Меню
Кошница

Трапезни столове

Стабилен и елегантен буков стол Шахар изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
117 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Хибрид изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличав..
120 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Хармония изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
125 лв.
Цветове
Трапезен стол Фаворит е класически кухненски стол, подходящ за всяка трапезария и кухня. Изработен е от масивен бук и жакардова дамаска.Материал: Масивен букРазмери Ш/Д/В: 43/50/93смЦвят: Орех,венге,бялГаранция: 24 месеца..
149 лв.
Цветове
"Томи" представлява стол, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария. Моделът се изработва от бук масив, в цвят по избор.Материал: Бук масивРазмери Ш/Д/В: 42/47/88смЦветове: Венге, Орех или БукГаранция: 24 месеца..
85 лв.
Цветове
Удобен стол за кухненската маса в трапезарията изработен от масивна дървесина - букИзвитата му облегалка обхваща добре кръста и гърба, създава ергономична опора, което прави стола изключително удобен. Изработва се в четири цвята - Венге, череша, орех, бук, бял. С мека тапицирана седал..
69 лв.
Цветове
"Тифани" представлява стол, подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба, тъй като е изработен от 100% висококачестен полипропилен.Столът се изработва в цвят по избор - бял, перла или сребърен.Интересното при модела са детайлите по облегалката и краката, които му придават царствен вид.Матер..
69 лв.
"Телини" е уникален стол, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария.Моделът е с метална конструкция и тапицирана седалка с еко кожа.Материал: Метал/Еко кожаРазмери Ш/Д/В: 45/45/83смЦветове: ЧеренГаранция: 24 месеца..
78 лв.
Цветове
"Сън" представлява стол, подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба, тъй като е изработен от 100% висококачестен полипропилен.Столът се изработва в цвят по избор - бял или венге.Допълнително може да закупите възглавница Крос, изработена от дунапрен и дамаска Ария.Материал: 100% висок..
116 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Сантал е изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
125 лв.
Цветове
"Рио" е удобен стол, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария. Моделът е с конструкция от висококачествен масив и тапицирана седалка в бежов цвят. Столът се изработва в цвят по избор за основата - канела или венге.Материал: Масив/ДамаскаРазмери Ш/Д/В: 42/55/90смЦветове: Венге/Бежово..
100 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Монако е изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
114 лв.
Стабилен и елегантен буков трапезен стол изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отлич..
119 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Ларго изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
125 лв.
Цветове
"Крос" представлява стол, подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба, тъй като е изработен от 100% висококачестен полипропилен.Столът се изработва в цвят по избор - бял или венге.Допълнително може да закупите възглавница Крос, изработена от дунапрен и дамаска Ария.Материал: 100% висо..
117 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Кинеред е изработен от масивна дървесина с модерен и изчистен дизайн. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на ваша..
117 лв.
Цветове
"Кинг" представлява стол, подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба, тъй като е изработен от 100% висококачестен полипропилен.Столът се изработва в цвят по избор - бял, перла или сребърен.Интересното при модела са детайлите по облегалката и краката, които му придават царствен вид.Материа..
75 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Кентавър изработен от масивна дървесина с меки и тапицирани седалка и облегалка. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането н..
141 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Каприз изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличав..
111 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Кайро изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария. Стола се отличава..
125 лв.
Цветове
"Дениз" представлява стол, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария. Моделът е с конструкция от висококачествен Бук масив и тапицирана седалка с луксозна дамаска тип жакард. Столът се изработва в цвят по избор.Материал: Бук масив/Дамаска: жакардРазмери Ш/Д/В: 43/53/88.5смЦветове: Ор..
79 лв.
Стабилен и елегантен буков стол Вегас с класическа визия изработен от масивна дървесина. Изработва се в цвят на дървото и цвят на тапицерията по избор на клиента от показаните. Конструкцията е здрава, стабилна и лека, което прави стола предпочитан за обзавеждането на вашата трапезария..
