Меню
Кошница

Еднолицеви матраци

Марка: Мареа Продуктов код: 0000020
Еднолицев дунапренен матрак Мареа - това е еднолицев матрак на най-добра цена изработен по швейцарска технология с гаранция 2 години. Рамката е изработена от здрав иглолистен материал. Еднолицев матрак Мареа има слой от нетъкан текстил, ядро от плътна полиуретанова пяна, вложка и обгръщаща полиестер..
99,00 лв.
Марка: Мареа Продуктов код: 0000004
Еднолицев пружинен матрак Мареа Бонел - матрак на най-добра цена с гаранция от 2 годиниРамката на този модел еднолицев матрак е изработена от масивен иглолистен материал с добавен слой от обезшумяващ филц. Пружинен пакет Бонел по швейцарска технология осигурява оптимален комфорт и удобство. Дамаскат..
99,00 лв.
Марка: ИРИМ Продуктов код: 0006081
Еднолицев матрак Лена, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Рамката на този матрак е изработена от иглолистна ..
111,00 лв.
Марка: ИРИМ Продуктов код: 0006083
Еднолицев матрак Верона, изработен от пружинна система Бонел, която е направена по доказала се с времето технология, гарантираща добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпространената пружинна система в производството на матраци.Рамката на този матрак е изработена от иглолистн..
139,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000021
Еднолицев матрак Понто на матраци НАНИ - от Орхидея мебелЕднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното п..
156,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000092
Еднолицев матрак Класик Бонел на марка Парадайс от магазин Орхидея мебел ПлевенМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic Бонел е матрак с надеждна конструкция  и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при л..
178,00 лв.
Марка: Матраци Paradise Продуктов код: 0000093
Еднолицев матрак Класик с пяна на матраци Парадайс от Орхидея мебелМодел Classic е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Classic е матрак с надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Ядро от&nb..
187,00 лв.
Марка: Матраци ТЕД Продуктов код: 0001029
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна поддръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори части..
196,00 лв.
Марка: ИРИМ Продуктов код: 0006085
Еднолицев матрак Хера е по-твърт матрак без пружиниТип матрак: ЕднолицевСъстав:  Капитониран висококачествен памучен плат Силиконова обемна вата Профилирана полиуретанова пяна Основа от ПДЧ Рамка от иглолистен материал Дишаща лентаВисочина: 22смГаранция: 3 години..
205,00 лв.
Марка: Матраци Нани Продуктов код: 0000022
Еднолицев матрак Каспия нормал на матраци Нани - от Орхидея мебелКласически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на доп..
207,00 лв.