Меню
Кошница

Дивани с релакс механизъм

Фотьойл с релакс механизъм Чикаго с еко кожа
-14 %
Марка: Kult Продуктов код: 0003582
Фотьойл с релакс механизъм Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се..
350,00 лв. 406,00 лв.
Диван с релакс механизъм Чикаго двуместен с еко кожа
-14 %
Марка: Kult Продуктов код: 0003581
Двуместен диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне уд..
586,00 лв. 680,00 лв.
Диван с релакс механизъм Чикаго триместен с еко кожа
-14 %
Марка: Kult Продуктов код: 0003581
Триместен диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне уд..
771,00 лв. 895,00 лв.
Ъглов диван Чикаго двойка с лежанка с релакс механизми в еко кожа
-14 %
Марка: Kult Продуктов код: 0003585
Ъглов диван от серията мека мебел Чикаго с релакс механизми изработен във вариант двойка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
974,00 лв. 1 130,00 лв.
Ъглов диван Чикаго тройка с лежанка с релакс механизми в еко кожа
-14 %
Марка: Kult Продуктов код: 0003586
Ъглов диван от серията мека мебел Чикаго с релакс механизми изработен във вариант тройка с един релакс механизъм и лежанка. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, ..
1 149,00 лв. 1 334,00 лв.
Холов ъглов диван Чикаго с релакс механизми в еко кожа
-14 %
Марка: Kult Продуктов код: 0003584
Холов ъглов диван Чикаго е част от серията дивани с релакс механизъм. Релакс механизмите създават необходимия комфорт, след дългия работен ден. С едно издърпване на ръчката поставена на подлакътника механизма се активира като повдига краката ви, а гърба се накланя назад, така че човек да се излегне ..
1 334,00 лв. 1 549,00 лв.
Марка: Евромар Продуктов код: 0003620
Ъглов диван с релакс механизъм Орландо е невероятно комфортен, елегантен и практичен модел, който ще ви осигури качествена почивка и комфорт. Изработен с падаща лежанка, функция сън, подлакътници с вградено барче. Висококачествените материали от които е изработен, ви гарантират здравина и качество. ..
1 447,00 лв.
Холна гарнитура с релакс механизми Чикаго с еко кожа
-14 %
Марка: Kult Продуктов код: 0003583
Холна гарнитура Чикаго е комплект от триместен диван, двуместен диван и фотьойл, като всички те са с оборудвани със релакс механизми. При триместен диван Чикаго има релакс фунцкия на крайната лява и дясна седалка. При двуместния диван има и на двете части, както и при фотьойла. Релакс механизмите съ..
1 707,00 лв. 1 981,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

Диваните с релакс механизъм са изключително комфортни и ергономични. Предлагаме диван тройка или троен диван с механичен или електрически механизъм за релакс, които са поставени винаги в крайните части на диваните. Ще намерите също ъглов диван с релакс механизъм с лежанка от едната страна, както и цели холови гарнитури с ъглов сектор и механизми с релакс функция. Може да направите невероятно красива и комфортна комбинация за вашия дом с диван тройка, двойка и два фотьойла, които да са оборудвани с тези комфортни механизми, които ви дават възможност за пълноценна почивка и комфорт.