141 лв.
Цветове
"Zenne" е стилен и удобен трапезен стол, които впечатлява със заоблени форми и красиви цветове.Моделът е изработен от мека дамаска и праховобоядисан метал, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Дамаска/Праховобоядисан металРазмери Ш/Д/В: 50/59/83смВисочина седалка от земята: 48см..
160 лв.
Цветове
"Winslow" е стилен и модерен трапезен стол с функция за въртене на седалката на 360°. За изработката на седалката му е използвана комбинация от различни материали и цветове, а краката му са направени от прахово боядисан метал в черен цвят.Трапезният стол е създаден за любителите на модерното и ..
250 лв.
Цветове
"Wigan" е трапезен стол с модерна визия и стилен дизайн.Моделът  е изработен от приятна на допир дамаска и праховобоядисан метал.За още по-голям комфорт столът има функция за въртене на 360°.Материал: Дамаска/Праховобоядисан металРазмери Ш/Д/В: 50/60/87смВисочина седалка от земята: 47смМаксимал..
200 лв.
Цветове
Трапезен стол Wenanty е съвременна мебел за трапезария, притежаваща стилен дизайн и стабилна, лека и изключително устойчива на натоварване конструкция.Приятната и фина на допир тапицерия от висококачествен материал се почиства лесно и бързо и гарантира надеждна и дълготрайна експлоатация. Краката са..
483 лв.
Цветове
Трапезен стол Verona се отличава със семпъл, класически дизайн и надеждна праховобоядисана метална основа. Седалката и облегалката са изработени от висококачествена, мека на допир дамаска. Моделът е подходящ за обзавеждане на кухненски кът, кафене или заведение.Материал: Дамаска/Праховобоядисан мета..
132 лв.
Трапезен стол Verdi с крака и облегалка от масивно буково дърво и седалка с дамаска.С царствен и луксозен дизайн, подчертан от мека, дебело подплатена седалка и елегантна овална облегалка, трапезен стол Verdi ще внесе комфорт и стил във вашата трапезария или заведение.Материал: Дамаска/Масивно дърво..
349 лв.
Цветове
"Venus" е стилен и удобен трапезен стол, които впечатлява със своя изчистен дизайн и красиви цветове.Моделът е изработен от мека дамаска и праховобоядисан метал, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Дамаска/Праховобоядисан металРазмери Ш/Д/В: 51/61/88смВисочина седалка от земята..
149 лв.
Цветове
Трапезен стол Velo е съвременна мебел за трапезария, притежаваща стилен дизайн и стабилна, лека и изключително устойчива на натоварване конструкция.Приятната и фина на допир тапицерия от висококачествен материал се почиства лесно и бързо и гарантира надеждна и дълготрайна експлоатация. Краката са из..
294 лв.
Цветове
"Totnes" е трапезен стол с модерен дизайн, нестандартни крака и функция за въртене на седалката на 360°. Изработен е от висококачествена дамаска и прахово боядисан метал. Предлага се в няколко цвята.Материал: Дамаска/Праховобоядисан металРазмери Ш/Д/В: 60/58/85смВисочина седалка от земята:..
289 лв.
Цветове
"Toli" е стилен и удобен трапезен стол, които впечатлява със своята висока седалка и красиви цветове.Моделът е изработен от мека дамаска и праховобоядисан метал, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Дамаска/Праховобоядисан металРазмери Ш/Д/В: 46/57/94смВисочина седалка от земята..
120 лв.
Цветове
Трапезен стол Toledo 3 е съвременна мебел за трапезария, притежаваща стилен дизайн и стабилна, лека и изключително устойчива на натоварване конструкция.Приятната и фина на допир тапицерия от висококачествен материал се почиства лесно и бързо и гарантира надеждна и дълготрайна експлоатация. Краката с..
323 лв.
Цветове
Трапезен стол Toledo 2 е съвременна мебел за трапезария, притежаваща стилен дизайн и стабилна, лека и изключително устойчива на натоварване конструкция.Приятната и фина на допир тапицерия от висококачествен материал се почиства лесно и бързо и гарантира надеждна и дълготрайна експлоатация. Краката с..
307 лв.
Цветове
Трапезен стол Toledo с крака от масивно дърво и тяло с дамаска.С изискан и луксозен дизайн, подчертан от мека седалка и удобна облегалка, която обгръща тялото, трапезен стол Toledo ще внесе блясък и стил във вашата трапезария или заведение. Столът се предлага в шест цветови комбинации между краката ..
286 лв.
Цветове
"Theodora" е стилно и изискано предложение за Вашия дом.Столът е изключително удобен, изработен от масив, което гарантира стабилност и дълга експлоатация.Материал: Масив бук/ДамаскаРазмери Ш/Д/В: 48/67/98см;Височина на сядане: 49см;Дълбочина на сядане: 43смЦветове: По изборГаранция: 24 месеца..
240 лв.
Показани са от 1 до 36 от 328 резултата (10 страници)

