Меню
Кошница

Еднолицеви матраци

Еднолицев матрак Favourite Nova
-20 %
Еднолицевият модел Фаворит комбинира най-добрата система за спане - мултипокет със стабилна дървена рамка. Пружинките се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака. Матракът е луксозно завършен с висококачествен ..
359 лв. 449 лв.
Еднолицев матрак Каспия мемори покет
-15 %
Еднолицев матрак Каспия мемори покет на матраци Нани - от Орхидея мебелЕднолицев матрак Каспия мемори покет е изработен с метална рамка и основа от плътна OSB плоскост. Над тях е поставен мултипокет система от индивидуално пакетирани покет пружини в комбинация с високоеластична пяна. В най-горн..
377 лв. 443 лв.
Еднолицев матрак Diona
-15 %
Еднолицев антибактериален матрак от еластична пяна, която не се деформира, и слой профилирана Memory пяна от едната странаМодел Diona еднолицев е изключително комфортен матрак с изчистена визия. Има ядро от еластична ND пяна и слой Memory пяна. При този модел матрак е използван тексти..
313 лв. 368 лв.
Еднолицев матрак Aloe Memory Flex
Ново -15 %
"Aloe Memory Flex" е еднолицев матрак с ядро от еластична Body Care пяна, която осигурява стабилна и ортопедична опора на тялото по време на сън и почивка.Структурата на матрака е проветрива и така осигурява оптимална циркулация на въздуха, за да не се образуват вредни микроорганизми в ядрото.Вграде..
258 лв. 303 лв.
Този еднолицев матрак идеално демонстрира как класическите и модерните технологии могат да създадат шедьовър. Основата от ламелна подматрачна рамка подпомага перфектно работата на двуслойното високоеластично полиуретаново ядро и придава усещане при сън като на един високо качествен двулицев матрак..
283 лв.
Този матрак предоставя отличен комфорт, благодарение на еластичната основа, постигната от вграждането на подматрачна рамка, която пресъздава усещането за двулицев матрак. Слоят мемори пяна идеално се адаптира към формата и натиска на тялото и регулира температурата, а ядрото е&nb..
325 лв.
Еднолицев матрак Каспия полифлекс на матраци Нани - от Орхидея мебелОртопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на сред..
309 лв.
Еднолицев матрак Хера е по-твърт матрак без пружиниТип матрак: ЕднолицевСъстав:  Капитониран висококачествен памучен плат Силиконова обемна вата Профилирана полиуретанова пяна Основа от ПДЧ Рамка от иглолистен материал Дишаща лентаВисочина: 22смГаранция: 3 години..
268 лв.
Еднолицев матрак Хера се отличава с новаторска система от покет пружини, опаковани в отделни джобчета за максимален комфорт и слой от мемори пяна.Тип матрак: ЕднолицевСъстав:  Капитониран висококачествен памучен плат; Висококачествена мемори пяна; Силиконова обемна вата; Пол..
317 лв.
Еднолицев матрак Понто на матраци НАНИ - от Орхидея мебелЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното п..
200 лв.
Еднолицев матрак с иновативна система от Покет пружини, при която всяка една пружина е в отделно джобчеРамката на този модел еднолицев матрак е изработена от масивен иглолистен материал с добавен слой от обезшумяващ филц. Системата от Покет пружини създава необходимия комфорт и правилна упора на цял..
274 лв.
Еднолицев пружинен матрак Мареа Бонел - матрак на най-добра цена с гаранция от 2 годиниРамката на този модел еднолицев матрак е изработена от масивен иглолистен материал с добавен слой от обезшумяващ филц. Пружинен пакет Бонел по швейцарска технология осигурява оптимален комфорт и удобство. Дамаскат..
129 лв.
Еднолицев дунапренен матрак Мареа - това е еднолицев матрак на най-добра цена изработен по швейцарска технология с гаранция 2 години. Рамката е изработена от здрав иглолистен материал. Еднолицев матрак Мареа има слой от нетъкан текстил, ядро от плътна полиуретанова пяна, вложка и обгръщаща полиестер..
129 лв.
Еднолицев матрак Лена, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Рамката на този матрак е изработена от иглолистна ..
153 лв.
Еднолицев матрак Каспия покет спринг на матраци Нани - от Орхидея мебелЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружин..
350 лв.