Меню
Кошница

Еднолицеви матраци

Еднолицев дунапренен матрак Мареа - това е еднолицев матрак на най-добра цена изработен по швейцарска технология с гаранция 2 години. Рамката е изработена от здрав иглолистен материал. Еднолицев матрак Мареа има слой от нетъкан текстил, ядро от плътна полиуретанова пяна, вложка и обгръщаща полиестер..
129 лв.
Еднолицев пружинен матрак Мареа Бонел - матрак на най-добра цена с гаранция от 2 годиниРамката на този модел еднолицев матрак е изработена от масивен иглолистен материал с добавен слой от обезшумяващ филц. Пружинен пакет Бонел по швейцарска технология осигурява оптимален комфорт и удобство. Дамаскат..
129 лв.
Еднолицев матрак Лена, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Рамката на този матрак е изработена от иглолистна ..
153 лв.
Simo е еднолицев матрак с двуслойно ядро от пружинен пакет Бонел. Дамаската на матрака е от устойчиво трико, което придавамекота и удобство.Основата му представлява вградена дървена рамка.Височина на матрака: 20cмГаранция: 2 години..
155 лв.
Еднолицев матрак Верона, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Рамката на този матрак е изработена от иглолистн..
198 лв.
Еднолицев матрак Понто на матраци НАНИ - от Орхидея мебелЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното п..
200 лв.
Еднолицев матрак Класик Бонел на марка Парадайс от магазин Орхидея мебел ПлевенМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic Бонел е матрак с надеждна конструкция  и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при л..
229 лв.
Еднолицев матрак Класик с пяна на матраци Парадайс от Орхидея мебелМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Ядро от&nb..
238 лв.
"Фелия Плюс" е еднолицев матрак с двуслойно ядро, включващо пружинен пакет Бонел и Skycell.Дамаската на матрака представлява устойчиво трико, придаващо мекота, а основата - вградена дървена рамка.Височина на матрака: 21cмГаранция: 3 години..
259 лв.
Еднолицев матрак Хера е по-твърт матрак без пружиниТип матрак: ЕднолицевСъстав:  Капитониран висококачествен памучен плат Силиконова обемна вата Профилирана полиуретанова пяна Основа от ПДЧ Рамка от иглолистен материал Дишаща лентаВисочина: 22смГаранция: 3 години..
268 лв.
Еднолицев матрак с иновативна система от Покет пружини, при която всяка една пружина е в отделно джобчеРамката на този модел еднолицев матрак е изработена от масивен иглолистен материал с добавен слой от обезшумяващ филц. Системата от Покет пружини създава необходимия комфорт и правилна упора на цял..
274 лв.
Еднолицев матрак Perla
-10 %
Еднолицев матрак Перла на матраци Парадайс от магазин Орхидея мебелМодел Perla еднолицев е ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока..
251 лв. 279 лв.
Този еднолицев матрак идеално демонстрира как класическите и модерните технологии могат да създадат шедьовър. Основата от ламелна подматрачна рамка подпомага перфектно работата на двуслойното високоеластично полиуретаново ядро и придава усещане при сън като на един високо качествен двулицев матрак..
283 лв.
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна поддръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори части..
296 лв.
Еднолицев матрак Каспия нормал на матраци Нани - от Орхидея мебелКласически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на доп..
302 лв.
Еднолицев матрак Каспия полифлекс на матраци Нани - от Орхидея мебелОртопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на сред..
309 лв.