Меню
Кошница

Трапезни столове

Стабилен и елегантен буков стол Шахар изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
117 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Хибрид изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличав..
120 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Хармония изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
125 лв.
Цветове
Трапезен стол Фаворит е класически кухненски стол, подходящ за всяка трапезария и кухня. Изработен е от масивен бук и жакардова дамаска.Материал: Масивен букРазмери Ш/Д/В: 43/50/93смЦвят: Орех,венге,бялГаранция: 24 месеца..
149 лв.
Цветове
"Томи" представлява стол, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария. Моделът се изработва от бук масив, в цвят по избор.Материал: Бук масивРазмери Ш/Д/В: 42/47/88смЦветове: Венге, Орех или БукГаранция: 24 месеца..
85 лв.
Цветове
Удобен стол за кухненската маса в трапезарията изработен от масивна дървесина - букИзвитата му облегалка обхваща добре кръста и гърба, създава ергономична опора, което прави стола изключително удобен. Изработва се в четири цвята - Венге, череша, орех, бук, бял. С мека тапицирана седал..
69 лв.
"Телини" е уникален стол, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария.Моделът е с метална конструкция и тапицирана седалка с еко кожа.Материал: Метал/Еко кожаРазмери Ш/Д/В: 45/45/83смЦветове: ЧеренГаранция: 24 месеца..
78 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Сантал е изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
125 лв.
Цветове
"Рио" е удобен стол, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария. Моделът е с конструкция от висококачествен масив и тапицирана седалка в бежов цвят. Столът се изработва в цвят по избор за основата - канела или венге.Материал: Масив/ДамаскаРазмери Ш/Д/В: 42/55/90смЦветове: Венге/Бежово..
100 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Монако е изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
114 лв.
Стабилен и елегантен буков трапезен стол изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
119 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Ларго изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
125 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Кинеред е изработен от масивна дървесина с модерен и изчистен дизайн. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на ваша..
117 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Кентавър изработен от масивна дървесина с меки и тапицирани седалка и облегалка. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането н..
141 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Каприз изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличав..
111 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Кайро изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
125 лв.
Цветове
"Дениз" представлява стол, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария. Моделът е с конструкция от висококачествен Бук масив и тапицирана седалка с луксозна дамаска тип жакард. Столът се изработва в цвят по избор.Материал: Бук масив/Дамаска: жакардРазмери Ш/Д/В: 43/53/88.5смЦветове: Ор..
79 лв.