Меню
Кошница

Офис Бюра

Цветове
Малко бюро с размери 80см с място за клавиатура и настолен компютър на супер изгодна цена Компактно бюро със задоволителни размери. Подходящо е както за преносим, така и за настолен компютър. Има изтеглящ плот за клавиатура. предлага се в две цветови комбинации. С размерите си, б..
84 лв.
Контейнер за бюро Гранд 49 е с чекмедже и вратичка с плавно затваряне. Може да се ползва като се добави към бюро или като самостоятелен шкаф за съхранение на офис принадлежности. Той е с колелца и лесно може да бъде преместен там, където ви е най-удобно. С качествените материали, коит..
88 лв.
Контейнер за бюро Гранд 87 е с чекмедже и вратичка с плавно затваряне. Може да се ползва като се добави към бюро или като самостоятелен шкаф за съхранение на офис принадлежности. Той е с колелца и лесно може да бъде преместен там, където ви е най-удобно. С качествените материали, коит..
88 лв.
Цветове
Бюро за стена Wandila е чудесно решение за малки апартаменти и пространства.То може да бъде затворено, за да стане още по-компактно, когато работната повърхност не е необходима.Може да бъде инсталирано на всяка височина, за да бъде полезно в различни пространства и функции.Плотът на бюрото издържа д..
95 лв.
Офис бюро Гранд 41 - Бюро за офиса или дома със ширина 100см и плот с дебелина 25мм в цвят Сонома арвен и сиво кобалт ГланцЕлегантно и здраво бюро за офис. Изработен в елегантна цветова комбинация от декорите Венге и Сонома тъмна. С качествените материали, които са използвани, гарантираме ..
95 лв.
Цветове
Практично ъглово бюро "Мареа 3" с четири открити рафта. Подходящо е за комбинация с други мебели от серия "Мареа".  Допълнително може да добавите към бюрото и изтеглящ плот за клавиатура от опцията с падащо меню по-горе.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0,45мм кантРазмери Ш/Д/В: 80..
99 лв.
Офис бюро Гранд 42 - Бюро за офиса или дома със ширина 120см и плот с дебелина 25мм в цвят Сонома арвен и сиво кобалт ГланцЕлегантно и здраво бюро за офис. Изработен в елегантна цветова комбинация от декорите Венге и Сонома тъмна. С качествените материали, които са използвани, гарантираме за дъ..
109 лв.
Цветове
Стандартно бюро с изчистен дизайн с избор от три дървесни декора със шкаф с врата и рафт и едно чекмеджеС размерите си, бюро Мареа 2 е подходящ избор както за дома така и за офиса. Удобно е при използване както на преносим компютър, така и за настолен. Допълнително може да добавите към бюрото и..
114 лв.
Бюро Гранд 45 е подходяща мебел както за офиса, така и за дома. Плотът му е с дебелина 25мм. Бюрото е част от модулната система за офис Гранд.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/25мм за плота и кант 2ммРазмери Ш/Д/В: 120/89/75смЦвят: Сонома арвен Гаранция: 24 месецаТегло: 33кгБрой пакети: 2бр..
114 лв.
Офис бюро Гранд 43 - Бюро за офиса или дома със ширина 140см и плот с дебелина 25мм в цвят Сонома арвен и сиво кобалт ГланцЕлегантно и здраво бюро за офис. Изработен в елегантна цветова комбинация от декорите Венге и Сонома тъмна. С качествените материали, които са използвани, гарантираме за дъ..
118 лв.
Контейнер за бюро Гранд 48 е с три чекмеджета. Може да се ползва като се добави към бюро или като самостоятелен шкаф за съхранение на офис принадлежности. Той е с колелца и лесно може да бъде преместен там, където ви е най-удобно. С качествените материали, които са използвани, гаранти..
122 лв.
Цветове
Практично бюро на страхотна цена със стандартни размери и удобно разпределение. Предлага се в няколко цветови варианта. Бюро Аполо е подходящо както за офиса, така и за детската стая и лесно се комбинира със други модули от система Аполо поради сходство на цветовете.Материал: Ламинирано ПДЧ 16ммРазм..
129 лв.
"B-37" е функционално и удобно бюро. Неговият стилен и модерен дизайн го прави подходяща мебел както за офис, така й за детска стая.Изработен е от висококачествени материали - МДФ и стомана. Материал: Ламиниран МДФ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 90/50/76смЦвят: Орех/Черн..
131 лв.
"Bolivar KN-1" е елегантно и здраво бюро - тоалетка. Изработен в красива цветова комбинация с качествените материали, които гарантират дълъг живот при интензивна експлоатация. Плоскостите са гладки, лесни за почистване и с висока износоустойчивост на покритието. Материал: Ламиниран МДФ/Прахово ..
159 лв.
Цветове
Бюро Мобиле е подходящо за дома и офиса. Има изтеглящ се плот за клавиатура, място за компютър и допълнителен рафт. Може лесно да се мести благодарение на монтираните колелца.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм Размери Ш/В/Д: 90/75/65смЦвят: Венге амбър, Орех, Рокфорд лайтГаранция: 24 месец..
159 лв.
Цветове
Бюро Мобиле 2 е подходящо за дома и офиса. Има изтеглящ се плот за клавиатура, място за компютър и допълнителен рафт. Може лесно да се мести благодарение на монтираните колелца.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм Размери Ш/В/Д: 84/80/45смЦвят: Венге амбър, Орех, Рокфорд лайтГаранция: 24 мес..
159 лв.
Цветове
Бюро Форс е подходящо както за офис, така и за детска стая. "Форс" е снабден с изтеглящ се плот за клавиатура. Предлага се в 3 цвята: Венге амбър, Орех, Рокфорд лайт.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм Размери Ш/В/Д: 93/93/57смЦвят: Венге амбър, Орех, Рокфорд лайтГаранция: 24 месеца..
159 лв.