Меню
Кошница

Офис Бюра

С атрактивен дизайн, здрава основа и практична функция за регулиране на височината, ергономичното геймърско бюро Carmen CR-121 G e перфектно допълнение за стаята на всички почитатели на компютърните игри. Неговата височина може да се коригира от 75 до 125 см, с помощта на електрически мотор и удобен..
804 лв.
Направете работата по-комфортна и ползотворна с ергономичното регулируемо бюро Carmen CR-122. Чрез електрически мотор и удобен панел за управление можете да променяте неговата височина от 73 – 123 см, както и да запаметите 4 позиции с различно ниво. Горната част на плота може да се повдига нагоре за..
804 лв.
Цветове
Ергономичното детско бюро Carmen CR-201 е модел с електрически механизъм за регулиране на височината в диапазон от 55 – 89 см. Това позволява детето да го използва седнало или изправено, както и да се настрои според неговата височина, докато расте. За безопасност моделът има сензор за защи..
787 лв.
"Forks" е функционално и удобно бюро. Неговият разчупен и модерен дизайн го прави подходяща мебел както за офис, така й за детска стая.Изработен е от висококачествени материали - ПДЧ и стомана. Материал: Фурнировано ПДЧ/Прахово боядисана стоманаРазмери Ш/Д/В: 130/79/88смЦвят: Тъмно си..
765 лв.
"В-32" e голямо бюро с много работно пространство и място за монитор, снабдено е и с две удобни чекмеджета.То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис. Изработено е от висококачествени материали.Материал: Лакиран МДФ/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/60/76смЦвят: БялГаранция: 24 ..
711 лв.
Ергономично бюро Carmen CR-119 е модел с регулируема височина, което ви позволява да работите изправени, за да се раздвижвате през дългите работни дни. Бюрото е с електронен панел за управление, чрез който можете да регулирате височината на плота в рамките от 73 до 123 см. От него може да запаметите..
689 лв.
Carmen CR-114 W е ергономично бюро с регулируема височина, което може да се трансформира в дъска за рисуване или флипчарт, благодарение на функцията на завъртане на плота под ъгъл, или до изцяло вертикално положение. Можете да пишете с маркер върху плота, след което лесно да го почистите само с помо..
689 лв.
"В-31" e голямо бюро с много работно пространство и място за монитор. То е добър избор за детска стая, дневна, спалня или офис. Изработено е от висококачествени материали.Материал: Лакиран МДФ/Хромирана стоманаРазмери Ш/Д/В: 120/55/76смЦвят: БялГаранция: 24 месеца..
688 лв.