Кухненски столове за трапезария - от масивно дърво, метални и с хромиран метал или тапицирани трапезни столове

Изборът на трапезни столове за вашата кухня и трапезария е важен за цялостния интериор в дома ви. Предлагаме голямо разнообразие от трапезни столове с високо качество, които ще покрият изискванията ви за комфорт, функционалност и визия. Може да избирате между столове от масивстолове от метал и еко кожа както и тапицирани столове в различни цветове. Ще откриете много модели на удобни и здрави столове за дома само от доказани български производители и вносители. Посетете и шоурума ни в гр. Плевен, за да пробвате някои от изложените модели. Може да направите правилния избор и да поръчате бързо и лесно през онлайн магазина на Орхидея мебел.
За категория „Трапезни столове“

 

Трапезни столове наричаме столовете, които са поставени в кухнята или трапезарията около съответната маса за хранене. На тези трапезни столове сядаме всяка вечер, за да се нахраним в компанията на най-близките ни хора. За да бъде въпросното хранене максимално спокойно и приятно, трябва да се заложи на правилните трапезни столове. В следващите редове ще поговорим за основните характеристики, които закупените от вас трапезни столове е нужно да притежават. В допълнение, ще разберете защо залагането на трапезни столове от Орхидея Мебел е най-добрата опция на пазара.

Трапезни столове 1
Най-предпочитаните трапезни столове

 

 

Какви характеристики трябва да притежават вашите трапезни столове? 

 

За да изпълняват съответните трапезни столове своите пълноценни функции в кухнята, те трябва да притежават няколко характеристики. Вижте кои точно са въпросните характеристики:

 

Трапезни столове 2
Трапезни столове - удобни и комфортни
 • Здравина – на първо място, е нужно да заложите на трапезни столове, направени от здрави и устойчиви материали. Трапезни столове, които ще запазят своето отлично състояние и функционалност за максимално дълъг период от време. Повече за същността на материалите, от които най-често се правят трапезни столове, ще научите в следващата част на текста.
 • Комфорт – в същото време избраните трапезни столове трябва да ви предоставят необходимите дози удобство и комфорт, за да можете да се отпуснете и насладите на своята закуска, обяд или вечеря. Хубаво е, ако имате възможност, преди извършване на покупката да изпробвате съответните трапезни столове и да се уверите, че наистина ще се чувствате по най-добрия начин, когато сте седнали на тях.
 • Естетически характеристики – когато става въпрос за трапезни столове, няма как да не обърнем внимание и на техните естетически характеристики. Те задължително трябва да бъдат съобразени с интериора и обстановката в съответното помещение. В крайна сметка целта е да се получи една цялостна хармонична и изящна картина, а не съответните трапезни столове да изглеждат неестествено и не на място, нали?
 •  

   

  Как да направите правилния избор на трапезни столове?

   

  При избора на трапезни столове се вземат предвид няколко основни фактора. Сред тях са материалите, от които са изградени самите трапезни столове, техните размери, цветове и дизайни, и т.н. Ето най-важното, което трябва да знаете за тези фактори:

  Трапезни столове 3
  Огромно разнообразие от трапезни столове

   

  Материали – в зависимост от материалите, имате възможност да избирате измежду трапезни столове изцяло от масивно дърво, трапезни столове с крака от масивно дърво и с тапицирана седалка и облегалка, трапезни столове с крака и конструкция от метал и тапицирани с еко кожа или текстил. Моделите, изработени от метал, биха могли да бъдат с хромиран или боядисан метал. Дървото е възможно да бъде в различни цветове, докато тапицираната облегална част стандартно си е в еко кожа или текстил. При оценяването на всички споменати опции вземете предвид фактори като здравина и устойчивост на мебелите във времето, естетически ефект, цени и т.н.

