Меню
Кошница

Еднолицеви матраци

Еднолицев дунапренен матрак Мареа - това е еднолицев матрак на най-добра цена изработен по швейцарска технология с гаранция 2 години. Рамката е изработена от здрав иглолистен материал. Еднолицев матрак Мареа има слой от нетъкан текстил, ядро от плътна полиуретанова пяна, вложка и обгръщаща полиестер..
129,00 лв.
Еднолицев пружинен матрак Мареа Бонел - матрак на най-добра цена с гаранция от 2 годиниРамката на този модел еднолицев матрак е изработена от масивен иглолистен материал с добавен слой от обезшумяващ филц. Пружинен пакет Бонел по швейцарска технология осигурява оптимален комфорт и удобство. Дамаскат..
129,00 лв.
Еднолицев матрак Лена, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Рамката на този матрак е изработена от иглолистна ..
147,00 лв.
Еднолицев матрак Верона, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Рамката на този матрак е изработена от иглолистн..
190,00 лв.
Еднолицев матрак Понто на матраци НАНИ - от Орхидея мебелЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното п..
200,00 лв.
Еднолицев матрак Класик Бонел на марка Парадайс от магазин Орхидея мебел ПлевенМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic Бонел е матрак с надеждна конструкция  и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при л..
229,00 лв.
Еднолицев матрак Classic пяна
-10 %
Еднолицев матрак Класик с пяна на матраци Парадайс от Орхидея мебелМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Ядро от&nb..
214,20 лв. 238,00 лв.
"Фелия Плюс" е еднолицев матрак с двуслойно ядро, включващо пружинен пакет Бонел и Skycell.Дамаската на матрака представлява устойчиво трико, придаващо мекота, а основата - вградена дървена рамка.Височина на матрака: 21cмГаранция: 3 години..
259,00 лв.
Еднолицев матрак Хера е по-твърт матрак без пружиниТип матрак: ЕднолицевСъстав:  Капитониран висококачествен памучен плат Силиконова обемна вата Профилирана полиуретанова пяна Основа от ПДЧ Рамка от иглолистен материал Дишаща лентаВи