той ще внесе във Вашия дом съвременен стил и лукс.Моделът е изключително удобен, благодарение на полиуретановата пяна и силиконовата вата в седалката, облегалката и матрака.За допълнителния комфорт спомагат регулируемите подглавници и електр..
1 332 лв.
Цветове
Ъглов диван от серията мека мебел Чикаго с релакс механизми изработен във вариант тройка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 514 лв.
Цветове
Диван Oslo 3S е троен диван, изработен от дамаска в два цвята - тъмно сив или бежов.Oslo 3S е снабден с механизъм за разтягане и релакс.Диванът е изключително комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.Материал: ДамаскаРазмери Ш/Д/В: 180/95-158/100-79смВисочина на ..
1 533 лв.
Цветове
Холов ъглов диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне ..
1 759 лв.
Цветове
Холна гарнитура Чикаго е комплект от триместен диван, двуместен диван и фотьойл, като всички те са с оборудвани със релакс механизми. При триместен диван Чикаго има релакс фунцкия на крайната лява и дясна седалка. При двуместния диван има и на двете части, както и при фотьойла. Релакс механизмите съ..
2 250 лв.
"Lahti" е ъглов диван, изработен от дамаска в тъмно сив цвят. Изключително удобна мека мебел, която притежава релакс функция - два разгъващи се модула.Диванът ще се впише идеално във Вашия дом и ще Ви осигури уникален комфорт, на които ще се наслаждавате със семейството и приятелите.Материал: Д..
2 803 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)

Диваните с релакс механизъм са изключително комфортни и ергономични. Предлагаме диван тройка или троен диван с механичен или електрически механизъм за релакс, които са поставени винаги в крайните части на диваните. Ще намерите също ъглов диван с релакс механизъм с лежанка от едната страна, както и цели холови гарнитури с ъглов сектор и механизми с релакс функция. Може да направите невероятно красива и комфортна комбинация за вашия дом с диван тройка, двойка и два фотьойла, които да са оборудвани с тези комфортни механизми, които ви дават възможност за пълноценна почивка и комфорт.