  Размери – размерите на закупуваните трапезни столове е нужно да са съобразени с два аспекта. От една страна, това са размерите на масата, за да не се получи разминаване, непозволяващо двата типа мебели да се комбинират. От друга, ръстовите характеристики на човека, за да се гарантира максимална степен на комфорт за него по време на хранене.

  Цветове и дизайни – в момента на пазара се предлага богата гама от трапезни столове по отношение на техните цветове и дизайни. Така че едва ли ще е особен проблем да откриете най-подходящите такива за кухнята или трапезарията си. Можете да избирате измежду редица класически дизайни, модерни столове със S-образна основа за крак, както и да заложите на все по-популярните напоследък акцентиращи трапезни столове, оцветени в ярки и отличаващи се цветове.

  Марка – когато търсите трапезни столове, които да са с достатъчно високо качество и да запазват отличното си състояние за дълъг период от време, марката също е от значение. Съветваме ви да залагате на реномирани и утвърдени на пазара марки, които са доказали, че предоставят на потребителите само и единствено най-доброто.

   

   

  Защо да заложите на трапезни столове от Орхидея Мебел?

   

  Разнообразна продуктова гама – в онлайн магазина на Орхидея Мебел всеки един потребител може да открие най-подходящите трапезни столове за своите нужди, изисквания и предпочитания. Предлагаме изключително разнообразни по отношение на материали, цветове и дизайни трапезни столове. Разгледаййте каталога ни и преценете кои от наличните модели трапезни столове биха стояли най-добре във вашата кухня.

   

  Утвърдени марки – работим само и единствено с утвърдени марки, доказали безспорно качеството и надеждността на своите трапезни столове и други мебели. Става въпрос за марки като Евромар, Мебели Платан, Геномакс, Bittel и т.н. Те ще ви гарантират получаването на трапезни столове, напълно покриващи вашите критерии за комфорт, функционалност и визия.

  Трапезни столове 4
  Вземете от нашите трапезни столове

   

  Изгодни цени – цените на предлаганите от фирмата ни трапезни столове са напълно адекватни на тенденциите на българския пазар и финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Залагайки на трапезни столове от Орхидея Мебел, вие ще получите максимално качество на изключително изгодни за вас цени.

   

  Промоционални оферти -  в онлайн магазина на Орхидея Мебел непрекъснато са налице промоционални оферти за артикули от различни категории, в това число и „Трапезни столове“. Въпросните оферти можете да виждате по всяко време в секция „Промоции“. Бихме ви препоръчали да следите редовно тази секция, за да откриете подходящите за вас предложения и да снабдите кухнята си с наистина най-функционалните и комфортни трапезни столове.

   

  Експертна консултация – ако имате нужда от експертен съвет или консултация във връзка с избора на трапезни столове, екипът на Орхидея Мебел е насреща да ви помогне. Нашият близо 30-годишен опит в сферата ни позволява да познаваме добре характеристиките на отделните мебели, както и да удовлетворяваме в максимална степен нуждите и изискванията на потребителите. Свържете се с нас в рамките на отбелязаното работно време, за да отговорим на всичките ви въпроси във връзка с избора на трапезни столове.

   

   

  Трапезни столове от Орхидея Мебел – функционалност и комфорт за вашата кухня!
  За категория „Трапезни столове“
  Какви характеристики трябва да притежават вашите трапезни столове?
  Как да направите правилния избор на трапезни столове?
  Защо да заложите на трапезни столове от Орхидея Мебел?

  Хората, които търсят трапезни столове, търсят и спални комплекти, холни маси, трапезни масихолни секциикухни, дивани, ъглови дивани, гардероби, ъглови легла.