Меню
Кошница

Еднолицеви матраци

Марка: Мареа Продуктов код: 0000020
Еднолицев дунапренен матрак Мареа - това е еднолицев матрак на най-добра цена изработен по швейцарска технология с гаранция 2 години. Рамката е изработена от здрав иглолистен материал. Еднолицев матрак Мареа има слой от нетъкан текстил, ядро от плътна полиуретанова пяна, вложка и обгръщаща полиестер..
90,00 лв.
Марка: Мареа Продуктов код: 0000004
Еднолицев пружинен матрак Мареа Бонел - матрак на най-добра цена с гаранция от 2 годиниРамката на този модел еднолицев матрак е изработена от масивен иглолистен материал с добавен слой от обезшумяващ филц. Пружинен пакет Бонел по швейцарска технология осигурява оптимален комфорт и удобство. Дамаскат..
90,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000021
Еднолицев матрак Понто на матраци НАНИ - от Орхидея мебелЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното п..
137,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001029
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна поддръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори части..
150,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000092
Еднолицев матрак Класик Бонел на марка Парадайс от магазин Орхидея мебел ПлевенМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic Бонел е матрак с надеждна конструкция  и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при л..
152,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000093
Еднолицев матрак Класик с пяна на матраци Парадайс от Орхидея мебелМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Ядро от&nb..
152,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001030
Eднолицев матрак с отличен комфорт, разработен с иновативната Air Flex технология.Профилираната повърхност създава приятен за кожата масажиращ ефект като едновременно осигурява стабилна поддръжка на тялото. Висококачественият тъкан текстил е прошит с бленд от мемори пух..
166,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000022
Еднолицев матрак Каспия нормал на матраци Нани - от Орхидея мебелКласически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на доп..
179,00 лв.
Марка: ИРИМ Продуктов код: 0002164
Еднолицев матрак с иновативна система от Покет пружини, при която всяка една пружина е в отделно джобчеРамката на този модел еднолицев матрак е изработена от масивен иглолистен материал с добавен слой от обезшумяващ филц. Системата от Покет пружини създава необходимия комфорт и правилна упора на цял..
183,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000025
Еднолицев матрак Каспия полифлекс на матраци Нани - от Орхидея мебелОртопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на сред..
212,00 лв.
Марка: РосМари Продуктов код: 0000627
Този еднолицев матрак идеално демонстрира как класическите и модерните технологии могат да създадат шедьовър. Основата от ламелна подматрачна рамка подпомага перфектно работата на двуслойното високоеластично полиуретаново ядро и придава усещане при сън като на един високо качествен двулицев матрак..
213,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0001615
Еднолицев матрак с мемори пяна Понто мемори на матраци Нани - от Орхидея мебелКомбинация от класически еднолицев матрак с ядро от Ултрафлекс пяна с висока плътност, която гарантира страхотна упора на тялото и слой от мемори пяна, която поема и се адаптира по формите на тялото, облекчава местата с на..
214,00 лв.